Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok anacım ben yine de bişe demicem.arkasını dönmese de en azından gelip ayağına baksa cnm bence bişe olmamıştır bi yarını beklesek filan dese.böyle umursamaz davranmasına üzülüyorsun sen anlıyorum ben seni heleki şimdi şımartılman gerekirken....sen şimdi ağlayıp bebişin canını sıkma canım...sen merak etme düşmedin filan ya bebeğe bişe olmaz Allahın izniyle..yarın o bacağın moraracak keske buz sürseydin...
aile konnusuna gelince cnm ben de tek başımayımmm hiç bi akrabam yok yanımda tamam ailemin yerini tutmaz ama saolsun eşimin ailesi hep arkamdalar..
yokhe neyi merak ediyom bilio musun sen bu herifi tüpe nasıl ikna ettin kız?

Canım düşmedim ama cok kötü carptım şişti vede acıyor buzu bulsam koycmda nerdee eşim düşnpte onu bile yapmıyor allhım yardım etsın bna umrunda deglmki bn onun olsam buz koyardı dinlen derdı gecr korkma derdi insan bu zamnda esne daha cok destk olurdu inş gecer napim rabbim baksın bnada melgim içn ayk ta klıcm

yokhe naçizane önerim; bu erkek milleti azcık odun, bu yüzden seni anlamasını bekleme sen kendini anlat ona. neden sessiz sessiz ağlıyorsun ki? bağıra çağıra ağla, ağlamanın sebebinin can acısı değil de kocanın tavırları olduğunu anlat. bunu yapamıyor musun, o zaman yarın o işe gidince tüm içini döktüğün bir mail yaz ona, zorla okut, anlamasına yardım et. biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz ve erkekleri de yontabilme yeteneğimiz var. ama susup içine atarak değil tatlım

güzel şeyler düşüüüüüüüüüüüüüüün, bebişinle konuuuuuuuuuuuuş, yalnız değilsin ki bebişin var yanında başka şeylere kafanı takmaaaaaaaaaaaaaa.

ayyy canım bugün resmen can çekiştim böyle parça parça bişiler düştü ama onlar düşene kadar öldümmm akşam başımda ağrımaya başlayınca dayanamadım ilaç içtim..bak altalta alıntıyı şöyle yapıosun
alıntı ile cevaplanın yanındaki tırnak işaretine tıkla ok işareti oluyo ..sonra konuya cvp ver de ..hepsi altalta çıkıo alıntılarının ..aralarına girip cvplarını yazıosun..umarım anlatabildim..

hımmm ben embriyoskopa koyduruyorum o yüzden embriyolara hava ve ışık girmio..eğer çok yumin olursa 5. günü bekliolar..yoksa da beklemio doktorun karar verio ona..
herkes gitti galiba. iyi geceler ben de yatmaya gidiyorum.
burdaydıkkkk...nere gittin kız..

ben cıkıyorum kızlar hepiniz Allah a emanet olun bana ve meleğime dua edin olurmu hiç umudum yok sayılır ama belki bırakmaz annesini

CANIM İKNA ETMEDİM KNDİ İSTEDİ Bİ GELİYOR İYİ OLUYOR Bİ GELİYOR KÖTÜ BENMKİ AİLESİNE PK DÜŞKÜN COK ZOR ZAMNLARMZ OLDU CEVREYE ÖNM VERİR BİR TEK BNA GAREZİ VAR BENMLE İLGİLNMZ PEK BİR TEK YTMK DIŞNDA ONUDA CNI ISTERSE ERKEK İŞTE DERSİN AMA HER ERKEK BİR DEGIL AYAGI TASA DEGSN İSTEMZ KİMİDE BNMKİ GBİ ARKSINI DONUP YATR CANI SIKILYORMUS NEDEN YAPMDI İÇİN İNSAN DÜŞÜNSE DER ONCE BEBGIMZ İYİ OLSUN ALLHIM NE OLURSUN MELGIMI BNA VERDIN KUCAMA ALMYI NASIP ET ONa cok ihtycım var o glince bn mutlu olcm hiç degilse herseyim olur bide tlfona bkma diyor destk olsan ilgilnse bkmzdım demi

canım gerçekmi bunlar
nasıl bi insan ki bu? anlayamıyorum bu adam çocuk olunca çocuğa nasıl davranır acaba

ben cıkıyorum kızlar hepiniz Allah a emanet olun bana ve meleğime dua edin olurmu hiç umudum yok sayılır ama belki bırakmaz annesini

İyi geceler canım, Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle.

aahaaaaaa yaptım kız, Allah razı olsun şeker bu gece de sıcak tut kendini yarın geçer inş ağrın.

ben de sonuncusunda embiryoskopa koydurdum. ama sayı çok da olsa be artık cesaret edemem açıklamıştım nedenini. donduracak bile kalmadı 3 günlükken benim toplam 2 aşılama 3 tüp yapıldı hep 0 aldım. daha dün aldım son 0 ımı

güzel şeyler düşüüüüüüüüüüüüüüün, bebişinle konuuuuuuuuuuuuş, yalnız değilsin ki bebişin var yanında başka şeylere kafanı takmaaaaaaaaaaaaaa.

Sagol canım iyki varsınz duanızı eksik etmeyin duamdasınz melgimde olmsa hiç umdum olmzdı ztn insanız işte sevdiğinden destk bekler naplım allhım yardımcımz olsun telfndan giryorum destk oln arkadslara cok tsk ederım sagoln iyki varsınz rabbim hepinizn gönlüne gore versin

sen telefondan mı giriosun nete ..ona mı diyo niye teefona bakıosun dye...sizde sorun kim de cnm?

mehtap nerde kuzum haberin var mı?
kuzum hiç telle konusmadık en son işte burda yazdı kınamız var diye bügünlerde de düğünleri olmuştur ondan girememiştir..

İyi geceler canım, Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle.

aahaaaaaa yaptım kız, Allah razı olsun şeker bu gece de sıcak tut kendini yarın geçer inş ağrın.
ehehe afferin kız
battaniyenin içindeyim cnm şuan bi ağrım yok ama o parçalar düşüo ya bi rahatlıyom içim temizlenio diye seviniom..acaba doğru mu düşünüyom:)

yaaaaaa(((
geçmiş olsun cnm inşallah son 0 ın olur. benim 31 yumim toplanmıştı 5. gün beklenmişti tatlım ..ama olmadı..ya aslında herşey kısmet rabbim ol desin yeter ki..5. gün hamile kalanda çok 2. gün de...bize şuan kısmet değilmiş demekki.

canım gerçekmi bunlar
nasıl bi insan ki bu? anlayamıyorum bu adam çocuk olunca çocuğa nasıl davranır acaba

Malesf oyle canım bnde hep diyodum ama artık bnm içn bebgım onmli o hep iyi olsunda o glne kadr allhın iznyle üzlmicem diyorum hep bnm içn mutlu olmk onunla gelck bir umut ahh ah ablm yanmda olydı ne iyi olurdu

merak ettim ne zamandır görmedim hatunu iyi geziyo vallahi
valla yaaaaaa girince de cikk diyip çıkıo hatun bi girdsin de ifadesini alırız:))sen napıon canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…