Tüp Bebek Günlüğümüz !

hiiiç korkma canımm herkeste yanı şekilde geri geliyoo rahim lacağını alıyomuş fazlası geri geliyomuşş..zaten eğer geri gelmese içerde kalıntı yapıyormuşş..benim doktorum hareket etmemi söyledi...asııl geri gelmemesi kötüü oluyo bebişimm

Biliyorum bebem Allahim kabul etsin dualarini..

canım nasılsın nasıl hissediyorsun kendini..

Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..

Bende aynisini kullaniyorum bende de oluyo canim kafana takma igrenc ama yapacak bisey yok..

kızlarrrr PROGESTAN günde 3 kez 6 saatte bir ikişer adet vajene koyunuz yzıyoo ikitane birden mi atıcam yaa

huhuuuuuuu
ben geldimmmm
nasılsınız bakalım
ben iyi olmaya çalışıyorum işte
kızımla günlerim dolu dolu geçiyor
birbirimize yeni alışmaya başladık
sizleri özledim burda konuşmayı dertleşmeyi gülmeyi
biraz sıkıntılı bir lohusalık dönemi geçiriyorum maalesef
lohusalık depresyonu yaşıyorum destek almaya başladım
keşke doğumdan önceki gibi oturup saatlerce sizinle konuşsam dertleşebilsem ama o kadar az zamanım var ki
günler yetmiyor ne zaman akşam oluyor ne zaman sabah oluyor anlamıyorum
şimdide süpürgesiz cadım uyudu da bende uykusuz kalmak uğruna bile olsa gelip selam vermek istedim
işlerim de duruyor yapılacak
kızım uykusu çok düzensiz gece 2 den önce uyumuyor gece sıksık uyanıyor gündüzleri ise saadece bu saatlerde bir saat falan uyuyor başka yok uyku zombi gibi geziyorum evde
36 günlük olduk pazar günü kırkımızı uçuyoruz inşallah
bizden haberler böyle
inşallah geçmişte de hep güzel haberler vardır

hoşgeldin canım bol bol kokla bebişini bizim içim ne güzel kokuyodur o şimdi.....
kıyamam canım ya o lahusalık depresyonu zor bişii ablamdan biliyorum yardım alman iyi olmuş
canım sen çok şanslısın unutma
atlatırsın tatlım tez zamanda

kusmuk kokuyor benim kızım teyzesi
çok kusuyor üzerini değiştiriyorum banyoya kirlileri atmaya gidiyorum geliyorum gene kusmuş
kıyafet yetişmiyor 3 günde bir makina eylül hanımın kıyafetleri yıkanıyor yıkanan kuruyup ütüleyip kaldırana kadar bir makina daha oluyor

eee seninkinin cinsiywti belli oldu mu

benim cadı gene uyandı ayni Anda 3 iiş yyapıyorum kızım emiyor hem cvp yazıyorum hem karnımı doyuruyorum

Iyiyim canim test tarihim mart 2 canim bugun kasiklarim catliyor insallah tutunuyordur minikler insallah ilaclarin etkisi degildir..

inşallah canım benimde transferin 3 günü çok ağrım olmuştu hemde çok fazla şişmiştim doktor sorun yok hem tutunma belirtisi olabilir hemde yumurtalar daha büyük yavaş yavaş inicek demişti inşallah sende benim gibi güzel haberler alırsın canım aklıma geldiğinde çok dua ediyorum sana canlı canlı toplandı yumilerin ,nşallah bebişlerin unutturucak bunları

Canimm hafif hafif agrilar vardi ama bugun tavan yapti kasiklarim catliyo nedense insallah ilac degilde tutunma belirtisidir onun disinda iyiyim hamd olsun. Dort gozle cuma olsa da beyimle kavussak diye bekliyorum yarin evimize donucez insallah..
inşaallah tutunuyordur sıpaların tatlımm bneim...özledin dimi beyini ee hepimin bire oğlu mevcut koca beblerimiz onlarikinciler için çabamız mecazi anlamdaa
kızlarrrr PROGESTAN günde 3 kez 6 saatte bir ikişer adet vajene koyunuz yzıyoo ikitane birden mi atıcam yaa
sana iğne vermedi mi daktırın..talım benim progestan iğnem de vardı kalçadan üsütne progestan bntlar esrofem ilaçların sonuncusunu da alttan atıp günde bir kere de jli sıkıyodumm vajinadan anacım amma çok şey içip sıkıyomuşumm ayy sölerken daraldımm...bir estrofem bir jel mavi mavi geliyoduu geriyeee... negatiifi alınca da zaten mahvetti beni kaşıntı akıntıı yandımm arkadaş...mikrop kapmışım arada kalıntıları çıkarmak için uğraşıncaa..neyse geçti gitti çok şükür..

hoşgeldin canımın içi zor zamnlar geçirmişsin geçmiş olsunn tatlımm.....Hamişlerimizn çoğu zorlandıı doğumdan sonraa...eski ünlerini arayan da çok oldu ..bu tüplü bebele kök söktürüyo anlarına biizm gibi kocasının bebeği hatunlarız naz yapmaya alışmışız naz niyaz çekip uykusuuzluğa yorgunluğa gelemiyoruz maalesef

tatlım nasılsın karşılaşamıyoruz geçmiş olsun şimdi daha iyimisin
sağol canım daha iyiyim sen nasılsın ne zaman gidicen keseyi görmeye
olsun canım ya onun kusmuğu bile güzel olur
aldın mı bilmiyorum ama kusmuğu emen taşıma yastıkları var aklında bulunsun çok iyi bişii kuzende gördüm
eeeeee hatun nazlı olucak tabi çok bekliyoruz biz onları
canım bana en son başka bi doktor kız dedi 4 kere değişti kız ve erkek olarak çarşamba kendi doktorumda randevum var bakalım o ne diyecek
o kadar kız isteyen ben sevinemiyorum bile ya dğişirse diye

Aminn caniim Allah razi olsun dualarinda olmak guzel♥♡ Hafif sancilar vardi ama bugun daha siddetli tutunurda insallah ben raziyim agrilara.. Opu isini hic hatirlatma kabus gibiydi Allahim yasatmasin kimseye..

Eveet yaa cok ozledim 1 haftadir ayriyiz doya doya simaramadim bile azcik naz yapim firsatini bulmusken ne yapsam kar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…