Kızlar haber veremedim KB yın gorumcemın oğlunun dogum gunü vardı doktordan sonra buraya geldım allahım mujdelı haberlerı hep almayı nasıp ettı çok şükür 28 Şubat'ta kesesınde görmeyi de nasıp etsın ıns dualarınızı eksık etmeyın dualarımdasınız degerımı sormayı unuttumallahım hepınıze yrdım etsın asamlrımızı hayırlısıyla gecmeyı nasıp etsın görüşmek üzere bugün burdyım
canım öyle çok şey paylaşıyoruz ki burda. uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi geliyor tabiki. ama yüzyüze görüşmek başka bişey gerçekten. beni gördüğündeki mutluluğun bana öyle çok yansıdı ki bugünüm çok güzel geçti.hala da sırıtıyorum eşim de gülüp duruyo bana.
kızlar benim regl başladı..
bu ay olamamış demek ki
önümüzdeki aylara inşallah..
Hayirlisi canim benim iyice takip et ve buyuk
maca iyi hazirlan guzel bir skor yazdir tabelaya :)))
geçmiş olsun canımm ...öksürük için ıhlamur iç ballı limonlu başka da bişey diyemiyorumm.....kızlar benim kasık ağrılarım devam ediyo bide boğazlarım tahriş olmuş kuru öksürük var bugün doktora sordum minoset ve parol dışında hiç bir ilaç içemezsin dedi nasıl geçecek bu öksürük öksürürken karnımı tutuyorum korkuyorum bişey olcak diye
boşuna yapma bence test falan keyfini çıkar hamişsein işte şapşahane iki bebişin göbüşündee....Sag ol canim benim insallah hayirli olur ama
2 catlatma ignesi oldum onun etkisi gecmeden yarin tekrar pregnyl vurulucam. C.tesi tekrar pregnyl vurulucam. Ama sirf mutlu etmek icin kendimi idrar testi yapicam
zaten pregnylden dolayi cift cizgi cikacak kendimi tatminn edeyim bari:)))
Durucumm süpersinncanım öyle çok şey paylaşıyoruz ki burda. uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi geliyor tabiki. ama yüzyüze görüşmek başka bişey gerçekten. beni gördüğündeki mutluluğun bana öyle çok yansıdı ki bugünüm çok güzel geçti.hala da sırıtıyorum eşim de gülüp duruyo bana.
anammm ciddi mi tatlımm....kızlar benim regl başladı..
bu ay olamamış demek ki
yüzünüzden gülümseme hiiç eksik olmasın inşaallah canım benimmGercekten oyle sanki ilk kez gormusum gibi degildi. Sende daha kapidan girerken pozitiftin ve inan enerjin bana gecti. Bende teyzeme anlattim ama hala suratimda gulumseme duruyor :))
geçmiş olsun canımm ...öksürük için ıhlamur iç ballı limonlu başka da bişey diyemiyorumm.....
boşuna yapma bence test falan keyfini çıkar hamişsein işte şapşahane iki bebişin göbüşündee....
Durucumm süpersinnseviyorum kız senii ne güzel süpriz yapmışsınn benkayrama..inşaallah tokuşturduğunuz göbüş uğur getirsinn arkadaşımaa....ismini biliyo muydun yoksa işlem saatinden vs hemen tahmin mi ettin anlatsana şekerimm:44::44::44::44:
anammm ciddi mi tatlımm....nasip önümüzdekii aylara maçlara inşallah canımm..yarın kii test yalan oldu değil mi o zaman...
yüzünüzden gülümseme hiiç eksik olmasın inşaallah canım benimm
kızlar benim regl başladı..
bu ay olamamış demek ki
deryosssss ilaclarimiz birebir ayni kizzzz ben bile heyecanlandim ben de alican yakinda..kaca almis esin?kızlar tocam akşam gelirken 2 koca poşet ilaçla geldi..
benim tedavi ilaçlarımı almış gelmiş..
5 kutu gonal-f, 5 kutu cetrotide, 2de ovitrelle almış gelmiş..
ayy nasıl heyecanlandım ialçları görüncee..
öyle bi kalbim çarptı ki..
deryosssss ilaclarimiz birebir ayni kizzzz ben bile heyecanlandim ben de alican yakinda..kaca almis esin?
bana da 5 kutu gonal f 6 kutu cetrotude 1kutu da ovitrelle gerek.
ne zaman adet oluyosun?
kızlar tocam akşam gelirken 2 koca poşet ilaçla geldi..
benim tedavi ilaçlarımı almış gelmiş..
5 kutu gonal-f, 5 kutu cetrotide, 2de ovitrelle almış gelmiş..
ayy nasıl heyecanlandım ialçları görüncee..
öyle bi kalbim çarptı ki..
hayirli.olsun cnm ilaclarin:)))valla bebeeeemm hesaplarıma göre bi aksilik ıkmazsa 23-24 şubat gibi olucam..
valla bana tee ameliyattan sonra yazmışştı daktır..2 adet benim ovitrelle çatlamazsa die sanırım..
son zamanlarda çok duyuyoruz iğne ile bile çatlamayan yumi vakasını..
tatlım fiyat konusunda da 2200 tl tutmuş indirimle 1900 almış canım..
aaa tüh üzüldüm şimdi yaaa..
hayırlısı olsun jülim..
Artık sendeki önünüzdeki maçlara hazırlanırsın bebeeemm..
hayirli.olsun cnm ilaclarin:)))
25 inde filan baslican o zaman tatlim tedaviye.ben de martin 20 li biseylerinde baslicam adetimi tam hesaplayamiyom simdi kist icin hormon hapi iciom o hormon hapi da bitince 2 3 gun icinde adet oluyomussun ama ben 2 ayda 6 kere adet olmus bi insan olarak simdi ilac bitmeden cok hafif leke basladi..simdi kadin dogumcuda randevu alicam ama benim tupcuye gitmicem bi baktiriam kist ne durunda gitmisken progestanlari ve belime yapistirdifim bantlari filan da yazdirim diyorum..
Evt cnm yaa cok kitu olduk babasyla oule gorunce ekgida baslayinca kaka da sorun oldu bizde tetzesi hemn bugun kayisi kaynattim armut rendesyle verdim rhtlr insallhayy kıyamam bebeğimiz kabız mı oldu canım benim yaaa..için parçalandı değil mi karasucumm...geçmiş olsun canımm...güldn paşalarını zşyarete gitti pek giremiyor nete canımm..
evet o umut bile hayatımıza renk katardıı eskidenn....
hee mürvet hanım dimi ben unutmuşum baksana adını biizm sıpa yani eltimin oğlu 2 yaşını geçti ne de olsaa...yakın mı oturuyosun canım sen hastaneye
arkadnas canımm bak merak ettim yakın mıısn sen hastaneye
Digurdun mu cnm bnm rabbim saglikla buyutmeni nadip etsin insallhyarın doğurca karasucum,günler çabucak geçiyo.
ikramaya benim doktorum da mürvet hanım.sırf onun için gittim o hastaneye.
normal doğurmak için ama kısmet olmadı.
hastane güzel de mürvet hanım da fiyat uygulaması biraz farklı oluyo.
neyse sağlıkla gelsin tontişim de yeter bana.
Cnm bnm hakkinda hyrli olsun insallhhhhcnm eşim sabah erkenden gidecek işe..oturduğum yerde yakında özel bir yer yok.
yoksa gidecektik.ama eşim sabah ezanıyla çıkacak evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?