ablan nerde sen nerdesin cnm?Malesf oyle canım bnde hep diyodum ama artık bnm içn bebgım onmli o hep iyi olsunda o glne kadr allhın iznyle üzlmicem diyorum hep bnm içn mutlu olmk onunla gelck bir umut ahh ah ablm yanmda olydı ne iyi olurdu
ehehe afferin kız
battaniyenin içindeyim cnm şuan bi ağrım yok ama o parçalar düşüo ya bi rahatlıyom içim temizlenio diye seviniom..acaba doğru mu düşünüyom:)
yaaaaaa(((
geçmiş olsun cnm inşallah son 0 ın olur. benim 31 yumim toplanmıştı 5. gün beklenmişti tatlım ..ama olmadı..ya aslında herşey kısmet rabbim ol desin yeter ki..5. gün hamile kalanda çok 2. gün de...bize şuan kısmet değilmiş demekki.
valla yaaaaaa girince de cikk diyip çıkıo hatun bi girdsin de ifadesini alırız:))sen napıon canım..
gelsinde sorarız hatunaaminnnnnnnn canım inşallahhhh
napıyım kuzum aynı evdeyim sinemaya gitmek istedim bu akşam ama eşim çok yorgunmuş uyudu gidemedik
ne testleri yaptırıcaksın cnm?bnde gaziantep eurofetilde yaptırdım 2. olcak martta..teşekkür ederim bu sefer daha az tepki verdim araştırmaya devam ediyorum. ama umut lazım bugünlerde pek yok. bazı testler var onları yapmak istiyorum.
sen nerde yaptırdın? kaç oldu
sen de beim duamdasın cnm üzme kendini meleğini düşün..sen de herifine totonu dön yatttÖncilkle desteginz içn cok tskedrım duanızı eksik etmyin allhım inş hepimze yardım edeck dua edin yer gök duayla dolsun rabim nelere kaadir melklerimz ynmzda olsun inş hayırlısyla kucmıza almk nasıpolsun hepnizi opyrum kndinze iyi bkın
iyi gecelerrrr...herkese iyi geceler şimdi gerçekten yatağıma gidiyorum.....
kelebeğin rüyasına mı gidiceksiniz ?olsun sonra gidersiniz hafta içi daha az kalabalık olur..valla yaaaaaa girince de cikk diyip çıkıo hatun bi girdsin de ifadesini alırız:))sen napıon canım..
gelsinde sorarız hatuna
napıyım kuzum aynı evdeyim sinemaya gitmek istedim bu akşam ama eşim çok yorgunmuş uyudu gidemedik
iyi gecelerrrr...
evet çok güzel diyolar artık yarın gideriz bi sorun çıkmazsakelebeğin rüyasına mı gidiceksiniz ?olsun sonra gidersiniz hafta içi daha az kalabalık olur..
aylar oldu sinemaya gitmeyeli
Benkayracım gecmiş olsun ama ben pkolu biri olarak oshh cok arastırdım genelde gebelik durumunda ortaya cıkıyo yani inş bu sıkıntının altında kuzuların vardırKizlar cok sag olun guldenim anlatmis ohss olmusum ama hamd olsun ciddi boyutta degil..
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
fragmanı izliyosa sık sık sevmiş demekevet cnm güzelmiş bizde gitmek istiyos ikide bir benim ki açıp telden fragmanını izlioohooo benim de baya oldu sinemaya gitmeyeli.
tabi tabi çok etkilendim diyo filmin sonunda da ağlıyorlarmış..gdicz cnm ama biraz tenhalaşsın şimdi çok doludur heryer...fragmanı izliyosa sık sık sevmiş demek
yarın gidin sizde kıvanç süper oynamış
tamam kuzum iyi gecelerr öptümmmiyigeceler kuzum öpüyorum seni gözlerim kapanıyo inan
beyazı mı izliosun sen de:)kocişim dedi ki hem bilgisayar bendeymiş hem de benim istediğim kanal açıkmış, o yüzden azcık ona verdim bilgisayarı, spor haberlerine baktıbu arada istemsiz koptum muhabbetten, pardon
ben de kelebeğin rüyasını çok merak ediyorum, kısmetse haftaya gidicem. izleyince fikirlerinizi yazarsınız kızlar
beyazı mı izliosun sen de:)
ayyyyyyy aynı benim ki yine sen ntv spora şükret benim ki gitti lig tv aldı hergün ma var + macın yanına misafir var..yessssssbenim adama kalsa 24 saat ntvspor açık olacak
geçen hafta daha komikti beyaz ya
ayyyyyyy aynı benim ki yine sen ntv spora şükret benim ki gitti lig tv aldı hergün ma var + macın yanına misafir var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?