bugün gececek cnm bnm bakalaım yarına gelir inşallah..
normalde ertesi gün elimde oluyordu
Arayıp bi sorayım öğleden sonra gelirse gelir gelmesede persembe kontorlden sonra bizmki yakında varsa bırkr artıkım naplımbi beden buyuk iyi olur şimdilk
slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar
günaydın merhaba arkadaslar
haksever çok geçmiş olsun (tanımasamda üzüldüm) verilmiş sadakanız varmış.. bir fakiri sevindirin isterseniz.
günaydınn cnmm
çook gecmişler olsun..
Allahım birdaha göstermesin.
günaydın merhaba arkadaslar
haksever çok geçmiş olsun (tanımasamda üzüldüm) verilmiş sadakanız varmış.. bir fakiri sevindirin isterseniz.
Cok gecmiş olsun allhım betrinden saklamış canımm rabbim bida yatsmasın inş
Bizmki sevmiyor palaıyhh der ah ablacım burda olydı ne yazıkki ailem memlktte hamiş olnca tuylerim dökuldu diyolar cogu bu dogrumudur bilmem ama sacım kadım kıprım yerınde dursunda su tuylerim durmasn azcık cıkınca bizmki dalga geciyor benle uyus işte su dönmlerimi atlatıyımda allhım iznyle bakrım kndime
eşim insanı şimdi aradı 10-15 dkya geliymiş kendisi..
kaldık mı öğleden sonraya
sana dokunamaz bu ara elleşmesin dursun pala olmanada karışmasın aaaa
bende öle istiyom saçım kaşım kirpiğim dursun geri kalan yokolsun
slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar
he valla kaldınız öğleden sonraya
iğneye başlama saatine muayene olup kan sonuçlarının çıkması lazım...
enişteye de öğle tatilini beklemeden gidin canım..
öğle tatilinde de çalışıyoo bi çok yer..
yaa bişi sorabilirmiyim..
şu hsg rahim filmini ne deyipte çektircez hastaneden? kadın doğuma randevu alıpta mı yapıcaz yoksa baska bi yerden mi çektiricez boyle labarotuvar gibi :26:
saol cnm isim.cok valla.amanbkendi evin olsunda 10.kat olsun bosver ben severim yuksek evi:)))aliskinim:))canım ben daha tam bitirmedim dün pazardı malum aktif olamadım bi küçük oda ve mutfak kaldı bi de kocaman balkon var toz içinde oralara el atıcam bakalım nasıl olcek..
kolay gelsin ikimizede en çok sanaaa..
heee öyleymiş iğneleri varmış meğersem...
amaann 15.kattalar demek
bizde de geçen akşam eletrikler gittiydi eşimi aradım geliş saatine dek geldi çünkü biraz daha oyalanıp öle geleyim dedi asansözsüz 8.kata inip çıkma durumunu bi kaç kez tecrübe ettikte
bi de 15.katı düşünemiyorummahsur kalınır valla evde kendi evimize bu yaz taşıncaz bi aksilik olmazsa toplamda 13 kat biz 10.katta oturcaz
aminnnn cnm sen de benim dualarimdasinEvet tatlım koly bulmuyoruz allhım isteyen herkese versin inş dualarımzdasınz canım rabbim nelere kaadir ona sıgınıp guvendik inş kucamıza alıp sevmyide nasıp etsin ne guzelki hepmz halden anlıyoruz dualarımız hepimize cok şukur allhıma
tamam yapicam bugun lk defa.gecen gun gorumcem yapmisti hosuma gitti ben de aldim.ama galiba onun karisiminda ekstra soda vardi.annem hep yapardi ama o cigden kizartiyo.biseye de batitmiyo.benimkide son haline bayılıyoo Allahtan kokusunu duymasın yeter ilk haşlanmış halinin..
napalım canım para lazım para demek tüp demek bebek demek çalışcak adam tabii..
o da istermi evinden yatağından karısından ayrı kalsın..
rusyaya gitse tamam koşa koşa gidebilirdi
bak akşamını bilem planlamış çemkirme adama aklı sende kalmasın...
kolaymı elin kahrını çekip para kazanmak...
biz evde yan gelip yatıyoruz bi çoğumuz için diorum çalışanlar ayrı tabisi...
tamam deryacım güzel haberlerini almayı diliyorum..
