ben de onla izliom alıştım hoşuma gidio :)hergece misafir yok cnm derbilerde var sadece özellikle gs de..tabi ben biraz abattım cnm her gün maç izlemioz sabah çok erken uyandığı için 10 11 de uyuyo.kızzz nasıl güzel yaptı adam eliyle gölgeleri..böğğğ valla kusarım hepsinin üstünelig tv bence evlilikleri tehdit eden bir kanal kızım ağırlığını koy azıcık, sen de keyif alıyorsan sorun yok da her gece maç yüzünden misafir çekilir mi
ben de onla izliom alıştım hoşuma gidio :)hergece misafir yok cnm derbilerde var sadece özellikle gs de..tabi ben biraz abattım cnm her gün maç izlemioz sabah çok erken uyandığı için 10 11 de uyuyo.kızzz nasıl güzel yaptı adam eliyle gölgeleri..
tatlım ben yatıcam öpüyorum seniiiii ii gecelerr
fundacım ne güzel yaın bebelerine kavusuyorsun inşallah sana sımsıkı tutunur hiç bırakmazlar sağlıkla....
güzel olmuşneden böyle bişey yapmaya karar verdin:))
anammmmmm kızzzzzz ben kaç gündür hep uyuyakalıyom pardon bebeğim ama söz bugün burdayım...bi uyanıyorum ki tv kapanmış ıkılı koltukta uyuyakalmışım((
Slm canlar nasilsinz iysinzdir umarim bende iyim diyebilirim bacagimin sis inmis az var ama agriyor cok norarmamis hafif ama kizarmis bunada sukur rabbimin izniyle iyi olcaz ins bu bir sinav sabir edip dua edecez meleklerimz ins hep bizmle olcklar hayirlisyla allhimin izniyle nfy cim canim uzlme bundada vardir bir hayir esin sana destk olup yaninda oluyorsa sende ona destk ol hep yaninda ol insan zor zamaninda esini yaninda ister hep duamdasiniz rabbimin izniyle bu gunlerde gececk ins 28 subatti nasil bekliyom grlinde bana sorun dualr ediyom hep kurban oldugum yaradan onu koru kolla bana gelne kadr diyom ins kesesinde gormek nasip olsun belin agriyor bugunde bide gorumcem gelck ev temzlesin dedik ya ablm olydi kimseye gerk klmzdi kayinvalidem yapiyor sagolsun ama yasi geregi eh iste ben bebegim icin aykta durcam o iyi olsun yetr surcler bitti asamalr kaldi ins allhin izniyle atlatmk nasip olsun rabbim herkese evlt nasip etsin ins aksam yazamdim simdi yaziyorum allh hepinizden razi olsun duanizi eksik etmeyin canlar
Gunaydin arkadaşlarım. ..
Kirmizilarla uyandım sabah. . Hemen daktirimi aradim hastane
Fakat kendisi izinliymis. Biraz sonra cebinden arayacagim. Detaylari yazarim.
Bu hun telden katılıyorum.. pc dün gece gumledi..
Hepinizi öpüyorum. Kaffalti time...
Güüünnnaayydddıınnnnn
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun inşallahhhhh...
günaydın canımcım öncelikle pc nin acil çaresine bakman lazım doktorunu aramaktan tüp bebekten daha mühim bi mesele bu
kesintisiz ve akıcı bir iletişim için şart...gerçi kaçak hat çektin başka topiklere o yüzdende olmuş olabilir
meraklan doktor konuşmasının sonucunu bekliyorum ona göre
hahahahahhyyyyyyyy bayıldım kızım avatarına..
sabah sabah ne güldüm heeee..
bebebğim pc de google chrome erol verio..
sorunlu sertifika dio..
bende explorer den denedim sabah açıldı valla..
şimdilik explorerle idare edicez..
kısacası istediklerin oldu bak..
hoşgeldin canım tatil nasıldı gezdin geldin bu hızla artık bide bebek yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?