guzel haberlerinizi bekliorum canlarrrrr...
kdr bn bikere ameliyathanede iki kere de odada olmak uzere saldimmmm gittiiiii ohhh siril siril:)))
guldennnnn umarim artik donmussundurrr pasalaarinlasin diye sesimizi cikarmadik ama biz de caniz beyaaa:)))
kızlarrr 16 yumurtam varr büyüklüğü 26 mm.. e2 p4 değerim biraz düşük 1 günlük ilaç daha verdii perşembe günü bi aksilik olmazsa toplanıcakmışşş hepinizi öpüyorum haberler bukadar bende misafirimm varr tekrar gelicemm...
13 şubat çarşamba günü sezeryanla oğluma kavuştum çok şükür ALLAHıma,tüm herkese bugünleri göstersin RABBİM.. çok öptm sizi!
teşekkür ederiz kuzu..
napıyon nassın ne zaman gelion bakiiimm..
Bende anlamadim 3.de 8 hucreliydi ona da iyi demislerdi sonra daktir embriyolog ikisi konustular koymayalim onlarin klaitesini bozar dediler. Takilmiyorum napim Allah nasip etsin yeterki..
özledik seni kız nerlerdesin? gitme artık bırakma topiği :))
canım ben ismimi göremedim listede bugün 4+3 olduk :))
kuzum daha listeye geçirme fırsatım olmadıda ondan...
liste güncelleme tarihine bakarsan şehirdışına çıkmadan önceki tarihi görürsün sen o zaman daha test gününü bekliyordun..
el atcam bir ara...
tamam canım biz o zamana biraz daha büyürüz inşallah:)))
az önce doktordan geldik teyzoşlarımız doktor bizi baya korkuttu ve ağlattı karından boş kese gördü bebeğin gelişmemiş olabilir şuan olumsuz görünüyo bebeği görmemiz gerekirdi dedi ve benim o an üzüntüden elim ayağım titredi bırakıverdim kendimisonra ısrarımız üzerine alttan baktı ve Rabbime sonsuz şükür bebeğimizi gördük maaşallah yavruma minik kalbi atmaya başlamış ama sadece gördük inşallah kalp atışlarını duymak da nasip olur doktor gelişimi bir hafta geri görünüyo dedi teyzoşlarımız çok dualarınıza ihtiyacımız var bugün hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadık ve hala ağlamak istiyorum kızlar... Rabbim kimsenin sevincini kedere bırakmasın...
selam kızlar beni belki hatırlarsınız eşim azospermid sebebi 47xxy di eşim tese oldu sperm bulundu 2 tüpte donduruldu bugün gebelik tahilim vardı kızlaaarr hamileyiiimmmmmm çokk mutluyyuummm inanın size dua etmeye isteyen herkese die dua etmeye başladımm şimdi çıkıyorum bend ebilg yok arkadaşa geldim yazmak için
Bugün sizinle takılayım dedim ama siz yoksunuz hadi bi gurup belli neden yok diğerleri nirdeeeee...
Sonra seni özledik gülden diyosunuz hııııhhhhh işteee
canım aramızda 1 gün var bende 1 martta görcem keseyi ama cuma günü kan için yine çağırdı benim progesterona dikkat ediyolar şuan yükselmiş ama tedbiri elden bırakmıyolar
size anlatacak ne kadar çok şeyim birikti bir bilseniz...ahh zamanım olsa da sizinle uzun uzun konuşabilsek dertleşebilsek...bir tek oğluşum beni mutlu ediyor...Rabbim hepinize nasip edecek insallah....tutunduğum tek şey o şimdilik.. yüzüne bakınca tüm lahusa stresim geçiyor...sizleri çok özledim... bir tek canımı sıkan şey...bebeğim mama içmeye alıştı.. ve benim sütüm ona yetmiyor... mamayı bırakmasını ve sütümün çoğalmasını diliyorum.. eğer bildiğiniz çözüm varsa süt anlamında uygulamaya hazırım...
bu arada şu incir küründen kurtulamadım... hamile kalmak için incir, süt gelsin diye incir kürü uyguluyorum... incir ağacı dikicem valla... yoksam incir tüccarlarını zengin edicem....
size anlatacak ne kadar çok şeyim birikti bir bilseniz...ahh zamanım olsa da sizinle uzun uzun konuşabilsek dertleşebilsek...bir tek oğluşum beni mutlu ediyor...Rabbim hepinize nasip edecek insallah....tutunduğum tek şey o şimdilik.. yüzüne bakınca tüm lahusa stresim geçiyor...sizleri çok özledim... bir tek canımı sıkan şey...bebeğim mama içmeye alıştı.. ve benim sütüm ona yetmiyor... mamayı bırakmasını ve sütümün çoğalmasını diliyorum.. eğer bildiğiniz çözüm varsa süt anlamında uygulamaya hazırım...
bu arada şu incir küründen kurtulamadım... hamile kalmak için incir, süt gelsin diye incir kürü uyguluyorum... incir ağacı dikicem valla... yoksam incir tüccarlarını zengin edicem....
canm ananas günde 2 dilim hergün yedim bi zararıda yok çok şükür kivide yedim canm bide bulgur pilavı bunların 3ünü sık tüükettimYaaa senle birlikte gun sayicaz demek :) benim 3.gun 2 tane teyzesi ama bana sunu ye falan demedilerananas iyi degil diyenlerde var ben yemicem sanirim.. senin test gunun benden once olacak mart 2 benim test tarihim.. Allahim ikimizi de meleklerimizden ayirmasin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?