inşaallah tutunuyordur sıpaların tatlımm bneim...özledin dimi beyini ee hepimin bire oğlu mevcut koca beblerimiz onlarikinciler için çabamız mecazi anlamdaa
sana iğne vermedi mi daktırın..talım benim progestan iğnem de vardı kalçadan üsütne progestan bntlar esrofem ilaçların sonuncusunu da alttan atıp günde bir kere de jli sıkıyodumm vajinadan anacım amma çok şey içip sıkıyomuşumm ayy sölerken daraldımm...bir estrofem bir jel mavi mavi geliyoduu geriyeee... negatiifi alınca da zaten mahvetti beni kaşıntı akıntıı yandımm arkadaş...mikrop kapmışım arada kalıntıları çıkarmak için uğraşıncaa..neyse geçti gitti çok şükür..
hoşgeldin canımın içi zor zamnlar geçirmişsin geçmiş olsunn tatlımm.....Hamişlerimizn çoğu zorlandıı doğumdan sonraa...eski ünlerini arayan da çok oldu ..bu tüplü bebele kök söktürüyo anlarına biizm gibi kocasının bebeği hatunlarız naz yapmaya alışmışız naz niyaz çekip uykusuuzluğa yorgunluğa gelemiyoruz maalesef
canım duyarsın bence ben testten hemen sonra gitmiştim 5+4 te kalbini görmüştü doktor dinlememiştik ama görmüştütatlım ya pazartesi yada salı gidicez cumartesi aricam hangi gün gel derse bide bişey sorcam test gününden 15 gün sonra oluyor ilk randevumuz keseyle beraber kalpatışınıda duyarmıyız yoksa o daha sonramı
canım ben hep ağızdan alıyorum progestanı ama öyle yazıyosa öyle kullan canım kaçlık tabletler tatlım 100 lük mü 200 lük mü
*-
canım duyarsın bence ben testten hemen sonra gitmiştim 5+4 te kalbini görmüştü doktor dinlememiştik ama görmüştü
sen duyarsın tahminimce canım 7 haftalık olucan çünkü ama kimi doktorlar dinletmeye bilirmiş ama ultrasona bağlı benim kanamam olmuştu biliyosun başka bi doktora gittik keseyi bile görememişti
ertesi gün kendi doktorum hem keseyi hem kalp atımını gördü ultrasonun kalitesinede bağlı canım hiç canını sıkma herşey güzel olucak allah ın izniyle
Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..
100 lükse normal canım ben transferden sonra progestan iğne oldum 1 ay kadar sonra hapa geçtik çok tahriş etmişti aşılamalarda kullanmıştımteşekkür ederim canımm benimki 100 lük bana verdikleri kağıtta vajinal kullanamadığınız durmda agızdan alabilirsiniz ama vajinal kullanımı tercih ediyoruz diyooo..
yok be kuzum bende çok bilmiyorum kaç haftalık gebeyim diye yaz google orada otomatik hesaplayıcılar varya canım nasıl hesaplanıyo kaç haftalık olduğu ay ne cahilim yav
yok be kuzum bende çok bilmiyorum kaç haftalık gebeyim diye yaz google orada otomatik hesaplayıcılar var
mesala 4+3 diyosa 5 haftalık hamilesin yada 15+2 diyosa 16 haftalıksın gibi
son adet tarihini yaz ona göre çıkar tatlım
canım duyarsın bence ben testten hemen sonra gitmiştim 5+4 te kalbini görmüştü doktor dinlememiştik ama görmüştü
sen duyarsın tahminimce canım 7 haftalık olucan çünkü ama kimi doktorlar dinletmeye bilirmiş ama ultrasona bağlı benim kanamam olmuştu biliyosun başka bi doktora gittik keseyi bile görememişti
ertesi gün kendi doktorum hem keseyi hem kalp atımını gördü ultrasonun kalitesinede bağlı canım hiç canını sıkma herşey güzel olucak allah ın izniyle
kuzum benim yaaa kıyamam Allah hepimizin yardımcısı olsun kan rüyayı bozarmış ama sen bol bol dua et tamam mı bende san dua edeceğim inşallah
iyiyim cnm aksama yemekli misafir vardi dun uyuyakalmisim yorgunluktan ..bulasiklari makinaya doldurmustum gece yikandi gidip onlari bosalticamm off..ilacimda bitti canim adet olsam gidip baktiracam kist ne durumda diye 3. gunu bugun ilacim biteli daha tik yok sadece ilacin son gunu lekem olmustu.
