Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün gececek cnm bnm bakalaım yarına gelir inşallah..
normalde ertesi gün elimde oluyordu

testler ertesi gün geliyooo evet bebekim...

Arayıp bi sorayım öğleden sonra gelirse gelir gelmesede persembe kontorlden sonra bizmki yakında varsa bırkr artıkım naplım bi beden buyuk iyi olur şimdilk

amaannnn sal gitsin pala ol nolcak

slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar

hiiiii çoooooooooook geçmiş olsun Allah korumuş başın şişti demek

günaydın merhaba arkadaslar

haksever çok geçmiş olsun (tanımasamda üzüldüm) verilmiş sadakanız varmış.. bir fakiri sevindirin isterseniz.

merhabalar efenim

amaannnn sal gitsin pala ol nolcak[/QUOTE]

Bizmki sevmiyor pala ıyhh der ah ablacım burda olydı ne yazıkki ailem memlktte hamiş olnca tuylerim dökuldu diyolar cogu bu dogrumudur bilmem ama sacım kadım kıprım yerınde dursunda su tuylerim durmasn azcık cıkınca bizmki dalga geciyor benle uyus işte su dönmlerimi atlatıyımda allhım iznyle bakrım kndime

günaydınn cnmm
çook gecmişler olsun..
Allahım birdaha göstermesin.

günaydın merhaba arkadaslar

haksever çok geçmiş olsun (tanımasamda üzüldüm) verilmiş sadakanız varmış.. bir fakiri sevindirin isterseniz.

Cok gecmiş olsun allhım betrinden saklamış canımm rabbim bida yatsmasın inş

çok saolun allah beterinden korusun ufak bişidi ama korkusu yetti :18:

sana dokunamaz bu ara elleşmesin dursun pala olmanada karışmasın aaaa
bende öle istiyom saçım kaşım kirpiğim dursun geri kalan yokolsun

yaa bişi sorabilirmiyim..

şu hsg rahim filmini ne deyipte çektircez hastaneden? kadın doğuma randevu alıpta mı yapıcaz yoksa baska bi yerden mi çektiricez boyle labarotuvar gibi :26:

eşim insanı şimdi aradı 10-15 dkya geliymiş kendisi..
kaldık mı öğleden sonraya

he valla kaldınız öğleden sonraya
iğneye başlama saatine muayene olup kan sonuçlarının çıkması lazım...
enişteye de öğle tatilini beklemeden gidin canım..
öğle tatilinde de çalışıyoo bi çok yer..

sana dokunamaz bu ara elleşmesin dursun pala olmanada karışmasın aaaa
bende öle istiyom saçım kaşım kirpiğim dursun geri kalan yokolsun

elleşmden dururmu bu ara canı sıkılıyomuş napim dedim ben melgimi düşünyorum kb sende oyle yap didim ama işte irkek huyu batsın uyus ayhh gulden ablcım su lazer feln bi ara dusndumde arastırdım cilt sorunum olur diye iyi bi olmdn gitmyim dedim ya artıkım bebişten sonra inş aratırp gideyim diyorum

slm kıslar bugün evdeyim dün ufak bi kaza geçrdik kamyonet çarptı arkadan bende arkada oturuyodum acık basım şişti belim felan arıyo kendime kafa izni verdim bugün işe gitmedim günaydınlar

ayy canımmm Allahım korumuşşşş bi verdiğiniz karşı gelmişşş çok çok geçmiş olsun kuzumm....

üle yapıcamda aşkitom açlıktan midem sırtıma yapıştı..
bide bizim merkez çok pahalı..testleri başka bi yerde yaptırıyorum ben..
testler için geri bu tarafa geçicez..(yani anadolu yakasına)
aynı tahlilleri merkezde fiyatı 300 küsür benim geçen ay 110 tl yaptırdım yani
merkez karşıda..(bu arada karşısı avrupa oluyo)

yaa bişi sorabilirmiyim..

