evet aslında ilk bana da eşin sigarayı bıraktımı dedi bırakmadı dedim ama azalttı dedim. bu yüzden olmayabilir seninki dedi. o zaman sinirlendim. benimki aksi bırakmıyor işte. ben ne yapıyım elimden geleni yapıyorum. onun sigarayı bırakmasını beklersek ben 80 yaşına gelirim. ben içmiyorum kesinlikle. tek geleyim dedim olmaz illa gelecek dedi herhalde sigara konuşulur ben susmayı düşünüyorum. ne istiyorsa söylesin tutmadı ya haklı artık sigara konusunda. odaya tek girmem mümkün gözükmüyor.... zaten doktorla ara sıra didiştim. farklıydı bizim doktor hasta durumları. çok seviyorum hulusiyi. senin sayende tanıdım. seni de seviyorum.
üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılmıyor mu hist ve laporskp.
benim arkadaşım paü de hiç para vermeden doçente yaptırdı perde ameliyatı da oldu.
özel nilerde farklı fiyat mı oluyor acaba?
bende şu kısacık iki günde sevdim seni iyiki geldin canım aramıza
sigara mevzusunda ilk görüşmemizde eşime de dedi bırak olmadı azalt dedi benimki güldü ve sadece azalttı o dönem ama doktor ısrarcı olmadı çok çünkü sperm değerlerimizde sorun yoktu yinede bıraksan daha iyi olur dedi bence bizde gittiğimizde mutlaka sigara muhabbeti olur yine..
hicc iyyy demiyorum vcunku bende yikanmicam cnm sadece sacimiyikicambirşey itiraf edicem sakın gülüp ıyy demeyin transferde totem yaptım bu sefer test günüme kadar banyo yapmadım öncekilerde dayanamayım 5.gün yapıyordum ama bu sefer yapmadım
ohh ellerine s aglik annenlerin.niyee tatli yok.kiz sucum ne:)))maalesef canım, üst katta uzun süredir misafirim vardı, eşim alt katı temizliyor ama yukarı hiç bakmamıştı. bugün annem gelince halıları kaldırdı, banyoyu mis yaptı ohhaftaya yine gelip alt katı parlatacak sen hala geziyo musuuuunnnnnn, yürü çabuk evine, yok sana tatlı matlı
ben çoğunu sezonda izlemiştim, şu an çok dizim kalmadı ya :44:
mehtap nerde canımcım
canım benim 2 tane konulmasının sebebi genelde doktorun tercihi oluyor kalite durumuna göre karar verdiklerini sanmıyorum..
bana ilkin de 1 tane ikincisinde 3 tane son tüpte de 2 tane kondu ve hepsi birinci kaliteydi tamamen doktorun tercihi yanii..
diğer embriyolara nolmuş peki..
başkent üniversite hastanesi ama yarı özel daha önce tamamen özeldi biz orda yapılan işlemlerin farkını ödüyoruz sadece yani üniveriste hastanelerine göre pahalı ve ücret alınıyor..
ilk hastanem gazi üniversitesiydi orda ekstra bir para ödemedim tüpün haricinde gerçi orda da rutin rahliller yapıldı hep...başkent üniveriste hastanesi ama ücretli yapıyo diğer üniveriste hastaneleri sanırım ücretsiz öyle duymuştum...onda da zaman sorunu var işte kimbilir işlem gününü ne zamana verirler..
vayyyyy anasiniiiii beee oh hhayat hulusiye guzel:)))aynı mesajı iki kere göndermşim neyse olsun....hulusi moldovadaymış otelde yemekteymiş interntten gördüm.
iyi geceler cnm optummmkızlar ben acil çıkış kapısını kullanıyorum ve kaçıyorum beyimin yanına
kızlar ben acil çıkış kapısını kullanıyorum ve kaçıyorum beyimin yanına
inşallah canım. zaman çabucak geçiyor inşallah doğuma gün sayacağın günler de gelecek.
