tatlım iş yaparkene dikkat et uzanma eğilip doğruşlma gerektiren işler de zorlamadan işlerini yap münkünsee meselaa bulaşık makinesini doldyrabilrisn ama boşaltman sakıncalıymışş..doktorun biir burdan bşr hatunu uyarmıştıı..o arkadaşımız da o tedavisnde hamile kalmıştı şimdi hatırlayamıyorum adını....süpürge açmasını ve yukarı doğru raflara faln uzanmasını falan da yasaklamıştı..sürekli yatmasında yasaktı arda kalk hafiif adımlarla dolaş demişti naçizane söyleyivedimmcanım yaa,biraz önce okudum senin toplama işlemin zorlu gçmiş,umarım bebişlrin unutturur acılarını(hepimize inşaallah).benim kasık ağrım olmuyo ama ağrıması iyi galiba...
progestan beni rahatsız diyo bide göbekten iğne oluyorum.
bende eşime biraz naz yapacam diyodum,bu üçüncü günüm çorbam pişirdim,çamaşır yıkadım anlıcağın naz da yapamıyorum.sen benim gibi yapma heleki çalışmıyosan yat bebeğim kalkma bile
canım o takvimler normal gebelikler için malum biizm transfer sonrası tutunma zamnını az çok bilemediğimizden doktorumuz dediği haftayı baz almamız daha sağlıklı oluyorç..o sebbeple bol bol dua et Rabbim sağlıkla her şamasını yaşamayı nasip edecek hayırlıısylaaCANım benımde 2 haftalık 28 subatta kesesınde gormk içn gidecz allhın ıznıyle gormk nasıp olsun ıns duanızı eksık etmeyın duamdasnz ozamn 3 hafta 4 gun oluyor duyabılırmıyız acba rabbımın ıznıyle gormk bile yetr bize ama suprz yapsa cok mutlu olurz allhım herkese nasıp etsın ıns
herkese iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli
senin yazdıklarını görünce ben yazdım zannediyorum arkadaşımbende bir sitede baktım son adet tarihi 14 ocak 5+3 gözüküyoruz biz asıl 28inde öğreniriz
merhaba kızlar farkettim uzun zamandır ziyaret etmiyorum sizi.bu ara butik kurabiye işiyle ilgileniyorum siparis yetistiriyorumumarım hepinizin işleri rast gidiyodur keyfiniz yerindedir.allah yardımcımız olsun.hamisler varsa kucaginiza almayi nasip etsin allah.
kocam iyi değilmiş çok başım ağrıyor dedi tilefonda erken çıkmışbir saate gelir eve ben de temizliğimi
halledeyimEki Görüntüle 638921 Eki Görüntüle 638922 Eki Görüntüle 638923 kurtlar vadiis saatinde burdayım şekerler öptüm hepiceğiziznii
Güldenim sn geldin ben giidyom iyi mii neyse ki akşama sadece lazanya yapacam kocama çok sever de...ona göre yemek kalmadıı malumm kendisi ot sevmeyen lahana yemeyen bir kişiliktir...
bende seni canim....son durumunu bütün liste topiklerine anında yazdın hep seviyorum seni ulennnn
Eveet guldenim bugun acayip agrilar var insallah iyiye isarettir :))
iyiyim tatlım tşk.yoktun bir süredir.ara sıra uğradım.göremedim seni.
son durumunu bütün liste topiklerine anında yazdın hep seviyorum seni ulennnn
son durumunu bütün liste topiklerine anında yazdın hep seviyorum seni ulennnn
insallahhhh deryacim ,hemideven kisa zamandaBenim son durumum da ule olsun, bende yazmaSam noliiiim
bende seni canim....
Benim son durumum da ule olsun, bende yazmaSam noliiiim
hahaha tamam bacim,aganin lafi ustune laf olmaz..)))))) yardim tabi,5 Marttaydi asil randevu,kanamam var diye bugune verdiler,hemde acil..)))))) taa gecen hafta gitmistim hastaneye kanamam var diye..neyse gec olsun guc olmasin diyoruzyok yok ben daha çok seviyorum o kadaarrrrr lafımın üstüne daha laf istemiyom
bi dahaki randevun ne zaman topiklere yazdınmı bilmiyorum yazdıysan şimdi oralara gönderme beni bi kez de buraya yazıver litfeennnnn
bir gittin iki döndün canım benim gözümüzaydın kaan paşamız dünyaya geldi
nasılsın şimdi paşa nasıl...
Hatta ne kadar topik var hepsine yazarimda...
Egusum kizar baska topiklere gidion die
hayirli olsun canim,rabbim saglikla huzurlu buyutmeyi nasip etsin...ben 2 dogumumuda sezeryan istedim ama yapmadilarselam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?