Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bilmem kaç gecedir bekliyorum cvp vericen diye
bu akşam affedelim o zaman seni

haklısın canım herkes farklı ben eşim hep yanımda olsun isterim sen farklı düşünüyosun
kendini düşün o zaman tatlım nasıl mutlu olucaksan onu yap
ne diyeceğimi inan bilmiyorum
saol canm desteğin için üzülme sen bana bebişine iyi bak

gürgan kliniği ben de sormuştum gebelik aşısını da araştırdım daha önceleri. fiyatlar pahalı gerçekten antalyadaki izmirdeki bütün merkezleri araştırdım. amaişte ankara başkent denk geldi. reklam deniyor bilemiyorum ama be kendimle ilgil temel araştırmaları bitirmeden hiçbrşeye başlıyamam. endometrial biyopsi var enometriyum tabakası inceleniyor illa onu da istiyorum. inşallah bir dahaki denemede sorun çıkmaz.

Dus alcktım gırerkn bacagımı carptı acıyor vede şişti iyki dusmedim bebegime bişey olmasın korkuyorum doktora gıtmelimiym acba alt kısmı acıyor şiş sol bacagım içim sıkılıyor basım dondu sanırım alltn duşmedim bida dikat edcm artık dus felnda almadım destek olcak kimsemde yokmuş eşim guldu arkasını dondu yattı ölsem umrunda degıl doktora gıdelim diyorum bana kızıyor bişey olmaz gecr diyor insan düştünde tutunack bir el bulamıyorsa neye yarar ahhh melegım annenin sana cok ihtiyacı var onu bırkma sakın allhım yardım et ne olur

kızlar kızlar gelem mi ayyy yeminlen yatmaktan totoşum ağrıdı, çok sıkıdım. bana değişik bir aktivite önerisi olan yok mu acaba :18:
oyun oyna tatlım...ne zaman başlıosun okula?

güldenim bunlara bayıldımmmm çalabilir miyim?
ben bilmem kaç gecedir bekliyorum cvp vericen diye
bu akşam affedelim o zaman seni
saol aşkımmmmmm....kız dün adet oldum ya sancıdan ölüyordum sızmışım koltuğa öncesinde misafirim de vardı...anasını satim misafirsiz günüm geçmio ki vallahi yoruluyorum ya...

saol canm desteğin için üzülme sen bana bebişine iyi bak
kuzum sen iyi olursan eşinde iyi olur bence o birazda senin üzülmene de üzülüyorudur..onun için sana ne iyi gelicekse onu yap bence...

kızlarrr diğer topiklerde okumustum bu gürgan klinigi çok övüyorllar

bir yandan diyorum allah eşimle bana çocuk vermicek imkansız gibi görünmeye başladı bir yandan psikolojim bozuluyor herkes vardır bir hayır diyor ama ben bir hayır göremiyorum. bu sonuncuya çok özenmiştim. 5. gün embiryosu konusunda bana katılıyor musun bilmiyorum.

kuzum sen iyi olursan eşinde iyi olur bence o birazda senin üzülmene de üzülüyorudur..onun için sana ne iyi gelicekse onu yap bence...
onun o yüzden üzüldüğünü biliyorum canm ama o öyle olunca dahada kötü oluyorum ama ayrılmıcam kocamın yanından beraber aasacagız bu günleri

oyy kuzum sana ne oldu?bugün bi uğursuzluk var...geçmiş olsun...
yok tatlım bebeğe bişe olmamıştır Allahın izniyle...düşmemişsin ya bide cnm onun için endişelenme..
eşine de çok şey demek istiyom hele ki şu diğer olaydan beri ama sonuçta senin kocan onun için bişe demiyorum..biz sana desteğiz cnm merak etme..

canım üzülme sadece bacağın biraz şişmiş düşmemişsinki kötü düşünecek bişey yok bence. kanaman yok ağrıda yoksa neden bacağının ağrısını çocuğa yüklüyorsun. buz koy uzan dinlen dayanamıyacağın bir ağrı varsa gidebilirsen acile gidip gösterin. senin kocan da biraz tuhaf. bence durumun gerçekten ağır olup olmadığını bir kere daha düşün.

busem 5. embriyosunu sormuşsun olay ne ben kaçırdım da..

SOYLE CANIM HAK EDİYOR BANA HİÇ DESTEK OLMUYOR ÖLSEM UMRUNDA DEGIL ANCA AKLI BAŞKA YERDE BN 7 inci senemde meleğime kavustumm allhım inş kucama almyı nasip edr birtek onun umuduyla tutundum hayata yoksa karamsardım hep canım cok sıkılıyor bacagım şiş ve acıyor insan sevdiğinden eşinden bir destek bir şefkt ilgi sevgi bklerkn onun arkasını dönemsi cok kötü suan aglıyorum ama içten melgim içn ayktayım onun içn üzlmk istemiyorum ama işte ailem uzakta bi ablm yokki gelsin destk olsun yanmda dursun allhım ne olur guldr yuzumu diyorum hep inş 28 subatta melegimi görmk nasıp olurda gulerım insan düşünce tutunacak el bulamazsa oan aglar

evet canm hep alttan baktı nasip olsaydı bebeğim 3 aylık olana kadarda alttan bakacaktı..

ben niye tüm mesajlara alt alta cevap vermeyi bilmiyorum
canım oynamadığım oyun kalmadı ama neyse ki pazartesi maraton başlıyor. üç gün sonra bu acıyı özleyebilirim sen bugün daha iyi misin

yokhe boşver kız, erkek milleti, hepsinde var bir kusur ben de bebişe bir şey olduğunu hiç sanmıyorum, Allahım korusun minik meleği. ama senin canın çok acıyorsa doktorunu ara yarın. geçmiş olsun canım

egunal iyi geceler canım

busem 5. embriyosunu sormuşsun olay ne ben kaçırdım da..

güldenle doktorumuz aynı hulusi hatta onun doktoru beğenmesi beni çok etkilemişti. bizim doktor 5. güne gelmeden 3. gün embiryosu veriyor labaortuar ortamı anne rahmi kadar iyi olamaz diyor. ben katılıyorum doktora çünkü başka bir yerde bana blast verecez diye hepsini ölmesini beklediler ve blastlarım çok soğukutu ölü gibiydiler. daha canlı hallerini istiyorum ben. dünyanın en iyi embiryosu labratuara kaç gün dayanır ki ölmeye yakın embiryo istemem. demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…