canımcım karışımım aynen şöle...
un,yumurta,tuz,istersen karabiberde katabilirsin ama ben katmıyorum..
bu kadar çok bişi değil yani...
miktarları karnabaharına bağlı sen karar vercen yanii..
sıvı yağda da kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurdu döktünmü çok güzel oluyooo...
aynen canım sarımsaklı yoğurt şeyetcem hemide..
sende yap tabii hem kolay hem güzel oluyooo biliyorsun...
valla keske gelse evde daha hijyen olur agda isi.Ama biyerde gidemiyorum uzak yurumk lazım kuaför hemserim arasam gelirmi acepkas bıyık agda bıde bunlar var ooo çiykin oldum kac haftadır
evde sutyen takiomusin yatarken filan?Arayıp bi sorayım öğleden sonra gelirse gelir gelmesede persembe kontorlden sonra bizmki yakında varsa bırkr artıkım naplımbi beden buyuk iyi olur şimdilk
aaaaaaa cok gecmis olsun kuzum nqzarlara gelmissin bunla gecmis olsun insalla...slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar
saol cnm isim.cok valla.amanbkendi evin olsunda 10.kat olsun bosver ben severim yuksek evi:)))aliskinim:))
yigenim enistem cikip cikip indiler ama ablam evde kaldi bebisi var . ayni zamanda bebek arabasi filan da lazim oluyo gittigi yerde onun icin hic disari cikmadi..:))
aminnnn cnm sen de benim dualarimdasin
tamam yapicam bugun lk defa.gecen gun gorumcem yapmisti hosuma gitti ben de aldim.ama galiba onun karisiminda ekstra soda vardi.annem hep yapardi ama o cigden kizartiyo.biseye de batitmiyo.
valla keske gelse evde daha hijyen olur agda isi.
evde sutyen takiomusin yatarken filan?
aaaaaaa cok gecmis olsun kuzum nqzarlara gelmissin bunla gecmis olsun insalla...
hadi kizlar ben temizlige devam...
bi kadındoğumcudan randevu al canım çekecek doktorun belli olsun rastgele bir yere çektirme önemli sonuçta..
üle yapıcamda aşkitom açlıktan midem sırtıma yapıştı..
bide bizim merkez çok pahalı..testleri başka bi yerde yaptırıyorum ben..
testler için geri bu tarafa geçicez..(yani anadolu yakasına)
aynı tahlilleri merkezde fiyatı 300 küsür benim geçen ay 110 tl yaptırdım yani
merkez karşıda..(bu arada karşısı avrupa oluyo)
KAYINvalidem mutfakta bezelye yapmış şimdide nifik yapıyor bilmeynler vardır ne odiyecksnz oda rabbimin yaratıgı guzel ama ypması meşakatli bir ot çeşidi nifik bazlma ve yumurtayla yapılır onu yerk çiğnemedn ymniz gerkr yoksa agzınızı diğler yani yakrama tadı cok guzeldir madımak tekilcen hoşveren bunlar guzel ot cesidi vede saglıklıdır bu dediklerimi en cok tokatta yapıyolr
çok sağol canımm Allah razı olsunhımm hiç bi yonden dusunmemıstım ,doğru dıyosun canım.
bu arada aktarcı olan arkadasımız kalimeroydu sanırım niki onada çok tşk ederim oksurmem gectı verdiği şifalı reçete sayesınde
saol cnm isim.cok valla.amanbkendi evin olsunda 10.kat olsun bosver ben severim yuksek evi:)))aliskinim:))
yigenim enistem cikip cikip indiler ama ablam evde kaldi bebisi var . ayni zamanda bebek arabasi filan da lazim oluyo gittigi yerde onun icin hic disari cikmadi..:))
aminnnn cnm sen de benim dualarimdasin
tamam yapicam bugun lk defa.gecen gun gorumcem yapmisti hosuma gitti ben de aldim.ama galiba onun karisiminda ekstra soda vardi.annem hep yapardi ama o cigden kizartiyo.biseye de batitmiyo.
valla keske gelse evde daha hijyen olur agda isi.
evde sutyen takiomusin yatarken filan?
aaaaaaa cok gecmis olsun kuzum nqzarlara gelmissin bunla gecmis olsun insalla...
hadi kizlar ben temizlige devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?