yumurtalara bişey olmaz amaaa transferden sonra riskli daktırlar özellikle kabız olma diyor...ben tedavideyken az ve bağırsaklarımı yormayacak işekilde beslenmeye çalıştım hep hatta tarnaferden önce ve sonra katı beslenmeyi tamamen bıraktım yani ekmek pilav hamur işini kestimm kii bağırsak problemi yaşamayıyımm çünkü kullandığımız ilaçlar bağırsakları tembelleştiiryor ve kabızlığa meyil hazırlıyor..ister istemez ilk günlerde değilse bile test gününe doğru kabızlık kaçınılmaz son şekerimm:18::18::18:teşekkürler :)) ay her gün activia yiyorum, kayısı, incir, bana mısın demiyor yaa..
ama şimdi yumurtalara bişey olmamıştır di miii...
işte ne bulduysam yiyorum yaa.. yumurtacıklarıma bişey olmasın da :))
az ve kahv lkeler halinde olunca üstüne görme dedikleri şey oluyor diğer adıyla tutunma kanaması canım ama hamileysen hemen iğneye başlmalısın bencee ihmal etmeee..kanaman artarsa tehlikeli olabilirgüldenim kürtajdan sonra baya kapatmıştım kendimi
arada giriyorum buraya geçen akşam sen yoktun
umutlanmakta istemiyorum ama çokta merak ediyorum...
üstüne görmek nasıl oluyo ki az mı geliyo benimki gibi
beni arasan o zaman ulaşabilridin evde yalnızdımm amaa sonra kardeşim kalktı vee telefonu bozulmuşş eşim giderken telefonunu aldığımız yere götürmüştü..ben de napiim kızcağız yollarda kalıyo nişanlıı bir de sonuçtaa..verdim elimdeki son telefonu..şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyorrrhahh haa kocamın dakkalrı çoktu dışarı çıkarken eve bırak didim arıycam kızlarııı..
ama hiçbirinize ulaşamadım 4.olarak semuşumu arıyacaktım ama oda açmaz bişi olur dedimm
4. acıya kalbim dayanmazdı yaniii
yumurtalara bişey olmaz amaaa transferden sonra riskli daktırlar özellikle kabız olma diyor...ben tedavideyken az ve bağırsaklarımı yormayacak işekilde beslenmeye çalıştım hep hatta tarnaferden önce ve sonra katı beslenmeyi tamamen bıraktım yani ekmek pilav hamur işini kestimm kii bağırsak problemi yaşamayıyımm çünkü kullandığımız ilaçlar bağırsakları tembelleştiiryor ve kabızlığa meyil hazırlıyor..ister istemez ilk günlerde değilse bile test gününe doğru kabızlık kaçınılmaz son şekerimm:18::18::18:
az ve kahv lkeler halinde olunca üstüne görme dedikleri şey oluyor diğer adıyla tutunma kanaması canım ama hamileysen hemen iğneye başlmalısın bencee ihmal etmeee..kanaman artarsa tehlikeli olabilir
beni arasan o zaman ulaşabilridin evde yalnızdımm amaa sonra kardeşim kalktı vee telefonu bozulmuşş eşim giderken telefonunu aldığımız yere götürmüştü..ben de napiim kızcağız yollarda kalıyo nişanlıı bir de sonuçtaa..verdim elimdeki son telefonu..şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyorrr....çünkü telefonu yok...eişmde geldi yemek yedikk amma velakin kötü haber telefoncu açıkk değilmiş kaldım mı ben telefonsuz
yumurtalara bişey olmaz amaaa transferden sonra riskli daktırlar özellikle kabız olma diyor...ben tedavideyken az ve bağırsaklarımı yormayacak işekilde beslenmeye çalıştım hep hatta tarnaferden önce ve sonra katı beslenmeyi tamamen bıraktım yani ekmek pilav hamur işini kestimm kii bağırsak problemi yaşamayıyımm çünkü kullandığımız ilaçlar bağırsakları tembelleştiiryor ve kabızlığa meyil hazırlıyor..ister istemez ilk günlerde değilse bile test gününe doğru kabızlık kaçınılmaz son şekerimm:18::18::18:teşekkürler :)) ay her gün activia yiyorum, kayısı, incir, bana mısın demiyor yaa..
