Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım iş yaparkene dikkat et uzanma eğilip doğruşlma gerektiren işler de zorlamadan işlerini yap münkünsee meselaa bulaşık makinesini doldyrabilrisn ama boşaltman sakıncalıymışş..doktorun biir burdan bşr hatunu uyarmıştıı..o arkadaşımız da o tedavisnde hamile kalmıştı şimdi hatırlayamıyorum adını....süpürge açmasını ve yukarı doğru raflara faln uzanmasını falan da yasaklamıştı..sürekli yatmasında yasaktı arda kalk hafiif adımlarla dolaş demişti naçizane söyleyivedimm
canım o takvimler normal gebelikler için malum biizm transfer sonrası tutunma zamnını az çok bilemediğimizden doktorumuz dediği haftayı baz almamız daha sağlıklı oluyorç..o sebbeple bol bol dua et Rabbim sağlıkla her şamasını yaşamayı nasip edecek hayırlıısylaa
herkese iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli

hoşgeldiinnn tatlımmm

kocam iyi değilmiş çok başım ağrıyor dedi tilefonda erken çıkmış bir saate gelir eve ben de temizliğimi
halledeyim Eki Görüntüle 638923 kurtlar vadiis saatinde burdayım şekerler öptüm hepiceğiziznii
Güldenim sn geldin ben giidyom iyi mii neyse ki akşama sadece lazanya yapacam kocama çok sever de...ona göre yemek kalmadıı malumm kendisi ot sevmeyen lahana yemeyen bir kişiliktir...

senin yazdıklarını görünce ben yazdım zannediyorum arkadaşım bende bir sitede baktım son adet tarihi 14 ocak 5+3 gözüküyoruz biz asıl 28inde öğreniriz

Ben onlara takmuyorumki ztn rabbim hayirlisiyla gormeyi nasip etsinde saglikli sihatli gelisp kucamiza almak nasip olsun rabbim ins herseyin en hayirlisi versin hepimize duanizi eksik etmeyin dualrimdasinz

merhaba kızlar farkettim uzun zamandır ziyaret etmiyorum sizi.bu ara butik kurabiye işiyle ilgileniyorum siparis yetistiriyorum umarım hepinizin işleri rast gidiyodur keyfiniz yerindedir.allah yardımcımız olsun.hamisler varsa kucaginiza almayi nasip etsin allah.

aaa ne güzel butik kurabiye demek yaptıklarının fotosunu koysana görmek istiyorum

geçmiş olsun canım beyin rahatsızmış sen iyi edersin ama onu

son durumunu bütün liste topiklerine anında yazdın hep seviyorum seni ulennnn

Eveet guldenim bugun acayip agrilar var insallah iyiye isarettir :))

iyiye işaret tabisi başka seçenek yok rüyasını gördüm o kadar kesin hamilesin sen
boşuna görmedim ya dimi ama bak hemen ardından bugün belirtiler ortaya çıktı

iyiyim tatlım tşk.yoktun bir süredir.ara sıra uğradım.göremedim seni.

sabah evimde olcam canım şehirdışına çıktım yoktum...

bende seni canim....

yok yok ben daha çok seviyorum o kadaarrrrr lafımın üstüne daha laf istemiyom
bi dahaki randevun ne zaman topiklere yazdınmı bilmiyorum yazdıysan şimdi oralara gönderme beni bi kez de buraya yazıver litfeennnnn

bir gittin iki döndün canım benim gözümüzaydın kaan paşamız dünyaya geldi
nasılsın şimdi paşa nasıl...

Son düzenleme:
selam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer

yok yok ben daha çok seviyorum o kadaarrrrr lafımın üstüne daha laf istemiyom
bi dahaki randevun ne zaman topiklere yazdınmı bilmiyorum yazdıysan şimdi oralara gönderme beni bi kez de buraya yazıver litfeennnnn
hahaha tamam bacim,aganin lafi ustune laf olmaz..)))))) yardim tabi,5 Marttaydi asil randevu,kanamam var diye bugune verdiler,hemde acil..)))))) taa gecen hafta gitmistim hastaneye kanamam var diye..neyse gec olsun guc olmasin diyoruz
5 marta yani.

Hatta ne kadar topik var hepsine yazarimda...
Egusum kizar baska topiklere gidion die

aaaa kızarmıyım hiç ben kim kızmak kim melek gibiyimdir ben ekmek üzerine sürülmelik yağ gibi yumuşacıkım
pamık gibiyim desemde inanma yoluk yoluk ederim

Son düzenleme:
hayirli olsun canim,rabbim saglikla huzurlu buyutmeyi nasip etsin...ben 2 dogumumuda sezeryan istedim ama yapmadilar gogus uclari cok zoorder canim ya,ben evde kimse yokken acik birakiyordum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…