Tüp Bebek Günlüğümüz !

AMİN AMİN AMİN AMİNNNNN Doktorum bana Prognex iğnesi verdi bu iğneyi gebelik testine kadar vuracakmışım sanırım gebe kaldıktan sonra devam edilecekmişim
hiiii evet bi sure devam edersin galiba ama doktorundan progestanini fitil olarak iste belki ok der.
Kızlr iyi geceler ben çıkıyorum eşim çagırıyor Moons tatlım yaaa son anda gördüm seni çok geç geliyosun çok özledim seni yarın akşam biraz erken gel Hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmm
ii geceler cnm optummmm
o testler yüzde yüz sonuc vermio kesin sonuc amniosentez ile oluyo ben de onu yaptirmayacagim ve yaptirsam da cocugu aldirmayacagim icin hic yapmadik test :) yani Allaha emanet canim napalim kaderimiz de ne varsa onu yasiyoruz ve yasayacagiz.
him haklisin tabi sen bilirsin cnm .Allaha emanet insallahhh..

haklıısn valla napalım ne konuşucaz yoksaa hep kendimizden bahsetsek olmuyor hep içimize atsak da olmuyor..az kocamla ilgilendimm biraz muhabbet ettik tv de AV mevsimi başladı şener şen in filmi çok duymuştum methini ma gidememiştik o sıralar denk gelince baktık sardı hikayesi ama ocam sabah işe gidecek yattıı mecbur ben de tek başıma seyretmiim dedim okuyacaklarımı okuyup yatıciimm..
İYİ GECELER ÖPTÜM GÜZELLER

Gunaydın arkadaslar nasılsınız iyisinzdir umarım bende iyim Cok şukur 2 gun kaldı rabbimin izniyle melegimi görmk nasip olsun inş allhım hepinize nasip etsin bu guzel duyguları

Günaydınnnnnn kızçelerrr..
mutlu umutlu bebişli hafta olsun inşallahhhhhhh

canımm belli değil daha yarın gidicez bakalım sartlar oluştuysa başlıycak sanırım..
yani kuruk yarın kopacak..

Insallah hersey yolundadir canim guzel haberlerle gel..

Gunaydın arkadaslar nasılsınız iyisinzdir umarım bende iyim Cok şukur 2 gun kaldı rabbimin izniyle melegimi görmk nasip olsun inş allhım hepinize nasip etsin bu guzel duyguları

Gunaydin kizlar insallah guzel bir haftaya uyanmisizdir

günaydın tatlım..
inşallah sende meleğini göreceksin Allahın izniyle..

AMİN CANIM BENİM RABBİMİN İZNİYLE İNŞ GÖTMK NASİP OLSUN DUALRIMZ HEPİMZLE DUANIZ EKSİK OLMASIN DUAMDASINIZ HERKESE GUNAYDIN İNŞ GUZEL VE İYİ BİR HAFTA GECİRİZ bu bebege bayılıyom kerata takla atıyor

kızlar raporsuz ne kadara yapılıyor tüp bebek?en son yaptıranlardan haber bekliyorum.istediğin için 1 yıl olmadı diye yapılıyorsa.

raporsuz merkeze göre değişiyor üniversite hastanelerinde yaptırırsan daha uygun fiyata gelir mesela ben en son üniversite hastanesinde tüp bebek işlemi için 2700 civarı ödedim tabii buna ilaçlar dahil değil sadece tüp parası bu

günaydın canımcım test gününü bekler gibi kese gününü bekliyosun
geri sayıma bi başladın kaldı 2 gün 2 gün sonra sana kutlama yapcam burda

günaydın bebekim..
nassın bugün..

günaydınnnnnnn...
Allahım yarın büyük gün benim rüyama göre tabi
nasılsın bugün:26::26::26:

sagol gulden ablacımm sende cook mutlu ol inş

Aminnn hepimiz olalım dimi ama
perşembe günü saat kaçta gitcen doktora...
gerçi bu heyecanla gece 12 de 28 şubata girdiğimiz an sen doktorun kağısında beklemeye başlayabilirsin
o potansiyeli görüyorum sende

gunaydin canlarrr
bugun ruyamda hamileymisim.ama degerim dusukmus yine yukselmesuni bekliomusum degerim 400 lerde cikiomus doktior ulturosanda bakip gzumun icine bakiyo bebisin eliyle gosterip su kadar olmus bak diyimus.amannnn bi seviniom bi seviniom doktorun boynuna atliyorummm :))))
doktorun adi da sonermis:)))))))popom acik kalmis galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…