günaydın canımcım test gününü bekler gibi kese gününü bekliyosun
geri sayıma bi başladın kaldı 2 gün 2 gün sonra sana kutlama yapcam burda
Evt ablacım ya beklemek yokmu bide heycn oluyor gidecm zamn uykuda tutmuyor 5 te uyanıyom allhımm inş gormk nasip olsun bu bekleyişi bu guzel mutlulugu herkese yastsın sabh aksam duamdasınz canlarım benım bi arkadas daha vardı benimle aynı gün oda gideckti yanlış hatırlamıyosam duguluduygu du sanırım onu ğek göremiyom bu ara inş hepimz içn kutlma yapmk nasp olsun melgim cok sanslı bi sürü tatlı iyi kapli teyzeleri var ne guzel rabbimn izniyle saglıklı sıhtli gelisp dogsun melgim ins ayyh bi dost yapim dedim belim agrdı iymiiyki varsınz
gunaydin canlarrr
bugun ruyamda hamileymisim.ama degerim dusukmus yine yukselmesuni bekliomusum degerim 400 lerde cikiomus doktior ulturosanda bakip gzumun icine bakiyo bebisin eliyle gosterip su kadar olmus bak diyimus.amannnn bi seviniom bi seviniom doktorun boynuna atliyorummm :))))
doktorun adi da sonermis:)))))))popom acik kalmis galiba:))
günaydın a dostlar..
birazdan hazırlanmaya başlıycam..
çıkmadan bi bakayım dedim..
pc yine deli edio beni..
şeytan dio fırlat 13. kattan aşşa
Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641188 Eki Görüntüle 641187
Güüünnnnaaayyddıııınnnnn
Canım Arkadaşlarıma Güzel Bir Hafta Diliyorum
Çoooooook Mutlu Olun Çooooooook Mutlu Edin İnşallahhhh
Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187 Eki Görüntüle 641187
günaydın bebekim..
nassın bugün..
günaydınnnnnnn...
Allahım yarın büyük gün benim rüyama göre tabi
nasılsın bugün:26::26::26:
günaydın a dostlar..
pc yine deli edio beni..
yigit guzel.oglun olursa koyabilirsin aslinda.ama ben soneri nerden bulucummmm bi arastirma yapim :))))aminn insallah o.deger yukselicek mi diye beklemek de zor ya...guldennnnn evim cok pissss dunya utum varrr off kac gundur evde degilim bugun ise koyulmam lazim..sen ne guzel bitirdin.günaydın canım bu ne güzel bir rüya bölee inşallah gerçeğe dönüşür ama değerin iyi olsunda doğurmadan dokuz doğurma artacakmı diye..
bende bi ara bebeğimin ismini yiğit olarak görmüştüm sende daktırı soner olarak görmüşün bu kadar net isimler var acaba nerde karşımıza çıkcaklar:44::44::44:
deryos bosver pc yiii ..günaydın a dostlar..
pc yine deli edio beni..
günaydın aman bre deryalar
heyecan dorukta şahsım adına çok merakımı cezbediyooo bugün iğnelerini almış eve dönmüş olabilirsin ilerleyen saatlerde
ben 8.kattayım demek benden daha yüksekte oturan biri varmış
Aminnn hepimiz olalım dimi ama
perşembe günü saat kaçta gitcen doktora...
gerçi bu heyecanla gece 12 de 28 şubata girdiğimiz an sen doktorun kağısında beklemeye başlayabilirsin
o potansiyeli görüyorum sende
sen pasalarinin yanindayken deryos ignelerini aldi bi fiil evde vurulmayi bekliolar:)))günaydın aman bre deryalar
heyecan dorukta şahsım adına çok merakımı cezbediyooo bugün iğnelerini almış eve dönmüş olabilirsin ilerleyen saatlerde
ben 8.kattayım demek benden daha yüksekte oturan biri varmış
Randevu yok. Kocam kacta geliese o saatte gidicem.yigit guzel.oglun olursa koyabilirsin aslinda.ama ben soneri nerden bulucummmm bi arastirma yapim :))))aminn insallah o.deger yukselicek mi diye beklemek de zor ya...guldennnnn evim cok pissss dunya utum varrr off kac gundur evde degilim bugun ise koyulmam lazim..sen ne guzel bitirdin.
deryos bosver pc yiii ..
heyecan doruktaaa kacta randevun?
Valla bende aynisindan yapiciiim lakin esim insanı bayiliiiiiikarnıbahar haşladım akşama kızartcam ev miiissss gibi kokuyooooo
erkenden haşladım ki malum kokusunu duyan eşim insanı yemiyiii
Canimm ne guzel bir gunaydin demek buu amiin insallah
Gunaydin egusum yarin degilmiydi 8.gun:18: seytan durtuyo test yap diye ama evden cikamiyorum eczaneye siparis verebiliyorum ama idrar testi icinde ayip yani en iyisi ben beklim baska carem yok ya da arkadasima mi aldirsam ayyy:44:
Hadi hazirlan da cik bakalim stres yok bebem
Insallah hersey yolundadir canim guzel haberlerle gel..
Gunaydin kizlar insallah guzel bir haftaya uyanmisizdir
günaydın bebekim..
nassın bugün..
günaydınnnnnnn...
Allahım yarın büyük gün benim rüyama göre tabi
nasılsın bugün:26::26::26:
sabahhhh 6 da gelmis haAH Ablacım ben ikinci testi vermeye gitmiştim doktor dediki bir baynda poztif aldı ikinci teste cagırdık saat 6 tıda gldi diyor siz gc klmışsınz dedi biz persembe gunu 10 da 8 30 ta cıkıyoz bize uzak hastane kadıköy de biz pndiktyz rabbimm ne buyuk ablcım inş hayırlısını nasip etsin
günaydın a dostlar..
pc yine deli edio beni..
gunaydin canlarrr
bugun ruyamda hamileymisim.ama degerim dusukmus yine yukselmesuni bekliomusum degerim 400 lerde cikiomus doktior ulturosanda bakip gzumun icine bakiyo bebisin eliyle gosterip su kadar olmus bak diyimus.amannnn bi seviniom bi seviniom doktorun boynuna atliyorummm :))))
doktorun adi da sonermis:)))))))popom acik kalmis galiba:))
karnıbahar haşladım akşama kızartcam ev miiissss gibi kokuyooooo
erkenden haşladım ki malum kokusunu duyan eşim insanı yemiyiii
ayyyy ama emosss kiz bi sevindim gormen lazimmm havalara zipladim eklun doktoruna sarildim :)))))))) kavc gunun kaldi yavrum tste?Gunaydin canimcim ruyan hayir olsun ve gercek olsun insallah..Boyle ruyalarin etkisinden kurtulamiyor insan uyanmak istemiyor
Canimm ne guzel bir gunaydin demek buu amiin insallah
Gunaydin egusum yarin degilmiydi 8.gun:18: seytan durtuyo test yap diye ama evden cikamiyorum eczaneye siparis verebiliyorum ama idrar testi icinde ayip yani en iyisi ben beklim baska carem yok ya da arkadasima mi aldirsam ayyy:44:
Hadi hazirlan da cik bakalim stres yok bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?