ama şimdi yumurtalara bişey olmamıştır di miii...
işte ne bulduysam yiyorum yaa.. yumurtacıklarıma bişey olmasın da :))
az ve kahv lkeler halinde olunca üstüne görme dedikleri şey oluyor diğer adıyla tutunma kanaması canım ama hamileysen hemen iğneye başlmalısın bencee ihmal etmeee..kanaman artarsa tehlikeli olabilirgüldenim kürtajdan sonra baya kapatmıştım kendimi
arada giriyorum buraya geçen akşam sen yoktun
umutlanmakta istemiyorum ama çokta merak ediyorum...
üstüne görmek nasıl oluyo ki az mı geliyo benimki gibi
beni arasan o zaman ulaşabilridin evde yalnızdımm amaa sonra kardeşim kalktı vee telefonu bozulmuşş eşim giderken telefonunu aldığımız yere götürmüştü..ben de napiim kızcağız yollarda kalıyo nişanlıı bir de sonuçtaa..verdim elimdeki son telefonu..şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyorrrhahh haa kocamın dakkalrı çoktu dışarı çıkarken eve bırak didim arıycam kızlarııı..
ama hiçbirinize ulaşamadım 4.olarak semuşumu arıyacaktım ama oda açmaz bişi olur dedimm
4. acıya kalbim dayanmazdı yaniii
sara canım hoşgeldin bebeğiiim..
ancak konsantre olabildim buraya..
ne güzel tatil yaptın moral depoladın stres attında geldin hoş geldin canım..
biliyomusun ben yarın daktıra gidicem tedaviye başlayacaz belki de..
amaaannn boşverin fenerin son dakka yalandan galibiyetini ben bir yavru kartal gördüm bayıldım bittim harika bişiii sedamunun paşasını beşiktaş hastane çıkışları içinde gördüm çok yakışıklı bir bebek etkisinde kaldım maşallahhhsimsiyah saçlar bembeyaz bir ten zaten doğuştan fanatik yavru kartalım benim
maşallah sedamuya ve bebeğine yirim men onun yavru kartalını konuşursan çok selamımı söyle güldenim sedamuya Allah analı babalı büyütsün dediğimide söyle olurmu
ya kızlar cetroitide iğne yaptım..
yaparken 2-3 damla dışarı çıktı.. bişey olur mu yaaaaa
ya kızlar cetroitide iğne yaptım..
yaparken 2-3 damla dışarı çıktı.. bişey olur mu yaaaaa
sölerim canım zaten ara ara geliyo topiğe dek gelirsiniz sanırsam...
pek yakışıklı kaan paşamız maşallah..
hiç bişi olmaz tatlım...
amaaannn boşverin fenerin son dakka yalandan galibiyetini ben bir yavru kartal gördüm bayıldım bittim harika bişiii sedamunun paşasını beşiktaş hastane çıkışları içinde gördüm çok yakışıklı bir bebek etkisinde kaldım maşallahhhsimsiyah saçlar bembeyaz bir ten zaten doğuştan fanatik yavru kartalım benim
sölerim canım zaten ara ara geliyo topiğe dek gelirsiniz sanırsam...
pek yakışıklı kaan paşamız maşallah..
hiç bişi olmaz tatlım...
ya oturdum ağladım ya. doktor bir damlası bile önemli dedi. bi de yapmadan önce elimden düştü o kadar stres oldum ki..hava kabarcıkları vardı, onları almadan yaptım sırf çıkmasın diye dışarı. yine de fırladı iki damlaa..
sedamunun kartalına da maşallah
sağol canım denk gelirsek zaten söylerim ama gelemezsek siz faceden görüşüyosunuz sanırım o yüzden söle demiştim
bi dahakini daha dikkatli yaparsın canım hiç stres olma ne var ki bişey olmaz..
iğneyi batırınca ilacı verdikten sonra 5 e kadar say öyle çıkar..
hakkaten maşallah paşaya...
bu arada sen sizin yedek kulübesinin arkasındaki ablayı gördünmü saçlar sarı lacivert kabanı kırmızı
ay ne güldüm izlerkene
ilettim bile saracım görünce cevap yazar mutlaka...
mesajını aynen kopyaladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?