Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet öyle canımm ama inşallahh o 8 tanecik yurtamm kalitelidirr 2 gün daha ilaç verdilerr inşallahhh çoğalaırlarr..

selam kızlarr ne kaynatıyonuz bakıyım
anaaaam bir pozitif haberimi mi gördüm sanki

Hosgeldin canim

Bencede sayiya cok takilma bak dun yasadiklarima 19 yumi vardi ama opu da sadece 9 tanesini alabildi onunda 6 tanesi isleme girdi su an 4 minigim devam ediyor. Kaliteli olsun da inan gerisi bos..

evet öyle canımm ama inşallahh o 8 tanecik yurtamm kalitelidirr 2 gün daha ilaç verdilerr inşallahhh çoğalaırlarr..

canım benim 8 çok güzel bir sayı, sakın üzme kendini moral çok önemli biliyosun. o sayıyı bulamayan öyle çok kişi var ki. benden 2 tane toplandığı oldu şekerim, önemli olan kaliteleri. son tedavimde 3 tane gelişiyo dediklerinde bile mutlu olmuştum. biliyorum ki 1 tane bile yeter. Rabbim hayırlısını verir canım.

Senin iki yumurtan mi olmustu canim? Ne guzel yaa darisi basimiza insallah.. senin kuzulara da masallah diyim♥♡

Hosgeldin canim

Bencede sayiya cok takilma bak dun yasadiklarima 19 yumi vardi ama opu da sadece 9 tanesini alabildi onunda 6 tanesi isleme girdi su an 4 minigim devam ediyor. Kaliteli olsun da inan gerisi bos..

hoşbulduk canım, geçmiş olsun, inşallah 2 tane transfer ederler canım. bayıltmadan mı opu oldun sen canım. geçmişe bakarken öyle gördüm sanki

benim transferin 12.günü progesteron değerim 4,70 di(şimdi netten geçmiş laboratuvar sonuçlarıma baktım) daha önce de yazmıştım hatta devletteki doktor ümitlenme olmamış falan demişti diye sonra doktorum o günün sabahı progesteron iğnesine başlattı her sabah aynı saatte vuruldum.2gün sonraki değer 18,43 müş.Sonra 32,67 olmuş bir ara 24.78'e düşmüş en son testte de 34,67 olmuş ve hcg iki bini geçtiği için bir daha da tekrarlatmadı testleri.Böyle işte insanın yarı ömrünü geri götüren bir test macerası :) senin tüp bebek değil mi?

hoşbulduk canım, geçmiş olsun, inşallah 2 tane transfer ederler canım. bayıltmadan mı opu oldun sen canım. geçmişe bakarken öyle gördüm sanki

Benim 4. denemem oldugu icin iki transfer olacak insallah.. Evet canim maalesef ben bayilmadim cok kotu bir opu maceram oldu

yokhe hangı sehırdeydın canım sen nerde tedavı olmuştun

Ben ist dayim canim florence nightingale hastanesinde oldum cok sukur rabbimden bu mutlulugumu bozmasin ins kizlar degerim hakkinda hic bir fikrim yok cunku esimden alidm hberi onu aradilar istemisti beni arayin diye hemsireyde sormayi unuttum ins pazatesi kani tekrarlaycklar degerin ozaman artar dedi ilaclarima devam edckmisim pazrtesi sorarim duanizi eksik etmeyin ins 3 asamayida tamamlayip 3 ayimizi saglikli atlatmak nasip olsun hepinize dualrim var duami etmez olurmuyum hepinz dualarimdasinz ins guzel haberler almaya devm edriz allhim mucizemi verdi rabbim bana onu saglikli sihatli kucagima almayi nasip etsin TEBRIK EDIP KUTLAYAN BUTUN ARKADASLARA COK TSK.EDIRYORIM TEKRAR DAN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN HEP DUALRIMDASINIZ

ne güzel biri kız inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben aynıyım yatıyorum oturuyorum gün sayıyorum 10 gün sonra ilk kontrolümüz var

niye öyle yaptılar canım yaaa.