hayirlara ciksi insallahh...canim sen hic uzulme simdi biz surekli bebekle yatip bebekle kalkiyoruz hayaller kuruyoruz filan ya bilinc altimiza kazinio artik ve ruyamizda goruyoruz..dua et yat geceleri ki zaten ediyorsundur da eskiden oyle korkanlarin yastiginin altina dua filan koyarlardi oyle.de yapabilirsin..ben transfer zamanimda surekli.kabus gordum ruyamda ciglik atip uyanmaya calisiyiorum ama uyanamiyordum.acaba bu ilaclarimizin ertkisi mi?
hayra yormak lazım cnm..
ama kan görünce rüya bozulur derler bnm bildiğim..
yada tam tersi çıkar..
seni çok iyi anlıyorum..insan etkisinde kurtulamıyor böyle rüyalar görünce.
gerçek sanıyor günerce..
Allah korusun..tedavin güzel gecsin sonu güzel olsun inşallahh
huhuuuuuuu
ben geldimmmm
nasılsınız bakalım
ben iyi olmaya çalışıyorum işte
kızımla günlerim dolu dolu geçiyor
birbirimize yeni alışmaya başladık
sizleri özledim burda konuşmayı dertleşmeyi gülmeyi
biraz sıkıntılı bir lohusalık dönemi geçiriyorum maalesef
lohusalık depresyonu yaşıyorum destek almaya başladım
keşke doğumdan önceki gibi oturup saatlerce sizinle konuşsam dertleşebilsem ama o kadar az zamanım var ki
günler yetmiyor ne zaman akşam oluyor ne zaman sabah oluyor anlamıyorum
şimdide süpürgesiz cadım uyudu da bende uykusuz kalmak uğruna bile olsa gelip selam vermek istedim
işlerim de duruyor yapılacak
kızım uykusu çok düzensiz gece 2 den önce uyumuyor gece sıksık uyanıyor gündüzleri ise saadece bu saatlerde bir saat falan uyuyor başka yok uyku zombi gibi geziyorum evde
36 günlük olduk pazar günü kırkımızı uçuyoruz inşallah
bizden haberler böyle
inşallah geçmişte de hep güzel haberler vardır
herkese iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli
Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..
canım yaa,biraz önce okudum senin toplama işlemin zorlu gçmiş,umarım bebişlrin unutturur acılarını(hepimize inşaallah).benim kasık ağrım olmuyo ama ağrıması iyi galiba...
progestan beni rahatsız diyo bide göbekten iğne oluyorum.
bende eşime biraz naz yapacam diyodum,bu üçüncü günüm çorbam pişirdim,çamaşır yıkadım anlıcağın naz da yapamıyorum.sen benim gibi yapma heleki çalışmıyosan yat bebeğim kalkma bile
ayyyy ne kadanda güzellll
ağrılar var demek
Aldıgım cvp su oldu en son adet tarihinizi yazın dedi yazdım ocak 14 20135 hafta 3 gun dedı dogum içinde 21 ekim 2013 diyor notunuda verdi sadece tahmindir doktorunuzun size soylediklerinide karsılastrn dıyo ben transfer gunumde hesaplamıştım hay allh ya Aman bunlara takmıyom bn melegımı hayırlısyla bi gormeyı nasıp etsınde allhım saglıklı sıhatli gelssinde hayırlısyla kucamıza almak nasıp olsun inş duanıZı eksik etmeyin allhım herkese nasıp etsın inş iyki varsınz canlarr
iyi akşamlar canım iyiyim ben maşallahım var
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?