Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim, hala şoktayım okudaklarıma inanamıyorum. kaç gündür rahatsızlıkta giremiyordum. İnşallah rabbim meleğine bir mucize verir. Rabbim size bağışlasın evladınızı. moralini yüksek tut bitanem. Rabbim kun fe yekun demesiyle herşey olur. Hepimizin evlatlarını rabbim korusun. Sana dua edeceğim. Allaha emanet ol. Sabırlı ol...

selam şeker...
herifleri herifleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı:113::113::113::113:
ay bugün çok negatifim

heyyy allahım biz evde durmuyo diye kızarız hatunda evde diyeee
ama eniştemde çok ilgi bekliyor benim kociş evde olsa mümkünse onu rahat bırakacan adam özgür takılmayı seviyor..
yani beni rahat bırak sende rahat ol modunda kocam...
bide adamın temizlik damarı var sizde o başka bişi zatennn asla göremem benn
dayakçı değillll seni çok seven yardımcı kocan var...
varya senin ikizlerin olsunnn hiç korkma böyle bi adam hepsinede bakar inş....
rüyanda hayra çıksınn inş. teyzoşş olalımmm

selam şeker...
herifleri herifleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı:113::113::113::113:
ay bugün çok negatifim

selammm canım...
kızzzzs bu mu negatif halinnn anammm negatif hali bile çok datluuu yirimmmm seniiiiiiii
atalım kazana hatta telde herifleri keselimde rahatlayalımm senleeee
bak müsaitsen arıycam adamın teli evde bırak git dedim nasılsa beni aramıyor çıkınca
dışarııı...
dakkaları var arıycam dedim milletiiii:102::102:
arıycam arayacağımı sonra kapatcam komple telini yoksa zırt bırt çalar dostları ararsaaa
ahan biri arıyor bileeee

evet canımmm inşallahh bebelerime kardeşşş yaparımm donarlar inşallah

vallahi telefonun sesini duydum ardından bu mesajı okudum arayan sendin demek
ama tel teeee yatak odasından çaldı ben salonda pinekliyom kaldırma beni şimdi kim alcakta konuçcak boşver sabah annemgillerlen görüştüm tamam onlarıda savdım dedim bıraktım yatak odasında çıktım teli almayacam elime arasın dursun ben o arıyo sandım meğersem senmişin...

heeee bendimmmmm çok küstümmmmm çokkkk neyseki vallahi demişinnn mesajı sonra okumuşun...
sabırsız davrandım huyum işte sen burayı okumadan daha fazla dayanamadım hasretliğeeee
eee nolcakkk şimdiiiiiiiiiiiiiii
hevesim kırıldııııııııı :))
yani salonla yatak odasıda baya uzakk haklsınnnnn :)

Son düzenleme:

tatlım bi yandan nette dolanıyom hayvan besliyom ekip biçiyom çok işim var halimi görsen bugün sabahın körü kahvaltı yapmışım zaten 6.30 da uyandım nasıl açım ama mutfağa gidip bişiler yemeye üşeniyorum dağınık haldeyim bir saattir aynı kaldayım reklam izleyip duruyom birisi değiştirse süpper olcak tel yine çaldı yine bendim deme atarım 8.kattan kendimi

hehhhh olacak buyduuuu gelipte 2günde temizliğinin dibine vurursan ahanda böyle olursunnnnn
yazıkkkk çok acıdımmm sana ben keşke olaydım orda anahtarda olaydıda kapıyı açar girerdimm sana sofra kurardımmm canımmmmm
demeyecem çünküüü atma kendiniiii..
bana lazımsın sennn ankaraya gelince mamalarından yiycemmmmmmmm

burdannn aranan kişilik denen hatunu yerinden kalkmayıp benim kıymetli vaktimii harcadı heyecanımı öldürdüğü için...
bunu üstüne bende benkayrayı ararım bakıyım yeğenlerim nasıl dedim o da meşgul olduğu için...
bide üstüne koçusumu çok ösledim onu ararım deyipte oda meşgule attığı için kınıyorummmm...
ama seviyorumde onlarıııı işte napıyımmmmmmmmmmmm
ee artık nasıl telafi edersiniz bilmiyorummmm dahada davosa gelmemmmmmmmmmmmmmm diyorummm

Son düzenleme:
4.şahısı aramıycammm çünküü başıma ne gelir bilmiyorumm daha kaldıramam olacakları...
en iyisiii burdanda kalkıp namazı kılıp dışarı atayım kendimide stres atayım soktunuz beni streseee

şu anda da çalışyoooo yok susmaz bugün bu tel mağdurum...
canım saol benimki psikolojik yorgunluk ondan yerime saplanıp kaldım beden yorgunluğu vız gelir...
aklımda sorular dolanıyooo bi de eşimle limoni olunca enerjim tükeniveriyo birden...
siz benim bunalım hallerimi pek bilmezsiniz madde bir yemek yemeyi unuturum
madde 2 tel ları açmam daha doğrusu başka odaya bırakırım yanımda olursa açarım çünkü kendimi biliyorum..
madde3 kapıyı çalan olursada açmam
madde4 evi toplamam
madde5 nete yapışır o site senin bu site benim dolanırım
madde6 bi yandan tv açık olur izlemem bi yandan müzik açık olur acıklı acıklı onu dinlerim daha çok madde var işte böle bi günümdeyim

çok fenasın sen delüüüü...
bugün pazar bi kere herkes müsait olmayabilir aşkısım faranjit oldu çok fena konuşamıyo biliyonmu sen
bende 2 gündür sesini duymadım

madde 7..bunlar hepmi bana rastlıyorrrrr
madde 8..fenaymış halin eşlerle öyle limoni olunca biz bitiyoss hemen onuda aç bırak bugün...
madde 9 ..dedim ya kapıyı açar girerim bi çilingir çağırıpp.....
madde 10..canınsağolsunn diyorumm aklındaki soruları çözerdim belkidee kaybetttinnnnnnnn

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr..
hatunlar epey kaynatmışsınız bakıyomda..
ayy bende öle berbat durumdayım ki..
belim ortadan ikiye ayrıldı ayrılacak..
karın kasık ağrısı desen cabası..
hava da bi güzel Allah sizi inandırsın.
valla değil dışarı çıkma ayakta durcak dermanım yok..
eve hapsettim tocam ve bacımı..
plan yapıolardı napak die....dedim benim fikrim bütün gün evde pinekliyelim..

4.şahısı aramıycammm çünküü başıma ne gelir bilmiyorumm daha kaldıramam olacakları...
en iyisiii burdanda kalkıp namazı kılıp dışarı atayım kendimide stres atayım soktunuz beni streseee

güldürdün beni bu halimde sende kocanın telini bulmuşun taciz ediyon pazar pazar herkesi

neden bizim sayfamızda toplu mj yazımı yok üyelerle felan msn gbi ozamn daha iyi konusurduk diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…