Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok fenasın sen delüüüü...
bugün pazar bi kere herkes müsait olmayabilir aşkısım faranjit oldu çok fena konuşamıyo biliyonmu sen
bende 2 gündür sesini duymadım

evet delüydüm sayenizde iyice delüü oldum...
biliyom şansımı denedim ama senin koca yok diye aradım benkayra zaten bebişlerle açar didim..
amaa bende koçusumu çok ösledim hemde belki faranjitlide olsa bi duyaydım yanii..
onada ne zmaan arasam bişi oluyo yok kardeşim biri bize nazar verdi galiba yada başka bişi olduu...

kapardım hemennnn kıyamamm benn....

Gözün aydın canımm 9 ayı böle güzel geçirin inşaallah
aahhh aah seni çok iiy anlıyorumm şekerim bazen tahammül edemyirum geriliyorumm ama 2 saat ayrı kalsak özlüyorum ben de senin gibib uyuzlar işte nolcak ne onlarla oluyor ne de onlarsız..bacımm günlerimiz inşaallah ep güzel geçsin bozulmasın ağzımızın tadı her daimm
maşallah senin kociş de fazla sosoyaal aman deyimm senin kumaaaya dikkat bak haftasonunu çalmış bilemm...ilerde siizii bol bol gezdirsinn de affettirsin hemencecik bu haftasonunubenimki de pek meraklı arabalara ama şu ara kullanamayacağı için sesi çıkmıyor taşınınca borç harç alacam diyor kurtuluşu yok artıkk...
Aleykum selam efenim

dayakçı olmasına gerek yokki şiddetin bi sürü çeşidi var seninkide ilgi arsızlığıyla bunaltım şiddet uyguluyoo kısıtlıyoo seni
benimkide gitti şimdi ohhhh rahat ettim
biizmki sömürü ayool resmen iliğimi kemiğimi sömürüryor..tam okumayı bitirp alıntılarımı yapıyorumm cevaplamaya başlıcamm....shrek in kedisi giib bakmaya başlıyoo kalkıyorum pc nin başından ...beyefendi kucağımda yatacak da çocuk giibi pışpışlayacam da tv faln seyredecez ya da sohbet edecez
selam şeker...
herifleri herifleri ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım hatun dedikçe altına odun atmalı:113::113::113::113:
ay bugün çok negatifim
kız yakma adamı lazım olurrbebişleri yalnız mı yapacazz...

hee bakar valla hele bakmasın ben naparım adamı biliyo muusn ben den de korkulur haaaa ....ben kesn capcadı bir anne olurumm.evden çıkmayan adam eve uğramaz çocuklarını görmeye gelir sadece

bigün yine bunalımdayım kapıları açmıyom ya akşama doğru uyuyup kalmışım ama ne derin uyku anlatamam aslında her sese uyanan bi tipim neyse psikolojim yorgun ya ondan derin uyku halindeyim eşim olcak insan gelmiş yanında anahtarda yok kapıyı çalıyo tel arıyo ben açmıyom bi ara kapıyı tekmeler yumruklar halde olduğundan anca öyle duymuşum geldiğini bişi oldu sanmış bana bütün gün aramış açmamışım bi de akşam geliyo kapıyı açmıyorum aklına bi sürü şey gelmiş...bende heeee hiç işim yok senin için canıma kıycam dedim

güldürdün beni bu halimde sende kocanın telini bulmuşun taciz ediyon pazar pazar herkesi

tabisi gül sen ben kan ağlarken burdaa..
kızzz pazar olsun ne var sankii.
benii arasanız açarım nolursa olsun aaaaa....
hee buldum teli başıma bela ettimmm

ooovv çok fena olmuş bide çilingirle gireydi sen uyurken karşında elin adamıı hahh haaaa

aslında bunu benim herifede yapmalııı hani beni saatlerce bırkaıyor bide üstüne aramıyor yaaa...
gelse beni bulamasa düşünüyim bu planıııı

bakk hem tel mağduruyum hemde neler diyonn sennn...
ama sen öyle kocaya alışmışın evden kaçarsa naparsın bilemiyorum çok fenaaa bebelerle bırkaıppp
ayyyy ben çok severim öyle samimi oturmayı tv izlemeyiiii ama eşim sıkılır yanii..
diyorum yaaa sende bundan bunalmışın allah rastgetiriyor bazennn
lütfennn kocayı eve bağlamanın tüyolarını söyle bizlereee :))

Son düzenleme:

ohh yoooooo bi enerjisi düşük kimse daha geldi...
bencede evde pinekle bugün girmesinler kanına bak ağrılarında var zati beni yalnız bırakmayın bugün eşimi sevmiyom artık dermişim

neden bizim sayfamızda toplu mj yazımı yok üyelerle felan msn gbi ozamn daha iyi konusurduk diye düşündüm

canım zaten toplu haldeyiz hepimiz yazılanları görüyoruz bundan daha güzel sistemmi olur msn de sadece görüntülü görüşme avantajı olabilir o kadar...

okumaya başladımm:26::26::18::18::18: bu şekilden acaba noldudann bu hale geldim yaaa....sen var yaaa benim giib romantizm özürlüsün kardeşimm adam aşık pimpiriklii ulaşamayıncaaa napacağını şaşırıyor yazık kız adama nye öle söledinn

Canimm insallah amiin benim midemde normalde cok hassastir hamis olunca ne olur bilmem..

