ne demek cnm ben seni bilmez miyim cnm laf arasinda yazmistimda dikkatini cekmemistir bakma sen aciciik naz yapim dedim herkes benim doktor kontrolumu aklinda tutmak zorunda mi sankiEki Görüntüle 640659 Eki Görüntüle 640648 Eki Görüntüle 640649 Eki Görüntüle 640650 Eki Görüntüle 640651 Eki Görüntüle 640652 Eki Görüntüle 640653 Eki Görüntüle 640654 Eki Görüntüle 640656 Eki Görüntüle 640655 Eki Görüntüle 640657 Eki Görüntüle 640658 Eki Görüntüle 640647
doktora gitmişsin ama sormadım neden mi sormadım bilmiyodum ki bilmediğim içinde kendimi kınadığımdan affet beni olarmı
kistlerime baktirmaya gitmistim cnm doktor dedi ki kistlerinden eser kalmamis adetle baslayalim tedaviye.yine de tedbir amac ki ilac aldin son 19 gun:)))Canimm gunaydin ben de sorayim nasil gecti dr.randevun? Iyi haberlerle gelmissindir umarim..
biz de seni ozledik cnm serumu da yicez liste bebis icin ne yapalim cnm.yaaaa bizimki tup diye mi boyle hassas oluyoz yoksa diger hamililerde de oluyomu biyle?bebisinede maadallahhh cnm darisi 2 li 3 lu testlerinin sonucuna olsun insallahhhhsizi çok özledik canlar serumla ayakta duruyoz afedersiniz ne yesek çıkarır olduk bu arada dün giremedim kızlar rahatsızlıktan bebeğimin kalp atışlarını da duydukRabbime sonsuz şükür teyzoşlarımız hasta yatağımızda bile hep aklımızdasınız bir bir dua listesi yaptık size Rabbim herkesin yüzünü güldürsün hepinizi kocaman öpüyorum
Aminnn cnm insallah Allah yuzumu guldurur .bu sefer negatifi alirsam zaten onceki givbi kolay atlatamamonceki cahillige gelfdi oyle yaptik simdi daha bilincliyim.Allah razi olsun duan icin bende hepimize dua ediyom..bitanem doktora gitmişsin inşallah herşey çok güzel geçmiştir inanıyorum bu sefer senin de bebeğin gelecek hiç bir şeye takılma sadece moralini yüksek tut bebişin sana sımsıkı tutunur tatlım burada ilk seninle tanışmıştık bana çok yardımcı olmuştun her duamızda aklımdasın canımcım güzel haberlerini bekliyoz bitanem
kizzz benimde 2 kumam var biri arabasi biri telefonu..bri herif gününden daha selamlarr....
benimde beyim dün sabah 9dan akşam 18e kadar olan araba bakımına şu an itibariyle devam için çıktı..
dün bikaç aksesuar yaptımış boya işi olmuş bugünde yıkatcak temizletcek sevgilisiniiiii
saten hafta içi yok yoğun yanii adı üstünde haftasonu psikoljikmen insan devamlı beraber oluruz gezeriz modunda oluyor
vee bunlar olmayıp üstüne yalnız kalınca deli oluyorumm uleeeyynnnn...
neyse her hafta sonu olmaz ya böyle arabayla dimi yanii bakım olsun beni gezdirecek inş...
neysekiii akşamları arabada değilde benim koynumdaaa
adamımsın alp kurtardı valla hülyanın paçasını şebekliğiyleeeSimdi yeteneksizsiniz de gangam style
hoşgeldinn şekerimm ohh gençleri evlendirdiniz ..herkes mutlu herkes mesut maşaaalllah Rabbim artırısn neşeniiz ...artık dinlenme zamanı sana sanırım...İyi akşamlar arkadaşlarımmm nasılsınız? çok özledim sizleri bizim dügünde koşturmacada bitti dün Allahın izniyle bitirdik herşey çokkkk güzeldi çokkk oynadıkk topuklarıh sızlıyor Valla ordudan gelen misafirlerimizi birazönce gönderdik evime geldim çokkk mutluyumm
sende samsunlusun öylemiii ne güzel ben eşinin ailesi karadenizli sanıyodum
annenin ellerinden öpmezmiyim hemde öper başımın üstüne koyarım canım menim
gamgamci herif onca oynamaya gobegi verememis:))))
dioki dunyanin heryerini gezsim kac kere dans ettim.hatirlamiyom baktim anam hala tosun gibi:))surda durduk yere giybet ettim goruyon mu
doğru diyosunn ne diyimm
mehtap hanim yazdik heralde sen f5 yapmiosan ben napimmm:))ozlemem miiiii burnumda tuttunnnn...nasildi dugun? kurtlarini dokmussundurr ohhhBu güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim canlarımm darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına
Turkuaz hanımm selam yokmu nee küsmüyüz acabaa yoksa özlemedinmi beni şekerrr
mehtap hanim yazdik heralde sen f5 yapmiosan ben napimmm:))ozlemem miiiii burnumda tuttunnnn...nasildi dugun? kurtlarini dokmussundurr ohhh
Allah mesut etsin hayirli.olsun insallah cnm.napim yavruuu eve geceden gwceye giriyom bugunlerede hep biyerlerdeyim..yarin bi temizlik yapmam lazim kicimi kirip evde oturupTatlımmm çokkk güzeldi çok eglendik sen nasılsın canımm neler yapıyorsun mart heyecanı başladı sanırım deryacıktamı başlıyorrr
