Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama şekerim daha önceleri beni deli ediyodu o günde tesadüfen oldu yoksa kapıyı açarım yani uyumuşum o nasıl uykuysa artık
önce özellikle yaptım sandı ona kızdım sonrada merak etmişmiş.....
bi de öle halleri var değil mii kızgınsın yaa özellikle yapmışsındır...
inşaallah sana diye yordum kendimde alacam ikizleri kucağıma inşaallah önceki gece de rüyamda kucağımda ikiz bebelerim vardı çünkü çok güzellerdi pek bi usluydu sıpalar hemi de biirii kız biri erkek hiiç uyanasım gelmedii açıkçasıı
aynen balımm yoksa ne işimiz olur dimi erkek milletiyleeetamamen kullanmak amacıylaaa yanımızdalarr işleri bitince koyalım kapıya bebişler babalarını sorana kadar durusnla sonra belkim affeder al işte çocuğun sni sordu afffettim deriz pek mi gaddar oldu acaba
bu gece topiğe gelme şekerimm kokutursun ortalığııı söliimmm

süpperrr kararlar almışsın canım çok sevindim çoooookkkk...
benden daha önemli bişi yok demen en güzeli işteeee buna göre yaşarsan bi çok şeyi çözebilirsin hayatta

bacım geleli, 2 gün oldu zateen demek gelir gelmez dayadın kurufasulyeyibenim dün akşam yaptığım kabak dolmam var birkaç adet kaldı kocama yeter kendime yaptığım lahana yemeğim duruyor halen dolapta bugün onu yicemm yoğurtla süper oluyoor valla..
ayyy kimler gelmiişş saracım hoş gelmişsin sen bakam kdr bacımma benim keyfim tüm topiğe yeter de artar bilemm bi keremm dur bi öpim sarıliim özlemişim ayooll

çıkma tabii tatlımm yakında çayır bayır yok ama olsuunn atarız sıkıntılarıı bir şekildee

bende seni özledim hatta yukarda küsmüyüz diye yazdım beni görmedin sandım

du bende sana sarılam canım menim

süpperrr kararlar almışsın canım çok sevindim çoooookkkk...
benden daha önemli bişi yok demen en güzeli işteeee buna göre yaşarsan bi çok şeyi çözebilirsin hayatta

demi canım hayatta bizden önemlisi yok geçde olsa bunu anladım biz iyi olmalıyızki isteklerimizi gerçekleştirebilelim

bebk artık hayatımın olmazsa olmazı değil evet çok istiyorum anne olmayı çok istiyorum eşimi baba yapmayı

yuvamızın eksik tarafını tamamlamayı amaaaaa bu hayatın olmazsa olmazı değil olursa ne ala hatta pekala:13::13::13::13::13::13:

ama olmazsa hayat yaşamaya değer be güldenim tadını çıkarmaya çalışmak gerek

ikramayacım küsmüyüz hoşgeldin bile demedin :44::44::44::44::44::44:

demezmiyim bebeeem benim külüstür pc imm yeni mesajları gösterene kadar ancak yazdım bir de alınıları yapa yapa yazıncaa yenileri de göremiyorum hemen

çok zöeldim ben senii biliyo muusn kaç gündür de yeni girdi,m topiğeee hamarat kocamın dün temzilik günüydüü yoruldumm..bugün de evde yok derse gitti...ben de otrudum pc min başına kendime kahve yapmaya gittiğim arada gelmişsin hemen yazdım amaaa uzun oldu cevaplarım ondan geciktimm

anladım canım hepinizi çok seviyorum ama sen ve gülden topiğe geldiğimden beri beni hep sıcak karşıladınız o yüzden yeriniz bende ayrı

bende seni özledim hatta yukarda küsmüyüz diye yazdım beni görmedin sandım

du bende sana sarılam canım menim
sarılalım sıkı sıkı değil miii:13:
yok galiba adım

canım gülden tatildeyken geldiğin için listeleri henüz düzenleyemedi..liste topiğine yazarsan daha kolay olur eklemesii ..bizde her gelişmemiizii ayrıcaa hangi listedeysek onun topiğine yazıyoruz ki bir dünya listenin içinde boğulmasın garibimm...öptüm seni küçük cadıı Anne
oo kitap bitmişş maşaallah ..okumak iyi gelmiş sana tatlımm

süper ötesi almışsın kararları hiç kimse senden ve eşinin mutluluğundan önemli değil sonuçtaa bebeğimiz de mutluluğumuzn altına attığımız geleceğe yaptığımz en güzel yatırımm programa da bayıldımm ben de akşam sonbahara başlıcaz dedim diye eşimm daha erkene çekelim sitedi, ama öncesinde yapılacak çok işimiz var kürlere başlanacak kilolar verilecekk aradan kardeşimin düğünü ve ramazan ayı çıkarılacak ancak dedim ikna olduu her zamnki giib sana bıraktım hayatım dedi..ama adamcağıızn sabrı yok heyecanı çok..baba olmak istyor biran öncee Rabbim onu baba beni de anne yapsın inşaalah
eşlerimiz baba olsun biz de annae olalım inşaallah

anladım canım hepinizi çok seviyorum ama sen ve gülden topiğe geldiğimden beri beni hep sıcak karşıladınız o yüzden yeriniz bende ayrı

bu işte hakkaten bir hikmet var bende sana ilk günden çok çabuk ıısındım ve çok güzel anlaştık hep..elektriğimiz tuttu biliyo muusuunnn...örgüya mi başlasam derken kardeşim kalktıı akşama nöbeti var bi bakiim prensesimeee acıkmıştır şimdi ..gelicem hemen öptüm sizi kızlar

gülden abla istemişti ztn dün belkide kaynadım sanırım arda neyse ziyanı yok bnde öptüm canım bugun ynlızm malsef evde hayrlısyla 28 inde melgimi görmk nasip olsun

tamam cnm yarın ararım ben aramazlarsa...

kızlarr sabah alttan jel sıkmıştım benn wc gittim jel koyu bi renkte geldii tam kırmızı deil ama anlamadım bu neyin nesi

dimi canım önce kendi mutluluğumuz ve eşimizin mutluluğu yuvamızın huzuru sonra gerisi gelir inşallah

sende inşallah sonbaharda bebeğine kavuşursun peşpeşe anne oluruz eşlerimizde haklı biran önce baba olmak istiyolar ama bu işler bizim planımıza bakmıyo malesef bu veletler planı proğramı sevmiyo o halde bizde onları kendi hallerine bırakıp hayata kaldığımız yerden hatta yaşamyı unuttuğumuz yerden başlayalım belki umursanmadıklarını görünce gelir veletlerimiz

kızlarr sabah alttan jel sıkmıştım benn wc gittim jel koyu bi renkte geldii tam kırmızı deil ama anlamadım bu neyin nesi

fundacım jeli sıktıktan sonra yatmadan 15 -20 dakika yürümelisin yoksa donuyo içerde sonrada kalıntılar halinde dökülüyo korkma jel parçalarıdır o gelenler bi zararı olmaz

kuzuuuuum uzun zamandır giremiyorum , hayırlı olsun bebeğin. güzel günler görsün annesiyle babasıyla.
Allahım size bağışlasın sedacım .. taze anne dualarını beklioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…