8 ay sonra bebişini gezdirirsin o parkta
arkadaşlar selam. birşey sorcam. belki çok komik bir soru ama :)
ben kabızım, fena halde. tuvalette çok zorlandım. yumurtalarıma zarar gelmiş midir :)
korkma bişey olmamıştır ama sen ihtimale karşılık bu geceyi değerlendir
ya ne bileyim paranoyak oldum.. :) yok canım zaten tüp bebek tedavisindeyim ben şu ann.. ondan korktum acaba zorlanmak yumurtaları etkiler mi diyee..
gülden abla istemişti ztn dün belkide kaynadım sanırım arda neyse ziyanı yokbnde öptüm canım bugun ynlızm malsef evde hayrlısyla 28 inde melgimi görmk nasip olsun
olabilir canım lekelenmeler kırmızıya dönmedikçe endişelenmee tatlımmm..ben de bişey olmadı ama yaşaynlar sıkıntı yapmadı bişey de olmadıı...kızlarr sabah alttan jel sıkmıştım benn wc gittim jel koyu bi renkte geldii tam kırmızı deil ama anlamadım bu neyin nesi
herşey çok güzel olacak sırayla olacaz anne baba herkesin zamanı var ve az kaldı zamanımızın gelmesinee inş..dimi canım önce kendi mutluluğumuz ve eşimizin mutluluğu yuvamızın huzuru sonra gerisi gelir inşallah
sende inşallah sonbaharda bebeğine kavuşursun peşpeşe anne oluruz eşlerimizde haklı biran önce baba olmak istiyolar ama bu işler bizim planımıza bakmıyo malesef bu veletler planı proğramı sevmiyo o halde bizde onları kendi hallerine bırakıp hayata kaldığımız yerden hatta yaşamyı unuttuğumuz yerden başlayalım belki umursanmadıklarını görünce gelir veletlerimiz
ben kabızım, fena halde. tuvalette çok zorlandım. yumurtalarıma zarar gelmiş midir :)
bayılıyorum senin nickineee ben amaaa...kabızlık fena olmuş tatlım kayısı falan ye transferden sonra da kabız olmamalısınn bebişlere zararlıymışş ıkınmak zorlanmak daha da olmasa DUPHALAC Dİye bir şurup var doktorlarımız özellikle zararsı olduğunu kullanabileceğimizi söledi...bence al bulunsun tatlımmya ne bileyim paranoyak oldum.. :) yok canım zaten tüp bebek tedavisindeyim ben şu ann.. ondan korktum acaba zorlanmak yumurtaları etkiler mi diyee..
herşey çok güzel olacak sırayla olacaz anne baba herkesin zamanı var ve az kaldı zamanımızın gelmesinee inş..
nasılsınız?
size bişey sorucam
kafam çok karışık
9 ocakta kürtaj oldum malesef biliyosunuz..
14 ocakta normal adetimi gördüm
en geç 14 şubatta olmam lazımdı yok.....
dünden önce hafif lekelenme başladı
normal adet değil ama kahverengi lekelenme...
iltihap gibi bişi vardı ona bulaşmış gibi işte...
acaba diyorum olabilirmi
10 gün gecikti....
ya zamanını şaşırıyo
ya da çok küçük ihtimal kendiliğinden olduuuu
bu arada dr korunun 3 ay demişti ama biz zaten olmuyo diye korunmadık...
test yapmaktan korkuyorum..,
ne yapayım ben şimdi sizce üstüne mi görüyorumm
yoksa boşuna mı umutlanıyorum
SagolTEYZSİ BİZDE EKLEDN İÇN
Mjlara gec baktım için yeni cvp lıyorum rabbim hepimize yastsın inş bizm binada bir benim yoktu inş o gunu görmk nasıp olsun allhım herkese nasip etsin bu mutlulugu ben melegimi saglıklı sıhtli kucagıma alınca ozamn cok mutlu olucam ve ozamn onu koyunmda uyutunca dicemki iyki varsın rabbim cok şukur diyp huzrlu uyucam allhın iznyle duanızı eksit etmyin duamdasınız: nazar:
Kizlar hayirli aksamlar misafirlerim yeni gitti ancak girebildim.. Evim cati kati salonum kucuk 8 kisiydik 2 de cocuk vardi kafam bi dunya oldu ama iyi oldu kuzenimin premature dogan simdi bir yasinda olan kizi vardi biraz grip gibiymis bana maske taktirdilar doya doya sevemedim icim gitti
kızlarr sabah alttan jel sıkmıştım benn wc gittim jel koyu bi renkte geldii tam kırmızı deil ama anlamadım bu neyin nesi
kuzuuuuum uzun zamandır giremiyorum , hayırlı olsun bebeğin. güzel günler görsün annesiyle babasıyla.
Allahım size bağışlasın sedacım .. taze anne dualarını beklioruz.
ohh ne güzel minnak bi melek geldi demek valla süpper olmuş havası değişir insanın...
doya doya sonra seversin az dur hele 6.günümüz kaldı 2 gün
benim rüyama göre...
geldim yazdım kaçıyom yine gelerim
tatlım sen transfer oldunmu hayırlı olsun test günün ne zaman:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?