Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ah o melgim bi gelse hersey son bulacak inaniyorum oda ins gelir bekletmez beni allh hepimize nasip etsin hem beklemek hemde uzgun olmk cok zor bir durum iste offf

Tebrik edErim rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallhhh biraz yazilarini okudum ve duygulndim rabbim esinede ahlak guzelligi yuvanada evladinla birlikte huzur versin insallhhh gecen yil bugun ben tam 10 haftalik hamiledim o gunleri cook ozluyorum tadini cikarin bebeklerinzn ve olucak koca gobeklerinizin gecmisi dusununce bir tane daha dogurmk istiyorum ben hic birseyi kafaniza takip bebeklerinizi uzmeyin

Canim esim geldi simdi degerleri iyi demis yukselirse ins pazarteside iyi olucak ben yemege kciyorumm bebismz iyi beslensin teyzelrri

Evet canim p.tesi transfer olacak didem hanim psikolog degil mi? Husamettin bey kim?

evet canım didem hn. psikolog, tüp bebek hastalarına ücretsiz bakıyo. ben çok faydasını gördüm. Hüsamettin bey de anestezi teknisyeni işleme girerken hemşireyle birlikte seni hazırlıyolar la o kişi kendisi. onda gevşeme müzikleri var söylersen hemen açar sana, sonra oraya yatınca kendini müziğe ver gözlerini kapat ve kendini mutlu hissettiğin biryerde hayal et, deniz kenarı olabilir mesela veya bir orman kuşlar ağaçlar çiçekler ya da nereyi istiyorsan orayı düşün. işte bunların öncesinde vücudunu gevşetmen lazım.
zamanında çok az yaa dur sana çözüm bulmaya çalışıyom. bana özelden mail adresini atsana canım.

Kızlar çok konu dışı olacak ama bana yardımcı olursanız sevinirim. k.pedere hizmet etmek zorunda mıyız biz? Eşimle ne zaman misafirliğe gitsek dönüşte bu nedenle tartışıyoruz. Çayı bitince koyacakmışım. Bugün yine gittik. Kızı var, karısı var. Benim babamlard a var. Ben onun çayını nasıl takip edebilirim? Ayrıca istemiyorum. Mecbur muyum buna? Suları ben koydum, yemekten sonra bütün tabakları mutfağa taşıdım, çöpe döktüm. Bir de çay mı takip edeyim? Bir ara da selamlarşırken yanaklarından öpmem için zorluyordu beni. Ben bir kere öpmedim diye babası bana laf söylemişti, eşimde haklı ne olur öpsen diyor. Ben sevmiyorum kimseyi öpmeyi. Özellikle ben erkeklerin mecbur kalırsam elini sıkarım şimdiye kadar kimse beni öpmeye çalışmadı. Çok rahatsız oluyorum. Hastayım vs diye yalanlar söylemek zorunda kalıyorum. Böyle yaptıkça eşim hiç gitmek istemiyorum.

Bu guzel mj larinz beni ne kaadar cook mutlu ediyor bilemezsinz iyki varsinzzz arkadslar dualrinz ve iyi dileklerinz icn sagolun canlarim benim duanizi eksik etmeyin hic emin olun en buyuk destek rabbim dualrimdasinz

canım senin progesteronuna baktılarmı kaç çıktı

Pazartesi yine kan vercem degri iyi demis doktor esim konustu ilk testi bugun verdim pozitif cikmis degride gayet iyi demis paZartesi sorarim canim ins iyi olur asamalrim hayirlisyla

iyi akşamlar kızlar turkuaz canım dr gittim bügün yine polip göremedi canım ok sıkkın tatlım yaaa ne olucaks olsun git gel bıktım Valla yaaaaaaaaaa

canımmm teşekkür ederimmm inşallahh bebeişlerin sonuna kadar bırakmaz senii..

Insallah canim benim ayni dilekler senin icinde gecerli sayiya takilma seni anne yapacak kalitede yumilerin olsunda gerisi onemli degil..

Canim yaa cook sag ol yaziyorum mail adresimi.. Sen transferden sonra neler yaptin?

Ins pazartesi degrimde artisina bakacaklar rabbimn izniyle katkat artmasini nasip etsin 3 ayi bi atlamayi nasip etain rabbim allhim butun evladi olmayanada versin huzr mutluluk versin hepinize nasip etsin duaniz eksik olmasin dualrimzdasiniz ins

Canim seni ve pozitif alan diger arkadaslari tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Biz seninle daha ince hangi tipikte sohbet etmistik gatirliyor musun?

O ilk 3 stresinde ben oldum oldum dirildim 10.haftaya kadar lekelerim oluyordu 1gun icinde 3 tane dr gezdigimi biliyorum. Gecmiyor gunler diye aglayip sizlarken 4.ayima girmisiz. Hicc kendini kasma cnm yatma imkanin varsa yat ben 3 ay yattim bulasik makinesini bile acmadim ve bebegim benimle nasallahh. İkili testimizde temiz cikti. Bosuna kabusa cevirmisim hayatimi. Sende rahat ol. Leke gibi bisey olursa da benimle iletisine gec cnm. İnsallah olmaz ama oluraa da korkma cunku leke dusuk belirtisi degilmis yanlis biliniyormuss

Insallah canim benim ayni dilekler senin icinde gecerli sayiya takilma seni anne yapacak kalitede yumilerin olsunda gerisi onemli degil..

Canim yaa cook sag ol yaziyorum mail adresimi.. Sen transferden sonra neler yaptin?

