bi de öle halleri var değil mii kızgınsın yaa özellikle yapmışsındır...ama şekerim daha önceleri beni deli ediyodu o günde tesadüfen oldu yoksa kapıyı açarım yani uyumuşum o nasıl uykuysa artık
önce özellikle yaptım sandı ona kızdım sonrada merak etmişmiş.....
inşaallah sana diye yordum kendimde alacam ikizleri kucağıma inşaallah önceki gece de rüyamda kucağımda ikiz bebelerim vardı çünkü çok güzellerdi pek bi usluydu sıpalar hemi de biirii kız biri erkek hiiç uyanasım gelmedii açıkçasııCanimm insallah amiin benim midemde normalde cok hassastir hamis olunca ne olur bilmem..
Ben iyiyim karnim agriyo bugun canim benim insallah simdi ben bekledigim icin amiin diyorum ama insallaah senin tedavin baslasinda sen de bu sonucu alirsin arkadasim
aynen balımm yoksa ne işimiz olur dimi erkek milletiyleeeciddi bişi yok aslında ama yıllardır belli konular vardır onun üzerine gelişen bişi hep aynı tepki ve tavır olunca aaaa yeter beee diyosun sonradan olan şok bi durum yok yanii...sıkıldım aynı nakarattan...bebek için yanımda tutuyom zatenakşamada yemek yok kendisi bi formül bulur artık...
bu gece topiğe gelme şekerimm kokutursun ortalığııı söliimmmbunada gülüyomm hee kendini arayan kadınn :)))
ben sana küsmüştüm ama konuştummm yaaa...
görüyonmuu küsmeyi bile beceremiyorumm bennnn
bende akşamdan fasulye ısladım adam bugün bayram edicek 2 haftadır sebze ağırlıklı beslendik..
pilav v.s hiç yapmadım boykot yapttı ama napıyım yemeyelim işte dedimm...
ben dikkat ediyorumda oda yemesinn aaaaa ....
bakın işte ne tellerime bakmayanlara küsemiyorum nede iki gündür beni garip gibi evde hemde haftasonu yalnız bırakan kocama..
aslında sevgili arabasıyla yemeğe götürmeli benii..
okadar bakım yaptı demiiii :) neyse diyetteyim sonra giderimmm....
pilav fasulye yapıcamm ben ne kadar iyi bi insanım değilmiiiiiii
tüp olmaz şincik canım kendime bi iki ay kadar zaman verdim
tatilden yeni kararlarla döndüm hemen ilk iş diyete başlıyorum :124::124::124::124::124::124:
psikoloğuma randevu alıyorum
hep ertelediğimiz şu kromozom testini yapıyorum
veeeeeee en önemlisi artık kimseyi kafama takmıyorum :118::118::118::118::118::118:
kim ne isterse yapsın yeterki benden uzak olsun artık istemediğim insanlarla arama mesafe bırakacam benden önemli kimse yok çünkü
sonraaaaa da bebek girişimine başlayacam kaldığın yerden tam gaz devam olarak
o bebek ya gelecek ya gelecek evvel Allah
bacım geleli, 2 gün oldu zateen demek gelir gelmez dayadın kurufasulyeyiya aslında ben ruh halime göre avatarımı değiştircektim sarı kafalardan başkasını seçmeliydim bugün ama kim değiştircek o da öle kalsın...
küsme tabii küscek bişi yok...
iyi ötesi bi insansın hemde..
