çok fenasın sen delüüüü...
bugün pazar bi kere herkes müsait olmayabilir aşkısım faranjit oldu çok fena konuşamıyo biliyonmu sen
bende 2 gündür sesini duymadım
Gözün aydın canımm 9 ayı böle güzel geçirin inşaallahEvet eguşum Rabbime sonsuz şükür kalp atışını da duydukbelki de serum değil o mutluluk ayağa kaldırdı bizi Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bebişler versin canımcım ne demek Rabbim kabul etsin hep dua ediyoz size
aahhh aah seni çok iiy anlıyorumm şekerim bazen tahammül edemyirum geriliyorumm ama 2 saat ayrı kalsak özlüyorum ben de senin gibib uyuzlar işte nolcak ne onlarla oluyor ne de onlarsız..bacımm günlerimiz inşaallah ep güzel geçsin bozulmasın ağzımızın tadı her daimmbizimki dünden gelen bi gerginlik bugünde evde olunca kalkıp gitsin diye gözüne bakıyorum sinirim bozuluyo görünce...
şehirdışına çıkarkende ayrılıyoz diye üzülüyodum bu ne biçim iş arkadaş
maşallah senin kociş de fazla sosoyaal aman deyimm senin kumaaaya dikkat bak haftasonunu çalmış bilemm...bri herif gününden daha selamlarr....
benimde beyim dün sabah 9dan akşam 18e kadar olan araba bakımına şu an itibariyle devam için çıktı..
dün bikaç aksesuar yaptımış boya işi olmuş bugünde yıkatcak temizletcek sevgilisiniiiii
saten hafta içi yok yoğun yanii adı üstünde haftasonu psikoljikmen insan devamlı beraber oluruz gezeriz modunda oluyor
vee bunlar olmayıp üstüne yalnız kalınca deli oluyorumm uleeeyynnnn...
neyse her hafta sonu olmaz ya böyle arabayla dimi yanii bakım olsun beni gezdirecek inş...
neysekiii akşamları arabada değilde benim koynumdaaa
biizmki sömürü ayool resmen iliğimi kemiğimi sömürüryor..tam okumayı bitirp alıntılarımı yapıyorumm cevaplamaya başlıcamm....shrek in kedisi giib bakmaya başlıyoo kalkıyorum pc nin başından ...beyefendi kucağımda yatacak da çocuk giibi pışpışlayacam da tv faln seyredecez ya da sohbet edecezAleykum selam efenim
dayakçı olmasına gerek yokki şiddetin bi sürü çeşidi var seninkide ilgi arsızlığıyla bunaltım şiddet uyguluyoo kısıtlıyoo seni
benimkide gitti şimdi ohhhh rahat ettim
selam şeker...
herifleri herifleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı:113::113::113::113:
ay bugün çok negatifim
heyyy allahım biz evde durmuyo diye kızarız hatunda evde diyeee
ama eniştemde çok ilgi bekliyor benim kociş evde olsa mümkünse onu rahat bırakacan adam özgür takılmayı seviyor..
yani beni rahat bırak sende rahat ol modunda kocam...
bide adamın temizlik damarı var sizde o başka bişi zatennn asla göremem benn
dayakçı değillll seni çok seven yardımcı kocan var...
varya senin ikizlerin olsunnn hiç korkma böyle bi adam hepsinede bakar inş....
rüyanda hayra çıksınn inş. teyzoşş olalımmm
madde 7..bunlar hepmi bana rastlıyorrrrr
madde 8..fenaymış halin eşlerle öyle limoni olunca biz bitiyoss hemen onuda aç bırak bugün...
madde 9 ..dedim ya kapıyı açar girerim bi çilingir çağırıpp.....
madde 10..canınsağolsunn diyorumm aklındaki soruları çözerdim belkidee kaybetttinnnnnnnn
güldürdün beni bu halimde sende kocanın telini bulmuşun taciz ediyon pazar pazar herkesi
bilmiyoum ki canım bikaç gün sonra arayıp haber vericez dedilerrr yarın ararlar büyük ihitmal..