sen ettin ben de beğendim yetmedi onayladımm ortak mı oldum şimdi acaba bu günahaa:44::44::44::44::44:dioki dunyanin heryerini gezsim kac kere dans ettim.hatirlamiyom baktim anam hala tosun gibi:))surda durduk yere giybet ettim goruyon mu(
Allah mesut etsin hayirli.olsun insallah cnm.napim yavrgunluk kahvaltısına dacuuu eve geceden gwceye giriyom bugunlerede hep biyerlerdeyim..yarin bi temizlik yapmam lazim kicimi kirip evde oturupdaha heyecan baslamadi valla su ilaclar filan alinsin baslar heralde ama progestanimi bantimi filan aldim bi su pahali.ilaclarim kaldi alinicak.deryos yarin baslio Allah izin verirse[/QUOTErim vardı nevresimleri yıkanıp yar
Sagol balımmm ne zaman adet olucan canım ben 11 yada 12 mart gibi bekliyorumm hadi İNŞ 40 larımız karışır martta tedaviye başlıcak hepimizn canımm benimde çokkk işim var balkona çamaşır asıp geliyorum yarınn çok temizlik ve dışarı işlerim var 4 gündür yatılı misafirlet vardı nevresimleri yıkanıp sabah arkadaşıma yorrgunluk kahvaltısına gidicem sonra eve gelipp koştura koştura temizlikk yapıcamm şekerrrr
ne demek cnm ben seni bilmez miyim cnm laf arasinda yazmistimda dikkatini cekmemistir bakma sen aciciik naz yapim dedim herkes benim doktor kontrolumu aklinda tutmak zorunda mi sankiseni seviyorummmmm cnm afetmet ne kelimee
kistlerime baktirmaya gitmistim cnm doktor dedi ki kistlerinden eser kalmamis adetle baslayalim tedaviye.yine de tedbir amac ki ilac aldin son 19 gun:)))
biz de seni ozledik cnm serumu da yicez liste bebis icin ne yapalim cnm.yaaaa bizimki tup diye mi boyle hassas oluyoz yoksa diger hamililerde de oluyomu biyle?bebisinede maadallahhh cnm darisi 2 li 3 lu testlerinin sonucuna olsun insallahhhh
Aminnn cnm insallah Allah yuzumu guldurur .bu sefer negatifi alirsam zaten onceki givbi kolay atlatamamonceki cahillige gelfdi oyle yaptik simdi daha bilincliyim.Allah razi olsun duan icin bende hepimize dua ediyom..
kizzz benimde 2 kumam var biri arabasi biri telefonu..
adamımsın alp kurtardı valla hülyanın paçasını şebekliğiyleee
gangam stylee hastasıyız dedeeee
lafi ben baslattim.gunahi bana olsun:))amannnn su agzimizi tutsak ne guzel olur da tutamiyoz istesen ettin ben de beğendim yetmedi onayladımm ortak mı oldum şimdi acaba bu günahaa:44::44::44::44::44:
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun düğününüz bir yastıkta kocasınlar bide bebişli
anammmm kimleri goruyommmm bi an dejavu yasadim ben de hamile kalsam 18 haftalik olucakmisim demekki...masallahh cnm kocaman olmussunuz ne var ne yok niye hic gelmiosunn...adetle birlikte basliom cnm Allah razi olsun..herkese selam kizlar. söyle bir bakayim dedim firsat bulmusken. turkuazcigim tedaviye mi basliosun yoksa.
hadi bakalim, tüm dualarim seninle ve burdaki herkesle. bu arada hamile kalmis olanlari cok cok tebrik ederim, yeni tedaviye baslayanlar varsa hayirli olsun diyorum.
tatlim benimkine daha var ya 20 li martta adet olcam tatlim.balkonda camasirin kokmuyomu ben hic asmam disari ..ooooo sendede is cokmuss..kolay gele bizlrreAllah mesut etsin hayirli.olsun insallah cnm.napim yavrgunluk kahvaltısına dacuuu eve geceden gwceye giriyom bugunlerede hep biyerlerdeyim..yarin bi temizlik yapmam lazim kicimi kirip evde oturupdaha heyecan baslamadi valla su ilaclar filan alinsin baslar heralde ama progestanimi bantimi filan aldim bi su pahali.ilaclarim kaldi alinicak.deryos yarin baslio Allah izin verirse[/QUOTErim vardı nevresimleri yıkanıp yar
Sagol balımmm ne zaman adet olucan canım ben 11 yada 12 mart gibi bekliyorumm hadi İNŞ 40 larımız karışır martta tedaviye başlıcak hepimizn canımm benimde çokkk işim var balkona çamaşır asıp geliyorum yarınn çok temizlik ve dışarı işlerim var 4 gündür yatılı misafirlet vardı nevresimleri yıkanıp sabah arkadaşıma yorrgunluk kahvaltısına gidicem sonra eve gelipp koştura koştura temizlikk yapıcamm şekerrrr
aboooooo Allah soyletmis olsun kuzum insallahhhh hayirliysa...aminnnnCaniimm cok sevindim kistlerinden kurtulmana ve tedaviye baslayacak olmana hayirli sonuda cift bebisli olur insallahh
Cok eglenceli bir adammis yalniz cok gulduk yaa alp basli basina komedi zaten tipi yeter onunen cok su elastik cocuk ayaklarini ters cevirip yurudugunde gangam amcanin surati kopardi bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?