canııımm nie üzüyorsun ki kendini...
2025 tane olupta kalitesiz olucana 8-9 tane olsun kaliteli olsun..
bebeğim biliosunki bi tanecik yumurta ile hamile kalan arkadaşlarımız var.
ve bize de lazım olan bir yumurta ve bir sperm öyle değilmi..
üzülmeyi bırak bence ve şükret..
KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle[/QUOTE
Allah'a binlerce kez şükürler olsun,tebrik ederim canım inşallah değerlerin de hayırlısınla katlanır bebeşine kavuşursun.gerçekten çok sevindim senin adına dünden beri ben de senin için dua ettim bugün de heyecanla açtım sayfayı bu mutlu haberi duymak çok güzel oldu.bir de boşu boşuna nerdeyse umutsuzluğa kapılıyordun.değerin kaç çıkmış peki?Maaşallh diyelim de nazar değmesin
bir ikiz annesi gördüm sanki evet evet gördüm nasılsın nasıl gidiyor cinsiyetleri belli oldumu
selam kızlarr ne kaynatıyonuz bakıyım
anaaaam bir pozitif haberimi mi gördüm sanki
kızlar bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarınını henüz almadımmm.doktorum yurt dışındaymış başka bi doktor muayne etti veee 8 tane yumurtam var şuandaa malesefff yanii büyümüş olannn çok üzüldümm kızlarr 2 günlük ilaç verdiiii doktor sayıyoo 15 16 falan 30 kadar saydıı hemşireye kaç yumurtam var dedimmm 8 dediiii ayy çok kötü oldumm orda hemşirede kaliteli olsun az olsunn dediiii tekrar pazartesiye randevu aldıkk tekrar kan verip muayne olucakmışımmmm((
evet öyle canımm ama inşallahh o 8 tanecik yurtamm kalitelidirr 2 gün daha ilaç verdilerr inşallahhh çoğalaırlarr..
canım benim 8 çok güzel bir sayı, sakın üzme kendini moral çok önemli biliyosun. o sayıyı bulamayan öyle çok kişi var ki. benden 2 tane toplandığı oldu şekerim, önemli olan kaliteleri. son tedavimde 3 tane gelişiyo dediklerinde bile mutlu olmuştum. biliyorum ki 1 tane bile yeter. Rabbim hayırlısını verir canım.
Hosgeldin canim
Bencede sayiya cok takilma bak dun yasadiklarima 19 yumi vardi ama opu da sadece 9 tanesini alabildi onunda 6 tanesi isleme girdi su an 4 minigim devam ediyor. Kaliteli olsun da inan gerisi bos..
kızlar günaydın dün doktor progesteronun biraz düşük dedi kafama takıldı korku sardı içimi 17 çıkmış dün 3+6 haftalıkken bugün 4 hafta oldu tam önceki adetimin üzerinden normalde kaç olması gerekiyodu özellikle hamile arkadaşlara soruyorum sizin kaç çıkmıştı arkadaşlar
hoşbulduk canım, geçmiş olsun, inşallah 2 tane transfer ederler canım. bayıltmadan mı opu oldun sen canım. geçmişe bakarken öyle gördüm sanki
Benim 4. denemem oldugu icin iki transfer olacak insallah.. Evet canim maalesef ben bayilmadim cok kotu bir opu maceram oldu
yokhe hangı sehırdeydın canım sen nerde tedavı olmuştun
niye öyle yaptılar canım yaaa.
kızlar bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarınını henüz almadımmm.doktorum yurt dışındaymış başka bi doktor muayne etti veee 8 tane yumurtam var şuandaa malesefff yanii büyümüş olannn çok üzüldümm kızlarr 2 günlük ilaç verdiiii doktor sayıyoo 15 16 falan 30 kadar saydıı hemşireye kaç yumurtam var dedimmm 8 dediiii ayy çok kötü oldumm orda hemşirede kaliteli olsun az olsunn dediiii tekrar pazartesiye randevu aldıkk tekrar kan verip muayne olucakmışımmmm((
Ilac icin sordumda pazartesi gelip kani tekrarlicaz artmismi bakicaz dedi ins artarda kesesinin icnde gormek nasip olsun rabbim izniyle ins allhim bir 3 ayi gecirince raht edecem allhimmm hepinize nasip etsin saglikli sihatli evlat versin ey guzel allhim cok sukur hepinize tekrardan tskler dualrimz hepimizle olsun
aaa bak şimdi kızıcam amaaa 8 yumurta hiç de fena değil ben 3-5 yumurta sayarken çatlatma iğnesinden sonra sürprizle opu dan 10 yumurtayla çıkmış hatunumm...ama kaliteli olan o baştan beri benimle olan 6 yumurta çıktı o da 4 e düştü...koya koya 2 tanesini koydular diğer ikisi de takipteyken gelişmedi.. ee hani benim 10 yumurtam elimdeki 2 tanesi için dua ettim....ve onlar da benimle kalmadı..sözün özü hayatım kaliteli 2 embriyon olsun 20 tane den elinde kalacak transferi olacak olanlar o kadar zateen... yani üzülücek bişey bulmuşsun o kadar güzel haberin içinden helal olsun fundacımmkızlar bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarınını henüz almadımmm.doktorum yurt dışındaymış başka bi doktor muayne etti veee 8 tane yumurtam var şuandaa malesefff yanii büyümüş olannn çok üzüldümm kızlarr 2 günlük ilaç verdiiii doktor sayıyoo 15 16 falan 30 kadar saydıı hemşireye kaç yumurtam var dedimmm 8 dediiii ayy çok kötü oldumm orda hemşirede kaliteli olsun az olsunn dediiii tekrar pazartesiye randevu aldıkk tekrar kan verip muayne olucakmışımmmm((
çoğalmasından ziyade 8 yumurtanın dha da kaliteli olması sana bebiş olması için dua et bence ttalımm... çok yumurta çok kaliteli bebk olacak demek değilevet öyle canımm ama inşallahh o 8 tanecik yurtamm kalitelidirr 2 gün daha ilaç verdilerr inşallahhh çoğalaırlarr..
