bi aksilik olmazsa geçen ay ki gibi inşallah başlıycaz tatlım..
evet bebeğimsabah kırmızılarla uyandım..
nasılda sancım var anlatamam..
kıvrandırıyo resmen..
evi biraz toparlayıp yemek yapıciiim..
ya bnmki patlıcanı cok sever amaaa
kabak, lahana, karnabahar,mantar yemez..siznir oluyorum bende bu duruma cnm bnm yaa
yemek seçen erkek zor oluyor bizde belli şeylerin dışına çıkılmıyor çok sinir bozucu...
benim tocamda taze fasulye haricinde herşeyi yer..
bitek onu yemiiii...
benimde en çok sevdiğim yemektir kendisi..
bende patlıcan yapıcam akşama ama etli patlıcan..
jülii shov tv aç hemen..
benim tocamda taze fasulye haricinde herşeyi yer..
bitek onu yemiiii...
benimde en çok sevdiğim yemektir kendisi..
bende patlıcan yapıcam akşama ama etli patlıcan..
jülii shov tv aç hemen..
ama bitti yaaaaa..
kuru patlıcan dolması yapıydiiii neyse
canım daha önce sana dedimmi hatırlamıyorum belkide yazdın ama ben unuttum seni hamiş listemize ekleyecem bilgilerini yaz litfen..
merkez,yaş,deneme sayısı,sebep....
Kizlaar kendi evimden herkese selam insanin evi gibisi yookSu transferden sonra bekleme surecine bayiliyorum. Simdi beyime temizlik yaptiricam
ne testleri yaptırıcaksın cnm?bnde gaziantep eurofetilde yaptırdım 2. olcak martta..
ben anti sperm antikoru tahlili yaptırıcam kadının kanında mukus salgılsında olabiliyormuş. zaten haşimato hastalığım var eşiminde spermlerine bakmayı düşünüyürüz antikor var mı diye. oluşan bebeğin bile düşmesine neden oluyormuş bu antikorlar sadece spermi değil herşeyi yabancı madde olarak görüp atıyormuş vucuttan . devlet ödemiyor galiba bu tahliilleri ankaraya gittiğimde düzen labortuda yaptırmayı düşünüyorum. artık risk alamam. bitkisel bir tedavi denicem eğer antikorum varsa.
merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın. benim doktorum da hulusi. ben 3. tüp denemesini ankarada yaptık yeni. bizimki olmadı 2 gün önce negatif aldık. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Canim insallah benim 4.denemem bu istanbuldan oraya gittik. Benim hulusi hocadan yana icim cok rahat bana o kadar cok sey yapti ki artik olmazsa Rabbimin takdiri ilk kez bu kadar cok sey yapildi cunku.. Hala da bir suru sey kullaniyorum..Biz elimizden geleni yapiyoruz ama bir de ilahi kismi var.Senin de insallah en kisa zamanda gobusunu doldursun senin ve hepimizin. Benim testime 7gun kaldi bakalim ne olacak..Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin canim..
Canim insallah benim 4.denemem bu istanbuldan oraya gittik. Benim hulusi hocadan yana icim cok rahat bana o kadar cok sey yapti ki artik olmazsa Rabbimin takdiri ilk kez bu kadar cok sey yapildi cunku.. Hala da bir suru sey kullaniyorum..Biz elimizden geleni yapiyoruz ama bir de ilahi kismi var.Senin de insallah en kisa zamanda gobusunu doldursun senin ve hepimizin. Benim testime 7gun kaldi bakalim ne olacak..Allahim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin canim..
sağal canım amin herkese versin allahım. ben de denizliden sürekli gittim geldim çok yoruldum takiplere bile gidip geliyordum. yalnız bana pek bir inceleme yapılmadı eşimin spermi az diye. bu hafta sonu çağırmış bilmiyorum gidince ne dyer. sana neler yapıldı sorun ne olarak görünüyor.bir histkopi yapılsın isteridim endometrium incelemesi isterdim. ama yok bıktık artık.
4. denemeye hiç cesaretim yok en az 6 altı ay yapamam. belki bir yıl. maddi olarak da yoruldum. incelemelerimi kendim yaptırıcam. doktorlara bırakmıcam.
inşallah pozitif sonucunu alırsın.
YAZMIŞTIM CANIM AMA ARDA KAYNADI SANIRIM canım bizim sorunumuz yarı yarıya olmkla beraber esim varikoselden ameliyt oldu bnde de polikst over oldugunu soyledı doktor bunlardan önce 3 asılamam oldu ikisi ist kartal eğitm arstırmda biride ist zeynep kamil hastanesnde son olarkta ist kadıkoy florence nightingel hastanesinde ilk tup bebek denemem ve ısararım üzerine iki tane konuldu yasımda 23 allhım herkese nasıp etsin inş duanızı eksıt etmyın duamdasınz
Canım senı cok ıyı anlıyorum bizler ole kolay hamile kalamıyoruz ama şükürler olsun ki kalabiliyosun ben mayısta 8 .haftada kalbi durdugu için kürtaj oldum o acıyı biliyorum ama şükürler olsun rabbim tekrar nasip etti ilk denememizde tuttu gene cok şükür kan pıhtılaşma problemin cıktı şimdi iğne kullanıyorum ama o korku hep var rabbime emanetler bizim elinizden bişi gelmiyoki ama muhakkak bi hayır vardır rabbim daha buyuk acılarını göstermesin üzüşüceksin elbet biliyorum ama şükret onu veren rabbim tekrar verir zor biliyorum inş beklediğin mucizen sizinle olsun csnım rsnbim yar ve yardımcınız olsun :26:
Benim butun takiplerim istanbulda baskentin polikliniginde oldu. Daha once rahimde perdeden dolayi baska bir yerde hist.olmustum hulusi hoca ankarada hist.yapti bana onun disinda iki kere filgrastim yapti rahime 1 aydan fazla kortizon kullandim transferimin 3.gunune kadar filgrastim igneyi transferden sonra gobekten yapiyorum. Pihtilasma sorunum yok ama kan sulandirici igne yapiyorum onun disinda 3 tane daha igne verdi tutunmaya yardimci oluyormus. Gunde 3 kez progestan fitil kullaniyorum estrofem ayni sekilde ne bilim canim diyorum ya gerisi dedugim gibi Allaha kaldi.
Bende 3.denememden sonra nasil olacak raporlu hakkim yok maddi olarak birikimim yok diye dusunurken Allahim umulmadik kapilar acti buraya kadar geldik cok sukur sende daha yeni negatif aldigin icin boyle dusunuyorsun aklinda ne varsa herseyi yaptir hist.genetik hepsini yaptir. Insallah seninde en kisa zamanda sonu pozitifli bir tedavin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?