Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama şekerim daha önceleri beni deli ediyodu o günde tesadüfen oldu yoksa kapıyı açarım yani uyumuşum o nasıl uykuysa artık
önce özellikle yaptım sandı ona kızdım sonrada merak etmişmiş.....

derdimiz var canım hayatımız onun üzerine kurulu bence diğer olaylar basit kalıyor derdimizin yanında daha kabullenir olduk asla olmaz imkansız dediklerimizi...
bende öyle durumdayım resmen duyarsızlaştım etrafta olup biten herşeyi doğal karşılıyorum olabilir diyorum...

sen dedin çişim geldi işte
şimdi kim kalcakta yapcak o hooooo çok uzun iş...
bana geldiğin o tuhaf gün ben senin duruşundan notunu verdim yavrum sen ne yaparsan yap

kızım admın hamurunda olacak yoksa kendimi assamm ırgalamazdı...bizimki nişanlıyken de aynıydı evlendik gene aynıı..aama şimdii eskiden yaptıklarına bakıyoo deliymişim yaa diyor...çünkü telim kapalı olduğu için gece vakti araç bulamayıp sabaha kadar yürüyerek kapıya gelmişliği var kii ne kar kıştı kaldırımlar kar kaplıydıı...araçlar hareket etmiiyordu o gün..istanbulun bir ucundan diğer ucunaa garibimm...ben hoşlansam istesem öle biri olmazdı herhalde..ben de oldum olası maço erkek severimm höt höt olacakk...aslan kaplan hayal ederken bir kediyle evlendimm ama ev kedisi
tabisi gül sen ben kan ağlarken burdaa..
kızzz pazar olsun ne var sankii.
benii arasanız açarım nolursa olsun aaaaa....
hee buldum teli başıma bela ettimmm
coşmuşsun kdr bacımm pazr gününü doldurman lazımm oyun oyna tatlım benim gibi yap sen deebenim telin sesi tamamen giitti bu sefer resti çektik yapılmadan gelmesin dedik daraldım artık ama yaaa... külüstür telefona kaldımm
bilmiyoum ki canım bikaç gün sonra arayıp haber vericez dedilerrr yarın ararlar büyük ihitmal..
canımm yarın seni aramazlarsa sen ara ben kaç gün bekledim aramadılar transferden sonra takipteki embriyolarım için...o yüzden aramazlarsa hhiiç gerilme sen ara ve görüş bilgi verirler...

kızlar bugun hava cok guzel herkese coluk cocuk parktalar inş bizde alıp gezeriz melklermizi

kızlar bugun hava cok guzel herkese coluk cocuk parktalar inş bizde alıp gezeriz melklermizi

evet canım bizim sitenin parkında da çocuklar var hava çok güzel değil ama güneşli hemen değerlendirmiş çocuklar..
sen hangi ildesin

evettt çok yoğun duygular yaşıyos.
sonrada başka yerlere duygusuzlaşıyoruz aynen bu olan..
hee yap kız yazık evi yeni temizledinnn...
kızzz nasıldı duruşum o hazinnn gündeeee
halim şokun en alasını yaşamış yanına gelmiş haldi ama....
bana kaç puan verdin notum neyyy
senle ilgilenemedim ben sanki senin negatifden sonra oyüzden biraz üzgünüm bu konuda....
bu arada konuştuk bol bol yani teli eline almadın ama
.....
senle benim arada oluyor bikaç sayfayı ikimize özel kapatıyosss
arada semuşumuzda varr bugünnn

Son düzenleme:
4.şahısı aramıycammm çünküü başıma ne gelir bilmiyorumm daha kaldıramam olacakları...
en iyisiii burdanda kalkıp namazı kılıp dışarı atayım kendimide stres atayım soktunuz beni streseee
git kız hava da güzelse açılırısn bakma sen bize

gününüz güzel gçsin inş
senin de güzel geçsin inşaallah taze hamişş
anam bu maddeler uzar giderr ..sen bunlaım agirme bacımm girişi bu kadar sıkı olan bunalımın çıkışı nasıldır Allah bilir...:18::18::18::18:

