ii yapmışsın canmda baya yormussun galiba kendinicanım iş güç vs....
üzerine maç vardı akşam sonra yemek yedik bi de dua kitabı aldım onu inceledim biraz..
selam şeker miss len gel hadiii
tamam tatlim o disi gullu yasin kitabinda var dimi okudugunuz dua..
ust kat derken evin dubleks mi?eee asklolsun sana niye dolandin bi de diyorsun okul baslasin artik diye bari yarin dikkat et iiyice dibnle bi daha butatili zor bulcan.iben de yiyim tatlim sabah dpktora gittim oglen carsi gezdim aksam misafirlige geldik yemeye simdi de tatli yemege gitcez ev halkiyla:)
hadi yaaa gerceten.mi aman olsun be kuzum.bi degisiklik oldu sana da bi de waffle yeseydin:))
evet tatlım değişiklik oldu yedim kuzum ne bulursam yedim içtim patlıycaktım sonrada duramadım tabi filmde sııntı yaptı
biz resmen dizi manyağıyız deli gibi dizi izliyoruz eşimle birikmiş sezonlu diziler olunca saatlerce izliyoruz ama maalesef çoğu bitti
şimdi person of interest var bide lie to me çok güzel firinge lost heroes perception hepsini bitirdik
iyiyiz kuzuyla ama benim işim zor gülden be inan çok şiştim şimdi bile yürümekte zorlanıyorum yoruluyorumhoşgördük tatlım...
nasılsınız kuzuyla
haftanın hamaratı olcam canımcım günün değil evin her köşesiyle ilgilendiğimden 2 günlük işim kaldı...
iki gün daha günün hamaratı oscarına adayım
canım ama ben sana dün dedim bu o ha se se denen şey efor sarfeden bedende daha bi aktif oluyor dinlenmen lazım ihtiyaçların dışında fazla dolanma dinlen lütfen laf olsun diye demiyorum sana tecrübe edilmiştir şahsım tarafından ayrıca ohss öyle hemen 2 güne iyi olmaz en son şişlik gidiyo gebe olmazsan ki Allah korusun o da bir ayı buldu bende
bende diyodumki bi koku geliyoobirşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım
evet yok tatlım çok fazla dediğim gibi tek person of interest var sadece izlediğimizmaalesef canım, üst katta uzun süredir misafirim vardı, eşim alt katı temizliyor ama yukarı hiç bakmamıştı. bugün annem gelince halıları kaldırdı, banyoyu mis yaptı ohhaftaya yine gelip alt katı parlatacak sen hala geziyo musuuuunnnnnn, yürü çabuk evine, yok sana tatlı matlı
ben çoğunu sezonda izlemiştim, şu an çok dizim kalmadı ya :44:
gözün aydın Fundacım seni hiç bırakmasınn bebişlerinn 9 ay boyunca inşaallahh..3. gün embriyosu konuldu değil miii?.. ya ben merak ediyorumm blast embriyo transferi yapmıyo değil mi biizm merkezz kimseden duymadım da merak ediyorumm:44::44::44:
adetliyken okunabiliyor canımm tefriciyeler....
birşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım
Ben bu kadarcik seyle bisey olmaz sanmistim ama yanilmisim inan bayilacaktim. Bir daha aslaa yapmaam seni dinliyor ve yatagima ozel ihtiyaclarim disinda cakiliyorum.. yarin kv.ile gorumcek gelecek yemegimi utumu falan yapacaklarkocacimda temizlik yapti sag olsun
ii yapmışsın canmda baya yormussun galiba kendini
birşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım
iyiyiz kuzuyla ama benim işim zor gülden be inan çok şiştim şimdi bile yürümekte zorlanıyorum yoruluyorum
5 kilo aldım ama resmen 9 aylık gibiyim yaza napıcam hiç bilmiyorum:18::18::18::18::26::26::26:
evet yok tatlım çok fazla dediğim gibi tek person of interest var sadece izlediğimiz
bide dizi max te csı dizileri var bayılıyorum ben onlara
canım benimm inşallah bırakmaz bebişlrim benii yatıyorum kaç sattir allahım emeklerimizin kaarşılığını versinn inşallahh vallaha canımm perşembe toplandı bugün transfer olduu oturmamda sakınca yok dedilerrr ama korkuyorum bennn...ilaçlarıma devamm ediyorumm ama öle bir iğne verdilerkiii çok kötüüüü(CLEXANE ÇOKK FENAA YAKIYOOO....CRINONE JEL VERDİİİ bebişi koydurmak yetmiyoo vallahi içim dışım hap olduuu....
hoşgeldin canım belli oldu mu tatlım cinsiyetleriselam güzel arkadaşlarım benim, nasılsınız?
en yakın arkadaşımın kankimin bebeği oldu, bugünümün çoğunu onlarla hastanede geçirdim. bu bebişler çook tatlılar yaaa....Allahım isteyen herkese nasip etsin.
selam güzel arkadaşlarım benim, nasılsınız?
en yakın arkadaşımın kankimin bebeği oldu, bugünümün çoğunu onlarla hastanede geçirdim. bu bebişler çook tatlılar yaaa....Allahım isteyen herkese nasip etsin.
hoşgeldin canım belli oldu mu tatlım cinsiyetleri
maşallahhhh çok tebrik ediyorum arkadaşını odamı tüp bebiş yoksa...
bu arada ikzilerimizin cinsiyetleri belli oldumu annesi ben yokken...
ayyy ben de dexter ve csı serisi favorim, eşim bana psikopat diyor
canım hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş. ben transfer çıkışı işe gittim. tamam yorma kendini ama emin ol sürekli yatmak hiç işe yaramıyor. evet clexane diğer göbek iğnelerine göre daha çok acıtır ama dua et kalçadan vurulan iğneden vermesin doktor. 15 gün oturamadım valla
hayırlısı olsun canım inşallh gösterirleryok canım, pazartesi gidicem belki belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?