Tüp Bebek Günlüğümüz !

Caniim cok gecmis olsun hastalik vermeain meleklerinize Allahim hep saglikli, mutlu gunleriniz olsun..

amin canım cümlemize...Rabbim onları korusun...

gecmiş olsun kuzum Allahım acil şifalar ihsan etsinnnnn

ahhh juli.... ne zormuş....daha kavuştum diyemeden tekrar hastaneye döndük... Rabbim bir daha göstermesin...

canım biraz fazla çıktı değeri korkuttu bizi....ama şükür düştü...hala kan alıyolar oğluşumdan çok ağlıyor teyzesi.. içimi parçalıyor...insallah rabbim yazmaz kimseye....

canm geçmiş olsun Rabbim acil sifa versin bi daha oralara o şekilde düşürmesin inş. canm..

amin canım.. insallah senin bebişin daha sağlıcakla gelir....

Birgün de kendi bebeklerini seyredeceksin hiç merak etme. Azolar bile bebek sahibi olurken böyle ümitsizliğe düşme sakın. Kürlerse devam et adet bittikten sonra.

cnm umutsuzluğa düşmüyorum aslında bakarsan daha çok umudum var ama korkularımı yenemiyorum malesef
kürleri bu ay yapmıycam çok yüklenmek istemiyorum bu ay ara verip önümüzdeki ay düzenli bir şekilde başlıycam öncelikle soğan kürü düşünüyorum iltahap oldum bide acaba bebeğim ondanmı düştü diyorum çok hassasım yaa girdiğim wc ye bile benden başkası girmezken nasıl başarıyorum anlam veremiyorum
sen nasılsın cnm bu arada kanamaların kesildimi

[/QUOTE]iyiiym canım bi değişikilik yok bi arzu bi kambeer oturuyoruz evde...çay demledim içecez bakalımmm..haberleri seyrettik karardı gene içimm ... küçücük kız çocuğunu sel almış götürmüş.:18::18::18:..adı ırmakmışş ...Veren de Rabbim alan da Rabbim ..ne zamn verir ne zamn alır bilemiyoruzz iştee...:26::26::26::26:[/QUOTE]

ohhh ne güzel benimki daha gelmedi yaaa bende onu bekliyorum
bugün arkadaşımın kızı oldu adını yağmur koyacaktı hastanedekiler ii olmaz o isim dediler bi kaç isim saydılar toprak ırmak bunları koymak hiç ii değilmiş bende şaşırdım severimde bu isimleri
ALLAH sabır versin o aileyede yazık kaybetmek çok daha zor

cnm şimdiden hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğur paşayı bizlerede dua etmeyi unutma

Son düzenleme:
benim oğluş uyandı uyanacak...emzirmem lazım.. zaten sütüm az geliyor.. çekiştirip dursun da sütüm fazlalaşsın....

şimdi iyi ama değil mi cnm?
ağlar tabi kuzum benim yaa kıyamammmm

kızlar ya su askımla evleneli yazan sayfadan nasıl ekleyebilirim bi yardımcı olurmusunz???????

Selam kizlar geldim ama cikicam bugun cok talihsizlikler yasandi opumda tam 40 dk.ve ben bayilmadan oldu. Yasadigim aciyi tarif etmemin imkani yokk. Yumurtaliklarda yapisiklik varmis sadece 9 yumurta toplanabildi 5 tanesi cok iyi durumda digerlerini laboratuvarda gelistirmeye calisicaz dedi dr.um. Yatiyorum agrilarim gecmedi dayanamiyorum canimdan can gitti.. Yarin 12 de aricam son durum icin.. Hepiniz sag olun kizlar yarin haberdar ederim sizi..

geçmiş olsun..canım umarım bu sefer başarırsınız hayırlı sonuç alırsınız inş..

herkese merhabaaaaaa:) tüm sayfaları okuyamadım ama umarım güzel haberler veren arkadaşlarımız vardır:) kızlar ben kötü bir hafta geçirdim, zor bir hafta daha beni bekliyor ama şükür halimize diyelim. salı kontrole gittiğimde bebiş yanlış yere yerleşmişti ve büyük bir kanama alanı görünüyordu. o günden beri yatıyorum. aslında hiç kanamam ve ağrım olmadı ama her an olabilir diye tedbir alındı. beni asıl korkutan yerleşim yeriydi, çok şükür bugünkü kontrolde olması gereken yere gelmiş:) bir hafta daha raporluyum, umarım her şey yolunda gider

sizler nasılsınız? ben şimdi yavaş yavaş gemiş günleri okuyayım:)

yirim senin oğluşunu..teyzesi kurban olsun onun tek damla gözyaşına...geçecek inşaalah zamanla ne desek şimdi teselli olmaz ama sen anlıyosunn canımm Allah koruyacak korkmaa düzelcek inşaallah

