Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben daha tam bitirmedim dün pazardı malum aktif olamadım bi küçük oda ve mutfak kaldı bi de kocaman balkon var toz içinde oralara el atıcam bakalım nasıl olcek..
kolay gelsin ikimizede en çok sanaaa..

sen pasalarinin yanindayken deryos ignelerini aldi bi fiil evde vurulmayi bekliolar:)))
ablam 15. katta oturuyo:))))gecenleree asansotr biozuldu3 gun evde mahsur kakdi:)))

heee öyleymiş iğneleri varmış meğersem...
amaann 15.kattalar demek
bizde de geçen akşam eletrikler gittiydi eşimi aradım geliş saatine dek geldi çünkü biraz daha oyalanıp öle geleyim dedi asansözsüz 8.kata inip çıkma durumunu bi kaç kez tecrübe ettikte
bi de 15.katı düşünemiyorum mahsur kalınır valla evde kendi evimize bu yaz taşıncaz bi aksilik olmazsa toplamda 13 kat biz 10.katta oturcaz

Ignwlerim zaten bende bebeğim. Onlarla beraber gidiyorum daktira

heeee ben yokken gelişmelerin gelişmiş demek
olsun dozun belli olcak
ben alınmış iğneye iğne demem vurulmadıkça

bende olsam erkenden giderdim ki gittim zamanında

sabahhhh 6 da gelmis ha napsin kadincagiz kolay bulmuyoruz ki...

Evet tatlım koly bulmuyoruz allhım isteyen herkese versin inş dualarımzdasınz canım rabbim nelere kaadir ona sıgınıp guvendik inş kucamıza alıp sevmyide nasıp etsin ne guzelki hepmz halden anlıyoruz dualarımız hepimize cok şukur allhıma

ayyyy ama emosss kiz bi sevindim gormen lazimmm havalara zipladim eklun doktoruna sarildim :)))))))) kavc gunun kaldi yavrum tste?

Tahmin ederim bende cok mutlu oluyorum boyle ruya gorunce c.tesiyi saymiyorum 4 gun kaldi diyelim:18:

Ayyy gulden zaten aklimda ama nasil yapsam onu bilemiyorum.. Cikip kendim alirim ama eczane 10 dk mesafede birde 4 kat inip cikmak var ama test almak istiyorum:18: Deli kafam Ankarada hastaneye gittigimde niye almadiysam 3-5-8 tane

Randevu yok. Kocam kacta geliese o saatte gidicem.

Valla bende aynisindan yapiciiim lakin esim insanı bayiliiiiii

Benkayra Cansın bebeeem

benimkide son haline bayılıyoo Allahtan kokusunu duymasın yeter ilk haşlanmış halinin..

napalım canım para lazım para demek tüp demek bebek demek çalışcak adam tabii..
o da istermi evinden yatağından karısından ayrı kalsın..
rusyaya gitse tamam koşa koşa gidebilirdi
bak akşamını bilem planlamış çemkirme adama aklı sende kalmasın...
kolaymı elin kahrını çekip para kazanmak...
biz evde yan gelip yatıyoruz bi çoğumuz için diorum çalışanlar ayrı tabisi...

neyse kızlar ben başlıyim artıkım hazırlanmaya..
öpüyorum hepinizi..
telden haber ederim size gelişmeleri..

tamam deryacım güzel haberlerini almayı diliyorum..

guldenim sen karnabahari hasladiktan sonra neye batirp kizartiosun.bende de var yapim bari bugun yemegin yanina.

canımcım karışımım aynen şöle...
un,yumurta,tuz,istersen karabiberde katabilirsin ama ben katmıyorum..
bu kadar çok bişi değil yani...
miktarları karnabaharına bağlı sen karar vercen yanii..
sıvı yağda da kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurdu döktünmü çok güzel oluyooo...

ohh kızartttt mis gibide yoğurtla bacımmm..
akşama da ben gelimmm
akşama misafirleri var bende öle yapsam mı acaba kocişte yokk taaa muhteşem gününe kadarrr

aynen canım sarımsaklı yoğurt şeyetcem hemide..
sende yap tabii hem kolay hem güzel oluyooo biliyorsun...

netten sipariş ver bugün yarın elinde olur hemde 3-5-8 tane değil 20 tane
ben 20 gebelik testini 14 tl ye almıştım kargoda ödemedim

haklısın çemkirdim kiiiii ne çemkirmek cnm yaa..
ama aldım gönlünü..
malum buay temel atmaya çalışacaz Allah izin verirse..
heranı değerlendirmek lazım..
buarada ben hala ovuları sipariş etmedim eşim edecekti..
hatırlatimde etsin..
regl bitti..

bende olsam erkenden giderdim ki gittim zamanında[/QUOTE]

Oyle gulden ablacım bişey sorcam ben sabh kalkınca gögüslerim agrıyor ya iç camsırımımı degişsem raht edeim belki bunlar guzel rahtszlıklar

senide anlıyorum ama napalım nasipten ötesi yok inşallah yumi çatlarken beraber olursunuz diyorum..
ovu testinide acil sipariş vermen lazım ki hemen başla belli olmuyor biliyosun çatlama durumun bu ara bi takip etmek lazım...

Ama biyerde gidemiyorum uzak yurumk lazım kuaför hemserim arasam gelirmi acepkas bıyık agda bıde bunlar var ooo çiykin oldum kac haftadır

Oyle gulden ablacım bişey sorcam ben sabh kalkınca gögüslerim agrıyor ya iç camsırımımı degişsem raht edeim belki bunlar guzel rahtszlıklar

Şimdiden emzirme için uygun olanlarından alma erken daha ama ya bi beden büyüğünü al ya da başka bir modele geç derim

Ama biyerde gidemiyorum uzak yurumk lazım kuaför hemserim arasam gelirmi acepkas bıyık agda bıde bunlar var ooo çiykin oldum kac haftadır

tedavi süreci test günü ardından gebelik haberi derken kendini unuttun tabiii..
bi baktırmak lazım toptan bakıma girmek lazım
ama şekerim hemşerinin gelip gelmeyeceğini biz nerden bilcez senin hemşerin en iyi sen bilirsin
aramadan da bilemezsin ve hemen ara o zaman ne kaldı randevuya...

bugün gececek cnm bnm bakalaım yarına gelir inşallah..
normalde ertesi gün elimde oluyordu

Arayıp bi sorayım öğleden sonra gelirse gelir gelmesede persembe kontorlden sonra bizmki yakında varsa bırkr artıkım naplım bi beden buyuk iyi olur şimdilk

slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar

slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar

günaydınn cnmm
çook gecmişler olsun..
Allahım birdaha göstermesin.

günaydın merhaba arkadaslar

haksever çok geçmiş olsun (tanımasamda üzüldüm) verilmiş sadakanız varmış.. bir fakiri sevindirin isterseniz.

Cok gecmiş olsun allhım betrinden saklamış canımm rabbim bida yatsmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…