Cnm transferden sonra degil de once neler yaptigin onemli. Embrio ilk saniyelerden itibaren yuvalanmaya basliyor. Yani transfer olumluysa o saniyede bebegin seninle biliyorsun olumlu degilse hic yuvalanmaya baslamadan cikiyor icinden. Sen ne yaparsan yap o duser senden. Ben ilk ikisinde 12 gun yattim 3.de ise 3.gun gezmeye ciktim 5.gun yurt disina gezmeye 12.gun evime geldim. Kesinlikleeee tutmaz tutmamistir dedim ama tutmus. Daha sonra dusuk tehlikesi yasadigimi dusunerek 3. Ayin sonuna kadar hep yattim. Tabii benim yaptigimi yapmayin. Ben 3.denememde kendime butun kurleri uyguladim ve cok hazirlandim b

kızlar merhaba, her yere aynı şeyi yazıyorum ama idare edin :) size iki sorum var, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
öncelikle bebişinin kordon kanını bankaya koyan veya koymayı düşünenler var mı, bu işlem yaklaşık ne kadar tutuyor, ödeme bir defaya mı mahsus, her yıl mı yapılıyor?

bir de tüp bebişi olup da normal doğum yapan veya doktoru normal doğumu onaylayan var mı?

Hanefi mezhebine göre, bir damat kayınvalidesinin, bir gelin de kayınpederinin elini öper veya tenine dokunursa, her iki taraftan birinde cinsel haz ortaya çıkarsa gelin-damat diğer bir ifade ile karı-koca birbirlerine haram olurlar. Yani esas itibariyle damat kayınvalidesinin, gelin de kayınpederinin elini öpebilir, tokalaşabilir; ancak yukarıda sözü edilen mahzur ortaya çıkmaması için bir tedbir olarak taraflar birbirlerinin tenine dokunmaması uygun görülmüştür.
Ancak bu hüküm Hanefi ve Mâliki mezhebine göredir. Şafiî ve Hanbelî mezhebine göre bu yolla haramlık sabit olmaz. Böyle bir halle karşılaşılmış olsa bile Şafiî mezhebini taklid etmek mümkündür. Onun için bu konularda müsamahalı olmak en güzelidir. Çünkü bazı bölge ve ailelerde erkeğin kayınvalidesinin, hanımın da kayınpederinin elini öpmemesi çok yanlış anlaşılmakta ve aile bağlarını koparacak tartışma ve münakaşalara kadar varmaktadır.
Bir kimse annesine imamlık yapabildiği gibi, kayın validesinede imamlık yapabilir.

yukarıdaki açıklamaya göre elini öpebilir tokalaşabilrisin ama sarılma öpüşmek gerekmez...zaten dinimizde verilen iiznler caizdir in açıklaması aynı ortamada bulunmakla sınırlıdır... eşin dışında kimseyle öpüşmek sarılmak zorunda değilsin zorlamaya da kimsenin hakkı yoktur..insan öz annebabasıyla bile edep dahilinde sarılıp kucaklaşabiliyor...

iyi akşamlar kızlar turkuaz canım dr gittim bügün yine polip göremedi canım ok sıkkın tatlım yaaa ne olucaks olsun git gel bıktım Valla yaaaaaaaaaa

Şmdi polip olmaması iyi mi kötü mü anlamadım benim ameliytalarımda küçük polipler vardı doktorum temizlemişti ama zararı yok gene de içerde sıkıntı olmasın diye temzilediğini söylemişti..

Sag ol canimcim bilgilendirme icin bende arginmax, omega3, hayit otu, bal-tarcin-keten tohumu-corek otu-karanfil karisimi kisa bir sure ve vitaminler kullandim.. ilk iki tedavimde hep yattim tuttu ama sonra kaybettim. 3.de sadece 3 gun yattim calisiyordum tutmadi. Bu sefer kesinlikle yaticam ve hicbir is yapmicam..

canım ben düşünüyorum inşaallah bebişim olursaa...ilerde Allah korusun herhangi bir hastalıkta sağlık sorununda hayat kurtarıcı bir uygulama çünkü pahalı bir işlem diye biliyorum ama fiyatını bilemiyorum açıkçası netten herhangi biirnin telefonun bulup sormanı tavsiye edebilirimm ancak herhalde bilgi verirler...

doktorlaın çoğu normal doğumdan yanadır amabiizm bebişler nazlı normal sancıyla falan gelmiyorlar mecburen sezaryenle doğuyor sıpalar...

canım gevşeme egzersizlerini mail atmaya başladım sana, bazılarının boyutları yüksek ama ilk yapman gerekenlere başlarsan şimdilik işe yarar diye düşünüyorum. sessiz ve sakin bir ortamda gerekirse kulaklıkla dinleyerek yap, kasma gevşemeye bu gece başla hemen.

canım ben transferden sonra devamlı yatmadım ama iş de yapmadım, hatta ikinci günümde hastaneye gittim stres eğitimi dersimiz vardı. tabi eşim götürdü getirdi. yemeklerimi önceden ayarlamıştım, çok uğraşmadım kolay oldu. sıkıldıkça fındık ve badem yedim. kafamı rahat tutmaya çalıştım, gergin olmamak gerekiyor. ben 2. tedavimde ve sonrasında çok gergindim evde sinirliydim herşey iyi olmasına rağmen tutmadı. bu sefer çok rahattım canım.

merhaba kızlar,size bişey danışmak istiyorum,merkezden aradılar transfer p.tesi olacak.1.sorum,çalışıyorum ve kimse bilmiyor o yüzden rapor almak istemiyorum transferin ertesi günü yada bigün dinlenip işe gitsem sorun olur mu? 2.sorum p.tesi toplamanın altıncı günü geç yapmıyolar mı,ben sizlerden 3. yada 5.gün diye duydum hadi bozulurlarsa çünkü ne zaman arasalar devam eden embriyo azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…