Tüp Bebek Günlüğümüz !

maalesef canım, üst katta uzun süredir misafirim vardı, eşim alt katı temizliyor ama yukarı hiç bakmamıştı. bugün annem gelince halıları kaldırdı, banyoyu mis yaptı oh haftaya yine gelip alt katı parlatacak sen hala geziyo musuuuunnnnnn, yürü çabuk evine, yok sana tatlı matlı

ben çoğunu sezonda izlemiştim, şu an çok dizim kalmadı ya :44:

Ben bu kadarcik seyle bisey olmaz sanmistim ama yanilmisim inan bayilacaktim. Bir daha aslaa yapmaam seni dinliyor ve yatagima ozel ihtiyaclarim disinda cakiliyorum.. yarin kv.ile gorumcek gelecek yemegimi utumu falan yapacaklar kocacimda temizlik yapti sag olsun

Evet kızlar ilk karışım ve dua geliyoooo...

Kitapta aynen şöyle diyoo..

Ali İmran Suresi 37.ayeti aşağıda yazacağım karışıma 71 defa okunur

*1 kilo hakiki bal
*50 gram arı sütü
*250 gram çörek otu
*250 gram ısırgan tohumu
*100 gram antep fıstığı

ısırgan tohumu ve çörek otu öğütülüp yani çekilip bal ve arı sütüne katılır karıştırılır
bir cam kap içinde saklanır
cam kabın dışın ışığı geçirmemesi için folyo sarılır
sabah akşam aç karnına 41 gün yenir

okunacak sure

Fe tekabbeleha rabbüha bi kabulin haseniv ve embeteha nebaten hasenev ve keffeleha zekeriyya* küllema dehale aleyha zekeriyyel mıhrabe vecede ındeha rizka* kale ya meryemü enna leki haza* kalet hüve min ındillah* innellahe yerzüku mey yeşaü bi ğayri hısab

evet yok tatlım çok fazla dediğim gibi tek person of interest var sadece izlediğimiz
bide dizi max te csı dizileri var bayılıyorum ben onlara

canım benimm inşallah bırakmaz bebişlrim benii yatıyorum kaç sattir allahım emeklerimizin kaarşılığını versinn inşallahh vallaha canımm perşembe toplandı bugün transfer olduu oturmamda sakınca yok dedilerrr ama korkuyorum bennn...ilaçlarıma devamm ediyorumm ama öle bir iğne verdilerkiii çok kötüüüü(CLEXANE ÇOKK FENAA YAKIYOOO....CRINONE JEL VERDİİİ bebişi koydurmak yetmiyoo vallahi içim dışım hap olduuu....

birşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım

Sana gulmek mi hayiiirr bende yaptim cunku hala banyo yapmadim dun hastaneye gitmeden sacimi kuafore yikattim o kadar ben ilik suyla hemen dus alip cikamam en iyisi beklemek kokmam herhalde

dinlenmezsen geçmesi zaman alıyo o sebepten iş güç nayııırrrrrr....
saolsunlar arkadaşımı memnun eden herşeyi bende severim ailecek bi işin ucundan tutmaları güzel Allahrazı olsun hepsinden...

selam güzel arkadaşlarım benim, nasılsınız?
en yakın arkadaşımın kankimin bebeği oldu, bugünümün çoğunu onlarla hastanede geçirdim. bu bebişler çook tatlılar yaaa....Allahım isteyen herkese nasip etsin.

ii yapmışsın canmda baya yormussun galiba kendini

yorulamadan temizlik olmuyoki canım neyseki sonucu görünce değiyooo zaten bi bu hafta yaparım dip köşe işine baharda girişirim bi daha yiter yanii...

birşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım

niye ıyyyy diyelim canımcım kolaymı o kadar işlem o kadar emek var nolur nolmaz deyip yapabileceğimiz şeyleri bile erteliyoruz korkudan doğal bence...

iyiyiz kuzuyla ama benim işim zor gülden be inan çok şiştim şimdi bile yürümekte zorlanıyorum yoruluyorum
5 kilo aldım ama resmen 9 aylık gibiyim yaza napıcam hiç bilmiyorum:18::18::18::18::26::26::26:

5 kilo çok da abartı değil ama dediğin gibi şişlik durumun fena ödem yapıyor demek vücudun...
yazın gerçekten zor olur bi çaresini bulmak lazım..

evet yok tatlım çok fazla dediğim gibi tek person of interest var sadece izlediğimiz
bide dizi max te csı dizileri var bayılıyorum ben onlara

ayyy ben de dexter ve csı serisi favorim, eşim bana psikopat diyor

canım hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş. ben transfer çıkışı işe gittim. tamam yorma kendini ama emin ol sürekli yatmak hiç işe yaramıyor. evet clexane diğer göbek iğnelerine göre daha çok acıtır ama dua et kalçadan vurulan iğneden vermesin doktor. 15 gün oturamadım valla

maşallahhhh çok tebrik ediyorum arkadaşını odamı tüp bebiş yoksa...
bu arada ikzilerimizin cinsiyetleri belli oldumu annesi ben yokken...

maşallahhhh çok tebrik ediyorum arkadaşını odamı tüp bebiş yoksa...
bu arada ikzilerimizin cinsiyetleri belli oldumu annesi ben yokken...

yok canım tüp değil, doğal bebiş ama Hulusinin hastası, çikolata kistleri vardı çok fazla onun için götürmüştüm sonra hamile kaldı. 2. çocuğu. Pazartesi randevum var belki cinsiyetler söyler Hulusi bey.

sagol canım benimmm ya eşim başımda annem burda yat yat başımı yedilerr vallaha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…