yok anacım ben yine de bişe demicem.arkasını dönmese de en azından gelip ayağına baksa cnm bence bişe olmamıştır bi yarını beklesek filan dese.böyle umursamaz davranmasına üzülüyorsun sen anlıyorum ben seni heleki şimdi şımartılman gerekirken....sen şimdi ağlayıp bebişin canını sıkma canım...sen merak etme düşmedin filan ya bebeğe bişe olmaz Allahın izniyle..yarın o bacağın moraracak keske buz sürseydin...SOYLE CANIM HAK EDİYOR BANA HİÇ DESTEK OLMUYOR ÖLSEM UMRUNDA DEGIL ANCA AKLI BAŞKA YERDE BN 7 inci senemde meleğime kavustumm allhım inş kucama almyı nasip edr birtek onun umuduyla tutundum hayata yoksa karamsardım hep canım cok sıkılıyor bacagım şiş ve acıyor insan sevdiğinden eşinden bir destek bir şefkt ilgi sevgi bklerkn onun arkasını dönemsi cok kötü suan aglıyorum ama içten melgim içn ayktayım onun içn üzlmk istemiyorum ama işte ailem uzakta bi ablm yokki gelsin destk olsun yanmda dursun allhım ne olur guldr yuzumu diyorum hep inş 28 subatta melegimi görmk nasıp olurda gulerıminsan düşünce tutunacak el bulamazsa oan aglar
canım üzülme sadece bacağın biraz şişmiş düşmemişsinki kötü düşünecek bişey yok bence. kanaman yok ağrıda yoksa neden bacağının ağrısını çocuğa yüklüyorsun. buz koy uzan dinlen dayanamıyacağın bir ağrı varsa gidebilirsen acile gidip gösterin. senin kocan da biraz tuhaf. bence durumun gerçekten ağır olup olmadığını bir kere daha düşün.
SOYLE CANIM HAK EDİYOR BANA HİÇ DESTEK OLMUYOR ÖLSEM UMRUNDA DEGIL ANCA AKLI BAŞKA YERDE BN 7 inci senemde meleğime kavustumm allhım inş kucama almyı nasip edr birtek onun umuduyla tutundum hayata yoksa karamsardım hep canım cok sıkılıyor bacagım şiş ve acıyor insan sevdiğinden eşinden bir destek bir şefkt ilgi sevgi bklerkn onun arkasını dönemsi cok kötü suan aglıyorum ama içten melgim içn ayktayım onun içn üzlmk istemiyorum ama işte ailem uzakta bi ablm yokki gelsin destk olsun yanmda dursun allhım ne olur guldr yuzumu diyorum hep inş 28 subatta melegimi görmk nasıp olurda gulerıminsan düşünce tutunacak el bulamazsa oan aglar
Canım düşmedim ama cok kötü carptım şişti vede acıyor buzu bulsam koycmda nerdee eşim düşnpte onu bile yapmıyor allhım yardım etsın bna umrunda deglmki bn onun olsam buz koyardı dinlen derdı gecr korkma derdi insan bu zamnda esne daha cok destk olurdu inş gecer napim rabbim baksın bnada melgim içn ayk ta klıcm
ayyy canım bugün resmen can çekiştim böyle parça parça bişiler düştü ama onlar düşene kadar öldümmm akşam başımda ağrımaya başlayınca dayanamadım ilaç içtim..bak altalta alıntıyı şöyle yapıosunben niye tüm mesajlara alt alta cevap vermeyi bilmiyorum
canım oynamadığım oyun kalmadı ama neyse ki pazartesi maraton başlıyor. üç gün sonra bu acıyı özleyebilirimsen bugün daha iyi misin
yokhe boşver kız, erkek milleti, hepsinde var bir kusurben de bebişe bir şey olduğunu hiç sanmıyorum, Allahım korusun minik meleği. ama senin canın çok acıyorsa doktorunu ara yarın. geçmiş olsun canım
egunal iyi geceler canım
hımmm ben embriyoskopa koyduruyorum o yüzden embriyolara hava ve ışık girmio..eğer çok yumin olursa 5. günü bekliolar..yoksa da beklemio doktorun karar verio ona..güldenle doktorumuz aynı hulusi hatta onun doktoru beğenmesi beni çok etkilemişti. bizim doktor 5. güne gelmeden 3. gün embiryosu veriyor labaortuar ortamı anne rahmi kadar iyi olamaz diyor. ben katılıyorum doktora çünkü başka bir yerde bana blast verecez diye hepsini ölmesini beklediler ve blastlarım çok soğukutu ölü gibiydiler. daha canlı hallerini istiyorum ben. dünyanın en iyi embiryosu labratuara kaç gün dayanır ki ölmeye yakın embiryo istemem. demiştim.
