Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım inşallah bütün bekleyenler isteyenler içlerinde banaa da nasip etsin inşallah..fsh dı dimi senin sorun..

evet canım fsh ım yüksekti doktor bile fazla umutlu değildi 2 tanecik yumurtam vardı bir tanesi döllendi ve 2. gün transferiydi allahım ol dedi ve oldu

benkayra canım dualarımdasın..
sorunsuz bi tarnsfer vee ardından mikemmel bi dokuz ay geçiririsin inşallah..
Rabbim yardımcın olsun..

Caniimm Allah razi olsun aminn

Oooo kdrcim dualarina aminn diyorum Allahim hepimize nasip etsin.. Iseme mevzusuna gelelim daha islem masasinda dayanamicam diyince surguyu verdiler saril saril yaptim masa falan batti :)) Odaya gecince yine basladi hemsire getirdi surguyu bi daha yap yap bitmedi :))

Canim arkadasim Allah razi olsun guzel kalbine gore versin Rabbim durulife geldi cok mutlu oldum surdum elimi gobeginee♥♡

Kızlarrr siz böyle konusurken , paylaşırken ınanın çok mutlu oluyorum kendı kendıme yaa.. ıyıkı varsınızz canlarmmm <3

Canim bugun yanimda oldugun beni yalniz birakmadigin icin cok tesekkur ederim..Seni tanidigima c.ok sevindim..

bugünün güzel haberi derinden gelmiş:) canım Allah güzel bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. bekleyen arkadaşlara da umut oldun. Allah hep bugünkü gibi yüzünü güldürsün.

benkayra arkadaşıma da transfer yapılmış. Allah sana da 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip etsin inş. :)

Kızlar haber veremedim KB yın gorumcemın oğlunun dogum gunü vardı doktordan sonra buraya geldım allahım mujdelı haberlerı hep almayı nasıp ettı çok şükür 28 Şubat'ta kesesınde görmeyi de nasıp etsın ıns dualarınızı eksık etmeyın dualarımdasınız degerımı sormayı unuttum allahım hepınıze yrdım etsın asamlrımızı hayırlısıyla gecmeyı nasıp etsın görüşmek üzere bugün burdyım

ayy kuzumm nasıl mutlu oldummm anlatamammm çoooooo..k sevındımmm.hadı sen bak keyfınee çok öpüyorum dıkkat et kendınee güzel anne adayııı :)

Amiiin incirim sag ol canimm..

kızlar benim kasık ağrılarım devam ediyo bide boğazlarım tahriş olmuş kuru öksürük var bugün doktora sordum minoset ve parol dışında hiç bir ilaç içemezsin dedi nasıl geçecek bu öksürük öksürürken karnımı tutuyorum korkuyorum bişey olcak diye

ben kayra canım transferin hayırlı olsun hayırlı haberler al inşallah ama benim gibi aceleci olma ben şanslıydım 5. günden idrar testi yapmaya başladım ve hep 2. çizgi silikte olsa çıktı umarım seninde çıkar

canm benm geçmiş olsun..
o kasık agrıları bendede hala devam ediyo canm ama normalmiş çünkü bebek tutunsun diye rahimi normaldende fazla büyütüyolarmış bu arada öksürüğün içinde ballı zencefil yiyebilirsin.. yada yarım bardak sıcak suya ballı zencefil yarım limon sıkıp içebilirsinde canm ben onu kullanıyorum..

sağol canım benim bende yatarken pekmez falan içeyim diyodum hiçte sevmem pekmezi ama ne yapayım 1 haftada rapor aldım bugün evde dinleneyim diye

sağol canım benim bende yatarken pekmez falan içeyim diyodum hiçte sevmem pekmezi ama ne yapayım 1 haftada rapor aldım bugün evde dinleneyim diye
a
valla canm bende aynı senin gibi sevmediim o kadar çok sey yapıyorumki bebekiçin anlatamam ama tek çözümünü bulamadığım süt ve yoğurt yemek bi türlü yiyemiyorum yersemde hep midem bulanıyo kusuyorum((

Sag ol canim benim insallah hayirli olur ama
2 catlatma ignesi oldum onun etkisi gecmeden yarin tekrar pregnyl vurulucam. C.tesi tekrar pregnyl vurulucam. Ama sirf mutlu etmek icin kendimi idrar testi yapicam
zaten pregnylden dolayi cift cizgi cikacak kendimi tatminn edeyim bari:)))

Canim arkadasim Allah razi olsun guzel kalbine gore versin Rabbim durulife geldi cok mutlu oldum surdum elimi gobeginee&#9829;&#9825;

bende çoook mutlu oldum canım, inşallah bir ikiz haberi de senden gelecek. Sedar hemşire de şaşırdı ben geldiğimde seni sordum hangi odada diye nerden tanıyosun dedi bende tanışacaz dedim çok güldü

bende çoook mutlu oldum canım, inşallah bir ikiz haberi de senden gelecek. Sedar hemşire de şaşırdı ben geldiğimde seni sordum hangi odada diye nerden tanıyosun dedi bende tanışacaz dedim çok güldü

Insallah canim benim &#9829; bende ziyaretcin var diyince dusundum gulden yok akasya hasta bebegide var zaten dedim. Inan tahmin etmedim gelecegini ama cook mutlu oldum..

Canim bugun yanimda oldugun beni yalniz birakmadigin icin cok tesekkur ederim..Seni tanidigima c.ok sevindim..

canım öyle çok şey paylaşıyoruz ki burda. uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi geliyor tabiki. ama yüzyüze görüşmek başka bişey gerçekten. beni gördüğündeki mutluluğun bana öyle çok yansıdı ki bugünüm çok güzel geçti. hala da sırıtıyorum eşim de gülüp duruyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…