hiiii evet bi sure devam edersin galiba ama doktorundan progestanini fitil olarak iste belki ok der.AMİN AMİN AMİN AMİNNNNN Doktorum bana Prognex iğnesi verdi bu iğneyi gebelik testine kadar vuracakmışım sanırım gebe kaldıktan sonra devam edilecekmişim
ii geceler cnm optummmmKızlr iyi geceler ben çıkıyorum eşim çagırıyor Moons tatlım yaaa son anda gördüm seni çok geç geliyosun çok özledim seni yarın akşam biraz erken gelHepinizi öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmm
him haklisin tabi sen bilirsin cnm .Allaha emanet insallahhh..o testler yüzde yüz sonuc vermio kesin sonuc amniosentez ile oluyo ben de onu yaptirmayacagim ve yaptirsam da cocugu aldirmayacagim icin hic yapmadik test :) yani Allaha emanet canim napalim kaderimiz de ne varsa onu yasiyoruz ve yasayacagiz.
moonsherose selam canim nasil gidio umarim hersey yolundadir
Hoşbulduk kızlarnnasılsınızmoonsum hosgeldinnn naptin bugun?
lafi ben baslattim.gunahi bana olsun:))amannnn su agzimizi tutsak ne guzel olur da tutamiyoz iste
sence var mi dir hic kimse hakkinda konusmayan?konusmasan dinlesen birini bile gunahmis.bizim savunmamiz.hazir tabi olani konusuyoz ne var bunda diye(kendi adima konusuyom)ama.gordugunu konusmak giybet gormedigini konusmak da iftiraymis...
Cnm merkezine uygulanan tedaviye göre değişiyor 5000 tl tutanda var 10000 üstü olanda var merkezine göre değişiyordeğişiyorkızlar raporsuz ne kadara yapılıyor tüp bebek?en son yaptıranlardan haber bekliyorum.istediğin için 1 yıl olmadı diye yapılıyorsa.
Cnm merkezine uygulanan tedaviye göre değişiyor 5000 tl tutanda var 10000 üstü olanda var merkezine göre değişiyordeğişiyor
Günaydınnnnnn kızçelerrr..
mutlu umutlu bebişli hafta olsun inşallahhhhhhh
amin inş bende duamı ettim birazdan bişiler yiyip ilacımı içicem
canımm belli değil daha yarın gidicez bakalım sartlar oluştuysa başlıycak sanırım..
yani kuruk yarın kopacak..
Gunaydın arkadaslar nasılsınız iyisinzdir umarım bende iyim Cok şukur 2 gun kaldı rabbimin izniyle melegimi görmk nasip olsun inş allhım hepinize nasip etsin bu guzel duyguları
Insallah hersey yolundadir canim guzel haberlerle gel..
Gunaydin kizlar insallah guzel bir haftaya uyanmisizdir
günaydın tatlım..
inşallah sende meleğini göreceksin Allahın izniyle..
kızlar raporsuz ne kadara yapılıyor tüp bebek?en son yaptıranlardan haber bekliyorum.istediğin için 1 yıl olmadı diye yapılıyorsa.
Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641188 Eki Görüntüle 641187
[sıze=3]güüünnnnaaayyddıııınnnnn
canım arkadaşlarıma güzel bir hafta diliyorum
çoooooook mutlu olun çooooooook mutlu edin inşallahhhh
[/sıze]Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187
Gunaydın arkadaslar nasılsınız iyisinzdir umarım bende iyim Cok şukur 2 gun kaldı rabbimin izniyle melegimi görmk nasip olsun inş allhım hepinize nasip etsin bu guzel duyguları
Insallah hersey yolundadir canim guzel haberlerle gel..
Gunaydin kizlar insallah guzel bir haftaya uyanmisizdir
sagol gulden ablacımm sende cook mutlu ol inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?