olabilir canım lekelenmeler kırmızıya dönmedikçe endişelenmee tatlımmm..ben de bişey olmadı ama yaşaynlar sıkıntı yapmadı bişey de olmadıı...
herşey çok güzel olacak sırayla olacaz anne baba herkesin zamanı var ve az kaldı zamanımızın gelmesinee inş..
bayılıyorum senin nickineee ben amaaa...kabızlık fena olmuş tatlım kayısı falan ye transferden sonra da kabız olmamalısınn bebişlere zararlıymışş ıkınmak zorlanmak daha da olmasa DUPHALAC Dİye bir şurup var doktorlarımız özellikle zararsı olduğunu kullanabileceğimizi söledi...bence al bulunsun tatlımm
işte ne bulduysam yiyorum yaa.. yumurtacıklarıma bişey olmasın da :))yumurtalara bişi olmaz canım ama transfer oldunmu bilmiyorum transferden sonra sorun olabilir kabız olmamaya dikkat et lütfen
Kizlar hayirli aksamlar misafirlerim yeni gitti ancak girebildim.. Evim cati kati salonum kucuk 8 kisiydik 2 de cocuk vardi kafam bi dunya oldu ama iyi oldu kuzenimin premature dogan simdi bir yasinda olan kizi vardi biraz grip gibiymis bana maske taktirdilar doya doya sevemedim icim gitti
teşekkürler :)) ay her gün activia yiyorum, kayısı, incir, bana mısın demiyor yaa..
ama şimdi yumurtalara bişey olmamıştır di miii...
işte ne bulduysam yiyorum yaa.. yumurtacıklarıma bişey olmasın da :))
canım inşaallah mucizesni vermiştir mevlam...nasılsınız?
size bişey sorucam
kafam çok karışık
9 ocakta kürtaj oldum malesef biliyosunuz..
14 ocakta normal adetimi gördüm
en geç 14 şubatta olmam lazımdı yok.....
dünden önce hafif lekelenme başladı
normal adet değil ama kahverengi lekelenme...
iltihap gibi bişi vardı ona bulaşmış gibi işte...
acaba diyorum olabilirmi
10 gün gecikti....
ya zamanını şaşırıyo
ya da çok küçük ihtimal kendiliğinden olduuuu
bu arada dr korunun 3 ay demişti ama biz zaten olmuyo diye korunmadık...
test yapmaktan korkuyorum..,
ne yapayım ben şimdi sizce üstüne mi görüyorumm
yoksa boşuna mı umutlanıyorum
bilmemm farkettinmi biriylen konuşuyodum seni aradım ..
hatta burda kınama mesajım var okudunmu?
kimi arasam bişi oldudaa...
ohhh ne güzelll banada 6aylık erkek geldi cuma günüü bebek oldu evimdee şenlendi evim yatağıma yattı 2kere uyudu..
bir ara odama girdimm baktım hoşuma gitti ne güseel yavru yatıyor dedim mevlam bizede göstersinnn....
çok şükür gelsin bişiler yazdın merak ediyordum seni...
canımcım herşey olabilir kürtajdan sonra kendiliğinden gebe kalan çok oluyormuş bir yerde okudum bunu...
sen test yap bir an önce...
kızzz şaka ettim saten çık deyüüü...nayır nolamaz çıkmam burdaaaaaan kapıdan kovsanız bacadan girerim sölim yaniiiii
niye bunalımsınız bakiiiiiiiim hayat çok güzel herşeye rağmen boşverin dertleri sıkıntıları bulunduğunuz yerdeki en yakın denize nehire hatta çaya bırakın gitsin
tabikii görüşcezz yaaa...maddeler uzar canım evet ama neyseki ben çok çabık bunalımdan çıkıyorum bakınız 3 tüp denemem
oyyyy geldin demeekkkkkk valla ben tatilinin bittiğine sevindim bencillik yapıyorum burda..
iyi olmana enerji dolmana çooook sevindim canım..
bunun üzerine bi tüp iyi giderdi ama olmaz herhal
bi dahaki gelmende tabisi görüşcez gülüm...
bu kez sen ağırlarsın beni
sonra ben seni böle sürer gider dizi gibi
bende özledim canım neyseki görüşme ihtimalimiz çok yüksek annenlerin burda olması büyük avantaj...
doğru dedin hiç kaldıramam bugün kıymetli totomu ama tekli koltukta da yamuldum aynı şekilde durmaktan malum laptopla zor oluyo dar geldi be...
ohhhh negüzellll yaa en iyisini yapıcaksın canım benim...tüp olmaz şincik canım kendime bi iki ay kadar zaman verdim
tatilden yeni kararlarla döndüm hemen ilk iş diyete başlıyorum :124::124::124::124::124::124:
psikoloğuma randevu alıyorum
hep ertelediğimiz şu kromozom testini yapıyorum
veeeeeee en önemlisi artık kimseyi kafama takmıyorum :118::118::118::118::118::118:
kim ne isterse yapsın yeterki benden uzak olsun artık istemediğim insanlarla arama mesafe bırakacam benden önemli kimse yok çünkü
sonraaaaa da bebek girişimine başlayacam kaldığın yerden tam gaz devam olarak
o bebek ya gelecek ya gelecek evvel Allah
hahh hiç te bile kokmammm tamammııı ben ciiciyim fasulyeyide tembihledimmmmmbi de öle halleri var değil mii kızgınsın yaa özellikle yapmışsındır...
