Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydin canim bende sabah 8 de ilacim oldugu icin erken kalkiyorum. Az kaldi meleginle randevuna hersey yolunda gider insallah.. Bende gun sayiyorum 6 gun kaldi teste hicbirsey hissetmiyorum hayirli bir haber alsaydim bende :18:

Gunaydin canim bende sabah 8 de ilacim oldugu icin erken kalkiyorum. Az kaldi meleginle randevuna hersey yolunda gider insallah.. Bende gun sayiyorum 6 gun kaldi teste hicbirsey hissetmiyorum hayirli bir haber alsaydim bende :18:

Transferimden sonra ilk üçgun sol kasıgım cok agrımıştı gosguslerim şişti ama hafifti agrı vardı bide teste gitmedn birgun once cok bel agrım olmuştu bide giderkn bnde dıyodum bişey hissetmıyorum diye ikinci teste giderkn sol kasgım iğne batr gbi batıyordu belirtm bunlardı yani sen duanı hep et canım rabbimn izniyle iyi haberi alırsın inş bende melegimi görup kalp atışını ve saglıklı gelişiminin haberini almk nasıp olsun inş rabbim herkese hayırlısyla nasıp etsın canım beklmk yokmu varya :18:

Benimde sol kasigimda agri oldu hala oluyor. Goguslerim sis ama cok aci yok sadece uclari cok aciyor. Hayirlisi ne diyim Rabbim iyisini bilir Allah hepimizin kucagini doldursun..

Benimde sol kasigimda agri oldu hala oluyor. Goguslerim sis ama cok aci yok sadece uclari cok aciyor. Hayirlisi ne diyim Rabbim iyisini bilir Allah hepimizin kucagini doldursun..
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inş dualarımz hepimizle olsun duamdasınız canım bugun yanlız kalcm kayınvalidem asker den gln akrabmız var onun kurbanına gidyor esmde yok belki az karsı komsuya giderım öğln ymene ilcım da var ya tek yiyemem belki yakınmda ablm olaymış iydi memlktte pufff

Güüünnnaaayyyddııınnnnnn
Bir herif gününden hepinize mutlu pazarlar diliyorum
Ben beyimi boğmak istiyom kızdırdı beni ama cici olcam hanımefendiliğimi bozmayacam

Herkese gunaydin musmutlu bir gun olsun..

günaydın şekerler...

Güüünnnaaayyyddııınnnnnn
Ben beyimi boğmak istiyom kızdırdı beni ama cici olcam hanımefendiliğimi bozmayacam

Sana da gunaydin canimcim bu guzel pazar gununde neden arkadasimi sinirlendiriyor enisteyi kiniyorum Umursama gunun tadini cikar

sizi çok özledik canlar serumla ayakta duruyoz afedersiniz ne yesek çıkarır olduk bu arada dün giremedim kızlar rahatsızlıktan bebeğimin kalp atışlarını da duyduk Rabbime sonsuz şükür teyzoşlarımız hasta yatağımızda bile hep aklımızdasınız bir bir dua listesi yaptık size Rabbim herkesin yüzünü güldürsün hepinizi kocaman öpüyorum

bitanem doktora gitmişsin inşallah herşey çok güzel geçmiştir inanıyorum bu sefer senin de bebeğin gelecek hiç bir şeye takılma sadece moralini yüksek tut bebişin sana sımsıkı tutunur tatlım burada ilk seninle tanışmıştık bana çok yardımcı olmuştun her duamızda aklımdasın canımcım güzel haberlerini bekliyoz bitanem

Sana da gunaydin canimcim bu guzel pazar gununde neden arkadasimi sinirlendiriyor enisteyi kiniyorum Umursama gunun tadini cikar

bende kınım kınım kınıyorum kendisini
umursamıyorum zaten eşşek herif işte..

maşallahhh demek serum bağlatalım derken bi de kalp atışları duyulmuş
güzel duaların ve temennilerin için saol canım Allahrazı olsun

Caniimm ne guzel dunyanin en guzel melodisini duydun demek darisi basimiza olsun Rabbim bizlerede nasip etsin.. Mide bulantilarin kotu olmus ama melegin iyi olsun da bulantilarinda gecer insallah..

Simdi gorumcekle konustum onlarda sabah sabah sinir harbi yasamislar ve kusmusler.. Bu pazar hareketli baslamis sonu guzel bitsin insallah..

Evet eguşum Rabbime sonsuz şükür kalp atışını da duyduk belki de serum değil o mutluluk ayağa kaldırdı bizi Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bebişler versin canımcım ne demek Rabbim kabul etsin hep dua ediyoz size

bizimki dünden gelen bi gerginlik bugünde evde olunca kalkıp gitsin diye gözüne bakıyorum sinirim bozuluyo görünce...
şehirdışına çıkarkende ayrılıyoz diye üzülüyodum bu ne biçim iş arkadaş

evet tatlım o kadar güzel bir şey ki Rabbim sana da buradaki herkese bu güzel duyguları yaşatsın evet canım midemiz baya hassas çıktı ağızdan bir şey almak çok zor oluyo ama inş bebeğim sağlıklı olsun bu da geçecek

Selamın Aleykum canlarım nasılsınız ıyısınızdır inşaallah... (yokhe nasıl gıdıyor cnm sn nptn nslsn)

Güüünnnaaayyyddııınnnnnn
günaydınn bebeeemmm herkes nerelerdee bakeem ben herifi postaladım özel derse gitti akşama kadar da gelemez...ohh be dün bütün günümü akşamımı yedi..hiç bitmii nazı niyazı..gündüz temzilik damarı kabarır akşama da yemek çay ilgi faslı bitmez..çocuk gibi pışpış istiyor ayooll...ayy ne çok yakınmışımm bilmeyen de dayakçı kocam var dert yanıyorum sanır

merhaba canımm arkadaşımmnasılsın bakalım bugünn..bu aralar sürekli rüyalar görüyorum..ama bu gece çok güzel bir rüya gördümm doktora gidiyorumm ve test yaptırıyorumm tedavideymişim güyaaa 400 lü bir değerle hamile olduğumu öğrendimm..ve kasık ağrım olduğu aşırı şiş olduğum için de beklemediğim bir sonuç olduğu için çok sevinçli olduğumuhatırlıyorum...ben rüyamı sana yordum canımm..inşaallah güzel bir değerle hamişlik haberini alacağız

bri herif gününden daha selamlarr....
benimde beyim dün sabah 9dan akşam 18e kadar olan araba bakımına şu an itibariyle devam için çıktı..
dün bikaç aksesuar yaptımış boya işi olmuş bugünde yıkatcak temizletcek sevgilisiniiiii
saten hafta içi yok yoğun yanii adı üstünde haftasonu psikoljikmen insan devamlı beraber oluruz gezeriz modunda oluyor
vee bunlar olmayıp üstüne yalnız kalınca deli oluyorumm uleeeyynnnn...
neyse her hafta sonu olmaz ya böyle arabayla dimi yanii bakım olsun beni gezdirecek inş...
neysekiii akşamları arabada değilde benim koynumdaaa

Son düzenleme:
Selamın Aleykum canlarım nasılsınız ıyısınızdır inşaallah... (yokhe nasıl gıdıyor cnm sn nptn nslsn)

Aleykum selam efenim

dayakçı olmasına gerek yokki şiddetin bi sürü çeşidi var seninkide ilgi arsızlığıyla bunaltım şiddet uyguluyoo kısıtlıyoo seni
benimkide gitti şimdi ohhhh rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…