Ben iyiyim karnim agriyo bugun canim benim insallah simdi ben bekledigim icin amiin diyorum ama insallaah senin tedavin baslasinda sen de bu sonucu alirsin arkadasim

yap tabii işe yaradı bi süre daha bi kıymet bilir oldu
bilerek yapmadım aslında iyi oldu..
şimdiki bu ruh halim aslında eskiye dayanıyor zamanında ilk evlendiğimizde tartışırdık o zaman hiç aramazdı ben arardım elimde tel öyle aramasını beklerdim bi zaman sonra çektim resti ve asla üstüne düşmüyorum tel yanımda tutmuyorum arasın dursun o günlerde neler yaşadığımı görsün sıra bana geldi...bu kez aşkam açarım kapıyı ama

diyomm yaaa neden böyle olursaa bende romantikliği severim kocamda mantıklı adammm...
napıyım kaderr işteee

ciddi bişi yok aslında ama yıllardır belli konular vardır onun üzerine gelişen bişi hep aynı tepki ve tavır olunca aaaa yeter beee diyosun sonradan olan şok bi durum yok yanii...sıkıldım aynı nakarattan...bebek için yanımda tutuyom zatenakşamada yemek yok kendisi bi formül bulur artık...

bizimkine bakarsan kıymet biliyo ama arayıp sormayla olmaz kıymet..
tabii bu kadını evde bıraktım gittim kaçırdılarmı kestilermi nolduuu demiyor kıymet biliyorrr
deniycem bende bunu...
yok yaaa eskiden çok takardım kafama biçok şeyi ama artıkk o kadar umrumda değil yaşlandım beee öyle herşeyi düşünürsem kaldıramam gari....

bunada gülüyomm hee kendini arayan kadınn :)))
ben sana küsmüştüm ama konuştummm yaaa...
görüyonmuu küsmeyi bile beceremiyorumm bennnn
bende akşamdan fasulye ısladım adam bugün bayram edicek 2 haftadır sebze ağırlıklı beslendik..
pilav v.s hiç yapmadım boykot yapttı ama napıyım yemeyelim işte dedimm...
ben dikkat ediyorumda oda yemesinn aaaaa ....
bakın işte ne tellerime bakmayanlara küsemiyorum nede iki gündür beni garip gibi evde hemde haftasonu yalnız bırakan kocama..
aslında sevgili arabasıyla yemeğe götürmeli benii..
okadar bakım yaptı demiiii :) neyse diyetteyim sonra giderimmm....
pilav fasulye yapıcamm ben ne kadar iyi bi insanım değilmiiiiiii

Son düzenleme:

kıymet anlayışı bile farklı işte aynı yöne nasıl bakılırki sen diyosun akşama kadar naptı bu kadın merak etmiyooo o kıymet bildiğini düşünüyooo hayret bişi...
eskiden çok hararetli olurdu cicim tartışmalar şimdi o kadar yıldır evliyiz buna bile alıştık herkes bi köşeye çekiliyoo üşeniyom arayıp iki kelime etmeye...

ya aslında ben ruh halime göre avatarımı değiştircektim sarı kafalardan başkasını seçmeliydim bugün ama kim değiştircek o da öle kalsın...
küsme tabii küscek bişi yok...
iyi ötesi bi insansın hemde..
kuru fasülyeyi ben iki gün önce yaptım bugün yemek yok işte kendisi bulsun çaresini

he hayret valla...
aynenn yorulmuşum bende hiç uzatmıyorum hemde hiç oda öyle...
çok basit şeyler bile sorun olurduki şimdi ağırlarını bile kaldıramıyoruz ...
çünküüüü bebek oalyı yordu bizi başkalarının sorunlarına bile artık çok üzülemiyorum ben eskisi gibi ailede v.s...
kendi derdim bana yeter der gibi sankii aslında okadar kaygısız değilim ama yani düşünmek istmeiyorum onu bunu...

bırak kalsın oda yerinde...
ama sen suda içmediğinden çişinde gelmedi galibaaayoksa yerinden kalkmayım diye bezmi bağladınn ayyy noliiyy banaa ne diyommm
he çok oldu yapmayalı bende yapam gari..
aslında yapmasamıydım nasılsa araba sevgisi karnını doyurmuştur..
ama yok iyi ötesi bi insana yakışmaz dimiii
estağfurullah canım o senin iyiliğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…