Tüp Bebek Günlüğümüz !

himmm ilk mi senin derya ilk ve soon olur insallahhhhh..opuya kadar bu ilaclar cnm sonrasinda da her doktor farkli verio kimine progestani jel kimine fitil verio.opudan transfere kadar gecen surede antibiyotik , kortizonlu bi ilac, osterojen hormonu salgilayan bant verdi bana doktor.o bantlari transferden sonrda kullaniosun..ama senin ki farkli seylerde yazabilir..
transferden sonrada kan pihtisi icin igneyi ekledi bunlarin ustune.

evet canımcım il benim..inşallah dediğin gibi ilk ve son olur
pıhtı bende de var canım..
hatta bundan 2 öncesinde pıhtı attı ve beyin damarımda tıkanıklı meydana geldi..
benimki opudan sonra clexan0,4 ile devam edicez işte 9 ay boyunca inşallah..

aaaa dikkat et o zmn cnm atlatma igneni.aynen benim de clexane 0,4 verdi acaba ben de demi pihti sorunu var da onun icin verdi yoksa bunu herkese mi yaziolar tedbir icin.kuzenim de 9 ay vurulduu cnm Allahtan kolay igne kalem seklinde yaninda tasimasi filan da kolay doz doz cekme olayi yok.

Arkadaşım bilgilerin için teşekkürler bugün yumurtalarım toplandı tam 15 tane geldi hemşire sayının gayet iyi olduğunu söyledi artık yarın gelecek haberi bekliyorum işlem öncesi çok korktum ama işlemim gerçekten çok kolay geçti herkes o kadar güler yüzlü ki ben asabi şekilde değil gayet güzel uyandım

Sizce 15 yumurta iyi mi?

Canım düğün değil cenazeyi resmen ağlamaktan duramadık 1saat oturduk kaçtık çok zordu orda olmak keşke gitmesydik
yok cnm inat ettim ilaç almıycam sen nasılsın canım
allah korusun kiz oyle deme Allah mesut etsin ..o zaman ekrabin karsisinda cok durma iyicene agrir bi tulbentle sık basini cnm bana iyi gelio o.uyursan da gecebilir.ben iyiyim cnm yogunum her gun biyerlerseyim yarin da bebek gormeye gitcez pasta yaotim bugun elim bos gitmeyim diye insallah psikolojimin icine tukurup gelmem:)))

Öyle cnm Allah mesut etsin
tatlım kafamda tülbent var zaten ama babamızın demedi
cnm yrn konuşuruz oturacak bile Halim yok öpüyorum tatlım seni

Derin yokhe tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Kuzlar bu arada bizim cinsiyet galiba erkek bi ruya gordum ve tabiri etkek cocukmus. Saglikla gelsin hayirli saglikli duzgun iyi bi musluman olsun da cinsiyet inemli degil.

Aksam cok agladim esim de biraz gec geldi selda bagcan" don gel bir tanem" sarkisini dinledim dinledim agladim.kendimi buldugum bi sarkiydi bu. Cok kotuydum. Ceyrek rulo havlu kagit bitti cok dolmusum cok ozlemisimmm babami artik dayanilmiyor. Sonra esim geldi kAfami kaldiramiyodum yattim uyudum gordugum ruyanin etkisiyle uyandim yuzum botoks yaptirmisim gibi dudaklarim gozlerim balon misali sismis. Oglum olursa nurettin koyucam adini. Babacimin adi. Hic olmazsa onu koklarim operim aglarimmm

Cicibayy 1gün daha bekleseydi meleğin ve bütün dünya her yıl doğum gününü kutlasaydı olmaz mıydıııı

tatlım bizde kararsız kalmıştık ama bi arkadaş 14 şubat doğumlu kuzeninin doğumgünü kutlamasına kimsenin gelmediği herkesin sevgilisiyle başbaşa o günü geçirdiğini ve isyan ettiğini o gün doğduğuna deyince hemen vazgeçtim zaten ben de 2 ayrı özel günü olsun istiodum öptm seni..

Hepinize iyi Dilek ve dualarınıZ ıcın TSK ederim canlarım Rabbim 28 Şubat'ta inş bebegımızıde kesesinin içnde görmeyi nasip etsin hayırlısıyla aşamaları gecmek nasip olsun kızlar duanızı eksık etmeyin dualarımdasınız

canım üzme kendini bu kadar bende rüyamda annişimi gördüm hamilesin dedi bana ertesi günü 9. günüydü test yaptırdım onlara malum oluyo canım onlar bizim yanımızda sen içini ferah tut bebişinde etkileniyo bak

canım aramızda 1 gün var bende 1 martta görcem keseyi ama cuma günü kan için yine çağırdı benim progesterona dikkat ediyolar şuan yükselmiş ama tedbiri elden bırakmıyolar

Bende 8.gun ruyamda babami gordum guluyorduuuu evet dedigin gibi onlara malum oluyor ne zaman babami gorsem bir mujde aliyorum ve gercekten uyandigimda kesin hamileyim dedim ve kusmaya baslayinca dr. A gittik erken ogrendik bu vesileyle. Birsaha da gormedim. Nur icinde uyusunlar insallah. Bulantin basladi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…