ben bilmem kaç gecedir bekliyorum cvp vericen diyefundacım ne güzel yaın bebelerine kavusuyorsun inşallah sana sımsıkı tutunur hiç bırakmazlar sağlıkla....
güzel olmuşneden böyle bişey yapmaya karar verdin:))
anammmmmm kızzzzzz ben kaç gündür hep uyuyakalıyom pardon bebeğim ama söz bugün burdayım...bi uyanıyorum ki tv kapanmış ıkılı koltukta uyuyakalmışım((
çoooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. ben de seni öpüyorum. nasıl yaptığını merak ettim. sistemde var mı bunlar.
saol canm desteğin için üzülme sen bana bebişine iyi bakhaklısın canım herkes farklı ben eşim hep yanımda olsun isterim sen farklı düşünüyosun
kendini düşün o zaman tatlım nasıl mutlu olucaksan onu yap
ne diyeceğimi inan bilmiyorum
oyun oyna tatlım...ne zaman başlıosun okula?kızlar kızlar gelem miayyy yeminlen yatmaktan totoşum ağrıdı, çok sıkıdım. bana değişik bir aktivite önerisi olan yok mu acaba :18:
güldenim bunlara bayıldımmmm çalabilir miyim?Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854 Eki Görüntüle 639854
saol aşkımmmmmm....kız dün adet oldum ya sancıdan ölüyordum sızmışım koltuğa öncesinde misafirim de vardı...anasını satim misafirsiz günüm geçmio ki vallahi yoruluyorum ya...ben bilmem kaç gecedir bekliyorum cvp vericen diye
bu akşam affedelim o zaman seni
kuzum sen iyi olursan eşinde iyi olur bence o birazda senin üzülmene de üzülüyorudur..onun için sana ne iyi gelicekse onu yap bence...saol canm desteğin için üzülme sen bana bebişine iyi bak
kızlarrr diğer topiklerde okumustum bu gürgan klinigi çok övüyorllargürgan kliniği ben de sormuştum gebelik aşısını da araştırdım daha önceleri. fiyatlar pahalı gerçekten antalyadaki izmirdeki bütün merkezleri araştırdım. amaişte ankara başkent denk geldi. reklam deniyor bilemiyorum ama be kendimle ilgil temel araştırmaları bitirmeden hiçbrşeye başlıyamam. endometrial biyopsi var enometriyum tabakası inceleniyor illa onu da istiyorum. inşallah bir dahaki denemede sorun çıkmaz.
onun o yüzden üzüldüğünü biliyorum canm ama o öyle olunca dahada kötü oluyorum ama ayrılmıcam kocamın yanından beraber aasacagız bu günlerikuzum sen iyi olursan eşinde iyi olur bence o birazda senin üzülmene de üzülüyorudur..onun için sana ne iyi gelicekse onu yap bence...
oyy kuzum sana ne oldu?bugün bi uğursuzluk var...geçmiş olsun...Dus alcktım gırerkn bacagımı carptı acıyor vede şişti iyki dusmedim bebegime bişey olmasın korkuyorum doktora gıtmelimiym acba alt kısmı acıyor şiş sol bacagım içim sıkılıyor basım dondu sanırım alltn duşmedim bida dikat edcm artık dus felnda almadım destek olcak kimsemde yokmuş eşim guldu arkasını dondu yattı ölsem umrunda degıl doktora gıdelim diyorum bana kızıyor bişey olmaz gecr diyor insan düştünde tutunack bir el bulamıyorsa neye yarar ahhh melegım annenin sana cok ihtiyacı var onu bırkma sakın allhım yardım et ne olur
doğru söylüyprsun cnm ayrılma birlikte aşınn..onun o yüzden üzüldüğünü biliyorum canm ama o öyle olunca dahada kötü oluyorum ama ayrılmıcam kocamın yanından beraber aasacagız bu günleri
yaaa nedennnnkızlar ben kaçar sabaha görüşürük
Dus alcktım gırerkn bacagımı carptı acıyor vede şişti iyki dusmedim bebegime bişey olmasın korkuyorum doktora gıtmelimiym acba alt kısmı acıyor şiş sol bacagım içim sıkılıyor basım dondu sanırım alltn duşmedim bida dikat edcm artık dus felnda almadım destek olcak kimsemde yokmuş eşim guldu arkasını dondu yattı ölsem umrunda degıl doktora gıdelim diyorum bana kızıyor bişey olmaz gecr diyor insan düştünde tutunack bir el bulamıyorsa neye yarar ahhh melegım annenin sana cok ihtiyacı var onu bırkma sakın allhım yardım et ne olur
busem 5. embriyosunu sormuşsun olay ne ben kaçırdım da..canım üzülme sadece bacağın biraz şişmiş düşmemişsinki kötü düşünecek bişey yok bence. kanaman yok ağrıda yoksa neden bacağının ağrısını çocuğa yüklüyorsun. buz koy uzan dinlen dayanamıyacağın bir ağrı varsa gidebilirsen acile gidip gösterin. senin kocan da biraz tuhaf. bence durumun gerçekten ağır olup olmadığını bir kere daha düşün.
doğru söylüyprsun cnm ayrılma birlikte aşınn..
yaaa nedennnn(
evet canm hep alttan baktı nasip olsaydı bebeğim 3 aylık olana kadarda alttan bakacaktı..kızlarrr muayeneye gittiğinizde doktor size alttan bakıo dimi?hamile kalmadan önce ..
kızlarrr muayeneye gittiğinizde doktor size alttan bakıo dimi?hamile kalmadan önce ..[/Q
evet tabi. hatta sadece allttan bakıyorlar diyebilirim.
oyy kuzum sana ne oldu?bugün bi uğursuzluk var...geçmiş olsun...
yok tatlım bebeğe bişe olmamıştır Allahın izniyle...düşmemişsin ya bide cnm onun için endişelenme..
eşine de çok şey demek istiyom hele ki şu diğer olaydan beri ama sonuçta senin kocan onun için bişe demiyorum..biz sana desteğiz cnm merak etme..
evet canm hep alttan baktı nasip olsaydı bebeğim 3 aylık olana kadarda alttan bakacaktı..
bana da kendi doktorum hep alttan baktı geçen ay gittiğimde kist çıktı ya şimdi bi kutu hap içtim özel bi hastanenn kadın doğumundan randevu aldım kiste baksın gitmişmi kalmış mı diye..eğer karnnımdan bakarsa ben de diyim mi kendi doktorum hep alttan baktı siz de alttan bakın diye?kızlarrr muayeneye gittiğinizde doktor size alttan bakıo dimi?hamile kalmadan önce ..[/Q
evet tabi. hatta sadece allttan bakıyorlar diyebilirim.
oyun oyna tatlım...ne zaman başlıosun okula?
güldenim bunlara bayıldımmmm çalabilir miyim?
saol aşkımmmmmm....kız dün adet oldum ya sancıdan ölüyordum sızmışım koltuğa öncesinde misafirim de vardı...anasını satim misafirsiz günüm geçmio ki vallahi yoruluyorum ya...
kuzum sen iyi olursan eşinde iyi olur bence o birazda senin üzülmene de üzülüyorudur..onun için sana ne iyi gelicekse onu yap bence...
kızlarrr diğer topiklerde okumustum bu gürgan klinigi çok övüyorllar
busem 5. embriyosunu sormuşsun olay ne ben kaçırdım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?