Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım ya pazartesi yada salı gidicez cumartesi aricam hangi gün gel derse bide bişey sorcam test gününden 15 gün sonra oluyor ilk randevumuz keseyle beraber kalpatışınıda duyarmıyız yoksa o daha sonramı

benim iğnem yok canımmm vermedi doktor sadece göbeğime climara forte bant yapıştırdılar 4 tane progestan 100mg verdi 2 tane atıyorum günde 3 sefer..tetra 500mg..prednol 16mg,coraspirin elevitt,,folbiol tablet bukadar cnm..

tatlım ya pazartesi yada salı gidicez cumartesi aricam hangi gün gel derse bide bişey sorcam test gününden 15 gün sonra oluyor ilk randevumuz keseyle beraber kalpatışınıda duyarmıyız yoksa o daha sonramı
canım duyarsın bence ben testten hemen sonra gitmiştim 5+4 te kalbini görmüştü doktor dinlememiştik ama görmüştü
sen duyarsın tahminimce canım 7 haftalık olucan çünkü ama kimi doktorlar dinletmeye bilirmiş ama ultrasona bağlı benim kanamam olmuştu biliyosun başka bi doktora gittik keseyi bile görememişti
ertesi gün kendi doktorum hem keseyi hem kalp atımını gördü ultrasonun kalitesinede bağlı canım hiç canını sıkma herşey güzel olucak allah ın izniyle

canım ben hep ağızdan alıyorum progestanı ama öyle yazıyosa öyle kullan canım kaçlık tabletler tatlım 100 lük mü 200 lük mü
*-

teşekkür ederim canımm benimki 100 lük bana verdikleri kağıtta vajinal kullanamadığınız durmda agızdan alabilirsiniz ama vajinal kullanımı tercih ediyoruz diyooo..

ya canım nasıl hesaplanıyo kaç haftalık olduğu ay ne cahilim yav

Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..

canım yaa,biraz önce okudum senin toplama işlemin zorlu gçmiş,umarım bebişlrin unutturur acılarını(hepimize inşaallah).benim kasık ağrım olmuyo ama ağrıması iyi galiba...
progestan beni rahatsız diyo bide göbekten iğne oluyorum.
bende eşime biraz naz yapacam diyodum,bu üçüncü günüm çorbam pişirdim,çamaşır yıkadım anlıcağın naz da yapamıyorum.sen benim gibi yapma heleki çalışmıyosan yat bebeğim kalkma bile

teşekkür ederim canımm benimki 100 lük bana verdikleri kağıtta vajinal kullanamadığınız durmda agızdan alabilirsiniz ama vajinal kullanımı tercih ediyoruz diyooo..
100 lükse normal canım ben transferden sonra progestan iğne oldum 1 ay kadar sonra hapa geçtik çok tahriş etmişti aşılamalarda kullanmıştım
hapla memnunum hala 200 lük günde 2 kez alıyorum

ya canım nasıl hesaplanıyo kaç haftalık olduğu ay ne cahilim yav
yok be kuzum bende çok bilmiyorum kaç haftalık gebeyim diye yaz google orada otomatik hesaplayıcılar var
mesala 4+3 diyosa 5 haftalık hamilesin yada 15+2 diyosa 16 haftalıksın gibi
son adet tarihini yaz ona göre çıkar tatlım

hımm zaten doktorada sorarım senin bebiş bir kız bir erkek acep ikizde bi biri bi diğerimi görünüyor kız şaka bir yana sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder

CANım benımde 2 haftalık 28 subatta kesesınde gormk içn gidecz allhın ıznıyle gormk nasıp olsun ıns duanızı eksık etmeyın duamdasnz ozamn 3 hafta 4 gun oluyor duyabılırmıyız acba rabbımın ıznıyle gormk bile yetr bize ama suprz yapsa cok mutlu olurz allhım herkese nasıp etsın ıns

Aldıgım cvp su oldu en son adet tarihinizi yazın dedi yazdım ocak 14 2013 5 hafta 3 gun dedı dogum içinde 21 ekim 2013 diyor notunuda verdi sadece tahmindir doktorunuzun size soylediklerinide karsılastrn dıyo ben transfer gunumde hesaplamıştım hay allh ya Aman bunlara takmıyom bn melegımı hayırlısyla bi gormeyı nasıp etsınde allhım saglıklı sıhatli gelssinde hayırlısyla kucamıza almak nasıp olsun inş duanıZı eksik etmeyin allhım herkese nasıp etsın inş iyki varsınz canlarr

kuzum benim yaaa kıyamam Allah hepimizin yardımcısı olsun kan rüyayı bozarmış ama sen bol bol dua et tamam mı bende san dua edeceğim inşallah

sağolun kzılar hayır olsun inşallah aynı bu şekilde 2. rüyam birileri çok üstüme geldiğinde çok hamile haberi aldığımda ve çok üstüme konuşuldugunda eğer üzülüp uymuşsan böyle oluyo her seferinde kavus görüyorrummm ilaçtan degil tamamen psikolojik bence bu korkularımın açığa cıkması çünkü cok korkuyorum olmazsa olursada düşük yaparsam diye

rabbim hayırlısını versin dualarınız için cok teşekkür ederim amin ecmain inşallah hepimizin evlatları olsun en çok hakedenler biziz

bak hele anne efeylül gelmiş minnak prensesiyle
e canımcım bu yaşadıklarının hemen hemen hepsini diğer hamişlerde yaşadı hala yaşıyorlar bebekler çok uyurmuşya hangi bebekler onlar ben daha görmedim tüp babylerin ortak paydası sanırım uyumamak ve annelerini uyutmamak

Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..

ayyyy ne kadanda güzellll
ağrılar var demek

Aminn canim insallah senle ayni gun transferimiz olmustu ikimizede hayirli sonuc
almak nasip olur.. Ben transferim Ankara da yapildigi icin burada kaldim esim gelsin alsin da yapicam nazimi 12 gun degerlendirmek lazim..Gobekten kan sulandirici mi oluyorsun?

senin yazdıklarını görünce ben yazdım zannediyorum arkadaşım bende bir sitede baktım son adet tarihi 14 ocak 5+3 gözüküyoruz biz asıl 28inde öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…