Tüp Bebek Günlüğümüz !

yumurtalara bişey olmaz amaaa transferden sonra riskli daktırlar özellikle kabız olma diyor...ben tedavideyken az ve bağırsaklarımı yormayacak işekilde beslenmeye çalıştım hep hatta tarnaferden önce ve sonra katı beslenmeyi tamamen bıraktım yani ekmek pilav hamur işini kestimm kii bağırsak problemi yaşamayıyımm çünkü kullandığımız ilaçlar bağırsakları tembelleştiiryor ve kabızlığa meyil hazırlıyor..ister istemez ilk günlerde değilse bile test gününe doğru kabızlık kaçınılmaz son şekerimm:18::18::18:

güldenim kürtajdan sonra baya kapatmıştım kendimi
arada giriyorum buraya geçen akşam sen yoktun
umutlanmakta istemiyorum ama çokta merak ediyorum...
üstüne görmek nasıl oluyo ki az mı geliyo benimki gibi
az ve kahv lkeler halinde olunca üstüne görme dedikleri şey oluyor diğer adıyla tutunma kanaması canım ama hamileysen hemen iğneye başlmalısın bencee ihmal etmeee..kanaman artarsa tehlikeli olabilir
beni arasan o zaman ulaşabilridin evde yalnızdımm amaa sonra kardeşim kalktı vee telefonu bozulmuşş eşim giderken telefonunu aldığımız yere götürmüştü..ben de napiim kızcağız yollarda kalıyo nişanlıı bir de sonuçtaa..verdim elimdeki son telefonu..şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyorrr....çünkü telefonu yok...eişmde geldi yemek yedikk amma velakin kötü haber telefoncu açıkk değilmiş kaldım mı ben telefonsuz

kıyamam bozuldumu telefonun amaaaaan boş ver teli bak ne güzel burda konuşuyoruz

çok güzel şapşahane ve musmutlu bi gün olduu....
müthiş bi moral oldu...
yarın hastaneye formaylan mı gitsem acep..
:fanatik FB sarı kafa:

sara canım hoşgeldin bebeğiiim..
ancak konsantre olabildim buraya..
ne güzel tatil yaptın moral depoladın stres attında geldin hoş geldin canım..

yumurtalara bişey olmaz amaaa transferden sonra riskli daktırlar özellikle kabız olma diyor...ben tedavideyken az ve bağırsaklarımı yormayacak işekilde beslenmeye çalıştım hep hatta tarnaferden önce ve sonra katı beslenmeyi tamamen bıraktım yani ekmek pilav hamur işini kestimm kii bağırsak problemi yaşamayıyımm çünkü kullandığımız ilaçlar bağırsakları tembelleştiiryor ve kabızlığa meyil hazırlıyor..ister istemez ilk günlerde değilse bile test gününe doğru kabızlık kaçınılmaz son şekerimm:18::18::18:

güldenim kürtajdan sonra baya kapatmıştım kendimi
arada giriyorum buraya geçen akşam sen yoktun
umutlanmakta istemiyorum ama çokta merak ediyorum...
üstüne görmek nasıl oluyo ki az mı geliyo benimki gibi
az ve kahv lkeler halinde olunca üstüne görme dedikleri şey oluyor diğer adıyla tutunma kanaması canım ama hamileysen hemen iğneye başlmalısın bencee ihmal etmeee..kanaman artarsa tehlikeli olabilir
beni arasan o zaman ulaşabilridin evde yalnızdımm amaa sonra kardeşim kalktı vee telefonu bozulmuşş eşim giderken telefonunu aldığımız yere götürmüştü..ben de napiim kızcağız yollarda kalıyo nişanlıı bir de sonuçtaa..verdim elimdeki son telefonu..şu an aradığınız kişiye ulaşılamıyorrr....çünkü telefonu yok...eişmde geldi yemek yedikk amma velakin kötü haber telefoncu açıkk değilmiş kaldım mı ben telefonsuz

sara canım hoşgeldin bebeğiiim..
ancak konsantre olabildim buraya..
ne güzel tatil yaptın moral depoladın stres attında geldin hoş geldin canım..

biliyomusun ben yarın daktıra gidicem tedaviye başlayacaz belki de..

hoşbuldum canım sağol

inşallah yarın herşey yolunda gider tedavin başlar veeeee bebeğin gelir deryacım

amaaannn boşverin fenerin son dakka yalandan galibiyetini ben bir yavru kartal gördüm bayıldım bittim harika bişiii sedamunun paşasını beşiktaş hastane çıkışları içinde gördüm çok yakışıklı bir bebek etkisinde kaldım maşallahhh simsiyah saçlar bembeyaz bir ten zaten doğuştan fanatik yavru kartalım benim

maşallah sedamuya ve bebeğine yirim men onun yavru kartalını konuşursan çok selamımı söyle güldenim sedamuya Allah analı babalı büyütsün dediğimide söyle olurmu

maşallah sedamuya ve bebeğine yirim men onun yavru kartalını konuşursan çok selamımı söyle güldenim sedamuya Allah analı babalı büyütsün dediğimide söyle olurmu

sölerim canım zaten ara ara geliyo topiğe dek gelirsiniz sanırsam...
pek yakışıklı kaan paşamız maşallah..

ya kızlar cetroitide iğne yaptım..
yaparken 2-3 damla dışarı çıktı.. bişey olur mu yaaaaa

hiç bişi olmaz tatlım...

ya kızlar cetroitide iğne yaptım..
yaparken 2-3 damla dışarı çıktı.. bişey olur mu yaaaaa

tatlım iğneyi yaptıktan sonra hemen çekme bi kaç saniye bekle öyle çek o zaman iğnenin geri gelmesini önlersin

sanırım bişey olmaz bi iki damlanın dışarı çıkması

hiç bişi olmaz tatlım...

ya oturdum ağladım ya. doktor bir damlası bile önemli dedi. bi de yapmadan önce elimden düştü o kadar stres oldum ki..hava kabarcıkları vardı, onları almadan yaptım sırf çıkmasın diye dışarı. yine de fırladı iki damlaa..

sedamunun kartalına da maşallah

hiç bişi olmaz tatlım...

sağol canım denk gelirsek zaten söylerim ama gelemezsek siz faceden görüşüyosunuz sanırım o yüzden söle demiştim

bi dahakini daha dikkatli yaparsın canım hiç stres olma ne var ki bişey olmaz..
iğneyi batırınca ilacı verdikten sonra 5 e kadar say öyle çıkar..

sedamunun kartalına da maşallah

hakkaten maşallah paşaya...
bu arada sen sizin yedek kulübesinin arkasındaki ablayı gördünmü saçlar sarı lacivert kabanı kırmızı
ay ne güldüm izlerkene

sağol canım denk gelirsek zaten söylerim ama gelemezsek siz faceden görüşüyosunuz sanırım o yüzden söle demiştim

ilettim bile saracım görünce cevap yazar mutlaka...
mesajını aynen kopyaladım...

sağol tatlım

çay içiyom istermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…