Tüp Bebek Günlüğümüz !

anammmm kimleri goruyommmm bi an dejavu yasadim ben de hamile kalsam 18 haftalik olucakmisim demekki...masallahh cnm kocaman olmussunuz ne var ne yok niye hic gelmiosunn...adetle birlikte basliom cnm Allah razi olsun..

saol canim calistigim icin pek giremioyorum erken yatiorum genelde :) bugün baya bir oturdum uykum kacti, firsat bulmusken hemen gireyim dedim. hep aklim burada izine cikinca hergün girecem valla :)
ayyy sende simdi heyecan baslamistir geri sayim basliyor demek ne güzel her aninin tadini cikara cikara moralini hic bozmadan tedavine basla canim, Allahin izniyle ikizler gelir insallahh cok aratmadan Allah buradaki herkese bu duyguyu tattirir insallah.

sağol canım artık katirli mi olur yoksa hayırlı mı olur bilemiyorum..
bakalım yarın çağırdı daktırımız.. yarın büyük gün..
inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın başlayacz bakalım..
Rabbim hayırlı etsin inş..

Cumartesi günü transferim yapıldı doktorum çok umutluyum dedi inşallah herşey yolunda gider ayrıca dört adet embriyomda donduruldu
bütün işlemler sonrasında şunu öğrendim tüp bebek denilen şey aslında hiç korkutucu değil eğer sizi anlayan bir dokorunuz varsa herşey güzel geciyor bu tedavide canımı tek sıkan şey şu kalcadan olan iğneler galiba gebelik testine kadar kalcamda yer kalmayacak

aminnn cnm insallahhh..burdaki herkes o duyguyu hakediyor valla..gir valla girrr cnm ozledim seni eskilerden kimse kalmadi zatennn sen de kaybolma ..bebeyi bulan kactiii bulana kadarmis demekki:))

Canım nasılsiın İNŞLLAH tedaviye başlıyormussun çok sevindim tatlım pozitif düşün pozitif olsun canım dr nur hanımdı demi bacımm

masallah ne güzel artik resmi olarak hamilesin :) Allah tamamina erdirsin insallah

Canım nasılsiın İNŞLLAH tedaviye başlıyormussun çok sevindim tatlım pozitif düşün pozitif olsun canım dr nur hanımdı demi bacımm

sağol canım tşk ederim..
inşallah bi aksilik olmazsa yarın başlıycaz..Rabbimin izni ile..
iyiyim canım pozitif düşünmeye çalışıyorum..
Kafama bişey takmıycam en azından bu dönemde..Rabbim hayırlı eylesin..

aminnn cnm insallahhh..burdaki herkes o duyguyu hakediyor valla..gir valla girrr cnm ozledim seni eskilerden kimse kalmadi zatennn sen de kaybolma ..bebeyi bulan kactiii bulana kadarmis demekki:))

kaybolurmuyum bi yere gitmem, sizin bana verdiginiz destekleri hic unutur muyum ben..

pardon cnm yanlis yazmisim telden girdigim icin hep yanlis yaziom t ve y yanyana olunca..sen anladin beni.. insallah simsiki tutunur cnm.bebislerin evet gercekten.zor degil fakat neden kalcdan igne vuruluyisun ben hic vurulmadim kanamam olana kaar ignen ne.proluton.mu?

masallah ne güzel artik resmi olarak hamilesin :) Allah tamamina erdirsin insallah

AMİN AMİN AMİN AMİNNNNN

Doktorum bana Prognex iğnesi verdi bu iğneyi gebelik testine kadar vuracakmışım sanırım gebe kaldıktan sonra devam edilecekmişim

Son düzenleme:
kaybolma kaybolma daha digumunu yapcaz beraber:))naptin 2li 3 lu tastin nasildi?

testleri yaptirmadim doktorla ortak karar olarak yani. sadece 4 haftada bir rutin kontrollere gidiyorum. hersey yolunda cok sükür. gecen sefer cinsiyet icin erken demisti doktor. bu seferki kontrolde belki onu ögrencem. aslinda bilmememek daha eglenceli belki de ögrenmem :) ne önemi varki sanki alisverisi kolaylastiriyor sadece :)

aaaa neden test yaptirmadin???yokkiz cinsiyeti ogrenmek guzel oluo ogren bence

Kızlr iyi geceler ben çıkıyorum eşim çagırıyor

Moons tatlım yaaa son anda gördüm seni çok geç geliyosun çok özledim seni yarın akşam biraz erken gel

Hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmm

aaaa neden test yaptirmadin???yokkiz cinsiyeti ogrenmek guzel oluo ogren bence

o testler yüzde yüz sonuc vermio kesin sonuc amniosentez ile oluyo ben de onu yaptirmayacagim ve yaptirsam da cocugu aldirmayacagim icin hic yapmadik test :) yani Allaha emanet canim napalim kaderimiz de ne varsa onu yasiyoruz ve yasayacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…