tamam canim benim gerek olursa iste tamam mi?transferimden sonra ben de mi tefriciye okusam?canm benm cok saol düşünmen yeter.. bitti tefriciyelerimmm az bişey var en sonunuda ben okuyup duamı getireyim dedim canım
evet canm ben ne olur ne olmaz diye hala kullanıyorum transferden 2 gün önce basladım senin dediğin tüm ilaçları kullanmaya hala daha kullanıyorumm..ben transfer olduktan sonra kullnmaya basladım bu hafta da gecrse. 3 hafta olck aklıma takıldı işte :) pinpirkliyim ya belkide kesede olana kadr kullanılmalıdır yada risk gecne kadr ben yarın sorcm yinede sen hala kullnıyonmu cnım allhım bebişine saglık sıhat versin dualarımz hepimzle olsun
okumak istersen yardım ederiz canmtamam canim benim gerek olursa iste tamam mi?transferimden sonra ben de mi tefriciye okusam?
hayırlı olsun canm bende pkoluyum..arkadaşlar merhaba, ben pkoyum ve tüp bebek tedavisine başladım. bugüne kadar 7 tane iğne vuruldum, 100 mg. bugün 11.4 mm yumurtalarım vardı. iyi mi gidiyor acabaaa bu yumurtaların gidişatı..doktorum pkolular için dedi ama bilmiyorum. aranızda pkolu olan var mı?
hayırlı olsun canm bende pkoluyum..
büyüklükleri ii gibi canm sayısı kaçtı
hmm evet canm bende olmuştum ohss inş. olmazsın gercekten zor canmsağol canım. valla bir tane 11lik var, bir tane 10luk var. sonra küçükler var. dozum çok düşük gidiyor.ohssden korkuyor doktorlar.
biliyomusun canm içim o kadar yanıyoki yavrum için iğneler haplar jeller kullandım bide üstüne ohss oldum şimdi büün bunları çekipte üstüne bu durumla karsılasınca çok kötü oldumm
biliyomusun canm içim o kadar yanıyoki yavrum için iğneler haplar jeller kullandım bide üstüne ohss oldum şimdi büün bunları çekipte üstüne bu durumla karsılasınca çok kötü oldumm
canm evlendiğimden beri onca mücade ettimki her konuda anlatsam bunlara karsı nasıl böyle dirayetlioldun dersiniz ama olmuyo işte insan bi yerde tıkanıyo malesef..canım benim yaa.. lütfen üzülme. hayatta herşey bizler için..
ben yakın zamanda teyzemi kanserden yitirdim. şimdi kendi halimden şikayet edecek olursam onun hayatta kalmak için verdiği onca mücadele, onca acı geliyor aklıma.. şükrediyorum.
biliyorum, gerçekten zor. ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. ama imtihan dünyası işte. sen anne olacaksın, inan bana Allah'ın izniyle olacaksın. hem de güçlü bir anne..
hoşgeldin canm ii olmaya calısıyoruz işte o filmi güzel diyolar??slm kızlar?dışarı çıktık kelebeğin rüyasına gittik geldik çok yoruldum
siz nasılsınız?
slm kızlar?dışarı çıktık kelebeğin rüyasına gittik geldik çok yoruldum
siz nasılsınız?
çok zormuş canm gerçekten çok zor..bazen burada konuşurken bu duruma alışmaya başladın gibi geliyor, sanki üzüntünü atlatacaksın sanıyorum ama hep aklında di mi :44: konu açılmasın ve kotrol günü bir mucizeyle karşılaşsın arkadaşım diyorum ama olmuyor :44: Allah minik meleğinle sana ömür boyu anlatabileceğiniz bir mucize nasip eder inş. canım.
canm evlendiğimden beri onca mücade ettimki her konuda anlatsam bunlara karsı nasıl böyle dirayetlioldun dersiniz ama olmuyo işte insan bi yerde tıkanıyo malesef..
bende beterin beteri var diyorum dediğin gibi bende babaannemi kaybettim kanserden son zamanalarında hep yanındaydımçok sükür o kadar acı cekmedim diyorum ama işte herşeyin kendine göre bi zorlugu oluyo
tamam cmm saolasin daha baslamama bir ay var cnm transdferdn sonra baslariz insallah.evet canm ben ne olur ne olmaz diye hala kullanıyorum transferden 2 gün önce basladım senin dediğin tüm ilaçları kullanmaya hala daha kullanıyorumm..
okumak istersen yardım ederiz canm
nbr cnm napiosun?anaaa bir günde ne kadar çok şey yazılmış, sayfaları okumaya çalıştım ama bitmedi.
herkese merhaba
kızlar ilaçlarınızla ilgili şüpheye düşmeyin, doktorunuz ne dediyse harfi harfine yapın. bazen her şeyi açıklamıyorlar ama ilaçlar hayati önem taşıyor. ben de progeston jeli kullanmaya devam ediyorum ama aynı anda kullanılması gereken coraspini kesti doktor.
aaa gittibiz mi nasilfi cnm eminim cok guzeldirslm kızlar?dışarı çıktık kelebeğin rüyasına gittik geldik çok yoruldum
siz nasılsınız?
hoş geldin canım.film için "işte budur" diyor musun? film konusunda hüsrana uğramaktan sıkıldım da
hoşbulduk kızlar film güzeldi çekimler oyunculuklar çok güzeldi ama ben çok sıkıldımhoşgeldin canm ii olmaya calısıyoruz işte o filmi güzel diyolar??
amin canm benm inş... buna gönülden amin diyorummmmcanım Rabbim beterinden korusun inşallah.. sabırla bekleyeceğiz.. birbirimize dua edeceğiz..
buraya sıkıntılarımızı yazıyoruz, inşallah mutluluklarımızı yazacağımız günler de gelir, dönüp okur, tebessüm ederiz..
baslarsan bildirirsin canm..sanırım benmde tefriciyeler biraz cok oldu ikinciye 4444 tane yapma durumum var eğer öyle olursa bildiririm sana canm okursun olurmutamam cmm saolasin daha baslamama bir ay var cnm transdferdn sonra baslariz insallah.
ben gitmesemde olur o zaman canm ağlayacak bahanelerim çok zaten...hoşbulduk kızlar film güzeldi çekimler oyunculuklar çok güzeldi ama ben çok sıkıldım
eşimde aynı yarıda bıırakmak istedim biraz benim durumumlada alakalı çok uzun süre oturamıyorum bi yerde sıkıntı yapıyo bebiş
bide mısır kokosu offf mahvetti beni ağlamak isterseniz boğulmak gidin yok eğlanmek için sakın gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?