burdaydıkkkk...nere gittin kız..herkes gitti galiba. iyi geceler ben de yatmaya gidiyorum.
ben niye tüm mesajlara alt alta cevap vermeyi bilmiyorum
canım oynamadığım oyun kalmadı ama neyse ki pazartesi maraton başlıyor. üç gün sonra bu acıyı özleyebilirimsen bugün daha iyi misin
yokhe boşver kız, erkek milleti, hepsinde var bir kusurben de bebişe bir şey olduğunu hiç sanmıyorum, Allahım korusun minik meleği. ama senin canın çok acıyorsa doktorunu ara yarın. geçmiş olsun canım
egunal iyi geceler canım
yok anacım ben yine de bişe demicem.arkasını dönmese de en azından gelip ayağına baksa cnm bence bişe olmamıştır bi yarını beklesek filan dese.böyle umursamaz davranmasına üzülüyorsun sen anlıyorum ben seni heleki şimdi şımartılman gerekirken....sen şimdi ağlayıp bebişin canını sıkma canım...sen merak etme düşmedin filan ya bebeğe bişe olmaz Allahın izniyle..yarın o bacağın moraracak keske buz sürseydin...
aile konnusuna gelince cnm ben de tek başımayımmm hiç bi akrabam yok yanımda tamam ailemin yerini tutmaz ama saolsun eşimin ailesi hep arkamdalar..
yokhe neyi merak ediyom bilio musun sen bu herifi tüpe nasıl ikna ettin kız?
canım gerçekmi bunlarCANIM İKNA ETMEDİM KNDİ İSTEDİ Bİ GELİYOR İYİ OLUYOR Bİ GELİYOR KÖTÜ BENMKİ AİLESİNE PK DÜŞKÜN COK ZOR ZAMNLARMZ OLDU CEVREYE ÖNM VERİR BİR TEK BNA GAREZİ VAR BENMLE İLGİLNMZ PEK BİR TEK YTMK DIŞNDA ONUDA CNI ISTERSE ERKEK İŞTE DERSİN AMA HER ERKEK BİR DEGIL AYAGI TASA DEGSN İSTEMZ KİMİDE BNMKİ GBİ ARKSINI DONUP YATR CANI SIKILYORMUS NEDEN YAPMDI İÇİN İNSAN DÜŞÜNSE DER ONCE BEBGIMZ İYİ OLSUN ALLHIM NE OLURSUN MELGIMI BNA VERDIN KUCAMA ALMYI NASIP ET ONa cok ihtycım var o glince bn mutlu olcm hiç degilse herseyim olurbide tlfona bkma diyor destk olsan ilgilnse bkmzdım demi
ben cıkıyorum kızlar hepiniz Allah a emanet olun bana ve meleğime dua edin olurmu hiç umudum yok sayılır ama belki bırakmaz annesini
ayyy canım bugün resmen can çekiştim böyle parça parça bişiler düştü ama onlar düşene kadar öldümmm akşam başımda ağrımaya başlayınca dayanamadım ilaç içtim..bak altalta alıntıyı şöyle yapıosun
Eki Görüntüle 639954 alıntı ile cevaplanın yanındaki tırnak işaretine tıkla ok işareti oluyo ..sonra konuya cvp ver de ..hepsi altalta çıkıo alıntılarının ..aralarına girip cvplarını yazıosun..umarım anlatabildim..
hımmm ben embriyoskopa koyduruyorum o yüzden embriyolara hava ve ışık girmio..eğer çok yumin olursa 5. günü bekliolar..yoksa da beklemio doktorun karar verio ona..
burdaydıkkkk...nere gittin kız..
