aaaa kızarmıyım hiç ben kim kızmak kim melek gibiyimdir ben ekmek üzerine sürülmelik yağ gibi yumuşacıkım
pamık gibiyimdesemde inanma yoluk yoluk ederim
selam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer
Farkındayım şekerim
hahaha tamam bacim,aganin lafi ustune laf olmaz..)))))) yardim tabi,5 Marttaydi asil randevu,kanamam var diye bugune verdiler,hemde acil..)))))) taa gecen hafta gitmistim hastaneye kanamam var diye..neyse gec olsun guc olmasin diyoruz
5 marta yani.
Sedos yemek yapiuorum bie yandan. Bi yandan da Allahim benim gogus ucum nne zaman yara olacak diyorum. Kokla pasani benim icin
Sedos yemek yapiuorum bie yandan. Bi yandan da Allahim benim gogus ucum nne zaman yara olacak diyorum. Kokla pasani benim icin
kabul ediyon yani yolacağımı olmadı ama senin burda şunu demen lazımdı...
güldencim haksızlık etme kendine sen kıyamaz yolmazsın kaçak hat çekenleri öylesine iyi bir insansın demeliydin
heh şöleee..gerçi o cümle şener şenin tabirine göre farklıydı ama olsun yaniağanın b....kunun üzerine b...k olurmu
neyseki bakmışlar kanamaya rağmen bakmasalardı artık kendilerini saygıyla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppp lerdim burdan
ya ne pis bi mesaj oldu bu böleee hanımefendiliğime yakışmadı
maça gitmiyonmu sen şikerim...
Dünkü o Papara dan sonra herseyi yapabileceğini tahmin etmekk guc değil. Ama olsun ben seni oyle de seviyorum
Yok şekerim. Evde tribün yapcaz biz. Tedavi oncesi soguklarda gezmemem lazim. Pazar gunku maca gidicez sanirim. Iki adet kombine varda
orginalini demeyiyeyim dedim ama sen icimi disina cikardin kizim,ortaligi batiracagim simdi ha..)))) eeh isteb1,5 hafta aralikla baktilar ama olsun....sen nazaman histkp. Yaptiriyorsun canimkabul ediyon yani yolacağımı olmadı ama senin burda şunu demen lazımdı...
güldencim haksızlık etme kendine sen kıyamaz yolmazsın kaçak hat çekenleri öylesine iyi bir insansın demeliydin
heh şöleee..gerçi o cümle şener şenin tabirine göre farklıydı ama olsun yaniağanın b....kunun üzerine b...k olurmu
neyseki bakmışlar kanamaya rağmen bakmasalardı artık kendilerini saygıyla biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppp lerdim burdan
ya ne pis bi mesaj oldu bu böleee hanımefendiliğime yakışmadı
Derya ne pisiriyorsunki:26:Sedos yemek yapiuorum bie yandan. Bi yandan da Allahim benim gogus ucum nne zaman yara olacak diyorum. Kokla pasani benim icin
orginalini demeyiyeyim dedim ama sen icimi disina cikardin kizim,ortaligi batiracagim simdi ha..)))) eeh isteb1,5 hafta aralikla baktilar ama olsun....sen nazaman histkp. Yaptiriyorsun canim
iyiye işaret tabisi başka seçenek yok rüyasını gördüm o kadar kesin hamilesin sen
boşuna görmedim ya dimi ama bak hemen ardından bugün belirtiler ortaya çıktı
sabah evimde olcam canım şehirdışına çıktım yoktum...
Derya ne pisiriyorsunki:26:
Seni de ruyani da yerim yaa insallah oyle olur guldenim.. Sen geliyorsun ben gidiyorum ikimizde evimize ve beyimize kavusucaz desene:))
haha alemsin kizim sen ya..)))... Anladim canim hayirlisi artik,insallah cozume sonrada bebege ulastirir seniama olmaz şekercim burası bilgilendirici bir topik cümlenin orjinalini yazmak lazımdı yanlış bilgilendirmek istemeyiz dimi
daha nerde histeroskopi olacağıma karar vermediğimden zamanınıda kestiremiyorum...
daha doğrusu aklımdan çıkarıp hiç düşünmemeyi tercih ettim yarın sabah evimde olunca düşünmeye başlarım artık:97::97::97:
iyi akşamlar kızlar
bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..
sizlerinde fıkrını almak istiyorum , hastane bu kadar para istedi çok değilmi.. ege unıv devletın sonucta özel değilki..
çok tecrubesızım ne yapmalıyım sizce..
heyet raporunu cıkartmak istemedi doktor senın yumurtaların sağlıklı eşininde spremde bişi yok zaten ıkartmazlar bosuna zaman kaybı olur dedi :44::44:
Afiyet olsun canim,bende isten gelince acil sebebzeli bulgurpilavi Yaptim..)))Corba kuzum ne olur bu saatte.
Yanina da makarna işte. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?