okumaya başladımm:26::26::18::18::18:bu şekilden acaba noldudann bu hale geldim yaaa....sen var yaaa benim giib romantizm özürlüsün kardeşimm adam aşık pimpiriklii ulaşamayıncaaa napacağını şaşırıyor yazık kız adama nye öle söledinn
he hayret valla...
aynenn yorulmuşum bende hiç uzatmıyorum hemde hiç oda öyle...
çok basit şeyler bile sorun olurduki şimdi ağırlarını bile kaldıramıyoruz ...
çünküüüü bebek oalyı yordu bizi başkalarının sorunlarına bile artık çok üzülemiyorum ben eskisi gibi ailede v.s...
kendi derdim bana yeter der gibi sankii aslında okadar kaygısız değilim ama yani düşünmek istmeiyorum onu bunu...
bırak kalsın oda yerinde...
ama sen suda içmediğinden çişinde gelmedi galibaaayoksa yerinden kalkmayım diye bezmi bağladınn ayyy noliiyy banaa ne diyommm
he çok oldu yapmayalı bende yapam gari..
aslında yapmasamıydım nasılsa araba sevgisi karnını doyurmuştur..
ama yok iyi ötesi bi insana yakışmaz dimiii
estağfurullah canım o senin iyiliğin...
kızım admın hamurunda olacak yoksa kendimi assamm ırgalamazdı...bizimki nişanlıyken de aynıydı evlendik gene aynıı..aama şimdii eskiden yaptıklarına bakıyoo deliymişim yaa diyor...çünkü telim kapalı olduğu için gece vakti araç bulamayıp sabaha kadar yürüyerek kapıya gelmişliği var kii ne kar kıştı kaldırımlar kar kaplıydıı...araçlar hareket etmiiyordu o gün..istanbulun bir ucundan diğer ucunaa garibimm...ben hoşlansam istesem öle biri olmazdı herhalde..ben de oldum olası maço erkek severimm höt höt olacakk...aslan kaplan hayal ederken bir kediyle evlendimm ama ev kedisibakk hem tel mağduruyum hemde neler diyonn sennn...
ama sen öyle kocaya alışmışın evden kaçarsa naparsın bilemiyorum çok fenaaa bebelerle bırkaıppp
ayyyy ben çok severim öyle samimi oturmayı tv izlemeyiiii ama eşim sıkılır yanii..
diyorum yaaa sende bundan bunalmışın allah rastgetiriyor bazennn
lütfennn kocayı eve bağlamanın tüyolarını söyle bizlereee :))
coşmuşsun kdr bacımm pazr gününü doldurman lazımm oyun oyna tatlım benim gibi yap sen deetabisi gül sen ben kan ağlarken burdaa..
kızzz pazar olsun ne var sankii.
benii arasanız açarım nolursa olsun aaaaa....
hee buldum teli başıma bela ettimmm
canımm yarın seni aramazlarsa sen ara ben kaç gün bekledim aramadılar transferden sonra takipteki embriyolarım için...o yüzden aramazlarsa hhiiç gerilme sen ara ve görüş bilgi verirler...bilmiyoum ki canım bikaç gün sonra arayıp haber vericez dedilerrr yarın ararlar büyük ihitmal..
kızlar bugun hava cok guzel herkese coluk cocuk parktalarinş bizde alıp gezeriz melklermizi
derdimiz var canım hayatımız onun üzerine kurulu bence diğer olaylar basit kalıyor derdimizin yanında daha kabullenir olduk asla olmaz imkansız dediklerimizi...
bende öyle durumdayım resmen duyarsızlaştım etrafta olup biten herşeyi doğal karşılıyorum olabilir diyorum...
sen dedin çişim geldi işte
şimdi kim kalcakta yapcak o hooooo çok uzun iş...
bana geldiğin o tuhaf gün ben senin duruşundan notunu verdim yavrum sen ne yaparsan yap
git kız hava da güzelse açılırısn bakma sen bize4.şahısı aramıycammm çünküü başıma ne gelir bilmiyorumm daha kaldıramam olacakları...
en iyisiii burdanda kalkıp namazı kılıp dışarı atayım kendimide stres atayım soktunuz beni streseee
burdannn aranan kişilik denen hatunu yerinden kalkmayıp benim kıymetli vaktimii harcadı heyecanımı öldürdüğü için...
bunu üstüne bende benkayrayı ararım bakıyım yeğenlerim nasıl dedim o da meşgul olduğu için...
bide üstüne koçusumu çok ösledim onu ararım deyipte oda meşgule attığı için kınıyorummmm...
