tamam cmm saolasin daha baslamama bir ay var cnm transdferdn sonra baslariz insallah.
nbr cnm napiosun?
aaa gittibiz mi nasilfi cnm eminim cok guzeldir
valla kuzum çok kasfetliydi çok bunaldım filmden ziyade ortam çok boğdutamam cmm saolasin daha baslamama bir ay var cnm transdferdn sonra baslariz insallah.
nbr cnm napiosun?
aaa gittibiz mi nasilfi cnm eminim cok guzeldir
hoşbulduk kızlar film güzeldi çekimler oyunculuklar çok güzeldi ama ben çok sıkıldım
eşimde aynı yarıda bıırakmak istedim biraz benim durumumlada alakalı çok uzun süre oturamıyorum bi yerde sıkıntı yapıyo bebiş
bide mısır kokosu offf mahvetti beni ağlamak isterseniz boğulmak gidin yok eğlanmek için sakın gitmeyin
bende keşke gitmesydim dedim dediğin gibi hükümet kadınına giden bende duymadım ama demet akbağ var kesin güzeldirben de kesin sıkılırım. aslında hükümet kadına gitmek istiyordum ama onun için de kimseden yorum duymadım.
kıyamam kuzum gitme o zaman sen boşver aah be canım allah beterinden korusun allah sabır versin tatlım sanaben gitmesemde olur o zaman canm ağlayacak bahanelerim çok zaten...
bende keşke gitmesydim dedim dediğin gibi hükümet kadınına giden bende duymadım ama demet akbağ var kesin güzeldir
eşimde sürü gibiyiz diyo film çıkışı bi kişi güzel dedi ya hoop koştuk ve kaçıcak yer aradık resmen film arasında o bana ben ona baktım girmeyelim diye
neyse daha iidir diye girdik bide biz hep yabancı dizi izliyoruz onlarla kıyaslayınca olmuyo
tamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..amin canm benm inş... buna gönülden amin diyorummmm
baslarsan bildirirsin canm..sanırım benmde tefriciyeler biraz cok oldu ikinciye 4444 tane yapma durumum var eğer öyle olursa bildiririm sana canm okursun olurmu
ust kat derken evin dubleks mi?eee asklolsun sana niye dolandin bi de diyorsun okul baslasin artik diye bari yarin dikkat et iiyice dibnle bi daha butatili zor bulcan.iben de yiyim tatlim sabah dpktora gittim oglen carsi gezdim aksam misafirlige geldik yemeye simdi de tatli yemege gitcez ev halkiyla:)iyi tatlım ya, biraz seviniyor biraz üzülüyor, yuvarlanıp gidiyoruz iştebugün annem geldi, üst katı temizledi, yemek yaptı gitti sabah ben de çok dolandım, şimdi biraz ağrım var. kalktığım için çok pişmanım
sen nasılsın, nasıl geçti günün?
hadi yaaa gerceten.mi aman olsun be kuzum.bi degisiklik oldu sana da bi de waffle yeseydin:))valla kuzum çok kasfetliydi çok bunaldım filmden ziyade ortam çok boğdu
mısır kokusu beni bunalttı
ooo hamarat hanım nerelerdesiniz yaaa
amin canm cok saol..kim bilir belkide 1 hafta sonra bunları unutacağmkıyamam kuzum gitme o zaman sen boşver aah be canım allah beterinden korusun allah sabır versin tatlım sana
canm bazılarında oluyo bazılarında olmuyo bak yazyım duayı belki daha sonrada lazım olur kaydet pc yetamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..
anaaaa günün hamaratı gelmiş
Ooo guldenimm ben evimde yatistayim biraz once abdest alip fetih suresini okudum(Allah kabul etsin) ama kendime gelemedim biraz dolandim nefes nefese kaldim kalbim hala deli gibi carpiyor demek hala ohss vucudumda dolasiyor :2: sen napiyosun canimcim
evet tatlım değişiklik oldu yedim kuzum ne bulursam yedim içtim patlıycaktım sonrada duramadım tabi filmde sııntı yaptıtamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..
ust kat derken evin dubleks mi?eee asklolsun sana niye dolandin bi de diyorsun okul baslasin artik diye bari yarin dikkat et iiyice dibnle bi daha butatili zor bulcan.iben de yiyim tatlim sabah dpktora gittim oglen carsi gezdim aksam misafirlige geldik yemeye simdi de tatli yemege gitcez ev halkiyla:)
hadi yaaa gerceten.mi aman olsun be kuzum.bi degisiklik oldu sana da bi de waffle yeseydin:))
biz resmen dizi manyağıyız deli gibi dizi izliyoruz eşimle birikmiş sezonlu diziler olunca saatlerce izliyoruz ama maalesef çoğu bittieheheh ben de hep yabancı dizi izliyorum geceleri, çabuk bitiyor ve olay sürekli değişiyor ya :) insan onlara alışınca uzun ve akıcı olmayan filmlere tahammül edemiyor. misafirimiz istedi diye hobbitin gece gösterimine gittik. Allahım 3 saatten daha uzundu, ölecektim
hoşgeldin kuzumKızlar elime bir dua kitabı geçirdim içinde çocuğu olmayanlara maddi manevi reçeteler diye bir bölüm var manevi reçete kısmını dualar maddi reçete kısmını bazı karışımlar yani yeme içme oluşturuyor..
zamanla azar azar paylaşcam sizlerle...belki birilerine şifa olur...kendimde bazılarını uygulayacam
ooo hamarat hanım nerelerdesiniz yaaa
amin canm cok saol..kim bilir belkide 1 hafta sonra bunları unutacağm
selam kızlar nasılsınız ben şimdi duş alayımtertemiz olayım geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?