Tüp Bebek Günlüğümüz !

az önce doktordan geldik teyzoşlarımız doktor bizi baya korkuttu ve ağlattı karından boş kese gördü bebeğin gelişmemiş olabilir şuan olumsuz görünüyo bebeği görmemiz gerekirdi dedi ve benim o an üzüntüden elim ayağım titredi bırakıverdim kendimi sonra ısrarımız üzerine alttan baktı ve Rabbime sonsuz şükür bebeğimizi gördük maaşallah yavruma minik kalbi atmaya başlamış ama sadece gördük inşallah kalp atışlarını duymak da nasip olur doktor gelişimi bir hafta geri görünüyo dedi teyzoşlarımız çok dualarınıza ihtiyacımız var bugün hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadık ve hala ağlamak istiyorum kızlar... Rabbim kimsenin sevincini kedere bırakmasın...

Yapmicam tatlim yaa hic aklima gelmiyo unutuyorum transfer oldugumu hayirlisi olsunn♥♡

Ahhh canim yaa dr.da ilgincmis par diye soylicene alttan da baksaymis hayret bisey.. Hic moralini bozma canim Allahin izniyle hersey guzel olacak pitpitlari da duyacaksin kucagina da alacaksin..

canıımm benımm dualarım sızınle üzülme sakınn senn kıyamamm..sen üzülürsen yavrunda üzülür sıkılır içerdee annesının uzulmesıne dayanamazzzz..

Ahhh canim yaa dr.da ilgincmis par diye soylicene alttan da baksaymis hayret bisey.. Hic moralini bozma canim Allahin izniyle hersey guzel olacak pitpitlari da duyacaksin kucagina da alacaksin..
evet tatlım ısrar etmesek bekleyelim dedi bakmıcaktı olumsuz deyince mahfoldum zaten Allah kimseye yaşatmasın neyse çok şükür alttan bakınca içimize su serpildi Rabbime sonsuz şükür.. inşallah canım herşey güzel devam eder yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza da alırız inşallah Rabbim büyük yavrumuz Yüce yaradana emanet...

canıımm benımm dualarım sızınle üzülme sakınn senn kıyamamm..sen üzülürsen yavrunda üzülür sıkılır içerdee annesının uzulmesıne dayanamazzzz..
Allah razı olsun canlarım iyi ki varsınız huzurlu olmaya çalışıyorum yavrucum için hiçbişeye üzülmeyeceğim...

merhaba,neyseki ısrar etmişsiniz,yoksa korkunuzu anlayabiliyorum.bebişinizin pıt pıtları, pat pat lara dönsün inşaallah.geriden gelmesine de takılmayın hatta başka bi doktora görünmeyi deneyin bence...

merhaba, aynı gün transferimiz oldu.ben de dün bebişime kavuştum, Rabbim ikimizin de yar ve yardımcısı olsun canım.
Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçıncı gündü?Benimki 5. ve bi tanecik teyzesi.
Bana kivi,ananas ve brokoli yiyin dediler.ayrıca kahve yok çay açık 2 bardak
bide bi iğne dediler kanama olursa vurduracakmışım,almadım ama bi kenarda dursa mı acaba?

Yaaa senle birlikte gun sayicaz demek :) benim 3.gun 2 tane teyzesi ama bana sunu ye falan demediler ananas iyi degil diyenlerde var ben yemicem sanirim.. senin test gunun benden once olacak mart 2 benim test tarihim.. Allahim ikimizi de meleklerimizden ayirmasin insallah..

eyyyyyy güzel kadınlar hepimize harika birgün diliyorum
nasılsınız bakalım

benim de test günüm 2 martmiş,ben önce yapabilir miyim sence:) Elime bi kağıt verdiler orda yazıyo yapmam gerekenler.kişte kabız olursanız şu şurubu için,cinsel ilişki yasak,yiyecekleri yazdim zaten bence abartmdan yemeliyiz.ağır eşya taşımayın,itmeyin yazmışlar.Kanama olursa bi iğne yzmışlar.
canım yaaa, transferden önce çok farklı duygularım vardı,şimdi bişey hissetmiyorum.benim rahim inceliği var tutmaz diye endişeliyim

Gunaaydinn dicem ama tunaydin olmus :))

Guldenimmm insallah harika bir gun olur.. Ben minnaklarimi aldim geldim yatiyorum.♥♡ Sen nasilsin bebekimmm?

ben iyiyim canım aldım güzel haberini çok şükür iki melek artık seninle ve ömür boyu ayrılmamanızı diliyorum Rabbimden zamanı geldi artık çok hakediyorsun çok

Yaaa 5.gun transferlerine 10.gun test veriyorlar aslinda 28 subatta yaptirabilirsin canim..dikkat et yat dinlen arada kalk dolas rahim kac mm di en son? Bende de vardi ama dr.um bir suru ilac verdi. Catlatma ignemi yaptigim gun 8.1 mm cikmisti simdi daha kalindir ..Endiselenme iyi dusun iyi olsun insallah..

ben iyiyim canım aldım güzel haberini çok şükür iki melek artık seninle ve ömür boyu ayrılmamanızı diliyorum Rabbimden zamanı geldi artık çok hakediyorsun çok

Aminn canim insallah hepimize versin Rabbim hepimiz hakediyoruz.. Daktirdan 3.yu de istedim ama ikisi cok kaliteli 3.yu koyup digerlerini riske atmak istemiyorum olumsuz etkileyebilir dedi. Bende ustelemedim napim

Aminn canim insallah hepimize versin Rabbim hepimiz hakediyoruz.. Daktirdan 3.yu de istedim ama ikisi cok kaliteli 3.yu koyup digerlerini riske atmak istemiyorum olumsuz etkileyebilir dedi. Bende ustelemedim napim

Allah Allah ya bende diğer doktorun dediğini sana demiştim hatırla benimkilerde iyi kaliteydi 3.yü destek olsun diye koymuştu orta kalite olmasına rağmen hangisi doğru anlamıyorum...
Valla çok detaylı düşünmemek lazım aslında Rabbim ol desinde bu çelişkilerin bi anlamı kalmasın inşallah

Bende anlamadim 3.de 8 hucreliydi ona da iyi demislerdi sonra daktir embriyolog ikisi konustular koymayalim onlarin klaitesini bozar dediler. Takilmiyorum napim Allah nasip etsin yeterki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…