ama seviyorumde onlarıııı işte napıyımmmmmmmmmmmm
ee artık nasıl telafi edersiniz bilmiyorummmm dahada davosa gelmemmmmmmmmmmmmmm diyorummm
senin de güzel geçsin inşaallah taze hamişşgününüz güzel gçsin inş
anam bu maddeler uzar giderr ..sen bunlaım agirme bacımm girişi bu kadar sıkı olan bunalımın çıkışı nasıldır Allah bilir...:18::18::18::18:şu anda da çalışyoooo yok susmaz bugün bu tel mağdurum...
canım saol benimki psikolojik yorgunluk ondan yerime saplanıp kaldım beden yorgunluğu vız gelir...
aklımda sorular dolanıyooo bi de eşimle limoni olunca enerjim tükeniveriyo birden...
siz benim bunalım hallerimi pek bilmezsiniz madde bir yemek yemeyi unuturum
madde 2 tel ları açmam daha doğrusu başka odaya bırakırım yanımda olursa açarım çünkü kendimi biliyorum..
madde3 kapıyı çalan olursada açmam
madde4 evi toplamam
madde5 nete yapışır o site senin bu site benim dolanırım
madde6 bi yandan tv açık olur izlemem bi yandan müzik açık olur acıklı acıklı onu dinlerim daha çok madde var işte böle bi günümdeyim
evet canım bizim sitenin parkında da çocuklar var hava çok güzel değil ama güneşli hemen değerlendirmiş çocuklar..
sen hangi ildesin
evettt çok yoğun duygular yaşıyos.
sonrada başka yerlere duygusuzlaşıyoruz aynen bu olan..
hee yap kız yazık evi yeni temizledinnn...
kızzz nasıldı duruşum o hazinnn gündeeee
halim şokun en alasını yaşamış yanına gelmiş haldi ama....
bana kaç puan verdin notum neyyy
senle ilgilenemedim ben sanki senin negatifden sonra oyüzden biraz üzgünüm bu konuda....
bu arada konuştuk bol bol yani teli eline almadın ama
.....
senle benim arada oluyor bikaç sayfayı ikimize özel kapatıyosss
arada semuşumuzda varr bugünnn
camın önündemisin yoksa diğer kanapelerdenmi kalktın baktınn kızzz hayretttt
hazin günle alakası yok canım duruşunun insanın yüzünden oturup kalkışından tavrından anlarsın ya öle bişeydi işte benim değerlendirmem...
daha öncede görüştük sonuçta ama o gün evde olmanın verdiği bir avantajla daha bi emin oldum senden...
sen gerçekten iyi eş iyi bir arkadaşsın...
komşumda olaydın pek süpper olardı valla sana kapıyı açardım bak
camın önünde iki tekli koltuklar var ya onlardan birinde oturuyom başımı çevirince camdan çocukları görüyom...
merhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti
dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm
tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi
hepinizi çok özledim
saaarrraaaaaa çık burdannn sana tavsiyemmmmmmmmmmmmmmm
burda bunalım tipler va rbugün tatildende yeni gelmişinnnnn
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzell ne güzelll sevindimmmm güzle olmuş tatil ...
darısı başımıza bunalıma grdik ama tatilsiz çıktık bu haldeyiz tedaviler sonrası eguşumla bu kadar oldu işteeee
git kız hava da güzelse açılırısn bakma sen bize
senin de güzel geçsin inşaallah taze hamişş
anam bu maddeler uzar giderr ..sen bunlaım agirme bacımm girişi bu kadar sıkı olan bunalımın çıkışı nasıldır Allah bilir...:18::18::18::18:
merhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti
dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm
tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi
hepinizi çok özledim
kızz anladım demek istediğinide bakayım açılımında ne var didimmmm
evet evde farklı oldu görüşmemiz cnaım benim..
iyi sevindim sende güveni sağlamlaştırdığıma...
sağol canım gerçekten iyiyiimdirrr heee
acaba bence açmazdın ama biz komşu olduğumuzdan birbirmizde anahtarımız olurdu açar girerdimm hehh heee
bende seni evimde ağırlamak istiyorum karadenize bekliyorum ciicimmm...
olmasa bidahaki gelmeme annemin evindee inşaallahh ankarada valla şu an özlem doldu içimee özlemişim senii bennnn
hee dedim ya iyiki ordasın yoksa mazallah diğerlerinde oturursan mesafe uzak nasıl cama kalkıcan bakıcannnn
ben bizm park karsıda cmdan bakıyoz şimdilk
oyyyy geldin demeekkkkkk valla ben tatilinin bittiğine sevindim bencillik yapıyorum burda..
iyi olmana enerji dolmana çooook sevindim canım..
bunun üzerine bi tüp iyi giderdi ama olmaz herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?