iiinnaannnmiiiyooorummmm ister budur beeeee:))))))insallah bu bebis kocanin huylarini degistirir ne dedi kiz cok.merak ettom.ne tepki verdi? hemen ilaclarini ic.kizin olursa da adini melek koy:)))KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
superrrrrr iki tanesi seninle olcak insallahhKizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
4 tanesi dollenmis yarin tekrar aricam..
sedosssdogurmadin mi bacim detay ver hemen:))))canlarım benim hepinize teşekkür ederim.
dualarımdasınız.
iiinnaannnmiiiyooorummmm ister budur beeeee:))))))insallah bu bebis kocanin huylarini degistirir ne dedi kiz cok.merak ettom.ne tepki verdi? hemen ilaclarini ic.kizin olursa da adini melek koy:)))
superrrrrr iki tanesi seninle olcak insallahh
sedosssdogurmadin mi bacim detay ver hemen:))))
KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
canım çok geçmiş olsun uyumadan opu yapılmış ALLAH ım evlat hasreti için çektiğin bu acıların mükafatını verir inşallah okuduğum an inanamadımtatlım nasıl dayandın ben narkozdan sonra sancıdan ölüyordum nerdeyse senin yaşadığın çok zor arkadaşım
Kb yin kizlar hala soktayimmm rabnim.minik mucizemi 7 ci senemde verdiii suan yemek yemey calisiyorum ilac icicem burda bulunan herkese sonsuz dua ve tsklerimi sunuyorum ins iki gun sonra katlanark artsin kesesinide pit pitlarinin guzel haberlerinide almayi nasip etsin rabbim dualrinizi eksik etmeyin heycandan yemek zor yiyorum :) ilc icicem mecbur yemem lazim yine yazrimmmmm
Ilac icin sordumda pazartesi gelip kani tekrarlicaz artmismi bakicaz dedi ins artarda kesesinin icnde gormek nasip olsun rabbim izniyle ins allhim bir 3 ayi gecirince raht edecem allhimmm hepinize nasip etsin saglikli sihatli evlat versin ey guzel allhim cok sukur hepinize tekrardan tskler dualrimz hepimizle olsuntebrik ederim canım kaç çıkmış değerin..
kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:
selam kızlarr ne kaynatıyonuz bakıyım
anaaaam bir pozitif haberimi mi gördüm sanki
kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:
kızlar bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarınını henüz almadımmm.doktorum yurt dışındaymış başka bi doktor muayne etti veee 8 tane yumurtam var şuandaa malesefff yanii büyümüş olannn çok üzüldümm kızlarr 2 günlük ilaç verdiiii doktor sayıyoo 15 16 falan 30 kadar saydıı hemşireye kaç yumurtam var dedimmm 8 dediiii ayy çok kötü oldumm orda hemşirede kaliteli olsun az olsunn dediiii tekrar pazartesiye randevu aldıkk tekrar kan verip muayne olucakmışımmmm((
Kb yin kizlar hala soktayimmm rabnim.minik mucizemi 7 ci senemde verdiii suan yemek yemey calisiyorum ilac icicem burda bulunan herkese sonsuz dua ve tsklerimi sunuyorum ins iki gun sonra katlanark artsin kesesinide pit pitlarinin guzel haberlerinide almayi nasip etsin rabbim dualrinizi eksik etmeyin heycandan yemek zor yiyorum :) ilc icicem mecbur yemem lazim yine yazrimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?