Ah o melgim bi gelse hersey son bulacak inaniyorum oda ins gelir bekletmez beni allh hepimize nasip etsin hem beklemek hemde uzgun olmk cok zor bir durum isteofff
aynen canm bende hep dua ediyorum Rabbim duysun sesimizi...
canm bide inanki o aşamalarında ayrı stresi var.. ben şimdilk 2 sini atlattım sonucu pozitif almak ve kese görmek..şimdi ise geriye pıtpıtlarla onun sağlıklı büyümesi kaldı
Evet canim p.tesi transfer olacak didem hanim psikolog degil mi? Husamettin bey kim?
hayat ne garip.kiz sabah aglioduk simdi.guluyoruz:))
Tebrik edErim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallhhh biraz yazilarini okudum ve duygulndim rabbim esinede ahlak guzelligi yuvanada evladinla birlikte huzur versin insallhhh gecen yil bugun ben tam 10 haftalik hamiledim o gunleri cook ozluyorum tadini cikarin bebeklerinzn ve olucak koca gobeklerinizin gecmisi dusununce bir tane daha dogurmk istiyorum ben hic birseyi kafaniza takip bebeklerinizi uzmeyin
canım senin progesteronuna baktılarmı kaç çıktı
Pazartesi yine kan vercem degri iyi demis doktor esim konustu ilk testi bugun verdim pozitif cikmis degride gayet iyi demis paZartesi sorarim canim ins iyi olur asamalrim hayirlisyla
canımmm teşekkür ederimmm inşallahh bebeişlerin sonuna kadar bırakmaz senii..
evet canım didem hn. psikolog, tüp bebek hastalarına ücretsiz bakıyo. ben çok faydasını gördüm. Hüsamettin bey de anestezi teknisyeni işleme girerken hemşireyle birlikte seni hazırlıyolar la o kişi kendisi. onda gevşeme müzikleri var söylersen hemen açar sana, sonra oraya yatınca kendini müziğe ver gözlerini kapat ve kendini mutlu hissettiğin biryerde hayal et, deniz kenarı olabilir mesela veya bir orman kuşlar ağaçlar çiçekler ya da nereyi istiyorsan orayı düşün. işte bunların öncesinde vücudunu gevşetmen lazım.
zamanında çok az yaa dur sana çözüm bulmaya çalışıyom. bana özelden mail adresini atsana canım.
Ins pazartesi degrimde artisina bakacaklar rabbimn izniyle katkat artmasini nasip etsin 3 ayi bi atlamayi nasip etain rabbim allhim butun evladi olmayanada versin huzr mutluluk versinhepinize nasip etsin duaniz eksik olmasin dualrimzdasiniz ins
Insallah canim benim ayni dilekler senin icinde gecerli sayiya takilma seni anne yapacak kalitede yumilerin olsunda gerisi onemli degil..
Canim yaa cook sag ol yaziyorum mail adresimi.. Sen transferden sonra neler yaptin?
Hanefi mezhebine göre, bir damat kayınvalidesinin, bir gelin de kayınpederinin elini öper veya tenine dokunursa, her iki taraftan birinde cinsel haz ortaya çıkarsa gelin-damat diğer bir ifade ile karı-koca birbirlerine haram olurlar. Yani esas itibariyle damat kayınvalidesinin, gelin de kayınpederinin elini öpebilir, tokalaşabilir; ancak yukarıda sözü edilen mahzur ortaya çıkmaması için bir tedbir olarak taraflar birbirlerinin tenine dokunmaması uygun görülmüştür.Kızlar çok konu dışı olacak ama bana yardımcı olursanız sevinirim. k.pedere hizmet etmek zorunda mıyız biz? Eşimle ne zaman misafirliğe gitsek dönüşte bu nedenle tartışıyoruz. Çayı bitince koyacakmışım. Bugün yine gittik. Kızı var, karısı var. Benim babamlard a var. Ben onun çayını nasıl takip edebilirim? Ayrıca istemiyorum. Mecbur muyum buna? Suları ben koydum, yemekten sonra bütün tabakları mutfağa taşıdım, çöpe döktüm. Bir de çay mı takip edeyim? Bir ara da selamlarşırken yanaklarından öpmem için zorluyordu beni. Ben bir kere öpmedim diye babası bana laf söylemişti, eşimde haklı ne olur öpsen diyor. Ben sevmiyorum kimseyi öpmeyi. Özellikle ben erkeklerin mecbur kalırsam elini sıkarım şimdiye kadar kimse beni öpmeye çalışmadı. Çok rahatsız oluyorum. Hastayım vs diye yalanlar söylemek zorunda kalıyorum. Böyle yaptıkça eşim hiç gitmek istemiyorum.
iyi akşamlar kızlar turkuaz canım dr gittim bügün yine polip göremedi canım ok sıkkın tatlım yaaane olucaks olsun git gel bıktım Valla yaaaaaaaaaa
Cnm transferden sonra degil de once neler yaptigin onemli. Embrio ilk saniyelerden itibaren yuvalanmaya basliyor. Yani transfer olumluysa o saniyede bebegin seninle biliyorsun olumlu degilse hic yuvalanmaya baslamadan cikiyor icinden. Sen ne yaparsan yap o duser senden. Ben ilk ikisinde 12 gun yattim 3.de ise 3.gun gezmeye ciktim 5.gun yurt disina gezmeye 12.gun evime geldim. Kesinlikleeee tutmaz tutmamistir dedim ama tutmus. Daha sonra dusuk tehlikesi yasadigimi dusunerek 3. Ayin sonuna kadar hep yattim. Tabii benim yaptigimi yapmayin. Ben 3.denememde kendime butun kurleri uyguladim ve cok hazirlandim b
kızlar merhaba, her yere aynı şeyi yazıyorum ama idare edin :) size iki sorum var, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
öncelikle bebişinin kordon kanını bankaya koyan veya koymayı düşünenler var mı, bu işlem yaklaşık ne kadar tutuyor, ödeme bir defaya mı mahsus, her yıl mı yapılıyor?
bir de tüp bebişi olup da normal doğum yapan veya doktoru normal doğumu onaylayan var mı?
Insallah canim benim ayni dilekler senin icinde gecerli sayiya takilma seni anne yapacak kalitede yumilerin olsunda gerisi onemli degil..
Canim yaa cook sag ol yaziyorum mail adresimi.. Sen transferden sonra neler yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?