Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam cmm saolasin daha baslamama bir ay var cnm transdferdn sonra baslariz insallah.

nbr cnm napiosun?
aaa gittibiz mi nasilfi cnm eminim cok guzeldir

iyi tatlım ya, biraz seviniyor biraz üzülüyor, yuvarlanıp gidiyoruz işte bugün annem geldi, üst katı temizledi, yemek yaptı gitti sabah ben de çok dolandım, şimdi biraz ağrım var. kalktığım için çok pişmanım

sen nasılsın, nasıl geçti günün?

ben de kesin sıkılırım. aslında hükümet kadına gitmek istiyordum ama onun için de kimseden yorum duymadım.

ben de kesin sıkılırım. aslında hükümet kadına gitmek istiyordum ama onun için de kimseden yorum duymadım.
bende keşke gitmesydim dedim dediğin gibi hükümet kadınına giden bende duymadım ama demet akbağ var kesin güzeldir
eşimde sürü gibiyiz diyo film çıkışı bi kişi güzel dedi ya hoop koştuk ve kaçıcak yer aradık resmen film arasında o bana ben ona baktım girmeyelim diye
neyse daha iidir diye girdik bide biz hep yabancı dizi izliyoruz onlarla kıyaslayınca olmuyo

eheheh ben de hep yabancı dizi izliyorum geceleri, çabuk bitiyor ve olay sürekli değişiyor ya :) insan onlara alışınca uzun ve akıcı olmayan filmlere tahammül edemiyor. misafirimiz istedi diye hobbitin gece gösterimine gittik. Allahım 3 saatten daha uzundu, ölecektim

amin canm benm inş... buna gönülden amin diyorummmm

baslarsan bildirirsin canm..sanırım benmde tefriciyeler biraz cok oldu ikinciye 4444 tane yapma durumum var eğer öyle olursa bildiririm sana canm okursun olurmu
tamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..
ust kat derken evin dubleks mi?eee asklolsun sana niye dolandin bi de diyorsun okul baslasin artik diye bari yarin dikkat et iiyice dibnle bi daha butatili zor bulcan.iben de yiyim tatlim sabah dpktora gittim oglen carsi gezdim aksam misafirlige geldik yemeye simdi de tatli yemege gitcez ev halkiyla:)

valla kuzum çok kasfetliydi çok bunaldım filmden ziyade ortam çok boğdu
mısır kokusu beni bunalttı
hadi yaaa gerceten.mi aman olsun be kuzum.bi degisiklik oldu sana da bi de waffle yeseydin:))

Kızlar elime bir dua kitabı geçirdim içinde çocuğu olmayanlara maddi manevi reçeteler diye bir bölüm var manevi reçete kısmını dualar maddi reçete kısmını bazı karışımlar yani yeme içme oluşturuyor..
zamanla azar azar paylaşcam sizlerle...belki birilerine şifa olur...kendimde bazılarını uygulayacam

ooo hamarat hanım nerelerdesiniz yaaa

kıyamam kuzum gitme o zaman sen boşver aah be canım allah beterinden korusun allah sabır versin tatlım sana
amin canm cok saol..kim bilir belkide 1 hafta sonra bunları unutacağm

tamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..
canm bazılarında oluyo bazılarında olmuyo bak yazyım duayı belki daha sonrada lazım olur kaydet pc ye

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen
tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî
tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu
ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu
ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu
bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin
ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

anaaaa günün hamaratı gelmiş

haftanın hamaratı olcam canımcım günün değil evin her köşesiyle ilgilendiğimden 2 günlük işim kaldı...
iki gün daha günün hamaratı oscarına adayım

Ooo guldenimm ben evimde yatistayim biraz once abdest alip fetih suresini okudum(Allah kabul etsin) ama kendime gelemedim biraz dolandim nefes nefese kaldim kalbim hala deli gibi carpiyor demek hala ohss vucudumda dolasiyor :2: sen napiyosun canimcim

canım ama ben sana dün dedim bu o ha se se denen şey efor sarfeden bedende daha bi aktif oluyor dinlenmen lazım ihtiyaçların dışında fazla dolanma dinlen lütfen laf olsun diye demiyorum sana tecrübe edilmiştir şahsım tarafından ayrıca ohss öyle hemen 2 güne iyi olmaz en son şişlik gidiyo gebe olmazsan ki Allah korusun o da bir ayı buldu bende

evet tatlım değişiklik oldu yedim kuzum ne bulursam yedim içtim patlıycaktım sonrada duramadım tabi filmde sııntı yaptı
biz resmen dizi manyağıyız deli gibi dizi izliyoruz eşimle birikmiş sezonlu diziler olunca saatlerce izliyoruz ama maalesef çoğu bitti
şimdi person of interest var bide lie to me çok güzel firinge lost heroes perception hepsini bitirdik

hoşgeldin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…