hulusi hoca ile dün konuştum. (aammaaaan deniz yaaa) dedi. gelecek hafta ankaradayım o zaman eşinle gel dedi ama benim eşim gitmek istemiyor pek destek değil anlıcanız. doktora gelmezse dedim gelecek illa dedi. bu arada 6,5 yıllık evliyim. denizlinin acıpayam ilçesinde oturuyoruz. 4. denemeden umutlu değilim ama en erken yazın olabilir. zaten yumurtalarım da kötü çıktı. 13 taneden dördü normalmiş ikisini verdiler ama... sonunu biliyorsunuz.
tamam afiyet olsun zaten o kadar yavaş yazıyorum ki siz yemekleri yer bulaşıkları yıkarsınız da
ben ancak bir mesaj yazmış olurum herhalde. çok sevinirim denizliye gelirsen. sen nerde oturuyorsun. bu topik dizi gibi aynı. neredeyse 1.sayfadan itibaren okudum son zamanları da okudum burada okudukça arkadaşların duygularını aynen hissettim. senin yaşadıklarına çok üzüldüm allahım inşallah 4. denememizde ikimize de verir ikişer tane hem de. hulusi hocayı o kadar övmüştünki bana il dışına gitme gerek diyen de oldu.denizlideki merkez çok kötü bence embiryonun fotoğrafını bile vermiyorlar. bu arada bazı tahlilleri araştırıyorum. antisperm antikoru kadınların kanına ve mukus salgısına erkeklerin de spermlerine bakılıyor fiyat sordum laboratuarda özel yaptırıcam. şimdi ben de mutfağa gidiyorum. saat 21:00 de bilgisayarın başına gelirim. öptüm.
evet canm bunlara bende inanıyorum ama suan için cok zor..yani içimde suanda kim ne derse desin hala benimle meleğim kürtaj oluncada sadece benden ayıracaklar onu kim bilir belkide hala benden ayrı ama benm içimde..
şuan sölenenler boş geliyo 2 dk ii oluyorum 2 dk sonra yine kötü Rabbim gerçekten bölesinde kimseye yasatmasın bu yol her haliyle zor hiç birimiz bu yolda daha fazla üzülmeyiz inş..
kızlar kızlar gelem miayyy yeminlen yatmaktan totoşum ağrıdı, çok sıkıdım. bana değişik bir aktivite önerisi olan yok mu acaba :18:
haklısın canım şu an senden iyi olmanı kimse bekleyemez ne gökte ne yerdesin şimdi...
ben umudunu yitirme diyorum son güne kadar Allahtan ümit kesilmez..
gel tabisiiiii
önce sağa sonra soluna yat bu da bi fikir yani totoşun dinlenir
sürekli yatmanmı gerekiyor peki ben gurbet ellerdeykene gelmişsin çok hakim değilim aydınlat beni olarmı
haklısın canım şu an senden iyi olmanı kimse bekleyemez ne gökte ne yerdesin şimdi...
aynen canm ne yerdeyim ne gökteee tuhaf bi ruh halindeyim ama ümidimi kesmicem ilk denememde hiç beklemiyoken geldi meleğim belki şimdide hiç beklemiyoken bi süpriz yaparben umudunu yitirme diyorum son güne kadar Allahtan ümit kesilmez..
güzel fikir ama öbür tarafa dönersem bilgisayara uzanamam yatışta son 2 günüm, kanama alanım vardı ama baya küçülmüş, doktorcum pazartesi işe başlayabilirsin ama gezinme çok dedi öle işte ne bilim tekrar örgüye mi başlasam o da bağımlılık yapıyor, yemek yapmak için bile elimden bırakamıyorum
bugün sayfada moraller kötü, ben de çok üzüldümdua etmekten başka yardımım dokunmuyor maalesef
aynen canm ne yerdeyim ne gökteee tuhaf bi ruh halindeyim ama ümidimi kesmicem ilk denememde hiç beklemiyoken geldi meleğim belki şimdide hiç beklemiyoken bi süpriz yapar
inş. canm benmbencede doğru düşünüyorsun bir hafta var önümüzde gün doğmadan neler doğar..
iyi geceler kızlar?
senimi kırıcam kuzum iyi akşamlariyi geceler değil iyi akşamlar işte bananeeee
heee tabii o da doğru kaldı bi taraf yatmak için elimizde acil başka bir formül bulmamız totoşu rahata kavuşturmamız lazım dicektim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii son iki gününmüş az daha dayankanama alanı olan çok gebe oldu canımcım neyseki sorunsuz devam ettiler sonrasında...tabii risk oluyor o sebeple yatmak gerekiyor...işe başladığında da dikkat et lütfen kötü haberler almak istemiyorum artık bugün kötüydü gerçekten dua etmekten başka bir şey de gelmiyor ne demek canım en güzelini ve değerlisini yapıyorsun daha ne olsun..
bencede doğru düşünüyorsun bir hafta var önümüzde gün doğmadan neler doğar..
senimi kırıcam kuzum iyi akşamlar
dikkat ediyorum canım. o risk maalesef son güne kadar var, geçen sene iki arkadaşım 7. ayda kaybetti bebişlerini, hayırlısı buymuş dedik ama onlara sormak lazımBu süreçte önce tutundu tutunmadı, sonra kalbi attı atmadı derken hep panik :18: büyütürken de öyle olacak herhalde. şimdi annemi çok daha iyi anlıyorum :18:
Allahım herkese bu paniği yaşatsın inş
karnım acıktı
iyi geceler kızlar?
iiyim canım ya asıl sen nasılsıniyi geceler canm benm nasılsın
Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854
ii geceler canım bol su iç bide crino jelini ihmal etme tatlım kanama içiniyi geceler moon, hoş geldinben de yavaş yavaş kaçar, geç saatlerde bi kere uğrarım öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?