Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkürler :)) ay her gün activia yiyorum, kayısı, incir, bana mısın demiyor yaa..
ama şimdi yumurtalara bişey olmamıştır di miii...

yumurtalara bişi olmaz canım ama transfer oldunmu bilmiyorum transferden sonra sorun olabilir kabız olmamaya dikkat et lütfen
işte ne bulduysam yiyorum yaa.. yumurtacıklarıma bişey olmasın da :))

bilmemm farkettinmi biriylen konuşuyodum seni aradım ..
hatta burda kınama mesajım var okudunmu?
kimi arasam bişi oldudaa...
ohhh ne güzelll banada 6aylık erkek geldi cuma günüü bebek oldu evimdee şenlendi evim yatağıma yattı 2kere uyudu..
bir ara odama girdimm baktım hoşuma gitti ne güseel yavru yatıyor dedim mevlam bizede göstersinnn....

sabah uyanınca ılık suya bal limon sık iç tamammı..
beni süpper rahatlatır dene bakıyım..
kız merak etme yumurtacıklarına bişi olmasssssss

canım inşaallah mucizesni vermiştir mevlam...
bir arkadaşımızda tüp bebişini kaybetti diğer ay gebe kaldı olur olur yanii..
testt yapppppp

Ahhh kdrcimmm inan ki numaran kayitli ama ismin cikmadi bende misafirlerim gelince bakamadim da bir daha cok uzgunummkocam ilacimi almaya gitti gelsin hemen aricam seni bebekiiimmm

çok şükür gelsin bişiler yazdın merak ediyordum seni...
canımcım herşey olabilir kürtajdan sonra kendiliğinden gebe kalan çok oluyormuş bir yerde okudum bunu...
sen test yap bir an önce...

güldenim kürtajdan sonra baya kapatmıştım kendimi
arada giriyorum buraya geçen akşam sen yoktun
umutlanmakta istemiyorum ama çokta merak ediyorum...
üstüne görmek nasıl oluyo ki az mı geliyo benimki gibi

kızzz şaka ettim saten çık deyüüü...
evet güzelll eguş eşine gıcık olmuştu bende azcık ona azcıkda telimi açmayan dostlarımaaa
burda var yaa hem baraj heme deniz hem ırmak herşey varr ama dışarı çıkamadımm kocam akaşm anca geldi başağrıısıyla diidm belki gezeriz akşam ama.
tabikii görüşcezz yaaa...
ankarada olaydım bebek yok bizde bişi yok sık görüşürdük orda otursaydım yanii...
bu sene ders okulda yok maaleseff diyorumm belki bebek olur dedik oda olmadııı neyse sen bitmedi dahaaa:26:
ohhhh negüzellll yaa en iyisini yapıcaksın canım benim...
bende annemler ve 15 tatil sonrasııı bedenimi arındırmaya çalışıyorum cıslardan v.s..
bakalım sonuç ne olucakk....
hahh hiç te bile kokmammm tamammııı ben ciiciyim fasulyeyide tembihledimmmmm
anladım canım hepinizi çok seviyorum ama sen ve gülden topiğe geldiğimden beri beni hep sıcak karşıladınız o yüzden yeriniz bende ayrı

benimde daha ayrı galiba değilmiiiiiiiiiii

Ahhh kdrcimmm inan ki numaran kayitli ama ismin cikmadi bende misafirlerim gelince bakamadim da bir daha cok uzgunummkocam ilacimi almaya gitti gelsin hemen aricam seni bebekiiimmm

hahh haa kocamın dakkalrı çoktu dışarı çıkarken eve bırak didim arıycam kızlarııı..
ama hiçbirinize ulaşamadım 4.olarak semuşumu arıyacaktım ama oda açmaz bişi olur dedimm
4. acıya kalbim dayanmazdı yaniii

canım inşaallah mucizesni vermiştir mevlam...
bir arkadaşımızda tüp bebişini kaybetti diğer ay gebe kaldı olur olur yanii..
testt yapppppp

çok heyecanlandım bak şimdi canım ya...
yarın yapayım bari
idrarda çıkar mı ki adetin üstünden 10 gün geçti gerçi çıkar heralde
ay ben nasıl uyucam şimdiii gece döner dururum:18::18:

kızlarrrr..
burdna çıkıtm yemeklerimi koydum oturdum tvyi açtım boş beşik varya film
daha öncede rastlamıştım fatma girikin bebesi olmuyor...
obada çadırda yaşıyorlar...
öyle durup koyunların ineklerin tavukların yavrularıyla olmasını izliyor bende onla içlendim..
sonra karşıdan bi kadının elinde 2 çocuk bitanede sırtında bide karnında bişiler diyor fatmaya..
neyse 7yıldan güldeeennnnnnnn bakkk buda 7yılllsonra gebe kalıyor oğlan deyip istiyolar oluyor..
sonrası çok fena kadının koklaması ninnisi yaktı benii..
ama göçmek zorundalar karga lalıyor bebeyi devenin üstünden kadın kargayla boğuşuyor oda ölüyorr..
ayy ne fena oldummm yazarken bile ben...
yani rabbim hepimize yaşatsınnn ne zormuş bee filmlerde bile annesizlikkkkkkkk
o an dedimki mevlam her isteyene tatttırrsınnn.......

çok heyecanlandım bak şimdi canım ya...
yarın yapayım bari
idrarda çıkar mı ki adetin üstünden 10 gün geçti gerçi çıkar heralde
ay ben nasıl uyucam şimdiii gece döner dururum:18::18:

canım belki yoktur belki vardır değilmi bunu bilemeyiz..
en azından için rahatlar..
bende negatif sonrası 2 ay olmadım ama bi umut testler yaptım kan bile verdim lekelenmem oldu..
sen nolru nolmaz yap yanii..
çıkar bence...

Hosgeldin tatlim evet transferim oldu bugun 6.gunum 2 mart test gunum insallah sonu hayirli olur canimcim:18:

inşallah canım gelir meleğin

seninde ayrı tabi bilmiyonmu delüüüüüü

hepinizi çok seviyom men

Sabırla duayla inş sende guzel gunlerin olck bebginle ablacım rabbim hiç kimseyi evltsız koymasın o guzel gonlunuzdeki melklerinzi versin inş

neyisee iyi kadın olmaya devam içimiz yandıı çay yapıcamm..
o arada mekiklerimi çekeyimm...
görşüürz inşaallahh bay bayyyy

Yaaa senin aciyan kalbini yirim been telefonumun kulakligi yoktu bende babamin eski telefinunu taktim kulakligi kullanim diye o kadar cok telefonla konusuyorum ki annem, teyzelerim neler yapiyorlar.. Senin telefonuna nasil cevap vermem canimcim

biliyommm ama duymayııı yaniii okumayıı seviyomm ...
sevildiğimi hissetmeye bayılırımdaaa
bende seniiii cnaımmmm

biliyonmu bugün samsundan geçtim aklıma sen ve benim topikten bi arkadaş var o geldi keşke görüşme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu

inşaallah bebişin sana sürpriz yapmıştır canım bir test yap bence de..tabii bir ihtimal de kürtaj sonrası adet döngün de değişmiş olabilir ..duamız ilk ihtimal için inşaallah...
evin miss giib bebiiş kokmuş ne güzell canım inşaallah sonra da bebişlerinin kokusu sinsin odalarınaaa
geldim yazdım kaçıyom yine gelerim
nereye kaçıyosun bakiim kocişin mi geliyor yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…