Son düzenleme:

hazin günle alakası yok canım duruşunun insanın yüzünden oturup kalkışından tavrından anlarsın ya öle bişeydi işte benim değerlendirmem...
daha öncede görüştük sonuçta ama o gün evde olmanın verdiği bir avantajla daha bi emin oldum senden...
sen gerçekten iyi eş iyi bir arkadaşsın...
komşumda olaydın pek süpper olardı valla sana kapıyı açardım bak

merhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti

dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm

tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi

hepinizi çok özledim

kızz anladım demek istediğinide bakayım açılımında ne var didimmmm
evet evde farklı oldu görüşmemiz cnaım benim..
iyi sevindim sende güveni sağlamlaştırdığıma...
sağol canım gerçekten iyiyiimdirrr heee
acaba bence açmazdın ama biz komşu olduğumuzdan birbirmizde anahtarımız olurdu açar girerdimm hehh heee
bende seni evimde ağırlamak istiyorum karadenize bekliyorum ciicimmm...
olmasa bidahaki gelmeme annemin evindee inşaallahh ankarada valla şu an özlem doldu içimee özlemişim senii bennnn

saaarrraaaaaa çık burdannn sana tavsiyemmmmmmmmmmmmmmm
burda bunalım tipler va rbugün tatildende yeni gelmişinnnnn
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzell ne güzelll sevindimmmm güzle olmuş tatil ...
darısı başımıza bunalıma grdik ama tatilsiz çıktık bu haldeyiz tedaviler sonrası eguşumla bu kadar oldu işteeee

nayır nolamaz çıkmam burdaaaaaan kapıdan kovsanız bacadan girerim sölim yaniiiii

niye bunalımsınız bakiiiiiiiim hayat çok güzel herşeye rağmen boşverin dertleri sıkıntıları bulunduğunuz yerdeki en yakın denize nehire hatta çaya bırakın gitsin

maddeler uzar canım evet ama neyseki ben çok çabık bunalımdan çıkıyorum bakınız 3 tüp denemem

oyyyy geldin demeekkkkkk valla ben tatilinin bittiğine sevindim bencillik yapıyorum burda..
iyi olmana enerji dolmana çooook sevindim canım..
bunun üzerine bi tüp iyi giderdi ama olmaz herhal

bi dahaki gelmende tabisi görüşcez gülüm...
bu kez sen ağırlarsın beni
sonra ben seni böle sürer gider dizi gibi
bende özledim canım neyseki görüşme ihtimalimiz çok yüksek annenlerin burda olması büyük avantaj...

hee dedim ya iyiki ordasın yoksa mazallah diğerlerinde oturursan mesafe uzak nasıl cama kalkıcan bakıcannnn

doğru dedin hiç kaldıramam bugün kıymetli totomu ama tekli koltukta da yamuldum aynı şekilde durmaktan malum laptopla zor oluyo dar geldi be...

kızlar bu arada debbie macomber küçük mucizeler dükkanı isimli kitabını bitirdim hemde yolda gidip gelirken okuyarak

daha önce başlamıştım ama o koşturmacvada fırsat bulup devam edememiştim her neyse

çok güzel bi kitap zaman zaman vay beee zaman zamanda yüzünüzde gülümse oluşturan bi kitap mutlaka okumalısınız tavsiye ederim

şimdi diğer kitabına başlayacam

oyyyy geldin demeekkkkkk valla ben tatilinin bittiğine sevindim bencillik yapıyorum burda..
iyi olmana enerji dolmana çooook sevindim canım..
bunun üzerine bi tüp iyi giderdi ama olmaz herhal

tüp olmaz şincik canım kendime bi iki ay kadar zaman verdim
tatilden yeni kararlarla döndüm hemen ilk iş diyete başlıyorum :124::124::124::124::124::124:

psikoloğuma randevu alıyorum

hep ertelediğimiz şu kromozom testini yapıyorum

veeeeeee en önemlisi artık kimseyi kafama takmıyorum :118::118::118::118::118::118:

kim ne isterse yapsın yeterki benden uzak olsun artık istemediğim insanlarla arama mesafe bırakacam benden önemli kimse yok çünkü

sonraaaaa da bebek girişimine başlayacam kaldığın yerden tam gaz devam olarak

o bebek ya gelecek ya gelecek evvel Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…