Caniim cok gecmis olsun hastalik vermeain meleklerinize Allahim hep saglikli, mutlu gunleriniz olsun..
gecmiş olsun kuzum Allahım acil şifalar ihsan etsinnnnn
tatlım üzülme lütfen bebişlerimizin hemen heemeen hepsiii sarılık geçirdi ve çok şükür atlattılar tosun giibiler maşlallahları var atlatacak ve çok güçlü olacak annesi...sen de şimdi güçlü ol kii bebeğine güç verebilesin ona sahip çıkıp en iyi şekilde peşinde dolanabilesin...Rabbim yar ve yardımcın olsun bitanemm..ben de öptümm
canm geçmiş olsun Rabbim acil sifa versin bi daha oralara o şekilde düşürmesin inş. canm..
Birgün de kendi bebeklerini seyredeceksin hiç merak etme. Azolar bile bebek sahibi olurken böyle ümitsizliğe düşme sakın. Kürlerse devam et adet bittikten sonra.
selam şekerler,nasılsınız?
bizim doğum tarihimiz belli oldu çok şükür.
oğlum yukarıda hala hiç inmemiş.
elle de muayene etti.rahimde açılma yok,bebeğin kafasına ulaşamıyorum dedi.
sonuç olarak pazartesi günü sezeryan saat 12:00'de oğlumuza kavuşuyoruz.
annemler burada olduğu için yoğun geçiyo günlerim,topiğe gelemiyorum.
dualarınızı eksik etmeyin,öpüyorum sizleri.
amin canım cümlemize...Rabbim onları korusun...
ahhh juli.... ne zormuş....daha kavuştum diyemeden tekrar hastaneye döndük... Rabbim bir daha göstermesin...
canım biraz fazla çıktı değeri korkuttu bizi....ama şükür düştü...hala kan alıyolar oğluşumdan çok ağlıyor teyzesi.. içimi parçalıyor...insallah rabbim yazmaz kimseye....
amin canım.. insallah senin bebişin daha sağlıcakla gelir....
geçmiş olsun..canım umarım bu sefer başarırsınız hayırlı sonuç alırsınız inş..Selam kizlar geldim ama cikicam bugun cok talihsizlikler yasandi opumda tam 40 dk.ve ben bayilmadan oldu. Yasadigim aciyi tarif etmemin imkani yokk. Yumurtaliklarda yapisiklik varmis sadece 9 yumurta toplanabildi 5 tanesi cok iyi durumda digerlerini laboratuvarda gelistirmeye calisicaz dedi dr.um. Yatiyorum agrilarim gecmedi dayanamiyorum canimdan can gitti.. Yarin 12 de aricam son durum icin.. Hepiniz sag olun kizlar yarin haberdar ederim sizi..
yirim senin oğluşunu..teyzesi kurban olsun onun tek damla gözyaşına...geçecek inşaalah zamanla ne desek şimdi teselli olmaz ama sen anlıyosunn canımmamin canım cümlemize...Rabbim onları korusun...
ahhh juli.... ne zormuş....daha kavuştum diyemeden tekrar hastaneye döndük... Rabbim bir daha göstermesin...
canım biraz fazla çıktı değeri korkuttu bizi....ama şükür düştü...hala kan alıyolar oğluşumdan çok ağlıyor teyzesi.. içimi parçalıyor...insallah rabbim yazmaz kimseye....
amin canım.. insallah senin bebişin daha sağlıcakla gelir....
cnm umutsuzluğa düşmüyorum aslında bakarsan daha çok umudum var ama korkularımı yenemiyorum malesef
kürleri bu ay yapmıycam çok yüklenmek istemiyorum bu ay ara verip önümüzdeki ay düzenli bir şekilde başlıycam öncelikle soğan kürü düşünüyorum iltahap oldum bide acaba bebeğim ondanmı düştü diyorumçok hassasım yaa girdiğim wc ye bile benden başkası girmezken nasıl başarıyorum anlam veremiyorum
sen nasılsın cnm bu arada kanamaların kesildimi
heee oynasın doyursun karnını sıpaaa..aç kalmasın paşammbenim oğluş uyandı uyanacak...emzirmem lazım.. zaten sütüm az geliyor.. çekiştirip dursun da sütüm fazlalaşsın....
onu ben de beceremedeimm geçende kızlardan biiri anlatmıştı baktım baktım bulamadım kontrol panelindekızlar ya su askımla evleneli yazan sayfadan nasıl ekleyebilirim bi yardımcı olurmusunz???????
