Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlar 2013ekim anneleri topiğinde bugün benm için salatı tefriciye başlamıslar.. sizde meleğim için okuyabilirmisinz..şimdiden hepinize Allah razı olsun diyorum okuyabilecek olanlar bana yazarsa sevinirimm

Nafiye canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olur tatlım ben 50 tane okurum bitince tekrar yazarım rabbim yar ve yardımcın olsun

Nafiye canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olur tatlım ben 50 tane okurum bitince tekrar yazarım rabbim yar ve yardımcın olsun
saol canm benm inş. mucizem olur ama mucize işte canm
saol arkadaşım 50 taneyi ekliyorum

Filgrastim, fraxiparine, decaceptyl, pregnyl kortizon olarak decort kullandim o bitince transferin 3.gunune kadar prednol kullandim. Ben oyle bisey hissetmedim canim hatta hulusi hoca transferi yapmis ben anlamadim bile dua ediyordum bana gosterdiler iki tane inci gibi parliyorlardi

Selam canlar tel.giriyorum kimler var göremiyorum beni pazartesi ilk kontrole çağırdı doktorum bebişi görücez kısmetse çok heycanlandım ALLAHım inşallah güzel haberler alırız

Selam canlar tel.giriyorum kimler var göremiyorum beni pazartesi ilk kontrole çağırdı doktorum bebişi görücez kısmetse çok heycanlandım ALLAHım inşallah güzel haberler alırız
canm benm Rabbim sonuna kadar görmeyi kucagına almayı nasip etsin inş..

Selam canımlarımm Ben yine bir regl öncesi bunalımına girdim. Zaten bu ay yumurtlama günlerini kaçırmıştık ama yinede insan umutlanıyor. Böylece 13. ayımızı da bitirdik. Bir sonraki aya inşallah

Canım çok sağol uzun uzun yazmışsın. Ameliyattan sonra mı oldu asherman sendromun? Daha önce rahim kalınlaşmasında sorun yok muydu?
Benim ağustostaki laparoskopimde 2 tüpten de sıvı geçmiş. Doktor sadece 2 tüp bebek denem de tutumadığı için yeni bir lap yapmak istiyor. Belki sadece tüplere bakması konusunda anlaşıp lap yaptırabilirim. Yumurtalıklarıma dokundurtmayacağım. Rahmime de. Eğer tüpte sıvı varsa ve açılması mümkün değilse alsın

Yeniden ameliyat olacaksan çook iyi bir doktora olman gerekiyor. Canım Ankaradamıydın sen? Eğer öyle isen ben geçen hafta bir doktorla sohbet ederken çok ama çok iyi bir mikro-cerrah öğrendim. Sanırım ben de laparoskopimi ona yaptıracağım

Son düzenleme:
Taze hamişler siz korkunca üzülüyorum. İnşallah korktuklarınızın hiç biri olmayacak. Çoğu yaşadıklarınız yüzünden aklınıza gelen yersiz kaygılar. Felak nas okuyun bol bol Karnınıza ayetel kürsü okuyun. Allah korur bebişlerinizi.

Okuyorum canım hem kendime hem hepimize ama işte biliyormusun bilmem önceden kötü tecrübe yaşayınca hep bi korku oluyor işte sen nasılsın karşılaşamıyoruz fazla

Okuyorum canım hem kendime hem hepimize ama işte biliyormusun bilmem önceden kötü tecrübe yaşayınca hep bi korku oluyor işte sen nasılsın karşılaşamıyoruz fazla

Haklısın ama o geride kaldı artık. Bu yep yenı tap taze bir şey. Eski korkularını buna taşıma. Bu bebeğin onlardan hiç haberi bile yok, masum masum büyüyor karnında

Ben de hamd olsun iyiyim. Ameliyattan beri en rahat ayımı geçirdim. Ne ilaç kullandım, ne ateş ölçtüm, ne yumurtlama kiti kullandım. Biraz dinlendim. Yarın adet olacağım. İçimi bir hüzün kapladı. Önümdeki yolun uzunluğu bazen gözümü korkutuyor. Allah güç kuvvet verir inşallah da biraz daha dinlendikten sonra yeniden başlarım.

Bugün buhar banyosu yaptım ilk defa işe yararsa sizinle de paylaşağım. Adet olmadan hemen önce yapınca ağrısız rahat oluyormuş.

Son düzenleme:
saol canm benm Allah razı olsun

Sende sag ol canim insallah bebegin mucadele eder saglikla kucagina alirsin dualarim seninle tatlim..

Hadi gizun aydin tatlim once ultraaonda sonra kucaginda gormeyi naaip etsin Allahim darisi basima ve basimiza ilsun..

Sende sag ol canim insallah bebegin mucadele eder saglikla kucagina alirsin dualarim seninle tatlim...
Hadi gizun aydin tatlim once ultraaonda sonra kucaginda gormeyi naaip etsin Allahim darisi basima ve basimiza ilsun..
cok saol canm inş. ayrılmam yavrumdan..sizlerde bir anönce kavusursunuz canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…