Tüp Bebek Günlüğümüz !

normalde kan görsem bayılırım ama onları izlerken zevk alıyorum özellikle otopsi sahneleri

bi eli değmiş yani hulusi daktırın...
bu hafta yokmuş pazartesi geliyo sanırım...

iyi akşamlar busemcim...
eşin gitmeyi kabul etti yani...
valla bizde gitsek bir ara fena olmaz ama hayatta gelmez benimki biliyorum...

evet canım yarım ağızla giderim dedi ama doktorun yanında gıcıklık yapmasa bari.
sigara içme deyince suratı bir karış oluyor. ben o yüzden tedirginim.
gel sen de görüşmüz oluruz. bu topikte kaç hastası var acaba.

bigün üşenmezsem gidicem eşimin yanına tahlil yaptırmaya oda ödem olduğunu düşünüyo
kuzum bi kere eşin haklı gitmemekle daha histeroskobi yapmamış tatlım
ben seval hanıma gittiğimde herşeyimi tamamladı ki ilk denemem olucaktı öyle başladı tüpe
rahimde yapışıklık çıktı yapmasaydı tutmıcaktı belkide
herşeyin yapılması lazım canım genetik testlerini yaptırdın mı sen

bana bişeyler yazzz:)))) neden 2 tanene bebiş konmuş olabilirr acabaa çok kalitelimi deyil yumoşlarım ondanmı 2 tane konduu güldenimm...

canım topikte çok hastası var aslında bizim listemiz var biliyorsun ordan saymak lazım bi çoğu hamile bi de...
dedim ya bize nasip olmadı ama gebelik hulusi bebeklerimiz çok..
birazdan sayar bakarım...
eşinde doktoru görünce herhalde terslik yapmaz gerçi sigara mevzusunu illaki açacak söyleyeceği şey sigaranın dölleyen siperimin kalitesini bozduğunu gebeliğin bundan bile oluşmamış olabileceğini sölerse canı sıkılacak inşallah sorunsuz geçer...olmadı sen girer konuşursun içeri..haftasonu gelebilirmiyim şimdiden bişey demek zor ama hafta içi netleştiririz...

canım aslında negatifi aldığım gün konuşmak istedim bunları ama telefonda olmaz eşinle yanıma gelin dedi bana konuyu kapattık..
bu kez illaki bişeyler yapar sanırım histeroskopi 300-400 arası bi ücret olmalı başkentte en son kdr arkadaşımız çekilmişti ona sormak lazım...
bende onun yapmasını isterim histeroskopiyi gürganda da yaptırma durumum olabilir ücretine göre tabiki...

Son düzenleme:
dinlenmezsen geçmesi zaman alıyo o sebepten iş güç nayııırrrrrr....
saolsunlar arkadaşımı memnun eden herşeyi bende severim ailecek bi işin ucundan tutmaları güzel Allahrazı olsun hepsinden...

Evet canimcim herkesten Allah razi olsun insan boyle zamanda ihtiyac duyuyor insana

Selam canim ben 5.gunu devirdim gun sayiyorum insallah bende hulusi hocanin bereketli ellerinden nasibimi almisimdir

bana bişeyler yazzz:)))) neden 2 tanene bebiş konmuş olabilirr acabaa çok kalitelimi deyil yumoşlarım ondanmı 2 tane konduu güldenimm...

canım benim 2 tane konulmasının sebebi genelde doktorun tercihi oluyor kalite durumuna göre karar verdiklerini sanmıyorum..
bana ilkin de 1 tane ikincisinde 3 tane son tüpte de 2 tane kondu ve hepsi birinci kaliteydi tamamen doktorun tercihi yanii..
diğer embriyolara nolmuş peki..

Evet canimcim herkesten Allah razi olsun insan boyle zamanda ihtiyac duyuyor insana

Selam canim ben 5.gunu devirdim gun sayiyorum insallah bende hulusi hocanin bereketli ellerinden nasibimi almisimdir

bu kez zaten gözü kapalı tüpe girişmem canım...
genetikle ilgili hiç bişeye bakılmadı hep iyi kalite embriyo transfer edildi sanırım ondan şüphe uyandıran bi durum olmadığından gerek duyulmamış
bence şüphe uyandıracak çok şey var neden embriyolar 5.güne gitmiyor
neden dış gebelik geçirdim dış gebelik genelde embriyoda genetik bi hata varsa oluşurmuş
sorular sorular sorular beynim çok dolu..
bunları düşünürken Rabbim yüzümü güldürse kendiliğinden sağlıklı bir evlat nasip etse nasıl güzel olur ahhh ah:97::97::97::97:

evet aslında ilk bana da eşin sigarayı bıraktımı dedi bırakmadı dedim ama azalttı dedim. bu yüzden olmayabilir seninki dedi. o zaman sinirlendim. benimki aksi bırakmıyor işte. ben ne yapıyım elimden geleni yapıyorum. onun sigarayı bırakmasını beklersek ben 80 yaşına gelirim. ben içmiyorum kesinlikle. tek geleyim dedim olmaz illa gelecek dedi herhalde sigara konuşulur ben susmayı düşünüyorum. ne istiyorsa söylesin tutmadı ya haklı artık sigara konusunda. odaya tek girmem mümkün gözükmüyor.... zaten doktorla ara sıra didiştim. farklıydı bizim doktor hasta durumları. çok seviyorum hulusiyi. senin sayende tanıdım. seni de seviyorum.

inşallah canım. zaman çabucak geçiyor inşallah doğuma gün sayacağın günler de gelecek.

kızlar ya canım çok sıkkın tansiyonumu düşürmeye çalışıyorum ama ben bebişe bişey olcak diye korktukça daha çok çıkıyo bugün limon suyu falan içtim zararı olurmu acaba o biraz düşürdü ama günde 3 kere ölçüyorum değerler birbirini tutmuyo çıldırcam ne yapabilirim ne yiyeyim düşmesi için

derincim tansiyonun genelde nasıldır peki gebelik dışında da sık sık yükselirmi yoksa şu an yaşadığın gebelik tansiyonu diye bir durummu:26::26::26:

derincim tansiyonun genelde nasıldır peki gebelik dışında da sık sık yükselirmi yoksa şu an yaşadığın gebelik tansiyonu diye bir durummu:26::26::26:

benim tansiyon normaldede bi düşer bi çıkar zaten sülalenin hepsi tansiyon hastası ama benim vücut alışmıştı şimdide ölçmesem bilemicem yüksek olduğunu hiç belirti yapmıyo bu yüzden bebeğime bişey olsun istemiyorum perşembeye kadar günde 3 kere ölç dedi doktor perşembe kontrolüm var keseyi görcez inşallah

amiiiiiin canım benim inşallahhhhhhh tez zamanda gelsin bebişin
tatlım benimde sağlıksız 3 gebeliğim vardı biliyosun transferde 4 tane 1. kalite yumurtam oldu
ama gebeliklerdeki ya yumurtada ya spermde sorun vardı
genetik tahlillerinde kan tahlillerinde bişii çıkmadı
histeroskobide septum çıktı ki buda sağlıklısız gebeliklere sebep olabiliyomuş
demek istediğim canım herşeyini tamamla öyle yaptır
olacak inanıyorum rabbim bu kadar isteyen bizlerin kollarını boşbırakmaz ama zamanı var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…