en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamakSelam kizlar geldim ama cikicam bugun cok talihsizlikler yasandi opumda tam 40 dk.ve ben bayilmadan oldu. Yasadigim aciyi tarif etmemin imkani yokk. Yumurtaliklarda yapisiklik varmis sadece 9 yumurta toplanabildi 5 tanesi cok iyi durumda digerlerini laboratuvarda gelistirmeye calisicaz dedi dr.um. Yatiyorum agrilarim gecmedi dayanamiyorum canimdan can gitti.. Yarin 12 de aricam son durum icin.. Hepiniz sag olun kizlar yarin haberdar ederim sizi..
yaptım cnm negatif tabisiiii
merhaba,15mm olan yumurtanın çatlaması bünyeye göre değişir canım ama tahmini cumartesi 15 ise salı-çarşamba büyük ihtimal çatlar diye düşünüyorum.
bu arada ben ilaçla hemen hamiş olamamıştım canım bir seneden fazla sürmüştü.o da kursağımda kaldıbenim bide rahim çok yıprandı kalınlaşmıyor.
Şu bebişleri bantlasalar yada yapıştırsalar,bi de tıpa taksalar olmaz mı??
en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamakAllah yardımcın olsun canım büyük geçmiş olsun.. bu ara beslenmene dikkat istirahat et kendini toparla:9
uykum kaçınca ben bi opuya giriyim de geliyim bari dicemBenkayra canım geçmiş olsun. Böyle kötü başlayanların sonu iyi oluyor. Sen merak etme. En zoru bitti işe. Lab'da da büyür. İlaçsız tüp bebekte çatlamamış yumurtları alıp büyütüyorlar. İnşallah yarın iyi haberler alırsın.
Tüh! Neyseki randevu almışsın canım git bakalım doktor görsün.
Ühühü kaçırdım kesin bu ay da.
Embryo glue (embriyo tutkalı) diye bir şey var. Belki işe yarar :) Benimkiler de tutunmuyor ki spılar hemen gidiyor
Korkma korkma çok güzel uyuyacağım oh dinleneyim biraz çok yoruldum falan de kendi kendine, uyursun Allah'ın izniyle :)
senin sıpaa yanlış yere yerleşmiş demek ...ama yaramaz yerini bulmuşş sonundaa ...herkese merhabaaaaaa:) tüm sayfaları okuyamadım ama umarım güzel haberler veren arkadaşlarımız vardır:) kızlar ben kötü bir hafta geçirdim, zor bir hafta daha beni bekliyor ama şükür halimize diyelim. salı kontrole gittiğimde bebiş yanlış yere yerleşmişti ve büyük bir kanama alanı görünüyordu. o günden beri yatıyorum. aslında hiç kanamam ve ağrım olmadı ama her an olabilir diye tedbir alındı. beni asıl korkutan yerleşim yeriydi, çok şükür bugünkü kontrolde olması gereken yere gelmiş:) bir hafta daha raporluyum, umarım her şey yolunda gider
sizler nasılsınız? ben şimdi yavaş yavaş gemiş günleri okuyayım:)
kuzumm çok mu ağrın var hala yaaaSelam kizlar geldim ama cikicam bugun cok talihsizlikler yasandi opumda tam 40 dk.ve ben bayilmadan oldu. Yasadigim aciyi tarif etmemin imkani yokk. Yumurtaliklarda yapisiklik varmis sadece 9 yumurta toplanabildi 5 tanesi cok iyi durumda digerlerini laboratuvarda gelistirmeye calisicaz dedi dr.um. Yatiyorum agrilarim gecmedi dayanamiyorum canimdan can gitti.. Yarin 12 de aricam son durum icin.. Hepiniz sag olun kizlar yarin haberdar ederim sizi..
hoşgeldin tatlımmgeçmiş olsun..canım umarım bu sefer başarırsınız hayırlı sonuç alırsınız inş..
yanlış yere yerleşmek nasıl oluyo ben bilmiyorumherkese merhabaaaaaa:) tüm sayfaları okuyamadım ama umarım güzel haberler veren arkadaşlarımız vardır:) kızlar ben kötü bir hafta geçirdim, zor bir hafta daha beni bekliyor ama şükür halimize diyelim. salı kontrole gittiğimde bebiş yanlış yere yerleşmişti ve büyük bir kanama alanı görünüyordu. o günden beri yatıyorum. aslında hiç kanamam ve ağrım olmadı ama her an olabilir diye tedbir alındı. beni asıl korkutan yerleşim yeriydi, çok şükür bugünkü kontrolde olması gereken yere gelmiş:) bir hafta daha raporluyum, umarım her şey yolunda gider
sizler nasılsınız? ben şimdi yavaş yavaş gemiş günleri okuyayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?