hoşbuldun canım benim güzel harika şahaneydi bol bol enerji depoladım ama bu ay ki yumurtlama günüm eşimden ayrı geçtiğinden kırmızıların gelmesi yakındır bu hızla bebek yapamicam bi daha ki aya kaldı tabii bu enerji ve hız bi dahaki ayada olmalısen nasılsın
kızlaaaaarrrr
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
kızlaaaaarrrr
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
güünaaydıııııııııııııınnnn
musmutlu haftasonu olsun...
günaydın jülii bebekim ben hacı gülden nassın yavrım bu sabah
bende iyiym amaliyatımı oldum üç ay klomen tedavisi verdi hamile kalmamı bekleyeceğiz dedi olmassa tekrar tüp bende kırmızıları bekliyom klomen kullanmak için
hadi inşallah kendiliğinden gebe kalmayı nasip eder Rabbim
klomen tedavisinde yumurtalar nasıl cevap vercek çok merak ediyorum sonrasında çatlatma iğnesi ve gelsin bebişler ikizde olabilir biliyorsun
o zaman ben biraz evimle ilgileneyim..
sonra görüşürüz kızlar..
hihihihi...
yapma yavv mübarek hatun..
kaffaltımı edip gelicimmm..
cok açım cokkk
bende merak ediyorum ama yumurta takibi yapılmayacak yumurta takibi yaptırsammıki acaba kendi çatlar dedi çatlatmaya gerek yok dedi
şimdi konuştum daktırımla..
o şapşahane kahkahasıyla açtı telefonu..
pazartesi günü bekliyorum dedi..
Allah'ım ne kadan pozitif bi kadın ayol..
Rabbim inşallah emeklerimi boşa çıkarmaz.
bende evimle ilgilenmek istiyom ama yinede burdayım gitmiyom
kokuyom uleennnn
ben ettim sana afiyet olsun bebekim...
bende kaffaltımı ediomm
kuru patlıcan aldım gecen dolmasını yapayım diye ama yapmamıştım onu yapıcım bendee
bi aksilik olmazsa geçen ay ki gibi inşallah başlıycaz tatlım..oooo süpperrrr başlıyorsun dimeekkkk
Eki Görüntüle 640195 Eki Görüntüle 640195 Eki Görüntüle 640195 Eki Görüntüle 640195 Eki Görüntüle 640195
adet oldun muu deryacımm.
hadi hayırlı olsun demek pztsi büyük günnnn
ohh misss gibi yemek ama ben yapsam beyim yemez bende diğer yemediği kabak yemeğini yapcam
bunuda yemezse taze zıkkımın kökü var dolapta onu pişircem
bi aksilik olmazsa geçen ay ki gibi inşallah başlıycaz tatlım..
evet bebeğimsabah kırmızılarla uyandım..
nasılda sancım var anlatamam..
kıvrandırıyo resmen..
evi biraz toparlayıp yemek yapıciiim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?