bi dahakini daha dikkatli yaparsın canım hiç stres olma ne var ki bişey olmaz..
iğneyi batırınca ilacı verdikten sonra 5 e kadar say öyle çıkar..
hakkaten maşallah paşaya...
bu arada sen sizin yedek kulübesinin arkasındaki ablayı gördünmü saçlar sarı lacivert kabanı kırmızı
ay ne güldüm izlerkene
ilettim bile saracım görünce cevap yazar mutlaka...
mesajını aynen kopyaladım...
sağol tatlım
çay içiyom istermisin
bizde tocamla onu konuşmuştuk..
hatta dediki hiç yakışıyo mu teyze
oyyy yerim seni benim çayımda yanımda çay saatimiz dek geldi görüyonmu sen:13::13::13:
ben abla dediydim kırıcı olmayım kendisine diye siz teyze deyince olay koptu zaten
3 renk oldumu be abla dedim çelişkide kalmış zaar
afiyet olsun canım menim çay beni dinlendiriyo
ayyy başlatmasın çelişkisine..
çelişe çelişe zaten bu hale gelmedik mi ayol..
ama güzel maç oldu be..
iyi top oynadı FENERBAHÇE..
inşaallah bebişin sana sürpriz yapmıştır canım bir test yap bence de..tabii bir ihtimal de kürtaj sonrası adet döngün de değişmiş olabilir ..duamız ilk ihtimal için inşaallah...
evin miss giib bebiiş kokmuş ne güzell canıminşaallah sonra da bebişlerinin kokusu sinsin odalarınaaa
nereye kaçıyosun bakiim kocişin mi geliyor yoksaa
saol canım benim sanada afiyet olsun banada bi sıcaklık veriyo çay kırmızılar nanik yapmaya hazırlanınca vücut ısımda artış oluyo regl günü düşüyo ısım bu ara sıcakım zaten çay içince ateşleniyom
son yarım saat oynadı fenerbahçe bence tabisi ben türkçe okunuşuyla meyrelesi ve gökhanı beğendim sow da iyiydi hakem hakkında ne düşünüyosun bence yalçın çift sarıdan çoktan atılmalıydı bi de gökhan gönülün bileğine direk daldı herifin biri o da direk kırmızıydı azcık hakem tozuttu gibi geldi bana
Simdi yeteneksizsiniz de gangam style
azıcık mıııı yapma güldenim yaa...
ilk yarı oyun mu oynandı Allah aşkına..
zart düüdük,zırt düdük..
hep faul hep faul..
sonra da maç sonu işte hakem şüle büle..hasssdi ordan yaaauuvv
İyi akşamlar arkadaşlarımmm nasılsınız? çok özledim sizleri bizim dügünde koşturmacada bitti dün Allahın izniyle bitirdik herşey çokkkk güzeldi çokkk oynadıkk topuklarıh sızlıyor Valla ordudan gelen misafirlerimizi birazönce gönderdik evime geldim çokkk mutluyumm
İyi akşamlar arkadaşlarımmm nasılsınız? çok özledim sizleri bizim dügünde koşturmacada bitti dün Allahın izniyle bitirdik herşey çokkkk güzeldi çokkk oynadıkk topuklarıh sızlıyor Valla ordudan gelen misafirlerimizi birazönce gönderdik evime geldim çokkk mutluyumm
çek bkalım mekikleri haziran da geldiğimde dal gibi görücm senii tızımmneyisee iyi kadın olmaya devam içimiz yandıı çay yapıcamm..
o arada mekiklerimi çekeyimm...
görşüürz inşaallahh bay bayyyy
hoşeldin topluluğmuza bebeeemmherkese merhabalar bu güzel topluluğa dahil olmak çok hoş
ben de samsunluyum ya bacımm anama da uğrayın ellerinden öpüverin yerimeeebiliyonmu bugün samsundan geçtim aklıma sen ve benim topikten bi arkadaş var o geldi keşke görüşme imkanımız olsaydı ne güzel olurdu
haha yakışır fanatik hatunsunnn ne de olsaçok güzel şapşahane ve musmutlu bi gün olduu....
müthiş bi moral oldu...
yarın hastaneye formaylan mı gitsem acep..
