yigit guzel.oglun olursa koyabilirsin aslinda.ama ben soneri nerden bulucummmm bi arastirma yapim :))))aminn insallah o.deger yukselicek mi diye beklemek de zor ya...guldennnnn evim cok pissss dunya utum varrr off kac gundur evde degilim bugun ise koyulmam lazim..sen ne guzel bitirdin.
deryos bosver pc yiii ..
heyecan doruktaaa kacta randevun?
sen pasalarinin yanindayken deryos ignelerini aldi bi fiil evde vurulmayi bekliolar:)))
ablam 15. katta oturuyo:))))gecenleree asansotr biozuldu3 gun evde mahsur kakdi:)))
Ignwlerim zaten bende bebeğim. Onlarla beraber gidiyorum daktira
AH Ablacım ben ikinci testi vermeye gitmiştim doktor dediki bir baynda poztif aldı ikinci teste cagırdık saat 6 tıda gldi diyor siz gc klmışsınz dedi biz persembe gunu 10 da 8 30 ta cıkıyoz bize uzak hastane kadıköy de biz pndiktyz rabbimm ne buyuk ablcım inş hayırlısını nasip etsin
sabahhhh 6 da gelmis hanapsin kadincagiz kolay bulmuyoruz ki...
ayyyy ama emosss kiz bi sevindim gormen lazimmm havalara zipladim eklun doktoruna sarildim :)))))))) kavc gunun kaldi yavrum tste?
canım zaten bende mesacımda yarın büyük gün dediydim yarın 8.günümüz valla ben idrar testi yapardım biliyon yanii
senin kanına girip varsa bişi ama idrarda çıkmadığında üzülceksin diye de korkuyorum etkilemek istemiyorum...
Randevu yok. Kocam kacta geliese o saatte gidicem.
Valla bende aynisindan yapiciiim lakin esim insanı bayiliiiiii
Benkayra Cansın bebeeem
günaydın kızlar tekrardan..
aman ya nasıl olim cnm bnm hasretlik özlem başladı..
bende halıları çırptım temizlik yapıyorum..
çayımı demledim kaffaltı edicem..
dün aşırı gerginlikten eşime kızdım biray tartıştık ama barıştık akaabindee
gerginim sanırsam.
ayarlamış akşama kardeşim ve kuzenlerim gelecekler..
canım sıkılmasın deyüüü
neyse kızlar ben başlıyim artıkım hazırlanmaya..
öpüyorum hepinizi..
telden haber ederim size gelişmeleri..
guldenim sen karnabahari hasladiktan sonra neye batirp kizartiosun.bende de var yapim bari bugun yemegin yanina.
ohh kızartttt mis gibide yoğurtla bacımmm..
akşama da ben gelimmm
akşama misafirleri var bende öle yapsam mı acaba kocişte yokk taaa muhteşem gününe kadarrr
Tahmin ederim bende cok mutlu oluyorum boyle ruya gorunce c.tesiyi saymiyorum 4 gun kaldi diyelim:18:
Ayyy gulden zaten aklimda ama nasil yapsam onu bilemiyorum.. Cikip kendim alirim ama eczane 10 dk mesafede birde 4 kat inip cikmak var ama test almak istiyorum:18: Deli kafam Ankarada hastaneye gittigimde niye almadiysam 3-5-8 tane
napalım canım para lazım para demek tüp demek bebek demek çalışcak adam tabii..
o da istermi evinden yatağından karısından ayrı kalsın..
rusyaya gitse tamam koşa koşa gidebilirdi
bak akşamını bilem planlamış çemkirme adama aklı sende kalmasın...
kolaymı elin kahrını çekip para kazanmak...
biz evde yan gelip yatıyoruz bi çoğumuz için diorum çalışanlar ayrı tabisi...
aynen canım sarımsaklı yoğurt şeyetcem hemide..
sende yap tabii hem kolay hem güzel oluyooo biliyorsun...
netten sipariş ver bugün yarın elinde olur hemde 3-5-8 tane değil 20 tane
ben 20 gebelik testini 14 tl ye almıştım kargoda ödemedim
haklısın çemkirdim kiiiii ne çemkirmek cnm yaa..
ama aldım gönlünü..
malum buay temel atmaya çalışacaz Allah izin verirse..
heranı değerlendirmek lazım..
buarada ben hala ovuları sipariş etmedim eşim edecekti..
hatırlatimde etsin..
regl bitti..
Yaaaaaadur bi bakayim hemen siparisimi vereyim
Oyle gulden ablacım bişey sorcam ben sabh kalkınca gögüslerim agrıyor ya iç camsırımımı degişsem raht edeim belki bunlar guzel rahtszlıklar
Ama biyerde gidemiyorum uzak yurumk lazım kuaför hemserim arasam gelirmi acepkas bıyık agda bıde bunlar var ooo çiykin oldum kac haftadır
senide anlıyorum ama napalım nasipten ötesi yok inşallah yumi çatlarken beraber olursunuz diyorum..
ovu testinide acil sipariş vermen lazım ki hemen başla belli olmuyor biliyosun çatlama durumun bu ara bi takip etmek lazım...
tedavi süreci test günü ardından gebelik haberi derken kendini unuttun tabiii..
bi baktırmak lazım toptan bakıma girmek lazım
ama şekerim hemşerinin gelip gelmeyeceğini biz nerden bilcez senin hemşerin en iyi sen bilirsin
aramadan da bilemezsin ve hemen ara o zaman ne kaldı randevuya...
slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar
slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?