ayyy canım bugün resmen can çekiştim böyle parça parça bişiler düştü ama onlar düşene kadar öldümmm akşam başımda ağrımaya başlayınca dayanamadım ilaç içtim..bak altalta alıntıyı şöyle yapıosun
Eki Görüntüle 639954 alıntı ile cevaplanın yanındaki tırnak işaretine tıkla ok işareti oluyo ..sonra konuya cvp ver de ..hepsi altalta çıkıo alıntılarının ..aralarına girip cvplarını yazıosun..umarım anlatabildim..
hımmm ben embriyoskopa koyduruyorum o yüzden embriyolara hava ve ışık girmio..eğer çok yumin olursa 5. günü bekliolar..yoksa da beklemio doktorun karar verio ona..
burdaydıkkkk...nere gittin kız..
güzel şeyler düşüüüüüüüüüüüüüüün, bebişinle konuuuuuuuuuuuuş, yalnız değilsin ki bebişin var yanında başka şeylere kafanı takmaaaaaaaaaaaaaa.
sen telefondan mı giriosun nete ..ona mı diyo niye teefona bakıosun dye...sizde sorun kim de cnm?CANIM İKNA ETMEDİM KNDİ İSTEDİ Bİ GELİYOR İYİ OLUYOR Bİ GELİYOR KÖTÜ BENMKİ AİLESİNE PK DÜŞKÜN COK ZOR ZAMNLARMZ OLDU CEVREYE ÖNM VERİR BİR TEK BNA GAREZİ VAR BENMLE İLGİLNMZ PEK BİR TEK YTMK DIŞNDA ONUDA CNI ISTERSE ERKEK İŞTE DERSİN AMA HER ERKEK BİR DEGIL AYAGI TASA DEGSN İSTEMZ KİMİDE BNMKİ GBİ ARKSINI DONUP YATR CANI SIKILYORMUS NEDEN YAPMDI İÇİN İNSAN DÜŞÜNSE DER ONCE BEBGIMZ İYİ OLSUN ALLHIM NE OLURSUN MELGIMI BNA VERDIN KUCAMA ALMYI NASIP ET ONa cok ihtycım var o glince bn mutlu olcm hiç degilse herseyim olurbide tlfona bkma diyor destk olsan ilgilnse bkmzdım demi
kuzum hiç telle konusmadık en son işte burda yazdı kınamız var diye bügünlerde de düğünleri olmuştur ondan girememiştir..mehtap nerde kuzum haberin var mı?
merak ettim ne zamandır görmedim hatunu iyi geziyo vallahisen telefondan mı giriosun nete ..ona mı diyo niye teefona bakıosun dye...sizde sorun kim de cnm?
kuzum hiç telle konusmadık en son işte burda yazdı kınamız var diye bügünlerde de düğünleri olmuştur ondan girememiştir..
sen telefondan mı giriosun nete ..ona mı diyo niye teefona bakıosun dye...sizde sorun kim de cnm?
İkimzde canım onun varikoseli vardı amaliyet oldu sonrada sprmlerde sorun var dendi benmde polikist over varmış cok şukur rabbim verdi inş saglıklı sıhtli gelişp dogar allhımn iznyle
ehehe afferin kızİyi geceler canım, Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle.
aahaaaaaa yaptım kız, Allah razı olsun şekerbu gece de sıcak tut kendini yarın geçer inş ağrın.
yaaaaaaben de sonuncusunda embiryoskopa koydurdum. ama sayı çok da olsa be artık cesaret edemem açıklamıştım nedenini. donduracak bile kalmadı 3 günlükken benim toplam 2 aşılama 3 tüp yapıldı hep 0 aldım. daha dün aldım son 0 ımı
canım gerçekmi bunlar
nasıl bi insan ki bu? anlayamıyorum bu adam çocuk olunca çocuğa nasıl davranır acaba
valla yaaaaaa girince de cikk diyip çıkıo hatun bi girdsin de ifadesini alırız:))sen napıon canım..merak ettim ne zamandır görmedim hatunu iyi geziyo vallahi
aminnnnnnnn canım inşallahhhhsen telefondan mı giriosun nete ..ona mı diyo niye teefona bakıosun dye...sizde sorun kim de cnm?
İkimzde canım onun varikoseli vardı amaliyet oldu sonrada sprmlerde sorun var dendi benmde polikist over varmış cok şukur rabbim verdi inş saglıklı sıhtli gelişp dogar allhımn iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?