herkese iyi akşamlar ben bir saattir kendi yazdığım mesaja bakıyorum hiç yeni mesaj görmeyince
meğerse bir süre sonra sistem üyeleri çıkarıyormuş yeniden giriş yaptım.
benmi??ben iyi olmaya çalışıyorum sizden aldıgım desteklerle canm ama ne kadar basarabiliyorum bilmiyorumiiyim canım ya asıl sen nasılsın
ben de öpücük istiyorum zaten dün ağlamaktan çabuk uyudum ama bugün okulda yoruldum. üzüntüden arkadaşlarım bilmedikleri için evde kavga oldu sanıyorlar.
canım çok zor dedim ya yaşadım ben kalp atışlarınıda duymuştum bebişimbenmi??ben iyi olmaya çalışıyorum sizden aldıgım desteklerle canm ama ne kadar basarabiliyorum bilmiyorum
benim gibi üzgün olan diğer arkadaşlarımın da toparlanmasını diliyorum. gülden arkadaşım ben hulusi hocaya gittiğime pişman değilim sala. çok araştırarak gittim zaten merkezde ımsı yok biliyorum ama benim rahmin içine falan bakılmadı hulusi ssana histeroskopi falan yapmayı önermedimi sen istemedinmi. şimdi bize dermi acaba bilmiyorum.
alışacagm canm biliyorum ama sabır işte sabır.. cok zor durumdayım heleki eşimi gördüğümde dünden beri daha kötü oluyorum bi yanım uzaklaşmak istiyo bi yanım acımı onunla paylaşmak istiyo napacagımı sasırdım ama gördüğmde daha kötü oluyorum..canım çok zor dedim ya yaşadım ben kalp atışlarınıda duymuştum bebişim
görsen nasıl tedirginim elimde olsa hergün doktora gidicem sağlıklımı bebişim bu haftalara nasıl geldim bi allah bide ben biliyorum
dua et canım bol bol biz yanındayız insanoğlu alışıyoruz herşeye canım
güldencim doktoru değiştirecem demişsin başka bir şehire mi yine ankaraya mı nerede oturduğunu bilmiyorum.ımsı olan bir yer mi düşünüyorsun? eşin hiç gelmedi mi senle benimki sadece yumu toplma günü geldi sonra çocukları almaya tek gittim yavrularım ölmüş meğersem.
canım kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yapzor bi durum tabi ama en büyük destekçin eşin olur şu durumdaalışacagm canm biliyorum ama sabır işte sabır.. cok zor durumdayım heleki eşimi gördüğümde dünden beri daha kötü oluyorum bi yanım uzaklaşmak istiyo bi yanım acımı onunla paylaşmak istiyo napacagımı sasırdım ama gördüğmde daha kötü oluyorum..
kuzum inanmıyom geldiğine bi varsın bi yoksun gece cvp bekliyom senden yokben geldimmm canlarrrr...
canım ben Ankarada oturuyorum yine Ankaradan bir merkez olur...
her türlü tekniğe sahip bir merkez var ama pahalı biraz Gürgan Klinik...Timur Gürgan hoca bu işte en iyilerdendir...Gebelik aşısı uyguluyor bilmem duydunmu...
ya o olur ya da Recai Pabuçcu hoca var gelgitler yaşıyorum karar vermem için görüşmeye gitmem lazım...
eşim her daim benimle geldi ama kapıdan döndü işleri oluyordu onları halledip beni hastaneden alıyordu doktor görüşmelerimizin ilkinde ve toplama günlerinde yanımda oldu sadece Ankarada olduğumuzdan her randevuya beni kendisi götürdü getirdi ama doktorla ben muhatab oldum...yumurtaların neden az sayıda döllendiği önemli mesela bana hep 3.gün embriyosu konuldu ve 5.güne gidemedikleri için dondurma işlemi yapılamadı bunu sorgulamak istiyorum oluşan embriyolarda sıkıntımı var acaba...yani anlayacağın bir sürü soru ve yapılması gereken var aklımda[/hulusi bana da senin yumurtaların 5. güne gitmez dedi bölünmede sıkıntı varmış anne rahmi daha iyi dedi doktora kesinlikle katılıyorum çünkü benim 2. denememde 10 döllenmiş güzzel embiryomun blast olmasını beklediler 7 blast oldu sonra 4 öldü 3 kaldı onları verdiler ama ölü gibiydi hiçbisey hissetmedim zaten embiryolar süper de olsa dünyanın en iyi embiryosu olsa labaratuarda kaç gün yaşayabilir mimmacık canlar. anlatabiliyor muyum doktra ben blast istemiyorum diyecektim gerek kalmadı. daha canlıyken benim olmalılar.
evet destekçilerimdenn biri o canm ama oda ben üzüldükçe üzülüyo onun görğncede acım sanki iki kat artıyo şimdi gitmek istesem anneme filan onu yanlız bırkcam gitmesem dahada kötü olcam ne yapacagımı sasırdmcanım kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yapzor bi durum tabi ama en büyük destekçin eşin olur şu durumda
sonuçta oda aynı acıyo senle en çok o anlar seni
fundacım ne güzel yaın bebelerine kavusuyorsun inşallah sana sımsıkı tutunur hiç bırakmazlar sağlıkla....Amin canımm aynenn ölee.......ya perşembe yumurtalarım toplandııı çumartesii transferrr canımm çok mu az oluyoo birazdaha kalsalarr daha ii mi olurduu ??
güzel olmuşKarar verdim bundan sonra avatarım sarı kafalardan olcak sık sık değiştircem
anammmmmm kızzzzzz ben kaç gündür hep uyuyakalıyom pardon bebeğim ama söz bugün burdayım...bi uyanıyorum ki tv kapanmış ıkılı koltukta uyuyakalmışımkuzum inanmıyom geldiğine bi varsın bi yoksun gece cvp bekliyom senden yok
haklısın canım herkes farklı ben eşim hep yanımda olsun isterim sen farklı düşünüyosunevet destekçilerimdenn biri o canm ama oda ben üzüldükçe üzülüyo onun görğncede acım sanki iki kat artıyo şimdi gitmek istesem anneme filan onu yanlız bırkcam gitmesem dahada kötü olcam ne yapacagımı sasırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?