:fanatik FB sarı kafa:
heheh döktürelim hemen gtireyim senin dansözleriii biz de gangam style PSY GELMİŞ ben zaten kore hastasıyım önce hacca sonra koreye gitmeden ölürsem gözlerim açık gider açıkçası..o dereceyimm bir ara korece bile öğrenesim var...ne güzel mutlusun oynuyosun gel karşılıklı döktürek oooh yandan yandan
ayyy ciddi misn inşaallah başlıyosun tedaviyeeebiliyomusun ben yarın daktıra gidicem tedaviye başlayacaz belki de..
oo nerde gördün bacımm o kadar baktım hatunun profiline yok resim falan banane ben de istyım o resimelrdenamaaannn boşverin fenerin son dakka yalandan galibiyetini ben bir yavru kartal gördüm bayıldım bittim harika bişiii sedamunun paşasını beşiktaş hastane çıkışları içinde gördüm çok yakışıklı bir bebek etkisinde kaldım maşallahhhsimsiyah saçlar bembeyaz bir ten zaten doğuştan fanatik yavru kartalım benim
canım ben ilk iğnemin yarısını döktüm şişeden alırken şırıngaya çekemedimm ne sinir krizi geçirdimm ...vuruuken de gene ayarlayamadımm.. yarım dozla başladım resmen ama çok fena yakıyor..bişey olmadı merak etme ben bu güne geldiysem sen de sıkıntıısız gidersşn transfere..strese gerek yok..bir de bir püf noktası veriimm..vurmadan 2 damla dışarı boşaltıp öyle yaparsan daha az yakıyoo...ya kızlar cetroitide iğne yaptım..
yaparken 2-3 damla dışarı çıktı.. bişey olur mu yaaaaa
bitince bekle birkaç saniye zaten o iğnenin özel bir mekanizması var 2 iğneden sonra alışırısn üüzlme rahat ol bebişimm...ağlamak falan yokk...hiç bişey olmuyoo..ben eksik doz gonalf le başladım cetroid ı döktümm yumoşlar az dedi yanı değiller büyüklü küçüklü dedi daktır dedi dedii çatlatma iğnesiyle bir coştular patladı gitti o şartlarda 10 yumoş toplayıp şok oldu daktırım..ben de zaten herşey ters gidince aman dedim napiim en fazla iptal olur ölemem ya dedimm hiçç sıkmadım canımı...sen de takma nolacak ...ya oturdum ağladım ya. doktor bir damlası bile önemli dedi. bi de yapmadan önce elimden düştü o kadar stres oldum ki..hava kabarcıkları vardı, onları almadan yaptım sırf çıkmasın diye dışarı. yine de fırladı iki damlaa..
çek bkalım mekikleri haziran da geldiğimde dal gibi görücm senii tızımm
hoşeldin topluluğmuza bebeeemm
ben de samsunluyum ya bacımm anma da uğrayın ellerinden öpüverin yerimeee
haha yakışır fanatik hatunsunnn ne de olsa
heheh döktürelim hemen gtireyim senin dansözleriii biz de gangam style PSY GELMİŞ ben zaten kore hastasıyım önce hacca sonra koreye gitmeden ölürsem gözlerim açık gider açıkçası..o dereceyimm bir ara korece bile öğrenesim var...
ayyy ciddi misn inşaallah başlıyosun tedaviyeee
oo nerde gördün bacımm o kadar baktım hatunun profiline yok resim falan banane ben de istyım o resimelrden
canım ben ilk iğnemin yarısını döktüm şişeden alırken şırıngaya çekemedimm ne sinir krizi geçirdimm ...vuruuken de gene ayarlayamadımm.. yarım dozla başladım resmen ama çok fena yakıyor..bişey olmadı merak etme ben bu güne geldiysem sen de sıkıntıısız gidersşn transfere..strese gerek yok..bir de bir püf noktası veriimm..vurmadan 2 damla dışarı boşaltıp öyle yaparsan daha az yakıyoo...
bitince bekle birkaç saniye zaten o iğnenin özel bir mekanizması var 2 iğneden sonra alışırısn üüzlme rahat ol bebişimm...ağlamak falan yokk...hiç bişey olmuyoo..ben eksik doz gonalf le başladım cetroid ı döktümm yumoşlar az dedi yanı değiller büyüklü küçüklü dedi daktır dedi dedii çatlatma iğnesiyle bir coştular patladı gitti o şartlarda 10 yumoş toplayıp şok oldu daktırım..ben de zaten herşey ters gidince aman dedim napiim en fazla iptal olur ölemem ya dedimm hiçç sıkmadım canımı...sen de takma nolacak ...
ohh yandan yandann bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?