Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne demek cnm ben seni bilmez miyim cnm laf arasinda yazmistimda dikkatini cekmemistir bakma sen aciciik naz yapim dedim herkes benim doktor kontrolumu aklinda tutmak zorunda mi sankiseni seviyorummmmm cnm afetmet ne kelimee

Canimm gunaydin ben de sorayim nasil gecti dr.randevun? Iyi haberlerle gelmissindir umarim..
kistlerime baktirmaya gitmistim cnm doktor dedi ki kistlerinden eser kalmamis adetle baslayalim tedaviye.yine de tedbir amac ki ilac aldin son 19 gun:)))

biz de seni ozledik cnm serumu da yicez liste bebis icin ne yapalim cnm.yaaaa bizimki tup diye mi boyle hassas oluyoz yoksa diger hamililerde de oluyomu biyle?bebisinede maadallahhh cnm darisi 2 li 3 lu testlerinin sonucuna olsun insallahhhh

Aminnn cnm insallah Allah yuzumu guldurur .bu sefer negatifi alirsam zaten onceki givbi kolay atlatamamonceki cahillige gelfdi oyle yaptik simdi daha bilincliyim.Allah razi olsun duan icin bende hepimize dua ediyom..

kizzz benimde 2 kumam var biri arabasi biri telefonu..

hoşgeldinn şekerimm ohh gençleri evlendirdiniz ..herkes mutlu herkes mesut maşaaalllah Rabbim artırısn neşeniiz ...artık dinlenme zamanı sana sanırım...
sende samsunlusun öylemiii ne güzel ben eşinin ailesi karadenizli sanıyodum

annenin ellerinden öpmezmiyim hemde öper başımın üstüne koyarım canım menim

yok kız kociş konyalı karadenizli benimm az da muhabbetini yapmadık kdr bacım anamın komşuus diye az yazmadım buraya ama sen kalabalıkta bir de bunu tutacaksın aklında değil miianacığımı da pek özledimm ..eli öpüleesi analarımızın duaları da olmasa nolur du acaba halimizzsağolasn canımm arkadaşımmm...

deryacim.tedavin katirli olsun tatlim Allah sonunu hayirli guzel etsin insallahhhh kucagin bebislerinle dolsun kirkimiz karissin insallahhhhh:))))

sara'm karsilasamadik hosgeldin..nasil gecti tatil iyi geldimi biraz?

mehtosum.nere kayboldun 2 dakika once burdaydin?

Bu güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim canlarımm darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına

Turkuaz hanımm selam yokmu nee küsmüyüz acabaa yoksa özlemedinmi beni şekerrr

Bu güzel dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim canlarımm darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına

Turkuaz hanımm selam yokmu nee küsmüyüz acabaa yoksa özlemedinmi beni şekerrr
mehtap hanim yazdik heralde sen f5 yapmiosan ben napimmm:))ozlemem miiiii burnumda tuttunnnn...nasildi dugun? kurtlarini dokmussundurr ohhh

Tatlımmm çokkk güzeldi çok eglendik sen nasılsın canımm neler yapıyorsun mart heyecanı başladı sanırım deryacıktamı başlıyorrr
Allah mesut etsin hayirli.olsun insallah cnm.napim yavruuu eve geceden gwceye giriyom bugunlerede hep biyerlerdeyim..yarin bi temizlik yapmam lazim kicimi kirip evde oturupdaha heyecan baslamadi valla su ilaclar filan alinsin baslar heralde ama progestanimi bantimi filan aldim bi su pahali.ilaclarim kaldi alinicak.deryos yarin baslio Allah izin verirse

dioki dunyanin heryerini gezsim kac kere dans ettim.hatirlamiyom baktim anam hala tosun gibi:))surda durduk yere giybet ettim goruyon mu (
sen ettin ben de beğendim yetmedi onayladımm ortak mı oldum şimdi acaba bu günahaa:44::44::44::44::44:

herkese selam kizlar. söyle bir bakayim dedim firsat bulmusken. turkuazcigim tedaviye mi basliosun yoksa.
hadi bakalim, tüm dualarim seninle ve burdaki herkesle. bu arada hamile kalmis olanlari cok cok tebrik ederim, yeni tedaviye baslayanlar varsa hayirli olsun diyorum.

Caniimm cok sevindim kistlerinden kurtulmana ve tedaviye baslayacak olmana hayirli sonuda cift bebisli olur insallahh
adamımsın alp kurtardı valla hülyanın paçasını şebekliğiyleee
gangam stylee hastasıyız dedeeee

Cok eglenceli bir adammis yalniz cok gulduk yaa alp basli basina komedi zaten tipi yeter onun en cok su elastik cocuk ayaklarini ters cevirip yurudugunde gangam amcanin surati kopardi bizi

sen ettin ben de beğendim yetmedi onayladımm ortak mı oldum şimdi acaba bu günahaa:44::44::44::44::44:
lafi ben baslattim.gunahi bana olsun:))amannnn su agzimizi tutsak ne guzel olur da tutamiyoz iste
sence var mi dir hic kimse hakkinda konusmayan?konusmasan dinlesen birini bile gunahmis.bizim savunmamiz.hazir tabi olani konusuyoz ne var bunda diye(kendi adima konusuyom)ama.gordugunu konusmak giybet gormedigini konusmak da iftiraymis...

anammmm kimleri goruyommmm bi an dejavu yasadim ben de hamile kalsam 18 haftalik olucakmisim demekki...masallahh cnm kocaman olmussunuz ne var ne yok niye hic gelmiosunn...adetle birlikte basliom cnm Allah razi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…