hayat ne garip.kiz sabah aglioduk simdi.guluyoruz:))
canım yaa çok geçmiş olsun, tabii sen canın acıdıkça gerildin gerildikçe daha çok canın yandı, neyse gelmiş geçmiş olsun. keşke öncesinde didem hanımla görüşseydin. pazartesi mi transfer olacak nasipse? canım sana tavsiyem didem hanımla görüşmeye çalış tanıyormusun bilmiyorum ama bir alt katta sorarsın. sana gevşeme egzersizi yaptırsa biraz iyi olur. transferden önce çok rahatlarsın, Hüsamettin beye de söyle sana gevşeme müziği açsın işleme başlamadan önce.
canmmmmmmm yaaa demek oldu he Rabbim duydu sesini inş. hepimizin sesini duyacak diğer arkadaşlarımda kavusacak bebişlerineKIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
ne güzel biri kız inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben aynıyım yatıyorum oturuyorum gün sayıyorum 10 gün sonra ilk kontrolümüz var
nasılsınız itimisiniz canlarım..
ne güzel bugün hayırlı bi haber aldık umarım Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder dualarımdaasınızz
bende iyi sayılırım canm işe geldim meraktan hemen topiği açtım hayırlı haberle karşılasınca dahada iyi oldum canm... sen nasılsın daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum galiba:44:ne durumdaydın canmÇok şükürr sen nasılsın canımm.. bugunku haberlerden sonra dahada ıyıyzz.. hayat paylaşınca güzellll :)
canmmmmmmm yaaa demek oldu he Rabbim duydu sesini inş. hepimizin sesini duyacak diğer arkadaşlarımda kavusacak bebişlerine
aynen canm bende hep dua ediyorum Rabbim duysun sesimizi...Rabimm herkese vercek ins canim dualrimz onlarla her elimi semya actimda butun evladi olmaynlarada dua ediyorum ins nasip etsin onlarada allhikin izniyle pazartesi gununde bir atlatsam sonra da 2 asama var yine rabbim.ins hayirlisiyla saglikli sihatli gelistirsin
KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
canm nolduuuu ben sana demedimmi idrar testine güvenme biraz daha sabret benm test günü bile negatif cıktı diyeee
artk darısı bütün arkadaşlarımızın basına..
senle bende kese ve pıtpıtlarda sıra inş. canm
canım benim 8 çok güzel bir sayı, sakın üzme kendini moral çok önemli biliyosun. o sayıyı bulamayan öyle çok kişi var ki. benden 2 tane toplandığı oldu şekerim, önemli olan kaliteleri. son tedavimde 3 tane gelişiyo dediklerinde bile mutlu olmuştum. biliyorum ki 1 tane bile yeter. Rabbim hayırlısını verir canım.
Hosgeldin canim
Bencede sayiya cok takilma bak dun yasadiklarima 19 yumi vardi ama opu da sadece 9 tanesini alabildi onunda 6 tanesi isleme girdi su an 4 minigim devam ediyor. Kaliteli olsun da inan gerisi bos..
bunda kötü olacak ne var anlayamadım...:26:
8 şu şartlarda kötü bir rakam asla olamaz..kii bazı akadaşlarımız 1 yumurtaya razıyız..
keza bende öyle..
bence hayırlısını iste sonucta hayırlı bir tek evlat için savas veriyoruz..
şansın bol olsun.
:)) yokhe çok sevindim. Allah keseciği görmeni, minik pıtpıtları duymanı ve hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine çok dikkat et artık annecik :)
canım bak gördünmmüüü boşuna üzülmüşsün ağlayıp can sıkmışsınn..Rabbim mucizeni gönderdi bundan sonra kendine çok iyi bak ..kocana da söle iki canslını azıcık düşünceli davransınn..caanı sıkılıyorsa gitsin anne babasına baağırıp çağırıp deşarj:95::95::95::95: olsun bir zahmet
şimdi kutlama zaamanı inşaalah değer,n sağlıkla katlanır ve kucağına lacağın günleri de görürüz...
:81::81::81::81::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
aaa bak şimdi kızıcam amaaa 8 yumurta hiç de fena değil ben 3-5 yumurta sayarken çatlatma iğnesinden sonra sürprizle opu dan 10 yumurtayla çıkmış hatunumm...ama kaliteli olan o baştan beri benimle olan 6 yumurta çıktı o da 4 e düştü...koya koya 2 tanesini koydular diğer ikisi de takipteyken gelişmedi.. ee hani benim 10 yumurtam elimdeki 2 tanesi için dua ettim....ve onlar da benimle kalmadı..sözün özü hayatım kaliteli 2 embriyon olsun 20 tane den elinde kalacak transferi olacak olanlar o kadar zateen... yani üzülücek bişey bulmuşsun o kadar güzel haberin içinden helal olsun fundacımm
çoğalmasından ziyade 8 yumurtanın dha da kaliteli olması sana bebiş olması için dua et bence ttalımm... çok yumurta çok kaliteli bebk olacak demek değil
Enimde 8 yumurtam toplamisti 7 tanesi mikroenjeksiyon yaptilar ertisi gunde 3 tanesi dolendi dedi saglikli sihatli olsunlarda rabbim bak bana mucizemi verdi bugun 3 asmayida atlatip 3 aymi dolna kadar icm raht etmz ins onlarida hayirlisyla atlatirsam rahtlarim o yuce yaradannn ne buyuk allhimmm kimseyi meleksiz koymasin dualrim hep sizinle hep dua et canim allhin iznyle iyi olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?