anammmm kimleri goruyommmm bi an dejavu yasadim ben de hamile kalsam 18 haftalik olucakmisim demekki...masallahh cnm kocaman olmussunuz ne var ne yok niye hic gelmiosunn...adetle birlikte basliom cnm Allah razi olsun..
deryacim.tedavin katirli olsun tatlim Allah sonunu hayirli guzel etsin insallahhhh kucagin bebislerinle dolsun kirkimiz karissin insallahhhhh:))))
sara'm karsilasamadik hosgeldin..nasil gecti tatil iyi geldimi biraz?
mehtosum.nere kayboldun 2 dakika once burdaydin?
aminnn cnm insallahhh..burdaki herkes o duyguyu hakediyor valla..gir valla girrr cnm ozledim seni eskilerden kimse kalmadi zatennn sen de kaybolma ..bebeyi bulan kactiii bulana kadarmis demekki:))saol canim calistigim icin pek giremioyorum erken yatiorum genelde :) bugün baya bir oturdum uykum kacti, firsat bulmusken hemen gireyim dedim. hep aklim burada izine cikinca hergün girecem valla :) ayyy sende simdi heyecan baslamistir geri sayim basliyor demek ne güzel her aninin tadini cikara cikara moralini hic bozmadan tedavine basla canim, Allahin izniyle ikizler gelir insallahhcok aratmadan Allah buradaki herkese bu duyguyu tattirir insallah.
Cumartesi günü transferim yapıldı doktorum çok umutluyum dedi inşallah herşey yolunda gider ayrıca dört adet embriyomda donduruldu
bütün işlemler sonrasında şunu öğrendim tüp bebek denilen şey aslında hiç korkutucu değil eğer sizi anlayan bir dokorunuz varsa herşey güzel geciyor bu tedavide canımı tek sıkan şeyşu kalcadan olan iğneler galiba gebelik testine kadar kalcamda yer kalmayacak
Canım nasılsiın İNŞLLAH tedaviye başlıyormussun çok sevindim tatlım pozitif düşün pozitif olsun canım dr nur hanımdı demi bacımm
aminnn cnm insallahhh..burdaki herkes o duyguyu hakediyor valla..gir valla girrr cnm ozledim seni eskilerden kimse kalmadi zatennn sen de kaybolma ..bebeyi bulan kactiii bulana kadarmis demekki:))
pardon cnm yanlis yazmisim telden girdigim icin hep yanlis yaziom t ve y yanyana olunca..sen anladin beni..sağol canım artık katirli mi olur yoksa hayırlı mı olur bilemiyorum..bakalım yarın çağırdı daktırımız.. yarın büyük gün..inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın başlayacz bakalım..Rabbim hayırlı etsin inş..
insallah simsiki tutunur cnm.bebislerin evet gercekten.zor degil fakat neden kalcdan igne vuruluyisun ben hic vurulmadim kanamam olana kaar ignen ne.proluton.mu?Cumartesi günü transferim yapıldı doktorum çok umutluyum dedi inşallah herşey yolunda gider ayrıca dört adet embriyomda donduruldu bütün işlemler sonrasında şunu öğrendim tüp bebek denilen şey aslında hiç korkutucu değil eğer sizi anlayan bir dokorunuz varsa herşey güzel geciyor bu tedavide canımı tek sıkan şeyşu kalcadan olan iğneler galiba gebelik testine kadar kalcamda yer kalmayacak
masallah ne güzel artik resmi olarak hamilesin :) Allah tamamina erdirsin insallah
pardon cnm yanlis yazmisim telden girdigim icin hep yanlis yaziom t ve y yanyana olunca..sen anladin beni..insallah simsiki tutunur cnm.bebislerin evet gercekten.zor degil fakat neden kalcdan igne vuruluyisun ben hic vurulmadim kanamam olana kaar ignen ne.proluton.mu?
kaybolma kaybolma daha digumunu yapcaz beraber:))naptin 2li 3 lu tastin nasildi?kaybolurmuyum bi yere gitmem, sizin bana verdiginiz destekleri hic unutur muyum ben..
kaybolma kaybolma daha digumunu yapcaz beraber:))naptin 2li 3 lu tastin nasildi?
Canim tedavin hayirli olsun sana meleklerini getirsin insallah canim
aaaa neden test yaptirmadin???yokkiz cinsiyeti ogrenmek guzel oluo ogren bencetestleri yaptirmadim doktorla ortak karar olarak yani. sadece 4 haftada bir rutin kontrollere gidiyorum. hersey yolunda cok sükür.gecen sefer cinsiyet icin erken demisti doktor. bu seferki kontrolde belki onu ögrencem. aslinda bilmememek daha eglenceli belki de ögrenmem :) ne önemi varki sanki alisverisi kolaylastiriyor sadece :)
aaaa neden test yaptirmadin???yokkiz cinsiyeti ogrenmek guzel oluo ogren bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?