geçmiş olsun canımm ...öksürük için ıhlamur iç ballı limonlu başka da bişey diyemiyorumm.....
boşuna yapma bence test falan keyfini çıkar hamişsein işte şapşahane iki bebişin göbüşündee....
Durucumm süpersinnseviyorum kız senii ne güzel süpriz yapmışsınn benkayrama..inşaallah tokuşturduğunuz göbüş uğur getirsinn arkadaşımaa....ismini biliyo muydun yoksa işlem saatinden vs hemen tahmin mi ettin anlatsana şekerimm:44::44::44::44:
anammm ciddi mi tatlımm....nasip önümüzdekii aylara maçlara inşallah canımm..yarın kii test yalan oldu değil mi o zaman...
yüzünüzden gülümseme hiiç eksik olmasın inşaallah canım benimm
az önce doktordan geldik teyzoşlarımız doktor bizi baya korkuttu ve ağlattı karından boş kese gördü bebeğin gelişmemiş olabilir şuan olumsuz görünüyo bebeği görmemiz gerekirdi dedi ve benim o an üzüntüden elim ayağım titredi bırakıverdim kendimisonra ısrarımız üzerine alttan baktı ve Rabbime sonsuz şükür bebeğimizi gördük maaşallah yavruma minik kalbi atmaya başlamış ama sadece gördük inşallah kalp atışlarını duymak da nasip olur doktor gelişimi bir hafta geri görünüyo dedi teyzoşlarımız çok dualarınıza ihtiyacımız var bugün hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadık ve hala ağlamak istiyorum kızlar... Rabbim kimsenin sevincini kedere bırakmasın...
az önce doktordan geldik teyzoşlarımız doktor bizi baya korkuttu ve ağlattı karından boş kese gördü bebeğin gelişmemiş olabilir şuan olumsuz görünüyo bebeği görmemiz gerekirdi dedi ve benim o an üzüntüden elim ayağım titredi bırakıverdim kendimisonra ısrarımız üzerine alttan baktı ve Rabbime sonsuz şükür bebeğimizi gördük maaşallah yavruma minik kalbi atmaya başlamış ama sadece gördük inşallah kalp atışlarını duymak da nasip olur doktor gelişimi bir hafta geri görünüyo dedi teyzoşlarımız çok dualarınıza ihtiyacımız var bugün hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadık ve hala ağlamak istiyorum kızlar... Rabbim kimsenin sevincini kedere bırakmasın...
evet tatlım ısrar etmesek bekleyelim dedi bakmıcaktı olumsuz deyince mahfoldum zaten Allah kimseye yaşatmasın neyse çok şükür alttan bakınca içimize su serpildi Rabbime sonsuz şükür.. inşallah canım herşey güzel devam eder yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza da alırız inşallah Rabbim büyük yavrumuz Yüce yaradana emanet...Ahhh canim yaa dr.da ilgincmis par diye soylicene alttan da baksaymis hayret bisey.. Hic moralini bozma canim Allahin izniyle hersey guzel olacak pitpitlari da duyacaksin kucagina da alacaksin..
Allah razı olsun canlarım iyi ki varsınız huzurlu olmaya çalışıyorum yavrucum için hiçbişeye üzülmeyeceğim...canıımm benımm dualarım sızınle üzülme sakınn senn kıyamamm..sen üzülürsen yavrunda üzülür sıkılır içerdee annesının uzulmesıne dayanamazzzz..
Allah razı olsun canlarım iyi ki varsınız huzurlu olmaya çalışıyorum yavrucum için hiçbişeye üzülmeyeceğim...
merhaba, aynı gün transferimiz oldu.ben de dün bebişime kavuştum, Rabbim ikimizin de yar ve yardımcısı olsun canım.
Sana kaç embriyo transfer edildi ve kaçıncı gündü?Benimki 5. ve bi tanecik teyzesi.
Bana kivi,ananas ve brokoli yiyin dediler.ayrıca kahve yokçay açık 2 bardak
bide bi iğne dediler kanama olursa vurduracakmışım,almadım ama bi kenarda dursa mı acaba?
günaydın hatunlaaarrrrr mutlu günler diliyorum herkese
eyyyyyy güzel kadınlar hepimize harika birgün diliyorum
nasılsınız bakalım
Yaaa senle birlikte gun sayicaz demek :) benim 3.gun 2 tane teyzesi ama bana sunu ye falan demedilerananas iyi degil diyenlerde var ben yemicem sanirim.. senin test gunun benden once olacak mart 2 benim test tarihim.. Allahim ikimizi de meleklerimizden ayirmasin insallah..
Gunaaydinn dicem ama tunaydin olmus :))
Guldenimmm insallah harika bir gun olur.. Ben minnaklarimi aldim geldim yatiyorum.♥♡ Sen nasilsin bebekimmm?
benim de test günüm 2 martmiş,ben önce yapabilir miyim sence:) Elime bi kağıt verdiler orda yazıyo yapmam gerekenler.kişte kabız olursanız şu şurubu için,cinsel ilişki yasak,yiyecekleri yazdim zaten bence abartmdan yemeliyiz.ağır eşya taşımayın,itmeyin yazmışlar.Kanama olursa bi iğne yzmışlar.
canım yaaa, transferden önce çok farklı duygularım vardı,şimdi bişey hissetmiyorum.benim rahim inceliği var tutmaz diye endişeliyim
ben iyiyim canım aldım güzel haberini çok şükür iki melek artık seninle ve ömür boyu ayrılmamanızı diliyorum Rabbimden zamanı geldi artık çok hakediyorsun çok
Aminn canim insallah hepimize versin Rabbim hepimiz hakediyoruz.. Daktirdan 3.yu de istedim ama ikisi cok kaliteli 3.yu koyup digerlerini riske atmak istemiyorum olumsuz etkileyebilir dedi. Bende ustelemedim napim
eyyyyyy güzel kadınlar hepimize harika birgün diliyorum
nasılsınız bakalım
Allah Allah ya bende diğer doktorun dediğini sana demiştim hatırla benimkilerde iyi kaliteydi 3.yü destek olsun diye koymuştu orta kalite olmasına rağmen hangisi doğru anlamıyorum...
Valla çok detaylı düşünmemek lazım aslında Rabbim ol desinde bu çelişkilerin bi anlamı kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?