inşaallah sana diye yordum kendimde alacam ikizleri kucağıma inşaallah önceki gece de rüyamda kucağımda ikiz bebelerim vardı çünkü çok güzellerdi pek bi usluydu sıpalar hemi de biirii kız biri erkek hiiç uyanasım gelmedii açıkçasıı
aynen balımm yoksa ne işimiz olur dimi erkek milletiyleeetamamen kullanmak amacıylaaa yanımızdalarr işleri bitince koyalım kapıya bebişler babalarını sorana kadar durusnla sonra belkim affeder al işte çocuğun sni sordu afffettim deriz pek mi gaddar oldu acaba
bu gece topiğe gelme şekerimm kokutursun ortalığııı söliimmm
anladım canım hepinizi çok seviyorum ama sen ve gülden topiğe geldiğimden beri beni hep sıcak karşıladınız o yüzden yeriniz bende ayrı
Ahhh kdrcimmm inan ki numaran kayitli ama ismin cikmadi bende misafirlerim gelince bakamadim da bir daha cok uzgunummkocam ilacimi almaya gitti gelsin hemen aricam seni bebekiiimmm
canım inşaallah mucizesni vermiştir mevlam...
bir arkadaşımızda tüp bebişini kaybetti diğer ay gebe kaldı olur olur yanii..
testt yapppppp
çok heyecanlandım bak şimdi canım ya...
yarın yapayım bari
idrarda çıkar mı ki adetin üstünden 10 gün geçti gerçi çıkar heralde
ay ben nasıl uyucam şimdiii gece döner dururum:18::18:
Hosgeldin tatlim evet transferim oldu bugun 6.gunum 2 mart test gunum insallah sonu hayirli olur canimcim:18:
kızzz şaka ettim saten çık deyüüü...
evet güzelll eguş eşine gıcık olmuştu bende azcık ona azcıkda telimi açmayan dostlarımaaa
burda var yaa hem baraj heme deniz hem ırmak herşey varr ama dışarı çıkamadımm kocam akaşm anca geldi başağrıısıyla diidm belki gezeriz akşam ama.
tabikii görüşcezz yaaa...
ankarada olaydım bebek yok bizde bişi yok sık görüşürdük orda otursaydım yanii...
bu sene ders okulda yok maaleseff diyorumm belki bebek olur dedik oda olmadııı neyse sen bitmedi dahaaa:26:
ohhhh negüzellll yaa en iyisini yapıcaksın canım benim...
bende annemler ve 15 tatil sonrasııı bedenimi arındırmaya çalışıyorum cıslardan v.s..
bakalım sonuç ne olucakk....
hahh hiç te bile kokmammm tamammııı ben ciiciyim fasulyeyide tembihledimmmmm
benimde daha ayrı galiba değilmiiiiiiiiiii
inşallah canım gelir meleğin
seninde ayrı tabi bilmiyonmu delüüüüüü
hepinizi çok seviyom men
ne zamandır ekleyemedim canım kısmet bugüneymiş sonrasında son liste olan doğuranlar listesine ekleyecem seni...
Ayhh inş o gunleride yasamk nasip olsunrabbim herkese nasip etsin oyle buyukki merhameti yer gök duayla umudum herseyim benim minik mucizem allhım hepimze hayırlısyla o guzel duyguları yastsın inş dualarımzdasınz
Aminnn inşallah hepimiz yaşayalım bu güzel duyguyu...
hahh haa kocamın dakkalrı çoktu dışarı çıkarken eve bırak didim arıycam kızlarııı..
ama hiçbirinize ulaşamadım 4.olarak semuşumu arıyacaktım ama oda açmaz bişi olur dedimm
4. acıya kalbim dayanmazdı yaniii
biliyommm ama duymayııı yaniii okumayıı seviyomm ...
sevildiğimi hissetmeye bayılırımdaaa
bende seniiii cnaımmmm
neyisee iyi kadın olmaya devam içimiz yandıı çay yapıcamm..
o arada mekiklerimi çekeyimm...
görşüürz inşaallahh bay bayyyy
inşaallah bebişin sana sürpriz yapmıştır canım bir test yap bence denasılsınız?
size bişey sorucam
kafam çok karışık
9 ocakta kürtaj oldum malesef biliyosunuz..
14 ocakta normal adetimi gördüm
en geç 14 şubatta olmam lazımdı yok.....
dünden önce hafif lekelenme başladı
normal adet değil ama kahverengi lekelenme...
iltihap gibi bişi vardı ona bulaşmış gibi işte...
acaba diyorum olabilirmi
10 gün gecikti....
ya zamanını şaşırıyo
ya da çok küçük ihtimal kendiliğinden olduuuu
bu arada dr korunun 3 ay demişti ama biz zaten olmuyo diye korunmadık...
test yapmaktan korkuyorum..,
ne yapayım ben şimdi sizce üstüne mi görüyorumm
yoksa boşuna mı umutlanıyorum
evin miss giib bebiiş kokmuş ne güzell canımKizlar hayirli aksamlar misafirlerim yeni gitti ancak girebildim.. Evim cati kati salonum kucuk 8 kisiydik 2 de cocuk vardi kafam bi dunya oldu ama iyi oldu kuzenimin premature dogan simdi bir yasinda olan kizi vardi biraz grip gibiymis bana maske taktirdilar doya doya sevemedim icim gitti
nereye kaçıyosun bakiim kocişin mi geliyor yoksaageldim yazdım kaçıyom yine gelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?