gününüz güzel gçsin inş
bigün yine bunalımdayım kapıları açmıyom ya akşama doğru uyuyup kalmışım ama ne derin uyku anlatamam aslında her sese uyanan bi tipim neyse psikolojim yorgun ya ondan derin uyku halindeyim eşim olcak insan gelmiş yanında anahtarda yok kapıyı çalıyo tel arıyo ben açmıyom bi ara kapıyı tekmeler yumruklar halde olduğundan anca öyle duymuşum geldiğinibişi oldu sanmış bana bütün gün aramış açmamışım bi de akşam geliyo kapıyı açmıyorum aklına bi sürü şey gelmiş...bende heeee hiç işim yok senin için canıma kıycam dedim
bakk hem tel mağduruyum hemde neler diyonn sennn...Gözün aydın canımm 9 ayı böle güzel geçirin inşaallah
aahhh aah seni çok iiy anlıyorumm şekerim bazen tahammül edemyirum geriliyorumm ama 2 saat ayrı kalsak özlüyorum ben de senin gibib uyuzlar işte nolcak ne onlarla oluyor ne de onlarsız..bacımm günlerimiz inşaallah ep güzel geçsin bozulmasın ağzımızın tadı her daimm
maşallah senin kociş de fazla sosoyaal aman deyimm senin kumaaaya dikkat bak haftasonunu çalmış bilemm...ilerde siizii bol bol gezdirsinn de affettirsin hemencecik bu haftasonunu benimki de pek meraklı arabalara ama şu ara kullanamayacağı için sesi çıkmıyor taşınınca borç harç alacam diyor kurtuluşu yok artıkk...
biizmki sömürü ayool resmen iliğimi kemiğimi sömürüryor..tam okumayı bitirp alıntılarımı yapıyorumm cevaplamaya başlıcamm....shrek in kedisi giib bakmaya başlıyoo kalkıyorum pc nin başından ...beyefendi kucağımda yatacak da çocuk giibi pışpışlayacam da tv faln seyredecez ya da sohbet edecez
kız yakma adamı lazım olurr bebişleri yalnız mı yapacazz...
hee bakar valla hele bakmasın ben naparım adamı biliyo muusnben den de korkulur haaaa ....ben kesn capcadı bir anne olurumm.evden çıkmayan adam eve uğramaz çocuklarını görmeye gelir sadece
günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr..
hatunlar epey kaynatmışsınız bakıyomda..
ayy bende öle berbat durumdayım ki..
belim ortadan ikiye ayrıldı ayrılacak..
karın kasık ağrısı desen cabası..
hava da bi güzel Allah sizi inandırsın.
valla değil dışarı çıkma ayakta durcak dermanım yok..
eve hapsettim tocam ve bacımı..
plan yapıolardı napak die....dedim benim fikrim bütün gün evde pinekliyelim..
neden bizim sayfamızda toplu mj yazımı yok üyelerle felan msn gbi ozamn daha iyi konusurduk diye düşündüm
bigün yine bunalımdayım kapıları açmıyom ya akşama doğru uyuyup kalmışım ama ne derin uyku anlatamam aslında her sese uyanan bi tipim neyse psikolojim yorgun ya ondan derin uyku halindeyim eşim olcak insan gelmiş yanında anahtarda yok kapıyı çalıyo tel arıyo ben açmıyom bi ara kapıyı tekmeler yumruklar halde olduğundan anca öyle duymuşum geldiğinibişi oldu sanmış bana bütün gün aramış açmamışım bi de akşam geliyo kapıyı açmıyorum aklına bi sürü şey gelmiş...bende heeee hiç işim yok senin için canıma kıycam dedim
evet tatlım o kadar güzel bir şey ki Rabbim sana da buradaki herkese bu güzel duyguları yaşatsınevet canım midemiz baya hassas çıktı ağızdan bir şey almak çok zor oluyo ama inş bebeğim sağlıklı olsun bu da geçecek
günaydınn bebeeemmm herkes nerelerdee bakeem ben herifi postaladım özel derse gitti akşama kadar da gelemez...ohh be dün bütün günümü akşamımı yedi..hiç bitmii nazı niyazı..gündüz temzilik damarı kabarır akşama da yemek çay ilgi faslı bitmez..çocuk gibi pışpış istiyor ayooll. ..ayy ne çok yakınmışımm bilmeyen de dayakçı kocam var dert yanıyorum sanır
merhaba canımm arkadaşımmnasılsın bakalım bugünn..bu aralar sürekli rüyalar görüyorum..ama bu gece çok güzel bir rüya gördümm doktora gidiyorumm ve test yaptırıyorumm tedavideymişim güyaaa 400 lü bir değerle hamile olduğumu öğrendimm..ve kasık ağrım olduğu aşırı şiş olduğum için de beklemediğim bir sonuç olduğu için çok sevinçli olduğumuhatırlıyorum...ben rüyamı sana yordum canımm..inşaallah güzel bir değerle hamişlik haberini alacağız
ooovv çok fena olmuş bide çilingirle gireydi sen uyurken karşında elin adamıı hahh haaaa
aslında bunu benim herifede yapmalııı hani beni saatlerce bırkaıyor bide üstüne aramıyor yaaa...