kuru fasülyeyi ben iki gün önce yaptım bugün yemek yok işte kendisi bulsun çaresini
ayyy kimler gelmiişş saracım hoş gelmişsin sen bakam kdr bacımma benim keyfim tüm topiğe yeter de artar bilemm bi keremm dur bi öpim sarıliim özlemişim ayoollmerhaba kızlar ben döndüm evimdeyim çok güzel bi tatildi ama bitti
dinlenmiş eğlenmiş ve stres atmış olarak döndüm
tam ihtiyacım olduğu bi anda bu tatil gerçekten iyi geldi
hepinizi çok özledim
çıkma tabii tatlımm yakında çayır bayır yok ama olsuunn atarız sıkıntılarıı bir şekildeenayır nolamaz çıkmam burdaaaaaan kapıdan kovsanız bacadan girerim sölim yaniiiii
niye bunalımsınız bakiiiiiiiim hayat çok güzel herşeye rağmen boşverin dertleri sıkıntıları bulunduğunuz yerdeki en yakın denize nehire hatta çaya bırakın gitsin
bacım geleli, 2 gün oldu zateen demek gelir gelmez dayadın kurufasulyeyibenim dün akşam yaptığım kabak dolmam var birkaç adet kaldı kocama yeter kendime yaptığım lahana yemeğim duruyor halen dolapta bugün onu yicemm yoğurtla süper oluyoor valla..
ayyy kimler gelmiişş saracım hoş gelmişsin sen bakam kdr bacımma benim keyfim tüm topiğe yeter de artar bilemm bi keremm dur bi öpim sarıliim özlemişim ayooll
çıkma tabii tatlımm yakında çayır bayır yok ama olsuunn atarız sıkıntılarıı bir şekildee
süpperrr kararlar almışsın canım çok sevindim çoooookkkk...
benden daha önemli bişi yok demen en güzeli işteeee buna göre yaşarsan bi çok şeyi çözebilirsin hayatta
ikramayacım küsmüyüz hoşgeldin bile demedin :44::44::44::44::44::44:
demezmiyim bebeeem benim külüstür pc imm yeni mesajları gösterene kadar ancak yazdım bir de alınıları yapa yapa yazıncaa yenileri de göremiyorum hemen
çok zöeldim ben senii biliyo muusn kaç gündür de yeni girdi,m topiğeee hamarat kocamın dün temzilik günüydüü yoruldumm..bugün de evde yok derse gitti...ben de otrudum pc min başına kendime kahve yapmaya gittiğim arada gelmişsin hemen yazdım amaaa uzun oldu cevaplarım ondan geciktimm
sarılalım sıkı sıkı değil miii:13:bende seni özledim hatta yukarda küsmüyüz diye yazdım beni görmedin sandım
du bende sana sarılam canım menim
yok galiba adım
oo kitap bitmişş maşaallah ..okumak iyi gelmiş sana tatlımmkızlar bu arada debbie macomber küçük mucizeler dükkanı isimli kitabını bitirdim hemde yolda gidip gelirken okuyarak
daha önce başlamıştım ama o koşturmacada fırsat bulup devam edememiştim her neyse
çok güzel bi kitap zaman zaman vay beee zaman zamanda yüzünüzde gülümse oluşturan bi kitap mutlaka okumalısınız tavsiye ederim
şimdi diğer kitabına başlayacam
önceliğimiz göbüştekiler tabiki ama donmuşta kalsa süpper olur...