canım bak gördünmmüüü boşuna üzülmüşsün ağlayıp can sıkmışsınn..Rabbim mucizeni gönderdi bundan sonra kendine çok iyi bak ..kocana da söle iki canslını azıcık düşünceli davransınn..caanı sıkılıyorsa gitsin anne babasına baağırıp çağırıp deşarj:95::95::95::95: olsun bir zahmet
şimdi kutlama zaamanı inşaalah değer,n sağlıkla katlanır ve kucağına lacağın günleri de görürüz...
:81::81::81::81::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
aaa bak şimdi kızıcam amaaa 8 yumurta hiç de fena değil ben 3-5 yumurta sayarken çatlatma iğnesinden sonra sürprizle opu dan 10 yumurtayla çıkmış hatunumm...ama kaliteli olan o baştan beri benimle olan 6 yumurta çıktı o da 4 e düştü...koya koya 2 tanesini koydular diğer ikisi de takipteyken gelişmedi.. ee hani benim 10 yumurtam elimdeki 2 tanesi için dua ettim....ve onlar da benimle kalmadı..sözün özü hayatım kaliteli 2 embriyon olsun 20 tane den elinde kalacak transferi olacak olanlar o kadar zateen... yani üzülücek bişey bulmuşsun o kadar güzel haberin içinden helal olsun fundacımm
çoğalmasından ziyade 8 yumurtanın dha da kaliteli olması sana bebiş olması için dua et bence ttalımm... çok yumurta çok kaliteli bebk olacak demek değil
tatlim ben yapiom surekli de hic koyu cift cizgi goremedim hep silik cift cizgi onun kurallari saatleri varvarmis cnm 4 saatlik cisin olmaliymis filan ilk cisin olmamaliymis sen iki gun daha dene bakalim..saatlerine dikkat edip hergun yapinca (yani yumurtlama haftasinda)yakalayabiliomussun cift cizgiyi...kızlar ovulasyon testi kullanan varmı bugün benim 14 . günüm bugün aldım yaptım ama negatif acaba öncesinde yumurtlamış olabilitmiyim öle olsa negatifmi çıkıyor :44: :44: :44: :44:
Ben ist dayim canim florence nightingale hastanesinde oldum cok sukur rabbimden bu mutlulugumu bozmasin ins kizlar degerim hakkinda hic bir fikrim yok cunku esimden alidm hberi onu aradilar istemisti beni arayin diye hemsireyde sormayi unuttum ins pazatesi kani tekrarlaycklar degerin ozaman artar dedi ilaclarima devam edckmisim pazrtesi sorarim duanizi eksik etmeyin ins 3 asamayida tamamlayip 3 ayimizi saglikli atlatmak nasip olsun hepinize dualrim var duami etmez olurmuyum hepinz dualarimdasinz ins guzel haberler almaya devm edriz allhim mucizemi verdi rabbim bana onu saglikli sihatli kucagima almayi nasip etsinTEBRIK EDIP KUTLAYAN BUTUN ARKADASLARA COK TSK.EDIRYORIM TEKRAR DAN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN HEP DUALRIMDASINIZ
Anestezi yaptilar ama etki etmedi tabi ben canim yandikca aglamaya basladim hulusi hoca tekrat anestezi verdirdi ama yine bayilmadim. Bu sekilde 40 dk.surdu omrumden omur gitti tabiiopu bitince hulusi hoca cok gerginsin vucudun rahat olmadigi icin etki etmedi biraz rahatlamaya calis dinlen bol bol dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?