Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canim p.tesi transfer olacak didem hanim psikolog degil mi? Husamettin bey kim?

Demek ki neymiş umudumuzu hıcbır zaman kaybetmeyıp sabredıp mükafatını alıyormuşuz :) :)

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle
canmmmmmmm yaaa demek oldu he Rabbim duydu sesini inş. hepimizin sesini duyacak diğer arkadaşlarımda kavusacak bebişlerine

ne güzel biri kız inşallah sağlıkla alırsın kucağına ben aynıyım yatıyorum oturuyorum gün sayıyorum 10 gün sonra ilk kontrolümüz var

Canim sabredecez asamalri atlatip saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim benimde pazartesi tekrar kan vermem lazim degerim de artis varmi diye bakcaklarmis ins rabbimin izniyle artark gelisirde icmz rahrt edr

nasılsınız itimisiniz canlarım..
ne güzel bugün hayırlı bi haber aldık umarım Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder dualarımdaasınızz

canm nolduuuu ben sana demedimmi idrar testine güvenme biraz daha sabret benm test günü bile negatif cıktı diyeee
artk darısı bütün arkadaşlarımızın basına..
senle bende kese ve pıtpıtlarda sıra inş. canm

nasılsınız itimisiniz canlarım..
ne güzel bugün hayırlı bi haber aldık umarım Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder dualarımdaasınızz

Çok şükürr sen nasılsın canımm.. bugunku haberlerden sonra dahada ıyıyzz.. hayat paylaşınca güzellll :)

Çok şükürr sen nasılsın canımm.. bugunku haberlerden sonra dahada ıyıyzz.. hayat paylaşınca güzellll :)
bende iyi sayılırım canm işe geldim meraktan hemen topiği açtım hayırlı haberle karşılasınca dahada iyi oldum canm... sen nasılsın daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum galiba:44:ne durumdaydın canm

canmmmmmmm yaaa demek oldu he Rabbim duydu sesini inş. hepimizin sesini duyacak diğer arkadaşlarımda kavusacak bebişlerine

Rabimm herkese vercek ins canim dualrimz onlarla her elimi semya actimda butun evladi olmaynlarada dua ediyorum ins nasip etsin onlarada allhikin izniyle pazartesi gununde bir atlatsam sonra da 2 asama var yine rabbim.ins hayirlisiyla saglikli sihatli gelistirsin

aynen canm bende hep dua ediyorum Rabbim duysun sesimizi...
canm bide inanki o aşamalarında ayrı stresi var.. ben şimdilk 2 sini atlattım sonucu pozitif almak ve kese görmek..şimdi ise geriye pıtpıtlarla onun sağlıklı büyümesi kaldı

KIZLARRRT POZITIFFF CIKTIIII ALLHIMMMM COK SUKUR melegimmm benimleee teyzeleriii :)) agladim duyunca melgim benimle

:)) yokhe çok sevindim. Allah keseciği görmeni, minik pıtpıtları duymanı ve hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine çok dikkat et artık annecik :)

Ins pazartesi degrimde artisina bakacaklar rabbimn izniyle katkat artmasini nasip etsin 3 ayi bi atlamayi nasip etain rabbim allhim butun evladi olmayanada versin huzr mutluluk versin hepinize nasip etsin duaniz eksik olmasin dualrimzdasiniz ins

kuzum benim teşekkür ederimm destegin için inşallahh hepimiz içinnn hayırlısı olurr öpüyorumm..

Hosgeldin canim

Bencede sayiya cok takilma bak dun yasadiklarima 19 yumi vardi ama opu da sadece 9 tanesini alabildi onunda 6 tanesi isleme girdi su an 4 minigim devam ediyor. Kaliteli olsun da inan gerisi bos..

canımmm teşekkür ederimmm inşallahh bebeişlerin sonuna kadar bırakmaz senii..

evet canım allahıma şükürler olsunnn yumurtam varr ama doktorrr çok deyil diyinceee benimde bu zamana kadar aksilik üstüne aksilikler yaşadımmm bide bumu çıktıı dedim kendi kendimee ama bana güzel bi şekilde söylenmediii yumurtan az dediler( bende buna şükür dedimm daha çok yumurtam varmışta şimdilik bukadarıı büyükmüşş belkii büyürr 2 gün dahaa o iğnelerin hepsini vurulucam hakkımızda hayırlısı olsun herşeyinn..

:)) yokhe çok sevindim. Allah keseciği görmeni, minik pıtpıtları duymanı ve hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine çok dikkat et artık annecik :)

Amin canimmm aminnnn allhim iziylee hayirlisiyla nasip etsin su pazaartesiyide atlatsam degrim ins yukselir bu moralle iyi yukselmistir diyor arkadaslarimz ins ta oyle olur rabbimm sen ne buyuksun kizlar en buyuk destek dua hic eksik etmeyin duanizi dualrimdasinz canlarimmm ins her mujdesini paylasmak nasip olsun hayat paylasinca guzel sevgilerde paylastikca cogaliyor bugun cok guzel birgun oldu cok sukurrrr

canım teşekkür ederimm çok haklısınızz ne biliyim işte hastanede kızlarr 15 20 yumurtamız var diyoduu bende benim niye bölee yolunda gitmeyen şeylermi var acaba diye düşündümm ilk kez karşılaşıyorum böle bi durumla ..ama anladımkii 8 de gayett iyiiii :)) 1 tane olsun benimle olsunnn hepinizi çok seviyorumm allahımmm hiç olmayanlarınn göbüşünüü yumişle doldursun inşallahh...

ahh kuzummm allahımm bozmasın mutluluğunuu sonuna kadar herşey çokkk güzel gitsin inşallahhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…