Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin bak bir kaç gün önce umutsuzdun şimdi ne güzel keseyi göreceğin günü bekliyorsun hayırlısı olsun.28 şubat'ta keseyi göreceğiz demişsin ben de o gün kısmet olursa sezeryan olacağım bugün doktor iyice kesinleştirdi tarihi.Allah o gün ikimizin de yardımcısı olsun.

kızlar benim regl başladı..
bu ay olamamış demek ki
önümüzdeki aylara inşallah..

Gercekten oyle sanki ilk kez gormusum gibi degildi. Sende daha kapidan girerken pozitiftin ve inan enerjin bana gecti. Bende teyzeme anlattim ama hala suratimda gulumseme duruyor :))

Canım değerin artmış, çok sevindim. Allahım sonuna kadar bu mutluluğu yaşatır inşallah. Kendine dikkat et kasık ağrılari çok normal uzun bir süre de olacak. Rahim genişleyecek çünkü.

geçmiş olsun canımm ...öksürük için ıhlamur iç ballı limonlu başka da bişey diyemiyorumm.....
boşuna yapma bence test falan keyfini çıkar hamişsein işte şapşahane iki bebişin göbüşündee....
Durucumm süpersinn seviyorum kız senii ne güzel süpriz yapmışsınn benkayrama..inşaallah tokuşturduğunuz göbüş uğur getirsinn arkadaşımaa....ismini biliyo muydun yoksa işlem saatinden vs hemen tahmin mi ettin anlatsana şekerimm:44::44::44::44:
kızlar benim regl başladı..
bu ay olamamış demek ki
önümüzdeki aylara inşallah..
anammm ciddi mi tatlımm.... nasip önümüzdekii aylara maçlara inşallah canımm..yarın kii test yalan oldu değil mi o zaman...
Gercekten oyle sanki ilk kez gormusum gibi degildi. Sende daha kapidan girerken pozitiftin ve inan enerjin bana gecti. Bende teyzeme anlattim ama hala suratimda gulumseme duruyor :))
yüzünüzden gülümseme hiiç eksik olmasın inşaallah canım benimm

aynen öle cnmmm huymur kanı verir reglimide olurum asla şaşmazzz
bende zaten umut yoktu biliosun cnm..

kızlar tocam akşam gelirken 2 koca poşet ilaçla geldi..
benim tedavi ilaçlarımı almış gelmiş..
5 kutu gonal-f, 5 kutu cetrotide, 2de ovitrelle almış gelmiş..
ayy nasıl heyecanlandım ialçları görüncee..
öyle bi kalbim çarptı ki..

deryosssss ilaclarimiz birebir ayni kizzzz ben bile heyecanlandim ben de alican yakinda..kaca almis esin?
bana da 5 kutu gonal f 6 kutu cetrotude 1kutu da ovitrelle gerek.
ne zaman adet oluyosun?

deryosssss ilaclarimiz birebir ayni kizzzz ben bile heyecanlandim ben de alican yakinda..kaca almis esin?
bana da 5 kutu gonal f 6 kutu cetrotude 1kutu da ovitrelle gerek.
ne zaman adet oluyosun?

valla bebeeeemm hesaplarıma göre bi aksilik ıkmazsa 23-24 şubat gibi olucam..
valla bana tee ameliyattan sonra yazmışştı daktır..2 adet benim ovitrelle çatlamazsa die sanırım..
son zamanlarda çok duyuyoruz iğne ile bile çatlamayan yumi vakasını..
tatlım fiyat konusunda da 2200 tl tutmuş indirimle 1900 almış canım..

Son düzenleme:

ilaç değil onlar mama cnm bnm mama
hayırlı olsunnnn bebişlerine vesile olsunnnn

hayirli.olsun cnm ilaclarin:)))
25 inde filan baslican o zaman tatlim tedaviye.ben de martin 20 li biseylerinde baslicam adetimi tam hesaplayamiyom simdi kist icin hormon hapi iciom o hormon hapi da bitince 2 3 gun icinde adet oluyomussun ama ben 2 ayda 6 kere adet olmus bi insan olarak simdi ilac bitmeden cok hafif leke basladi..simdi kadin dogumcuda randevu alicam ama benim tupcuye gitmicem bi baktiriam kist ne durunda gitmisken progestanlari ve belime yapistirdifim bantlari filan da yazdirim diyorum..

benim ilk tedavim olacağı için sonrasında neler olacak hiç bilmiyorum..
şu an bildiğim opuya kadar bu ilaçları kullanacak olduğum..
sonrasında bant mı jelmi iğnemi fitilmi bilmiom..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..

Evt cnm yaa cok kitu olduk babasyla oule gorunce ekgida baslayinca kaka da sorun oldu bizde tetzesi hemn bugun kayisi kaynattim armut rendesyle verdim rhtlr insallh
Digurdun mu cnm bnm rabbim saglikla buyutmeni nadip etsin insallh
cnm eşim sabah erkenden gidecek işe..oturduğum yerde yakında özel bir yer yok.
yoksa gidecektik.ama eşim sabah ezanıyla çıkacak evden
Cnm bnm hakkinda hyrli olsun insallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…