normalde kan görsem bayılırım ama onları izlerken zevk alıyorum özellikle otopsi sahneleriayyy ben de dexter ve csı serisi favorim, eşim bana psikopat diyor
canım hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inş. ben transfer çıkışı işe gittim. tamam yorma kendini ama emin ol sürekli yatmak hiç işe yaramıyor. evet clexane diğer göbek iğnelerine göre daha çok acıtır ama dua et kalçadan vurulan iğneden vermesin doktor. 15 gün oturamadım valla
yok canım tüp değil, doğal bebiş ama Hulusinin hastası, çikolata kistleri vardı çok fazla onun için götürmüştüm sonra hamile kaldı. 2. çocuğu. Pazartesi randevum var belki cinsiyetler söyler Hulusi bey.
herkese iyi akşamlar.....
gidebilirsek biz de hafta sonu gidicez hulusinin yanına.
iyi akşamlar busemcim...
eşin gitmeyi kabul etti yani...
valla bizde gitsek bir ara fena olmaz ama hayatta gelmez benimki biliyorum...
bigün üşenmezsem gidicem eşimin yanına tahlil yaptırmaya oda ödem olduğunu düşünüyoyorulamadan temizlik olmuyoki canım neyseki sonucu görünce değiyooo zaten bi bu hafta yaparım dip köşe işine baharda girişirim bi daha yiter yanii...
niye ıyyyy diyelim canımcım kolaymı o kadar işlem o kadar emek var nolur nolmaz deyip yapabileceğimiz şeyleri bile erteliyoruz korkudan doğal bence...
5 kilo çok da abartı değil ama dediğin gibi şişlik durumun fena ödem yapıyor demek vücudun...
yazın gerçekten zor olur bi çaresini bulmak lazım..
iyi akşamlar busemcim...
eşin gitmeyi kabul etti yani...
valla bizde gitsek bir ara fena olmaz ama hayatta gelmez benimki biliyorum..
güldencim gürgan kliniğe düşünüyorum diyordun. onlar özel olduğu için
hist. ve diğer araştırmalar için çok para isterler. bence hulusi senin hist bu sefer yapar.
hiç konuşmadın mı? üniversite hastanesinde ücretsiz yapılacak şeyler için bence
para harcama sonra tüp bebek denemeni başka yerde yapabilirsin doktor sadece tüp yapmıyor ki
sonuçta muayene de etmek durumunda. sen en son olarak konuşmadın mı onunla?
ben özel bir yere sordum sadece hist oldumu 1750 tl tutuyor zaten çok para harcadık. tabi sen bilirsin.
doktor bence seni kırmaz. kırmamalı...
evet canım yarım ağızla giderim dedi ama doktorun yanında gıcıklık yapmasa bari.
sigara içme deyince suratı bir karış oluyor. ben o yüzden tedirginim.
gel sen de görüşmüz oluruz. bu topikte kaç hastası var acaba.
güldencim gürgan kliniğe düşünüyorum diyordun. onlar özel olduğu için
hist. ve diğer araştırmalar için çok para isterler. bence hulusi senin hist bu sefer yapar.
hiç konuşmadın mı? üniversite hastanesinde ücretsiz yapılacak şeyler için bence
para harcama sonra tüp bebek denemeni başka yerde yapabilirsin doktor sadece tüp yapmıyor ki
sonuçta muayene de etmek durumunda. sen en son olarak konuşmadın mı onunla?
ben özel bir yere sordum sadece hist oldumu 1750 tl tutuyor zaten çok para harcadık. tabi sen bilirsin.
doktor bence seni kırmaz. kırmamalı...
dinlenmezsen geçmesi zaman alıyo o sebepten iş güç nayııırrrrrr....
saolsunlar arkadaşımı memnun eden herşeyi bende severim ailecek bi işin ucundan tutmaları güzel Allahrazı olsun hepsinden...
selam güzel arkadaşlarım benim, nasılsınız?
en yakın arkadaşımın kankimin bebeği oldu, bugünümün çoğunu onlarla hastanede geçirdim. bu bebişler çook tatlılar yaaa....Allahım isteyen herkese nasip etsin.
bana bişeyler yazzz:)))) neden 2 tanene bebiş konmuş olabilirr acabaa çok kalitelimi deyil yumoşlarım ondanmı 2 tane konduu güldenimm...
Evet canimcim herkesten Allah razi olsun insan boyle zamanda ihtiyac duyuyor insana
Selam canim ben 5.gunu devirdim gun sayiyorum insallah bende hulusi hocanin bereketli ellerinden nasibimi almisimdir
bigün üşenmezsem gidicem eşimin yanına tahlil yaptırmaya oda ödem olduğunu düşünüyo
kuzum bi kere eşin haklı gitmemekle daha histeroskobi yapmamış tatlım
ben seval hanıma gittiğimde herşeyimi tamamladı ki ilk denemem olucaktı öyle başladı tüpe
rahimde yapışıklık çıktı yapmasaydı tutmıcaktı belkide
herşeyin yapılması lazım canım genetik testlerini yaptırdın mı sen
canım topikte çok hastası var aslında bizim listemiz var biliyorsun ordan saymak lazım bi çoğu hamile bi de...
dedim ya bize nasip olmadı ama gebelik hulusi bebeklerimiz çok..
birazdan sayar bakarım...
eşinde doktoru görünce herhalde terslik yapmaz gerçi sigara mevzusunu illaki açacak söyleyeceği şey sigaranın dölleyen siperimin kalitesini bozduğunu gebeliğin bundan bile oluşmamış olabileceğini sölerse canı sıkılacak inşallah sorunsuz geçer...olmadı sen girer konuşursun içeri..haftasonu gelebilirmiyim şimdiden bişey demek zor ama hafta içi netleştiririz...
Evet canimcim herkesten Allah razi olsun insan boyle zamanda ihtiyac duyuyor insana
Selam canim ben 5.gunu devirdim gun sayiyorum insallah bende hulusi hocanin bereketli ellerinden nasibimi almisimdir
kızlar ya canım çok sıkkın tansiyonumu düşürmeye çalışıyorum ama ben bebişe bişey olcak diye korktukça daha çok çıkıyo bugün limon suyu falan içtim zararı olurmu acaba o biraz düşürdü ama günde 3 kere ölçüyorum değerler birbirini tutmuyo çıldırcam ne yapabilirim ne yiyeyim düşmesi için
derincim tansiyonun genelde nasıldır peki gebelik dışında da sık sık yükselirmi yoksa şu an yaşadığın gebelik tansiyonu diye bir durummu:26::26::26:
amiiiiiin canım benim inşallahhhhhhh tez zamanda gelsin bebişin
bu kez zaten gözü kapalı tüpe girişmem canım...
genetikle ilgili hiç bişeye bakılmadı hep iyi kalite embriyo transfer edildi sanırım ondan şüphe uyandıran bi durum olmadığından gerek duyulmamış
bence şüphe uyandıracak çok şey var neden embriyolar 5.güne gitmiyor
neden dış gebelik geçirdim dış gebelik genelde embriyoda genetik bi hata varsa oluşurmuş
sorular sorular sorular beynim çok dolu..
bunları düşünürken Rabbim yüzümü güldürse kendiliğinden sağlıklı bir evlat nasip etse nasıl güzel olur ahhh ah:97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?