süper ötesi almışsın kararları hiç kimse senden ve eşinin mutluluğundan önemli değil sonuçtaa bebeğimiz de mutluluğumuzn altına attığımız geleceğe yaptığımz en güzel yatırımm programa da bayıldımm ben de akşam sonbahara başlıcaz dedim diye eşimm daha erkene çekelim sitedi, ama öncesinde yapılacak çok işimiz var kürlere başlanacak kilolar verilecekk aradan kardeşimin düğünü ve ramazan ayı çıkarılacak ancak dedim ikna olduu her zamnki giib sana bıraktım hayatım dedi..ama adamcağıızn sabrı yok heyecanı çok..baba olmak istyor biran öncee Rabbim onu baba beni de anne yapsın inşaalahtüp olmaz şincik canım kendime bi iki ay kadar zaman verdim
tatilden yeni kararlarla döndüm hemen ilk iş diyete başlıyorum :124::124::124::124::124::124:
psikoloğuma randevu alıyorum
hep ertelediğimiz şu kromozom testini yapıyorum
veeeeeee en önemlisi artık kimseyi kafama takmıyorum :118::118::118::118::118::118:
kim ne isterse yapsın yeterki benden uzak olsun artık istemediğim insanlarla arama mesafe bırakacam benden önemli kimse yok çünkü
sonraaaaa da bebek girişimine başlayacam kaldığın yerden tam gaz devam olarak
o bebek ya gelecek ya gelecek evvel Allah
anladım canım hepinizi çok seviyorum ama sen ve gülden topiğe geldiğimden beri beni hep sıcak karşıladınız o yüzden yeriniz bende ayrı
sarılalım sıkı sıkı değil miii:13:
canım gülden tatildeyken geldiğin için listeleri henüz düzenleyemedi..liste topiğine yazarsan daha kolay olur eklemesii ..bizde her gelişmemiizii ayrıcaa hangi listedeysek onun topiğine yazıyoruz ki bir dünya listenin içinde boğulmasın garibimm...öptüm seni küçük cadıı Anne
oo kitap bitmişş maşaallah ..okumak iyi gelmiş sana tatlımm
kızım admın hamurunda olacak yoksa kendimi assamm ırgalamazdı...bizimki nişanlıyken de aynıydı evlendik gene aynıı..aama şimdii eskiden yaptıklarına bakıyoo deliymişim yaa diyor...çünkü telim kapalı olduğu için gece vakti araç bulamayıp sabaha kadar yürüyerek kapıya gelmişliği var kii ne kar kıştı kaldırımlar kar kaplıydıı...araçlar hareket etmiiyordu o gün..istanbulun bir ucundan diğer ucunaa garibimm...ben hoşlansam istesem öle biri olmazdı herhalde..ben de oldum olası maço erkek severimm höt höt olacakk...aslan kaplan hayal ederken bir kediyle evlendimm ama ev kedisi
coşmuşsun kdr bacımm pazr gününü doldurman lazımm oyun oyna tatlım benim gibi yap sen deebenim telin sesi tamamen giitti bu sefer resti çektik yapılmadan gelmesin dedik daraldım artık ama yaaa... külüstür telefona kaldımm
canımm yarın seni aramazlarsa sen ara ben kaç gün bekledim aramadılar transferden sonra takipteki embriyolarım için...o yüzden aramazlarsa hhiiç gerilme sen ara ve görüş bilgi verirler...
süper ötesi almışsın kararları hiç kimse senden ve eşinin mutluluğundan önemli değil sonuçtaa bebeğimiz de mutluluğumuzn altına attığımız geleceğe yaptığımz en güzel yatırımm programa da bayıldımm ben de akşam sonbahara başlıcaz dedim diye eşimm daha erkene çekelim sitedi, ama öncesinde yapılacak çok işimiz var kürlere başlanacak kilolar verilecekk aradan kardeşimin düğünü ve ramazan ayı çıkarılacak ancak dedim ikna olduu her zamnki giib sana bıraktım hayatım dedi..ama adamcağıızn sabrı yok heyecanı çok..baba olmak istyor biran öncee Rabbim onu baba beni de anne yapsın inşaalah
eşlerimiz baba olsun biz de annae olalım inşaallah
bu işte hakkaten bir hikmet var bende sana ilk günden çok çabuk ıısındım ve çok güzel anlaştık hep..elektriğimiz tuttu biliyo muusuunnn...örgüya mi başlasam derken kardeşim kalktıı akşama nöbeti var bi bakiim prensesimeee acıkmıştır şimdi ..gelicem hemen öptüm sizi kızlar
kızlarr sabah alttan jel sıkmıştım benn wc gittim jel koyu bi renkte geldii tam kırmızı deil ama anlamadım bu neyin nesi
selam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer
fundacım jeli sıktıktan sonra yatmadan 15 -20 dakika yürümelisin yoksa donuyo içerde sonrada kalıntılar halinde dökülüyo korkma jel parçalarıdır o gelenler bi zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?