Tüp Bebek Günlüğümüz !

az bişi daha özleşelim

maşallah yumi sayısı süpper ama 26mm büyüklük çok kaliteyi etkilemez umarım..
perşembe toplansın tabisi artık yumiler yerine sen çatlayacan artık

13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!

maşallahhh canım arkadaşım demek meleğin kollarında artık...
en güzelinden bir kutlama yapcam sana böle tebrikle geçiştirmeyecem

teşekkür ederiz kuzu..
napıyon nassın ne zaman gelion bakiiimm..

takılıyom ölee...
gelcem işte bi ara beyim boşanma kararı alana kadar gelmeyim diyorum

Bende anlamadim 3.de 8 hucreliydi ona da iyi demislerdi sonra daktir embriyolog ikisi konustular koymayalim onlarin klaitesini bozar dediler. Takilmiyorum napim Allah nasip etsin yeterki..

vardır bir bildikleri diyorum...
artık neye inanacam şaşırdım bi şeyden eminimki kalitesiz denilenlerlede gebe kalanlar var nasip işi bir yerden sonra..

Bana bakın sayın ve çok sevgili canım arkadaşlarım size daha öncede dediğim gibi durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine yazsınlar güncelleme yapacam ilk fırsatta olmadığım döneme ait ne varsa yazıverin litfen bu kadar sayfa içinde geçmişe dalıp güncelleme yapmaya kalkmam demek beden ve ruh sağlığımı kaybetmem demek olur acıyın bana nokta

canım ben ismimi göremedim listede bugün 4+3 olduk :))

kuzum daha listeye geçirme fırsatım olmadıda ondan...
liste güncelleme tarihine bakarsan şehirdışına çıkmadan önceki tarihi görürsün sen o zaman daha test gününü bekliyordun..
el atcam bir ara...

tamam canım biz o zamana biraz daha büyürüz inşallah:)))

selam kızlar beni belki hatırlarsınız eşim azospermid sebebi 47xxy di eşim tese oldu sperm bulundu 2 tüpte donduruldu bugün gebelik tahilim vardı kızlaaarr hamileyiiimmmmmm çokk mutluyyuummm inanın size dua etmeye isteyen herkese die dua etmeye başladımm şimdi çıkıyorum bend ebilg yok arkadaşa geldim yazmak için

Dualarımız hepimizle canmm bende 28 Şubat'ta görmeye gıdecm Rabb'imin izniyle inş görüp mutluluğumuzu devamını sağlasın ALLHIM dualarınz eksik olmasın dualarımdasınız bugün ilcım ilk defa bu kadar kötü bas ağrısı yaptı

Canım çok sevindim ne güzel bir haber bu bu kadar zorluk ve az şansa rağmen bebeğin geldim anne demiş maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Daha sık gel ama

Bugün sizinle takılayım dedim ama siz yoksunuz hadi bi gurup belli neden yok diğerleri nirdeeeee...
Sonra seni özledik gülden diyosunuz hııııhhhhh işteee

Bugün sizinle takılayım dedim ama siz yoksunuz hadi bi gurup belli neden yok diğerleri nirdeeeee...
Sonra seni özledik gülden diyosunuz hııııhhhhh işteee

Canim yaa ben igneci cagirdik ignemi oldum
mamami yedimm ancak geldim. Durulife transferde yanima geldi biliyor musun? Nasil mutlu oldum :))

canım aramızda 1 gün var bende 1 martta görcem keseyi ama cuma günü kan için yine çağırdı benim progesterona dikkat ediyolar şuan yükselmiş ama tedbiri elden bırakmıyolar

RAbbim herseyin hayırlısını versın canım benim degerlere iyi demişler eşimi aradılar hep banada iki test yaptıktan sonra hersey iyi 28 kesesini görelim demişler inş sağlıklı sıhatlı gelişip dogmasını nasıp etsin Rabbim

size anlatacak ne kadar çok şeyim birikti bir bilseniz...ahh zamanım olsa da sizinle uzun uzun konuşabilsek dertleşebilsek...bir tek oğluşum beni mutlu ediyor...Rabbim hepinize nasip edecek insallah....tutunduğum tek şey o şimdilik.. yüzüne bakınca tüm lahusa stresim geçiyor...sizleri çok özledim... bir tek canımı sıkan şey...bebeğim mama içmeye alıştı.. ve benim sütüm ona yetmiyor... mamayı bırakmasını ve sütümün çoğalmasını diliyorum.. eğer bildiğiniz çözüm varsa süt anlamında uygulamaya hazırım...

bu arada şu incir küründen kurtulamadım... hamile kalmak için incir, süt gelsin diye incir kürü uyguluyorum... incir ağacı dikicem valla... yoksam incir tüccarlarını zengin edicem....

canım benim bildiğim rezene süt konusunda çokiyi tavsiye ederim

Bulgur pilavi, dereotu, hurma ve irmik canim birde eczanede sut arttirici cay var insallah iyi gelir bol bol sut olsun..

canm ananas günde 2 dilim hergün yedim bi zararıda yok çok şükür kivide yedim canm bide bulgur pilavı bunların 3ünü sık tüükettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…