arkadaşlar 2013ekim anneleri topiğinde bugün benm için salatı tefriciye başlamıslar.. sizde meleğim için okuyabilirmisinz..şimdiden hepinize Allah razı olsun diyorum okuyabilecek olanlar bana yazarsa sevinirimm
saol canm benm inş. mucizem olur ama mucize işte canmNafiye canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olur tatlım ben 50 tane okurum bitince tekrar yazarım rabbim yar ve yardımcın olsun
merhaba 3 farklı iğne kullanıyorum demişşin adlarını merak ettim yazabilirmisin bir de kortizon dediğin prednol mu? bir d çok merak ettiğim bir şey var daha önceki denemelerinde sana embiryoları verdiklerinde karnında yani rahmin olduğu kısımda sıcaklık yanma hissetttinmi bana embiryo verilince çoook ısındı rahim sıpsıcak oldu.
saol canm benm Allah razı olsunNafiye canim bana da 50 ekle Allah kabul etsin..
canm salıya kadar diye niyetlenmiştik ama az kalmış galiba..nfy canım ne zamana kadar okunacak..
canm benm Rabbim sonuna kadar görmeyi kucagına almayı nasip etsin inş..Selam canlar tel.giriyorum kimler var göremiyorum beni pazartesi ilk kontrole çağırdı doktorum bebişi görücez kısmetse çok heycanlandım ALLAHım inşallah güzel haberler alırız
canm salıya kadar diye niyetlenmiştik ama az kalmış galiba..
canm benm Rabbim sonuna kadar görmeyi kucagına almayı nasip etsin inş..
evet canım tüplerim iki si de içlerinde fen hidrasalpenks olduğu için alındı...zira fena şişmişlermiş..ameliyat cdlerini tek tek izledimm.önce sıvı veriyoo geçiş de olmayınca birini alıyo diğerinde çok zor olunca da hidrasalpenks de var ikinciye ameliyat için bi daha kesmeyelim deyip aldı doktorum...ama sonrasında rahimde hafiif bir traşlama da yapmıştı...ordan ben bir komplikasyona maruz kaldımm asherman sendromu rahim bir türlü kalınlşamadıyapışıklıklar oluştu.. üstüne 2 histereskopi de de tekrar oluşuncaa bıraktımm artık peşini çünkü asherman sendromu denildi durumuma ve doktorlar tekrarlayacağını ameliytta garanti vermeyeceklerini söylediler...şimdi adetlerim o kadar az oluyor kii düzenli her ya olduğuma şükrediyorumm...en azından yumurtlamaya devam ettiğimi biliyorumm..Rabbime şükürler olsunn...benim izlerim geçti çok şükür ama tekrar ameliyata cesaretim yok ..hirasalpneks tüp bebkte başarısızlık nedenii...zehirliyor çünkü embriyoyu...doktorun eğer laporoskopi şart diyorsa
saol canm Allah razı olsun...yazdım 50 taneanladım canım..50 tanede bana yaz..
Taze hamişler siz korkunca üzülüyorum. İnşallah korktuklarınızın hiç biri olmayacak. Çoğu yaşadıklarınız yüzünden aklınıza gelen yersiz kaygılar. Felak nas okuyun bol bol Karnınıza ayetel kürsü okuyun. Allah korur bebişlerinizi.
İnşallah canım cümlemize olsun hepimiz fazlasıyla hakediyoruz inşallah seninde mucizen seninledir off ya ne zaman biticek bu endişe korku
canm 2760 olmuşşCanım salıya bişey kalmamış toplam kaç tane oldu eksiğin olursa yaz yine
Okuyorum canım hem kendime hem hepimize ama işte biliyormusun bilmem önceden kötü tecrübe yaşayınca hep bi korku oluyor işte sen nasılsın karşılaşamıyoruz fazla
saol canm benm Allah razı olsun
Selam canlar tel.giriyorum kimler var göremiyorum beni pazartesi ilk kontrole çağırdı doktorum bebişi görücez kısmetse çok heycanlandım ALLAHım inşallah güzel haberler alırız
cok saol canm inş. ayrılmam yavrumdan..sizlerde bir anönce kavusursunuz canmSende sag ol canim insallah bebegin mucadele eder saglikla kucagina alirsin dualarim seninle tatlim...
Hadi gizun aydin tatlim once ultraaonda sonra kucaginda gormeyi naaip etsin Allahim darisi basima ve basimiza ilsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?