Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkür ederim bu sefer daha az tepki verdim araştırmaya devam ediyorum. ama umut lazım bugünlerde pek yok. bazı testler var onları yapmak istiyorum.
sen nerde yaptırdın? kaç oldu

Öncilkle desteginz içn cok tskedrım duanızı eksik etmyin allhım inş hepimze yardım edeck dua edin yer gök duayla dolsun rabim nelere kaadir melklerimz ynmzda olsun inş hayırlısyla kucmıza almk nasıpolsun hepnizi opyrum kndinze iyi bkın

teşekkür ederim bu sefer daha az tepki verdim araştırmaya devam ediyorum. ama umut lazım bugünlerde pek yok. bazı testler var onları yapmak istiyorum.
sen nerde yaptırdın? kaç oldu
ne testleri yaptırıcaksın cnm?bnde gaziantep eurofetilde yaptırdım 2. olcak martta..

sen de beim duamdasın cnm üzme kendini meleğini düşün..sen de herifine totonu dön yattt Eki Görüntüle 639975

herkese iyi geceler şimdi gerçekten yatağıma gidiyorum.....
iyi gecelerrrr...

evet cnm güzelmiş bizde gitmek istiyos ikide bir benim ki açıp telden fragmanını izlioohooo benim de baya oldu sinemaya gitmeyeli.

Kizlar cok sag olun guldenim anlatmis ohss olmusum ama hamd olsun ciddi boyutta degil..
Benkayracım gecmiş olsun ama ben pkolu biri olarak oshh cok arastırdım genelde gebelik durumunda ortaya cıkıyo yani inş bu sıkıntının altında kuzuların vardır

Canım senı cok ıyı anlıyorum bizler ole kolay hamile kalamıyoruz ama şükürler olsun ki kalabiliyosun ben mayısta 8 .haftada kalbi durdugu için kürtaj oldum o acıyı biliyorum ama şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti ilk denememizde tuttu gene cok şükür kan pıhtılaşma problemin cıktı şimdi iğne kullanıyorum ama o korku hep var rabbime emanetler bizim elinizden bişi gelmiyoki ama muhakkak bi hayır vardır rabbim daha buyuk acılarını göstermesin üzüşüceksin elbet biliyorum ama şükret onu veren rabbim tekrar verir zor biliyorum inş beklediğin mucizen sizinle olsun csnım rsnbim yar ve yardımcınız olsun :26:

kocişim dedi ki hem bilgisayar bendeymiş hem de benim istediğim kanal açıkmış, o yüzden azcık ona verdim bilgisayarı, spor haberlerine baktı bu arada istemsiz koptum muhabbetten, pardon

ben de kelebeğin rüyasını çok merak ediyorum, kısmetse haftaya gidicem. izleyince fikirlerinizi yazarsınız kızlar

beyazı mı izliosun sen de:)

ayyyyyyy aynı benim ki yine sen ntv spora şükret benim ki gitti lig tv aldı hergün ma var + macın yanına misafir var..

böğğğ valla kusarım hepsinin üstüne lig tv bence evlilikleri tehdit eden bir kanal kızım ağırlığını koy azıcık, sen de keyif alıyorsan sorun yok da her gece maç yüzünden misafir çekilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…