ohhh ne güzel benimki daha gelmedi yaaa bende onu bekliyorum
bugün arkadaşımın kızı oldu adını yağmur koyacaktı hastanedekiler ii olmaz o isim dediler bi kaç isim saydılar toprak ırmak bunları koymak hiç ii değilmiş bende şaşırdım severimde bu isimleri
ALLAH sabır versin o aileyede yazık kaybetmek çok daha zor
cnm şimdiden hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğur paşayı bizlerede dua etmeyi unutma [/QUOTE]
aman herkes bişey söylüyor arkadaş yavruna koyacan isme kadar niye karışır ki bu insanlaar.. güzel düşünmüşsün dinlen birkaç ay sonra başlarsınn soğankürü hayıt bal tarçın çörekotu yaparsın artık bişeyler canımın içi ...zzor evlat acısını yaşamadan kaybedenlerinkini düşünemiyoruz bileee:26::26::26:
benim oğluş uyandı uyanacak...emzirmem lazım.. zaten sütüm az geliyor.. çekiştirip dursun da sütüm fazlalaşsın....
heee oynasın doyursun karnını sıpaaa..aç kalmasın paşamm
kızlar ya su askımla evleneli yazan sayfadan nasıl ekleyebilirim bi yardımcı olurmusunz???????
onu ben de beceremedeimm geçende kızlardan biiri anlatmıştı baktım baktım bulamadım kontrol panelinde

en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamak Allah yardımcın olsun canım büyük geçmiş olsun.. bu ara beslenmene dikkat istirahat et kendini toparla:9

Benkayra canım geçmiş olsun. Böyle kötü başlayanların sonu iyi oluyor. Sen merak etme. En zoru bitti işe. Lab'da da büyür. İlaçsız tüp bebekte çatlamamış yumurtları alıp büyütüyorlar. İnşallah yarın iyi haberler alırsın.

yaptım cnm negatif tabisiiii

Tüh! Neyseki randevu almışsın canım git bakalım doktor görsün.

Ühühü kaçırdım kesin bu ay da.
Embryo glue (embriyo tutkalı) diye bir şey var. Belki işe yarar :) Benimkiler de tutunmuyor ki spılar hemen gidiyor

en korktuğum olay da bu heralde opuda bayılamamak Allah yardımcın olsun canım büyük geçmiş olsun.. bu ara beslenmene dikkat istirahat et kendini toparla:9

Korkma korkma çok güzel uyuyacağım oh dinleneyim biraz çok yoruldum falan de kendi kendine, uyursun Allah'ın izniyle :)

uykum kaçınca ben bi opuya giriyim de geliyim bari dicem ok aman ben zaten erteledim 1 ay kedime tatil verdim sonra kasarım kendimi şimdi hiiiç düşünemicem
9ay nabersin cnm yaa hoşgeldin kaaç günlerdir göremiyorum seni buralarda. tedavin nedurumda

senin sıpaa yanlış yere yerleşmiş demek ...ama yaramaz yerini bulmuşş sonundaa ...
kuzumm çok mu ağrın var hala yaaa inşaalah güzel haberlerini alcaksın yumoşlarının tatlımm
geçmiş olsun..canım umarım bu sefer başarırsınız hayırlı sonuç alırsınız inş..
hoşgeldin tatlımm

yanlış yere yerleşmek nasıl oluyo ben bilmiyorum yani mesela mideye yerleşmiş sonra rahme gelmiş gibi bişey mi

benkayra tatlım çok geçmiş olsun opu da bayılamamak çok kötü olsa gerek ama nasıl bayılamadın doktorların açıklaması ne bu konuda merak ettim doğrusu

inşallah sonu güzel olurda çektiğin bu acıları yavrunu kucağına aldığında unutursun

ikramaya nasılsın canım kilo verme işleri nasıl gidiyo hiç zayıflayabildinmi

güldenle konuşuyomusun konuşursan selamımı söyle

kdr le karşılamadım ne zamandır onuda merak ediyorum aslında onada selamımı söyle

ben yarından itibaren tatile gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

Dualrinizi bekliyorum arkadaslar yarin teste gidiyorum kan vercem bkalim benim.bebislerim ordami degil mi biri dahi orda olsun diye cok dua ettim ins ordadir rabbimin izniyle hayirli haber vermk nasip olsun allahim hic kimseyi evltsiz koymasin dualrinizi bekliyorum sabhta yazacam eve gelincede yazarim canlarimm simdiden tsk edrim herkese hic umudum yok ama duam var diyip gidicem icimde hic bisey yok ama iste yinde umut fakirin ekmegi rabbimmmm sana sigindim sana guvendimmm ne olur bos cevirme bizleri diyorum ins kabul olur.... ins bunlarla mujdeli haberler vermek nasip olsun ...♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★★☆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…