Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende iyiym amaliyatımı oldum üç ay klomen tedavisi verdi hamile kalmamı bekleyeceğiz dedi olmassa tekrar tüp bende kırmızıları bekliyom klomen kullanmak için

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

canımmmm çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla vaktiyle kucağına almayı nasip etsin değerin çok güzel maşallahhh

bende iyiym amaliyatımı oldum üç ay klomen tedavisi verdi hamile kalmamı bekleyeceğiz dedi olmassa tekrar tüp bende kırmızıları bekliyom klomen kullanmak için

hadi inşallah kendiliğinden gebe kalmayı nasip eder Rabbim
klomen tedavisinde yumurtalar nasıl cevap vercek çok merak ediyorum sonrasında çatlatma iğnesi ve gelsin bebişler ikizde olabilir biliyorsun

hadi inşallah kendiliğinden gebe kalmayı nasip eder Rabbim
klomen tedavisinde yumurtalar nasıl cevap vercek çok merak ediyorum sonrasında çatlatma iğnesi ve gelsin bebişler ikizde olabilir biliyorsun

bende merak ediyorum ama yumurta takibi yapılmayacak yumurta takibi yaptırsammıki acaba kendi çatlar dedi çatlatmaya gerek yok dedi

şimdi konuştum daktırımla..
o şapşahane kahkahasıyla açtı telefonu..
pazartesi günü bekliyorum dedi..
Allah'ım ne kadan pozitif bi kadın ayol..
Rabbim inşallah emeklerimi boşa çıkarmaz.

bende merak ediyorum ama yumurta takibi yapılmayacak yumurta takibi yaptırsammıki acaba kendi çatlar dedi çatlatmaya gerek yok dedi

hıımmmm aslında yaptırsan süpper olur hem ne zaman çatlayacak tahmini bilirsin ve ona göre hareket edersin böyle biraz şansa kalcak gibi..

şimdi konuştum daktırımla..
o şapşahane kahkahasıyla açtı telefonu..
pazartesi günü bekliyorum dedi..
Allah'ım ne kadan pozitif bi kadın ayol..
Rabbim inşallah emeklerimi boşa çıkarmaz.

adet oldun muu deryacımm.
hadi hayırlı olsun demek pztsi büyük günnnn

bende evimle ilgilenmek istiyom ama yinede burdayım gitmiyom

kokuyom uleennnn

ben ettim sana afiyet olsun bebekim...

bende kaffaltımı ediomm

kuru patlıcan aldım gecen dolmasını yapayım diye ama yapmamıştım onu yapıcım bendee

bende kaffaltımı ediomm

kuru patlıcan aldım gecen dolmasını yapayım diye ama yapmamıştım onu yapıcım bendee

ohh misss gibi yemek ama ben yapsam beyim yemez bende diğer yemediği kabak yemeğini yapcam
bunuda yemezse taze zıkkımın kökü var dolapta onu pişircem

Son düzenleme:
bi aksilik olmazsa geçen ay ki gibi inşallah başlıycaz tatlım..
adet oldun muu deryacımm.
hadi hayırlı olsun demek pztsi büyük günnnn

evet bebeğimsabah kırmızılarla uyandım..
nasılda sancım var anlatamam..
kıvrandırıyo resmen..
evi biraz toparlayıp yemek yapıciiim..

ohh misss gibi yemek ama ben yapsam beyim yemez bende diğer yemediği kabak yemeğini yapcam
bunuda yemezse taze zıkkımın kökü var dolapta onu pişircem

ya bnmki patlıcanı cok sever amaaa
kabak, lahana, karnabahar,mantar yemez..siznir oluyorum bende bu duruma cnm bnm yaa

ay hadi inşallah bişi çıkmazda başlarsın pazartesiyi iple çekiyorum

gideyimde çocuk odası ve yatak odamıza girişeyim camlar silincek perdeler yıkanıp ütülencek çok işim var çok sık sık gelcem buralardayım gözüm üzerinizde:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…