gelse beni bulamasa düşünüyim bu planıııı
okumaya başladımm:26::26::18::18::18:bu şekilden acaba noldudann bu hale geldim yaaa....sen var yaaa benim giib romantizm özürlüsün kardeşimm adam aşık pimpiriklii ulaşamayıncaaa napacağını şaşırıyor yazık kız adama nye öle söledinn
Gözün aydın canımm 9 ayı böle güzel geçirin inşaallah
aahhh aah seni çok iiy anlıyorumm şekerim bazen tahammül edemyirum geriliyorumm ama 2 saat ayrı kalsak özlüyorum ben de senin gibib uyuzlar işte nolcak ne onlarla oluyor ne de onlarsız..bacımm günlerimiz inşaallah ep güzel geçsin bozulmasın ağzımızın tadı her daimm
maşallah senin kociş de fazla sosoyaal aman deyimm senin kumaaaya dikkat bak haftasonunu çalmış bilemm...ilerde siizii bol bol gezdirsinn de affettirsin hemencecik bu haftasonunu benimki de pek meraklı arabalara ama şu ara kullanamayacağı için sesi çıkmıyor taşınınca borç harç alacam diyor kurtuluşu yok artıkk...
biizmki sömürü ayool resmen iliğimi kemiğimi sömürüryor..tam okumayı bitirp alıntılarımı yapıyorumm cevaplamaya başlıcamm....shrek in kedisi giib bakmaya başlıyoo kalkıyorum pc nin başından ...beyefendi kucağımda yatacak da çocuk giibi pışpışlayacam da tv faln seyredecez ya da sohbet edecez
kız yakma adamı lazım olurr bebişleri yalnız mı yapacazz...
hee bakar valla hele bakmasın ben naparım adamı biliyo muusnben den de korkulur haaaa ....ben kesn capcadı bir anne olurumm.evden çıkmayan adam eve uğramaz çocuklarını görmeye gelir sadece
yap tabii işe yaradı bi süre daha bi kıymet bilir oldu
bilerek yapmadım aslında iyi oldu..
şimdiki bu ruh halim aslında eskiye dayanıyor zamanında ilk evlendiğimizde tartışırdık o zaman hiç aramazdı ben arardım elimde tel öyle aramasını beklerdim bi zaman sonra çektim resti ve asla üstüne düşmüyorum tel yanımda tutmuyorum arasın dursun o günlerde neler yaşadığımı görsün sıra bana geldi...bu kez aşkam açarım kapıyı ama
bizimkine bakarsan kıymet biliyo ama arayıp sormayla olmaz kıymet..
tabii bu kadını evde bıraktım gittim kaçırdılarmı kestilermi nolduuu demiyor kıymet biliyorrr
deniycem bende bunu...
yok yaaa eskiden çok takardım kafama biçok şeyi ama artıkk o kadar umrumda değil yaşlandım beee öyle herşeyi düşünürsem kaldıramam gari....
bunada gülüyomm hee kendini arayan kadınn :)))
ben sana küsmüştüm ama konuştummm yaaa...
görüyonmuu küsmeyi bile beceremiyorumm bennnn
bende akşamdan fasulye ısladım adam bugün bayram edicek 2 haftadır sebze ağırlıklı beslendik..
pilav v.s hiç yapmadım boykot yapttı ama napıyım yemeyelim işte dedimm...
ben dikkat ediyorumda oda yemesinn aaaaa ....
bakın işte ne tellerime bakmayanlara küsemiyorum nede iki gündür beni garip gibi evde hemde haftasonu yalnız bırakan kocama..
aslında sevgili arabasıyla yemeğe götürmeli benii..
okadar bakım yaptı demiiii :) neyse diyetteyim sonra giderimmm....
pilav fasulye yapıcamm ben ne kadar iyi bi insanım değilmiiiiiii
kıymet anlayışı bile farklı işte aynı yöne nasıl bakılırki sen diyosun akşama kadar naptı bu kadın merak etmiyooo o kıymet bildiğini düşünüyooo hayret bişi...
eskiden çok hararetli olurdu cicim tartışmalar şimdi o kadar yıldır evliyiz buna bile alıştık herkes bi köşeye çekiliyoo üşeniyom arayıp iki kelime etmeye...
ya aslında ben ruh halime göre avatarımı değiştircektim sarı kafalardan başkasını seçmeliydim bugün ama kim değiştircek o da öle kalsın...
küsme tabii küscek bişi yok...
iyi ötesi bi insansın hemde..
kuru fasülyeyi ben iki gün önce yaptım bugün yemek yok işte kendisi bulsun çaresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?