sağol canım benim daha hala inanamıyoruz eşimle inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine
inşallah canım inşallah bütün bekleyenler isteyenler içlerinde banaa da nasip etsin inşallah..fsh dı dimi senin sorun..
benkayra canım dualarımdasın..
sorunsuz bi tarnsfer vee ardından mikemmel bi dokuz ay geçiririsin inşallah..
Rabbim yardımcın olsun..
canım benimmm rabbim umuduna çıkıtğın yolda bugün sizi hiçç ayırmasınnn...
rabbim ol desin sımsıkı tutunsunlar inşaallahhh...
ne duygusal saatlerdesin şimdiii sennn kıyamam bennn
ama tam ağlamaya başlıyodum artık ki wcde ismimi çağırdılar ama gülerek oldu herşey
gözyaşlarımı salmadım ama sıkışık olunca sürgüde vardı ama yatak batar diyip durdum..
annemde kızdı laylon var diyeee :)))
dediğim gibi teldede sal gitsin biz güldenle saldık o yataklarda
hiç kasma kendini su içmeyide inş. güzel ayarlarsın transferinde koley geçiicek.....
yeğenlerimizi al bakalımm teyzoşları bekliyorrr
Merhaba Hanımlaar geç kalktım ama müjde vereyimm
Canımm arkadaşımm Benkayra nınTransferi yapılmışş 2 tane şapşahane embriyosuyla kavuşmuşşlar ♥ ♥ ... çok iyi geçmiş transferi Allaha şükür sesi çok neşeliydi keyfi yerindeydi..resimlerini de vermişler elinee emoşdan sonra başka işlem olmadığı için kalkmadan yatıyor şimdii...inşaalah 9 ay ayrılmasın göbüşünden bebişlerii
bir de sürprizle karşılaşmışş Durulife ikiz annesi arkadaşımızla tanışmış hastanede çok mutlu olmuşş...ben de çok duygulandımm göbüşleri sürtmüşler inşaallah ikiz bebelerimiz gelicekkayağı uğurlu gelmiştir arkadaşımın
Kızlar haber veremedim KB yın gorumcemın oğlunun dogum gunü vardı doktordan sonra buraya geldım allahım mujdelı haberlerı hep almayı nasıp ettı çok şükür 28 Şubat'ta kesesınde görmeyi de nasıp etsın ıns dualarınızı eksık etmeyın dualarımdasınız degerımı sormayı unuttumallahım hepınıze yrdım etsın asamlrımızı hayırlısıyla gecmeyı nasıp etsın görüşmek üzere bugün burdyım
bugünün güzel haberi derinden gelmiş:) canım Allah güzel bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. bekleyen arkadaşlara da umut oldun. Allah hep bugünkü gibi yüzünü güldürsün.
benkayra arkadaşıma da transfer yapılmış. Allah sana da 12 gün sonra güzel haberler almayı nasip etsin inş. :)
canm benm geçmiş olsun..kızlar benim kasık ağrılarım devam ediyo bide boğazlarım tahriş olmuş kuru öksürük var bugün doktora sordum minoset ve parol dışında hiç bir ilaç içemezsin dedi nasıl geçecek bu öksürük öksürürken karnımı tutuyorum korkuyorum bişey olcak diye
canm benm geçmiş olsun..
o kasık agrıları bendede hala devam ediyo canm ama normalmiş çünkü bebek tutunsun diye rahimi normaldende fazla büyütüyolarmış bu arada öksürüğün içinde ballı zencefil yiyebilirsin.. yada yarım bardak sıcak suya ballı zencefil yarım limon sıkıp içebilirsinde canm ben onu kullanıyorum..
asağol canım benim bende yatarken pekmez falan içeyim diyodum hiçte sevmem pekmezi ama ne yapayım 1 haftada rapor aldım bugün evde dinleneyim diye
ben kayra canım transferin hayırlı olsun hayırlı haberler al inşallah ama benim gibi aceleci olma ben şanslıydım 5. günden idrar testi yapmaya başladım ve hep 2. çizgi silikte olsa çıktı umarım seninde çıkar
Canim arkadasim Allah razi olsun guzel kalbine gore versin Rabbim durulife geldi cok mutlu oldum surdum elimi gobeginee♥♡
bende çoook mutlu oldum canım, inşallah bir ikiz haberi de senden gelecek. Sedar hemşire de şaşırdı ben geldiğimde seni sordum hangi odada diye nerden tanıyosun dedi bende tanışacaz dedim çok güldü
Canim bugun yanimda oldugun beni yalniz birakmadigin icin cok tesekkur ederim..Seni tanidigima c.ok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?