Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlııs olsun cnm bnm..
sabırsızlıkla bekliyorum tedavi sürecini..
bendede bu ay aksine diğer aylara göre sancı azalmıştı..

yemek seçen erkek zor oluyor bizde belli şeylerin dışına çıkılmıyor çok sinir bozucu...

benim tocamda taze fasulye haricinde herşeyi yer..
bitek onu yemiiii...
benimde en çok sevdiğim yemektir kendisi..
bende patlıcan yapıcam akşama ama etli patlıcan..
jülii shov tv aç hemen..

canım daha önce sana dedimmi hatırlamıyorum belkide yazdın ama ben unuttum seni hamiş listemize ekleyecem bilgilerini yaz litfen..
merkez,yaş,deneme sayısı,sebep....

YAZMIŞTIM CANIM AMA ARDA KAYNADI SANIRIM canım bizim sorunumuz yarı yarıya olmkla beraber esim varikoselden ameliyt oldu bnde de polikst over oldugunu soyledı doktor bunlardan önce 3 asılamam oldu ikisi ist kartal eğitm arstırmda biride ist zeynep kamil hastanesnde son olarkta ist kadıkoy florence nightingel hastanesinde ilk tup bebek denemem ve ısararım üzerine iki tane konuldu yasımda 23 allhım herkese nasıp etsin inş duanızı eksıt etmyın duamdasınz

Kizlaar kendi evimden herkese selam insanin evi gibisi yook Su transferden sonra bekleme surecine bayiliyorum. Simdi beyime temizlik yaptiricam

Kizlaar kendi evimden herkese selam insanin evi gibisi yook Su transferden sonra bekleme surecine bayiliyorum. Simdi beyime temizlik yaptiricam

merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın. benim doktorum da hulusi. ben 3. tüp denemesini ankarada yaptık yeni. bizimki olmadı 2 gün önce negatif aldık. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın. benim doktorum da hulusi. ben 3. tüp denemesini ankarada yaptık yeni. bizimki olmadı 2 gün önce negatif aldık. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canim insallah benim 4.denemem bu istanbuldan oraya gittik. Benim hulusi hocadan yana icim cok rahat bana o kadar cok sey yapti ki artik olmazsa Rabbimin takdiri ilk kez bu kadar cok sey yapildi cunku.. Hala da bir suru sey kullaniyorum..Biz elimizden geleni yapiyoruz ama bir de ilahi kismi var.Senin de insallah en kisa zamanda gobusunu doldursun senin ve hepimizin. Benim testime 7gun kaldi bakalim ne olacak..Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin canim..

sağal canım amin herkese versin allahım. ben de denizliden sürekli gittim geldim çok yoruldum takiplere bile gidip geliyordum. yalnız bana pek bir inceleme yapılmadı eşimin spermi az diye. bu hafta sonu çağırmış bilmiyorum gidince ne der. sana neler yapıldı sorun ne olarak görünüyor.bir histkopi yapılsın isteridim endometrium incelemesi isterdim. ama yok bıktık artık.

4. denemeye hiç cesaretim yok en az 6 altı ay yapamam. belki bir yıl. maddi olarak da yoruldum. incelemelerimi kendim yaptırıcam. doktorlara bırakmıcam.
inşallah pozitif sonucunu alırsın.

Benim butun takiplerim istanbulda baskentin polikliniginde oldu. Daha once rahimde perdeden dolayi baska bir yerde hist.olmustum hulusi hoca ankarada hist.yapti bana onun disinda iki kere filgrastim yapti rahime 1 aydan fazla kortizon kullandim transferimin 3.gunune kadar filgrastim igneyi transferden sonra gobekten yapiyorum. Pihtilasma sorunum yok ama kan sulandirici igne yapiyorum onun disinda 3 tane daha igne verdi tutunmaya yardimci oluyormus. Gunde 3 kez progestan fitil kullaniyorum estrofem ayni sekilde ne bilim canim diyorum ya gerisi dedugim gibi Allaha kaldi.

4. denemeye hiç cesaretim yok en az 6 altı ay yapamam. belki bir yıl. maddi olarak da yoruldum. incelemelerimi kendim yaptırıcam. doktorlara bırakmıcam.
inşallah pozitif sonucunu alırsın.

Bende 3.denememden sonra nasil olacak raporlu hakkim yok maddi olarak birikimim yok diye dusunurken Allahim umulmadik kapilar acti buraya kadar geldik cok sukur sende daha yeni negatif aldigin icin boyle dusunuyorsun aklinda ne varsa herseyi yaptir hist.genetik hepsini yaptir. Insallah seninde en kisa zamanda sonu pozitifli bir tedavin olur..

evet şekercim kaynamış arada bilgilerini ilk fırsatta eklicem

arkadaşlar 2013ekim anneleri topiğinde bugün benm için salatı tefriciye başlamıslar.. sizde meleğim için okuyabilirmisinz..şimdiden hepinize Allah razı olsun diyorum okuyabilecek olanlar bana yazarsa sevinirimm

canm cok saol desteğin için bende ilk seferde hamile kalmıştım hatta her sey cok iidi rahimin ii yerine tutunmustu bebeğim ama böylesi nasipmiş demekki bugün biraz daha iyyim dahada ii olacağıma inanıyorum...dediğin gibi her şerde bi hayır vardır

merhaba 3 farklı iğne kullanıyorum demişşin adlarını merak ettim yazabilirmisin bir de kortizon dediğin prednol mu? bir d çok merak ettiğim bir şey var daha önceki denemelerinde sana embiryoları verdiklerinde karnında yani rahmin olduğu kısımda sıcaklık yanma hissetttinmi bana embiryo verilince çoook ısındı rahim sıpsıcak oldu.

benim rahim embiryoları sevmiyor anladım ben. hemen öldürüyor. çook üzülüyorum böyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…