kizlar ben yatiyorummm zaten kimse de bugun doktora gitmissin veya gidicektin naptin diyen olmadi((
neyse bosverin..
hepinizi optum ....iyi gecelerrr..
En erken ben kalkıyorum sanırımesim hep işte olsa uyurdum belki neyse duamı ettim hepimize allhımın izniyle hersey iyi olsun yarını saymıyorum son iki gun allhımın izniyle melegimi görmk nasip olsun 28 subat perşembe mubarek gun gidecez vede subat aynın cıkış gunu mart ayna girmeye az kldı martıda atlattıkmı yaz geliyor demktir rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar duanızı eksik etmeyin duamdasınız allhım hepimizn yardımcısı olsun.....
Gunaydin canim bende sabah 8 de ilacim oldugu icin erken kalkiyorum. Az kaldi meleginle randevuna hersey yolunda gider insallah.. Bende gun sayiyorum 6 gun kaldi teste hicbirsey hissetmiyorum hayirli bir haber alsaydim bende :18:
Transferimden sonra ilk üçgun sol kasıgım cok agrımıştı gosguslerim şişti ama hafifti agrı vardı bide teste gitmedn birgun once cok bel agrım olmuştu bide giderkn bnde dıyodum bişey hissetmıyorum diye ikinci teste giderkn sol kasgım iğne batr gbi batıyordu belirtm bunlardı yani sen duanı hep et canım rabbimn izniyle iyi haberi alırsın inş bende melegimi görup kalp atışını ve saglıklı gelişiminin haberini almk nasıp olsun inş rabbim herkese hayırlısyla nasıp etsın canım beklmk yokmu varya :18:
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inş dualarımz hepimizle olsun duamdasınız canım bugun yanlız kalcm kayınvalidem asker den gln akrabmız var onun kurbanına gidyor esmde yok belki az karsı komsuya giderım öğln ymene ilcım da var ya tek yiyemem belki yakınmda ablm olaymış iydi memlktte pufffBenimde sol kasigimda agri oldu hala oluyor. Goguslerim sis ama cok aci yok sadece uclari cok aciyor. Hayirlisi ne diyim Rabbim iyisini bilir Allah hepimizin kucagini doldursun..
En erken ben kalkıyorum sanırımesim hep işte olsa uyurdum belki neyse duamı ettim hepimize allhımın izniyle hersey iyi olsun yarını saymıyorum son iki gun allhımın izniyle melegimi görmk nasip olsun 28 subat perşembe mubarek gun gidecez vede subat aynın cıkış gunu mart ayna girmeye az kldı martıda atlattıkmı yaz geliyor demktir rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar duanızı eksik etmeyin duamdasınız allhım hepimizn yardımcısı olsun.....
Herkese gunaydin musmutlu bir gun olsun..
Güüünnnaaayyyddııınnnnnn
Bir herif gününden hepinize mutlu pazarlar diliyorum
Ben beyimi boğmak istiyom kızdırdı beni ama cici olcam hanımefendiliğimi bozmayacam
Sana da gunaydin canimcim bu guzel pazar gununde neden arkadasimi sinirlendiriyor enisteyi kiniyorumUmursama gunun tadini cikar
sizi çok özledik canlar serumla ayakta duruyoz afedersiniz ne yesek çıkarır olduk bu arada dün giremedim kızlar rahatsızlıktan bebeğimin kalp atışlarını da duydukRabbime sonsuz şükür teyzoşlarımız hasta yatağımızda bile hep aklımızdasınız bir bir dua listesi yaptık size Rabbim herkesin yüzünü güldürsün hepinizi kocaman öpüyorum
sizi çok özledik canlar serumla ayakta duruyoz afedersiniz ne yesek çıkarır olduk bu arada dün giremedim kızlar rahatsızlıktan bebeğimin kalp atışlarını da duydukRabbime sonsuz şükür teyzoşlarımız hasta yatağımızda bile hep aklımızdasınız bir bir dua listesi yaptık size Rabbim herkesin yüzünü güldürsün hepinizi kocaman öpüyorum
bende kınım kınım kınıyorum kendisini
umursamıyorum zaten eşşek herif işte..
maşallahhh demek serum bağlatalım derken bi de kalp atışları duyulmuş
güzel duaların ve temennilerin için saol canım Allahrazı olsun
Evet eguşum Rabbime sonsuz şükür kalp atışını da duydukbende kınım kınım kınıyorum kendisini
umursamıyorum zaten eşşek herif işte..
maşallahhh demek serum bağlatalım derken bi de kalp atışları duyulmuş
güzel duaların ve temennilerin için saol canım Allahrazı olsun
Caniimm ne guzel dunyanin en guzel melodisini duydun demek darisi basimiza olsun Rabbim bizlerede nasip etsin.. Mide bulantilarin kotu olmus ama melegin iyi olsun da bulantilarinda gecer insallah..
Simdi gorumcekle konustum onlarda sabah sabah sinir harbi yasamislar ve kusmusler.. Bu pazar hareketli baslamis sonu guzel bitsin insallah..
Evet eguşum Rabbime sonsuz şükür kalp atışını da duydukbelki de serum değil o mutluluk ayağa kaldırdı bizi Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bebişler versin canımcım ne demek Rabbim kabul etsin hep dua ediyoz size
evet tatlım o kadar güzel bir şey ki Rabbim sana da buradaki herkese bu güzel duyguları yaşatsınCaniimm ne guzel dunyanin en guzel melodisini duydun demek darisi basimiza olsun Rabbim bizlerede nasip etsin.. Mide bulantilarin kotu olmus ama melegin iyi olsun da bulantilarinda gecer insallah..
Simdi gorumcekle konustum onlarda sabah sabah sinir harbi yasamislar ve kusmusler.. Bu pazar hareketli baslamis sonu guzel bitsin insallah..
günaydınn bebeeemmm herkes nerelerdee bakeem ben herifi postaladım özel derse gitti akşama kadar da gelemezGüüünnnaaayyyddııınnnnnn
Bir herif gününden hepinize mutlu pazarlar diliyorum
Ben beyimi boğmak istiyom kızdırdı beni ama cici olcam hanımefendiliğimi bozmayacam
Sana da gunaydin canimcim bu guzel pazar gununde neden arkadasimi sinirlendiriyor enisteyi kiniyorumUmursama gunun tadini cikar
Selamın Aleykum canlarım nasılsınız ıyısınızdır inşaallah... (yokhe nasıl gıdıyor cnm sn nptn nslsn)
günaydınn bebeeemmm herkes nerelerdee bakeem ben herifi postaladım özel derse gitti akşama kadar da gelemez...ohh be dün bütün günümü akşamımı yedi..hiç bitmii nazı niyazı..gündüz temzilik damarı kabarır akşama da yemek çay ilgi faslı bitmez..çocuk gibi pışpış istiyor ayooll. ..ayy ne çok yakınmışımm bilmeyen de dayakçı kocam var dert yanıyorum sanır
merhaba canımm arkadaşımmnasılsın bakalım bugünn..bu aralar sürekli rüyalar görüyorum..ama bu gece çok güzel bir rüya gördümm doktora gidiyorumm ve test yaptırıyorumm tedavideymişim güyaaa 400 lü bir değerle hamile olduğumu öğrendimm..ve kasık ağrım olduğu aşırı şiş olduğum için de beklemediğim bir sonuç olduğu için çok sevinçli olduğumuhatırlıyorum...ben rüyamı sana yordum canımm..inşaallah güzel bir değerle hamişlik haberini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?