Anestezi yaptilar ama etki etmedi tabi ben canim yandikca aglamaya basladim hulusi hoca tekrat anestezi verdirdi ama yine bayilmadim. Bu sekilde 40 dk.surdu omrumden omur gitti tabii opu bitince hulusi hoca cok gerginsin vucudun rahat olmadigi icin etki etmedi biraz rahatlamaya calis dinlen bol bol dedi..

bunda kötü olacak ne var anlayamadım...:26:
8 şu şartlarda kötü bir rakam asla olamaz..kii bazı akadaşlarımız 1 yumurtaya razıyız..
keza bende öyle..
bence hayırlısını iste sonucta hayırlı bir tek evlat için savas veriyoruz..
şansın bol olsun.

canım bak gördünmmüüü boşuna üzülmüşsün ağlayıp can sıkmışsınn..Rabbim mucizeni gönderdi bundan sonra kendine çok iyi bak..kocana da söle iki canslını azıcık düşünceli davransınn..caanı sıkılıyorsa gitsin anne babasına baağırıp çağırıp deşarj:95::95::95::95: olsun bir zahmet
şimdi kutlama zaamanı inşaalah değer,n sağlıkla katlanır ve kucağına lacağın günleri de görürüz...
:81::81::81::81::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
aaa bak şimdi kızıcam amaaa 8 yumurta hiç de fena değil ben 3-5 yumurta sayarken çatlatma iğnesinden sonra sürprizle opu dan 10 yumurtayla çıkmış hatunumm...ama kaliteli olan o baştan beri benimle olan 6 yumurta çıktı o da 4 e düştü...koya koya 2 tanesini koydular diğer ikisi de takipteyken gelişmedi.. ee hani benim 10 yumurtam elimdeki 2 tanesi için dua ettim....ve onlar da benimle kalmadı..sözün özü hayatım kaliteli 2 embriyon olsun 20 tane den elinde kalacak transferi olacak olanlar o kadar zateen... yani üzülücek bişey bulmuşsun o kadar güzel haberin içinden helal olsun fundacımm
çoğalmasından ziyade 8 yumurtanın dha da kaliteli olması sana bebiş olması için dua et bence ttalımm... çok yumurta çok kaliteli bebk olacak demek değil

Son düzenleme:

Enimde 8 yumurtam toplamisti 7 tanesi mikroenjeksiyon yaptilar ertisi gunde 3 tanesi dolendi dedi saglikli sihatli olsunlarda rabbim bak bana mucizemi verdi bugun 3 asmayida atlatip 3 aymi dolna kadar icm raht etmz ins onlarida hayirlisyla atlatirsam rahtlarim o yuce yaradannn ne buyuk allhimmm kimseyi meleksiz koymasin dualrim hep sizinle hep dua et canim allhin iznyle iyi olur ins

Pazartesi degerlrim.ins aratrda rabbimn izniyle ozamnda mujdeyi vermek nasip.olsun sizlere canim benim hele bi kucagima almak nasip olsunda o duzelir diye umudum.var ins rabbimn iznyle melegimn gelisiyle hersey duzelir

kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:
tatlim ben yapiom surekli de hic koyu cift cizgi goremedim hep silik cift cizgi onun kurallari saatleri varvarmis cnm 4 saatlik cisin olmaliymis filan ilk cisin olmamaliymis sen iki gun daha dene bakalim..saatlerine dikkat edip hergun yapinca (yani yumurtlama haftasinda)yakalayabiliomussun cift cizgiyi...

Canım benım ya valla çok çok mutluyum anlatamam senın adına cok sevınıyorummm.. bende ankaradayımm.bebegını ınş kucagına alıp önü öpüp koklamak emzırmek nasıp olurr.dualarımm senınle ve tüm arkadaslarımızla..

canım yaa çok geçmiş olsun, tabii sen canın acıdıkça gerildin gerildikçe daha çok canın yandı, neyse gelmiş geçmiş olsun. keşke öncesinde didem hanımla görüşseydin. pazartesi mi transfer olacak nasipse? canım sana tavsiyem didem hanımla görüşmeye çalış tanıyormusun bilmiyorum ama bir alt katta sorarsın. sana gevşeme egzersizi yaptırsa biraz iyi olur. transferden önce çok rahatlarsın, Hüsamettin beye de söyle sana gevşeme müziği açsın işleme başlamadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…