arkadaşlar 2013ekim anneleri topiğinde bugün benm için salatı tefriciye başlamıslar.. sizde meleğim için okuyabilirmisinz..şimdiden hepinize Allah razı olsun diyorum okuyabilecek olanlar bana yazarsa sevinirimm
tamam canm Allah razı olsun Allah kabul etsin inş...Canım bende okurum 50 dıyım şimdilik daha cok okursam gene yazarım Rabbim kabul etsin inş gönlüne göre versin
saol canm benm Allah razı olsun
Selam canlar tel.giriyorum kimler var göremiyorum beni pazartesi ilk kontrole çağırdı doktorum bebişi görücez kısmetse çok heycanlandım ALLAHım inşallah güzel haberler alırız
Filgrastim, fraxiparine, decaceptyl, pregnyl kortizon olarak decort kullandim o bitince transferin 3.gunune kadar prednol kullandim. Ben oyle bisey hissetmedim canim hatta hulusi hoca transferi yapmis ben anlamadim bile dua ediyordum bana gosterdiler iki tane inci gibi parliyorlardi
aşkısı heeeeeeeeeeeep parlasın inci tanelerin senden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç ayrılmasınlar.
Ben daha öncekileri sormuştum aslında bunu değil de. neyse boşver doktora soracam işte ben de ne dediğimi biliyormuyum sanki. başım ağrıyor. boşanasım geliyor. doktor eşinle gel illa dedi eşim gitmek istemiyor. zor ikna oldu. üfffff sıkıntı bastı herkesin istekleriyle uğraşmaktan, arada kalmaktan bıktım. tekrar denemicem.... senin de başını ağrıttıysam kusura bakma...... öpüyorum.....
Amiin canim insallah.. Yumurta gelistiriciler yani gonalf 450 ve menagon kullandim canim.. Esler maalesef daha uzak oluyorlar ben herseye kendim kosturdum Ankaraya hist.olmaya yalniz geldim. Cok takilma ikna edersin insallah basimi agritmak ne demek hepimizin sorunu ayni tabi ki dinlicez birbirimizi..
teşekkür ederim eksik olma canım. senin sormak istediğin bişey olursa burdayım.
bacağın nasıl oldu canım? iyimisin bugün biraz daha?
canm ilaçlarımız aynı bende estrofemi aynı şekilde kullanıyorum dr um riskli dönem gecene kadarda kullanacagz demişti...[
İYİM CANIM COK SAGOL AMA AGRISI VAR BUZ KOYDUM OZAMN KOYAYDIM ŞİŞMEZDİ İŞTE AKIL EDEMDİM ALLHIM COK BUYUK İNŞ HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞ KIZLAR BİŞEY SORACAM ESTROFEM 2 mg kullanıyorum iki sabh iki aksam ayrıyetten de coraspin folbiol kullanıyorum bide cironen jel %8 esim bu estrofem 2mg iyi okududa hamile klnca bırakılmlı sık kullnımda bu şu etkiler goruluyor diyor dedi acaba bi sorun olurmu iki haftadır kullnıyorum doktoruma sorcm yarın boyle yazıyor ne zamna kadr kullanmalıyım diye ???
hayırlı olsun canm güzel haberlerinide duyarız inş.. Rabbim sana bagıslasın yavrularınıkızlar transferim başarıyla gerçekleştiii 2 tane yumoşum göbüşümdeee 1 tane konulucaktı ama 2 tane koydularr herşey yolunda umarın sonuda çok güzel olur..... test günüm 7 mart
hayırlı olsun canm güzel haberlerinide duyarız inş.. Rabbim sana bagıslasın yavrularını
hayirli olsun canin rabbim seni bebisinden ayirmasin insallah..kızlar transferim başarıyla gerçekleştiii 2 tane yumoşum göbüşümdeee 1 tane konulucaktı ama 2 tane koydularr herşey yolunda umarın sonuda çok güzel olur..... test günüm 7 mart
canm benm cok saol düşünmen yeter.. bitti tefriciyelerimmm az bişey var en sonunuda ben okuyup duamı getireyim dedim canımslm.kizlarrr
nfy cnm tefriciyenden ben de okuyabilirim ama adetim bi sakincasi var mi? okunur mu?
hayirli olsun canin rabbim seni bebisinden ayirmasin insallah..
canm ilaçlarımız aynı bende estrofemi aynı şekilde kullanıyorum dr um riskli dönem gecene kadarda kullanacagz demişti...
gözün aydın Fundacım seni hiç bırakmasınn bebişlerinn 9 ay boyunca inşaallahh.kızlar transferim başarıyla gerçekleştiii 2 tane yumoşum göbüşümdeee 1 tane konulucaktı ama 2 tane koydularr herşey yolunda umarın sonuda çok güzel olur..... test günüm 7 mart
slm.kizlarrr
nfy cnm tefriciyenden ben de okuyabilirim ama adetim bi sakincasi var mi? okunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?