Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim sende melegini saglikla al kucagina Allahim size kocaman ,mutlu, saglikli bir omur versin evladinizla..

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
iiinnaannnmiiiyooorummmm ister budur beeeee:))))))insallah bu bebis kocanin huylarini degistirir ne dedi kiz cok.merak ettom.ne tepki verdi? hemen ilaclarini ic.kizin olursa da adini melek koy:)))

Kizlaar 9 yumiden 6 tanesi isleme alinmis ve
4 tanesi dollenmis yarin tekrar aricam..
superrrrrr iki tanesi seninle olcak insallahh

canlarım benim hepinize teşekkür ederim.
dualarımdasınız.
sedosssdogurmadin mi bacim detay ver hemen:))))

Insallah canim benimm♥♡

canım çok geçmiş olsun uyumadan opu yapılmış ALLAH ım evlat hasreti için çektiğin bu acıların mükafatını verir inşallah okuduğum an inanamadımtatlım nasıl dayandın ben narkozdan sonra sancıdan ölüyordum nerdeyse senin yaşadığın çok zor arkadaşım

Allah razi olsun canim benim insallah mukafatini verir Rabbim hepimizin emeklerinin.. Hayatimda yasadigim en zor gundu inan nasil dayandim bilmiyorum o acinin tarifi yok birde normalde 10-15 dk.lik islem 40 dk.surdu agladim bagirdim ama yapacak bisey yoktu.. Simdi daha iyiyim hamd olsun hala agrilarim var ama dunle kiyaslayinca binlerce sukur diyorum..

cnmmm ne güzel haber sana bakmak için girdim neyseki güzel haber gördüm
cnm hayırlı olsun şimdiden dikkat et kendine inşş değerin katlanarak artar

kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:

tebrik ederim canım kaç çıkmış değerin..
Ilac icin sordumda pazartesi gelip kani tekrarlicaz artmismi bakicaz dedi ins artarda kesesinin icnde gormek nasip olsun rabbim izniyle ins allhim bir 3 ayi gecirince raht edecem allhimmm hepinize nasip etsin saglikli sihatli evlat versin ey guzel allhim cok sukur hepinize tekrardan tskler dualrimz hepimizle olsun

kızlar bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarınını henüz almadımmm.doktorum yurt dışındaymış başka bi doktor muayne etti veee 8 tane yumurtam var şuandaa malesefff yanii büyümüş olannn çok üzüldümm kızlarr 2 günlük ilaç verdiiii doktor sayıyoo 15 16 falan 30 kadar saydıı hemşireye kaç yumurtam var dedimmm 8 dediiii ayy çok kötü oldumm orda hemşirede kaliteli olsun az olsunn dediiii tekrar pazartesiye randevu aldıkk tekrar kan verip muayne olucakmışımmmm((

kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:

olabilir canım. ben biraz kullanmıştım. pozitif çıktıktan sonraki gün de yaptığımda negatif çıkmıştı. bunu öğrenmen için yarın tekrar yaparsın, hatta bu akşam da yap ince çizgi çıkarsa yarın yumurtlarsın belki.
bu konuda gülden daha tecrübeli tabiii

canııımm nie üzüyorsun ki kendini...
2025 tane olupta kalitesiz olucana 8-9 tane olsun kaliteli olsun..
bebeğim biliosunki bi tanecik yumurta ile hamile kalan arkadaşlarımız var.
ve bize de lazım olan bir yumurta ve bir sperm öyle değilmi..
üzülmeyi bırak bence ve şükret..

canım çoook tebrik ederim , Allahım kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…