Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok duygulandım ben okurken
çok şükür evladın kollarında artık Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin vatana millete hayırlı bir evlat olsun
gurur duysun hem annesi hem teyzeleri onunla çok güzel yerlere gelsin inşallah...
emiyor demek paşa maşallahhh hemen bi nazarlık kondurayım
kaan doğarken hepimizin isimlerine dua etmişsin Allahrazı olsun canım benim

Sedos yemek yapiuorum bie yandan. Bi yandan da Allahim benim gogus ucum nne zaman yara olacak diyorum. Kokla pasani benim icin

Farkındayım şekerim

kabul ediyon yani yolacağımı olmadı ama senin burda şunu demen lazımdı...
güldencim haksızlık etme kendine sen kıyamaz yolmazsın kaçak hat çekenleri öylesine iyi bir insansın demeliydin

hahaha tamam bacim,aganin lafi ustune laf olmaz..)))))) yardim tabi,5 Marttaydi asil randevu,kanamam var diye bugune verdiler,hemde acil..)))))) taa gecen hafta gitmistim hastaneye kanamam var diye..neyse gec olsun guc olmasin diyoruz
5 marta yani.

heh şöleee..gerçi o cümle şener şenin tabirine göre farklıydı ama olsun yani ağanın b....kunun üzerine b...k olurmu
neyseki bakmışlar kanamaya rağmen bakmasalardı artık kendilerini saygıyla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppp lerdim burdan
ya ne pis bi mesaj oldu bu böleee hanımefendiliğime yakışmadı

Dünkü o Papara dan sonra herseyi yapabileceğini tahmin etmekk guc değil. Ama olsun ben seni oyle de seviyorum

Dünkü o Papara dan sonra herseyi yapabileceğini tahmin etmekk guc değil. Ama olsun ben seni oyle de seviyorum

yok be gülüm işin şakası o ne dicem Allahını seversen ama sen yinede abartma tabii

Yok şekerim. Evde tribün yapcaz biz. Tedavi oncesi soguklarda gezmemem lazim. Pazar gunku maca gidicez sanirim. Iki adet kombine varda

haftasonu hava iyi olcakmış o zaman ki maça gitmek daha mantıklı tabisi...
bu arada başarılar diliyorum fenerbahçeye...

orginalini demeyiyeyim dedim ama sen icimi disina cikardin kizim,ortaligi batiracagim simdi ha..)))) eeh isteb1,5 hafta aralikla baktilar ama olsun....sen nazaman histkp. Yaptiriyorsun canim

orginalini demeyiyeyim dedim ama sen icimi disina cikardin kizim,ortaligi batiracagim simdi ha..)))) eeh isteb1,5 hafta aralikla baktilar ama olsun....sen nazaman histkp. Yaptiriyorsun canim

ama olmaz şekercim burası bilgilendirici bir topik cümlenin orjinalini yazmak lazımdı yanlış bilgilendirmek istemeyiz dimi
daha nerde histeroskopi olacağıma karar vermediğimden zamanınıda kestiremiyorum...
daha doğrusu aklımdan çıkarıp hiç düşünmemeyi tercih ettim yarın sabah evimde olunca düşünmeye başlarım artık:97::97::97:

Seni de ruyani da yerim yaa insallah oyle olur guldenim.. Sen geliyorsun ben gidiyorum ikimizde evimize ve beyimize kavusucaz desene:))

iyi akşamlar kızlar

bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..

sizlerinde fıkrını almak istiyorum , hastane bu kadar para istedi çok değilmi.. ege unıv devletın sonucta özel değilki..

çok tecrubesızım ne yapmalıyım sizce..

heyet raporunu cıkartmak istemedi doktor senın yumurtaların sağlıklı eşininde spremde bişi yok zaten ıkartmazlar bosuna zaman kaybı olur dedi :44::44:

Seni de ruyani da yerim yaa insallah oyle olur guldenim.. Sen geliyorsun ben gidiyorum ikimizde evimize ve beyimize kavusucaz desene:))

inşallah canım bu kez oldu gibi hissediyorum Allah yanıltmasın...
beylerimizle hasret giderme zamanı
benimki son zamanlarda trip atıyodu telefonlarda zorla konuşturuyordum daha da durursam kendisi boş ol boş ol diyebilir

haha alemsin kizim sen ya..)))... Anladim canim hayirlisi artik,insallah cozume sonrada bebege ulastirir seni

iyi akşmalar canım hemen kendimden örnek vereyim...
ben son 2 denememi aynı hastanede yaptırdım biri raporlu biri özel ....üniversite hastanesiydi...
raporlu olunca hastaneye 1600 ödedim raporsuz da 2700 civarı bir para ödedim yani normal bu kadar olması...
ilaç parasıda kişiye göre değişiyor ben 1000 tl civarı ödemiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…