şu hsg rahim filmini ne deyipte çektircez hastaneden? kadın doğuma randevu alıpta mı yapıcaz yoksa baska bi yerden mi çektiricez boyle labarotuvar gibi :26:

bi kadındoğumcudan randevu al canım çekecek doktorun belli olsun rastgele bir yere çektirme önemli sonuçta..

saol cnm isim.cok valla.amanbkendi evin olsunda 10.kat olsun bosver ben severim yuksek evi:)))aliskinim:))
yigenim enistem cikip cikip indiler ama ablam evde kaldi bebisi var . ayni zamanda bebek arabasi filan da lazim oluyo gittigi yerde onun icin hic disari cikmadi..:))

aminnnn cnm sen de benim dualarimdasin

tamam yapicam bugun lk defa.gecen gun gorumcem yapmisti hosuma gitti ben de aldim.ama galiba onun karisiminda ekstra soda vardi.annem hep yapardi ama o cigden kizartiyo.biseye de batitmiyo.

Ama biyerde gidemiyorum uzak yurumk lazım kuaför hemserim arasam gelirmi acepkas bıyık agda bıde bunlar var ooo çiykin oldum kac haftadır
valla keske gelse evde daha hijyen olur agda isi.

Arayıp bi sorayım öğleden sonra gelirse gelir gelmesede persembe kontorlden sonra bizmki yakında varsa bırkr artıkım naplım bi beden buyuk iyi olur şimdilk
evde sutyen takiomusin yatarken filan?

aaaaaaa cok gecmis olsun kuzum nqzarlara gelmissin bunla gecmis olsun insalla...

hadi kizlar ben temizlige devam...

Takıyom canım raht edmıyom yoksa artık raht bişiler bakcm evde iyi olur bakım işi tabiside gelse bariayhh bugun belim agrıyor uffff raht oturamıyom

bi kadındoğumcudan randevu al canım çekecek doktorun belli olsun rastgele bir yere çektirme önemli sonuçta..

çok sağol canımm Allah razı olsun hımm hiç bi yonden dusunmemıstım ,doğru dıyosun canım.

bu arada aktarcı olan arkadasımız kalimeroydu sanırım niki onada çok tşk ederim oksurmem gectı verdiği şifalı reçete sayesınde

KAYINvalidem mutfakta bezelye yapmış şimdide nifik yapıyor bilmeynler vardır ne odiyecksnz oda rabbimin yaratıgı guzel ama ypması meşakatli bir ot çeşidi nifik bazlma ve yumurtayla yapılır onu yerk çiğnemedn ymniz gerkr yoksa agzınızı diğler yani yakr ama tadı cok guzeldir madımak tekilcen hoşveren bunlar guzel ot cesidi vede saglıklıdır bu dediklerimi en cok tokatta yapıyolr

ama aç olman gerekmiyoki yavrım tahliller için...
ayrıca karşının avrupa olduğunu biliyom yani
hani beşiktaşımın stadının olduğu yaka
tahlil için başka yere gitmen kötü gerçekten sabah harekete geçmek daha iyi olurmuş...
beyine bağlı olduğundan yapcak bişi yok ama...

ama yemesi dikkat gerektiren bişeyi sırf güzel diye yiyememki ben zor iş yiyene kolay gelsin afiyet olsun

aynen canımcım önemli bir işlem kolay ama sonucu değerli oluyor o sebepten bilen tecrübeli ellerde olmalı..
kalimero yu nerden çıkardın ikramaya aktarcımız güldürdün şekerim beni Allahta seni güldürsün emi
yaradı demek şifalı reçetesi süpperrr

sodayla yapanlarda var evet ama içine ne kadar çok sıvı malzeme koyarsan karışımın kızgın sıvı yağa koyunca patlıyoo o sebepten orjinali zaten un ve yumurta araştır netten görersin...
sade kızartınca karnabaharı sevmeyenler için çok bişi farketmiyoo yine asıl tadını alıyorlar mutlaka yumurta una bulanması lazım bence tabisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…