canım benim, hala şoktayım okudaklarıma inanamıyorum. kaç gündür rahatsızlıkta giremiyordum. İnşallah rabbim meleğine bir mucize verir. Rabbim size bağışlasın evladınızı. moralini yüksek tut bitanem. Rabbim kun fe yekun demesiyle herşey olur. Hepimizin evlatlarını rabbim korusun. Sana dua edeceğim. Allaha emanet ol. Sabırlı ol...Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim…
bri herif gününden daha selamlarr....
benimde beyim dün sabah 9dan akşam 18e kadar olan araba bakımına şu an itibariyle devam için çıktı..
dün bikaç aksesuar yaptımış boya işi olmuş bugünde yıkatcak temizletcek sevgilisiniiiii
saten hafta içi yok yoğun yanii adı üstünde haftasonu psikoljikmen insan devamlı beraber oluruz gezeriz modunda oluyor
vee bunlar olmayıp üstüne yalnız kalınca deli oluyorumm uleeeyynnnn...
neyse her hafta sonu olmaz ya böyle arabayla dimi yanii bakım olsun beni gezdirecek inş...
neysekiii akşamları arabada değilde benim koynumdaaa
günaydınn bebeeemmm herkes nerelerdee bakeem ben herifi postaladım özel derse gitti akşama kadar da gelemez...ohh be dün bütün günümü akşamımı yedi..hiç bitmii nazı niyazı..gündüz temzilik damarı kabarır akşama da yemek çay ilgi faslı bitmez..çocuk gibi pışpış istiyor ayooll. ..ayy ne çok yakınmışımm bilmeyen de dayakçı kocam var dert yanıyorum sanır
merhaba canımm arkadaşımmnasılsın bakalım bugünn..bu aralar sürekli rüyalar görüyorum..ama bu gece çok güzel bir rüya gördümm doktora gidiyorumm ve test yaptırıyorumm tedavideymişim güyaaa 400 lü bir değerle hamile olduğumu öğrendimm..ve kasık ağrım olduğu aşırı şiş olduğum için de beklemediğim bir sonuç olduğu için çok sevinçli olduğumuhatırlıyorum...ben rüyamı sana yordum canımm..inşaallah güzel bir değerle hamişlik haberini alacağız
selam şeker...
herifleri herifleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı:113::113::113::113:
ay bugün çok negatifim
şifa olsun bebeeem ben de manevi reçeteleri yapıcam inşaallah...maddi reçeteler tüpsüz bebişde çok işe yaradığı için bu tür kitapların terkiplerinde...ancak yumoş kalitsini yükseltmeye faydası olacak karışımlara varımm....
ben görünce bakamıyorum ölee filmlere ayyy böle oluyorumm :83::83::83::83::83::83:
demek kii 4 .güne giderse donduracaklar benim 2 tane transferim olmuştuu kalan 2 tanesi 5. güne gitmedi çözüldükten sonraa ziyan oldu..inşaallah seninkiler donduurlur 5. güne kadar gider...kardeş yaparsın bebelerinee tatlımm
selammm canım...
kızzzzs bu mu negatif halinnn anammm negatif hali bile çok datluuu yirimmmm seniiiiiiii
atalım kazana hatta telde herifleri keselimde rahatlayalımm senleeee
bak müsaitsen arıycam adamın teli evde bırak git dedim nasılsa beni aramıyor çıkınca
dışarııı...
dakkaları var arıycam dedim milletiiii:102::102:
arıycam arayacağımı sonra kapatcam komple telini yoksa zırt bırt çalar dostları ararsaaa
ahan biri arıyor bileeee
evet canımmm inşallahh bebelerime kardeşşş yaparımm donarlar inşallah
vallahi telefonun sesini duydum ardından bu mesajı okudum arayan sendin demek
ama tel teeee yatak odasından çaldı ben salonda pinekliyom kaldırma beni şimdi kim alcakta konuçcak boşver sabah annemgillerlen görüştüm tamam onlarıda savdım dedim bıraktım yatak odasında çıktım teli almayacam elime arasın dursun ben o arıyo sandım meğersem senmişin...
heeee bendimmmmm çok küstümmmmm çokkkk neyseki vallahi demişinnn mesajı sonra okumuşun...
sabırsız davrandım huyum işte sen burayı okumadan daha fazla dayanamadım hasretliğeeee
eee nolcakkk şimdiiiiiiiiiiiiiii
hevesim kırıldııııııııı :))
yani salonla yatak odasıda baya uzakk haklsınnnnn :)
tatlım bi yandan nette dolanıyom hayvan besliyom ekip biçiyom çok işim var halimi görsen bugün sabahın körü kahvaltı yapmışım zaten 6.30 da uyandım nasıl açım ama mutfağa gidip bişiler yemeye üşeniyorum dağınık haldeyim bir saattir aynı kaldayım reklam izleyip duruyom birisi değiştirse süpper olcaktel yine çaldı yine bendim deme atarım 8.kattan kendimi
dondurma için bugün haber verceklermi canımcım
hehhhh olacak buyduuuu gelipte 2günde temizliğinin dibine vurursan ahanda böyle olursunnnnn
yazıkkkk çok acıdımmm sana ben keşke olaydım orda anahtarda olaydıda kapıyı açar girerdimm sana sofra kurardımmm canımmmmm
demeyecem çünküüü atma kendiniiii..
bana lazımsın sennn ankaraya gelince mamalarından yiycemmmmmmmm
burdannn aranan kişilik denen hatunu yerinden kalkmayıp benim kıymetli vaktimii harcadı heyecanımı öldürdüğü için...
bunu üstüne bende benkayrayı ararım bakıyım yeğenlerim nasıl dedim o da meşgul olduğu için...
bide üstüne koçusumu çok ösledim onu ararım deyipte oda meşgule attığı için kınıyorummmm...
ama seviyorumde onlarıııı işte napıyımmmmmmmmmmmm
ee artık nasıl telafi edersiniz bilmiyorummmm dahada davosa gelmemmmmmmmmmmmmmm diyorummm
şu anda da çalışyoooo yok susmaz bugün bu tel mağdurum...
canım saol benimki psikolojik yorgunluk ondan yerime saplanıp kaldım beden yorgunluğu vız gelir...
aklımda sorular dolanıyooo bi de eşimle limoni olunca enerjim tükeniveriyo birden...
siz benim bunalım hallerimi pek bilmezsiniz madde bir yemek yemeyi unuturum
madde 2 tel ları açmam daha doğrusu başka odaya bırakırım yanımda olursa açarım çünkü kendimi biliyorum..
madde3 kapıyı çalan olursada açmam
madde4 evi toplamam
madde5 nete yapışır o site senin bu site benim dolanırım
madde6 bi yandan tv açık olur izlemem bi yandan müzik açık olur acıklı acıklı onu dinlerim daha çok madde var işte böle bi günümdeyim
4.şahısı aramıycammm çünküü başıma ne gelir bilmiyorumm daha kaldıramam olacakları...
en iyisiii burdanda kalkıp namazı kılıp dışarı atayım kendimide stres atayım soktunuz beni streseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?