kizlar ben yatiyorummm zaten kimse de bugun doktora gitmissin veya gidicektin naptin diyen olmadi((
neyse bosverin..
hepinizi optum ....iyi gecelerrr..
canım geçmiş olsunn sanırım bazı sıkıntılı durumlar varmışş..İnşallaahh hayırlısıyla devam edersiniz bebişinleee.....canım tekrar başlarsan tefriciyeye haberim olsun elimden geldiğince okumana faydam dokunursa seviniirmm Rabbim dualarımızı kabul etsinnamin canm benm inş... buna gönülden amin diyorummmm
baslarsan bildirirsin canm..sanırım benmde tefriciyeler biraz cok oldu ikinciye 4444 tane yapma durumum var eğer öyle olursa bildiririm sana canm okursun olurmu
anma ne zorlanmışsın filmde bende düşünüyodum gitmyi vazgeçtimm....bana da aksiyon bilim kurgu olsunn 3boyutlu falan bayılıyoruz karıkocaa..valla kuzum çok kasfetliydi çok bunaldım filmden ziyade ortam çok boğdu
mısır kokusu beni bunalttı
ben de gitmek istiyorumm hükümet kadına beyaz shov da ekip olarak çok hoşuma gitti..hikaye de çok güzeel benceeeben de kesin sıkılırım. aslında hükümet kadına gitmek istiyordum ama onun için de kimseden yorum duymadım.
anam senin kadar hmarat olmasam da iş le pc arasnda dip geliyorm ama arya kocam da giirnce bi türlü yazamadımm
Ooo guldenimm ben evimde yatistayim biraz once abdest alip fetih suresini okudum(Allah kabul etsin) ama kendime gelemedim biraz dolandim nefes nefese kaldim kalbim hala deli gibi carpiyor demek hala ohss vucudumda dolasiyor :2: sen napiyosun canimcim
şifa olsun bebeeem ben de manevi reçeteleri yapıcam inşaallah...maddi reçeteler tüpsüz bebişde çok işe yaradığı için bu tür kitapların terkiplerinde...ancak yumoş kalitsini yükseltmeye faydası olacak karışımlara varımm....Kızlar elime bir dua kitabı geçirdim içinde çocuğu olmayanlara maddi manevi reçeteler diye bir bölüm var manevi reçete kısmını dualar maddi reçete kısmını bazı karışımlar yani yeme içme oluşturuyor..
zamanla azar azar paylaşcam sizlerle...belki birilerine şifa olur...kendimde bazılarını uygulayacam
normalde kan görsem bayılırım ama onları izlerken zevk alıyorum özellikle otopsi sahneleri
demek kii 4 .güne giderse donduracaklar benim 2 tane transferim olmuştuu kalan 2 tanesi 5. güne gitmedi çözüldükten sonraa ziyan oldu..inşaallah seninkiler donduurlur 5. güne kadar gider...kardeş yaparsın bebelerinee tatlımmanladım canımmm benimm geriye 3 tanee yumoşum kaldıı onlarr 1 gün daha kalıp dondurulucakmışşş.... doktorumun demesine göree benim yumoşlarr güzelll ama bildiğiniz üzre eşimin spermleriinde sorun varr morfolojii 0 ama canlı spermm bulundu ve döllendi sonuçtaa doktorr yumurtalarınn şuandaa güzell ama yarın nasıl olur bilemeyizz 2 tane koyuyorum dedii normalde koymuyomuşşş biri tutmazsa diyeri tutsun diye düşündüü galiba ..
kızlar ben acil çıkış kapısını kullanıyorum ve kaçıyorum beyimin yanına
kizlar ben yatiyorummm zaten kimse de bugun doktora gitmissin veya gidicektin naptin diyen olmadi((
neyse bosverin..
hepinizi optum ....iyi gecelerrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?