Tüp Bebek Günlüğümüz !

saolun kızlar cok teşekkür ederim

tabikide faydalıdır ama ben ısırganıda yiyemem mesela psikolojik olarak yanacam hissi geliyooo

ayyy kımıl kımılım bugün yerimde duramıyorum Allahım ya rebbim sen hayırlara çıkar bu halimi Aminnnn:122::122::122::122:

amin canım amin mutlu haberlerle devam etsin bu halin....

derya dan haber bekliyom tedaviye başlayabilir inşallah
bi de benkayradan haber alcaz bu hafta inşallah ikisinden de güzel haberler alırız onların enerjisimi geçti bana acaba

ben de çok güldümm ..akşam pisyediliyi seyrettikk orço geldi aklımaaa....iyileşmene çok sevindim canımm söylediğim karışım hem öksürüğü gribi geçiriyor hem de vücut direncini artırıyor...arada boğazın ağrırısa yatmadan önce ve sabah kalkınca iç zımba gibi olursun hemen...
tabikide faydalıdır ama ben ısırganıda yiyemem mesela psikolojik olarak yanacam hissi geliyooo
ısırgan çorbası çok şifalı ve de çok lezzetli oluyor bebişimm..zaten ısırgan da haşlandığı ve robotta çekildiği için ıspanaktan farkı kalmıyor...ben ce bir denemeliisnn..
ayyy kımıl kımılım bugün yerimde duramıyorum Allahım ya rebbim sen hayırlara çıkar bu halimi Aminnnn:122::122::122::122:

enerjik hatunummm hava güzel dünya güzell benkayra iyi derya hatun da daktırdan güzel haberlerle dönecek inşaallah dah ne olsun değil miii

Eveett yaa hava bir harikaa ama benim ayaklarim buz kalibinda duruyo sanki kombiyi yakmistim kapadim artikk.. Insallah daha iyi olalim ikramayam benimm

selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş

yok yemicem ısrgan ıssırır beni
evet hava güzel emel daha iyi ohss den sonra bi de yarın test günü benim rüyama göre
deryadan da iyi haber almak istiyorum güzel haberler almak istiyorum yiterrrrr kötü günler geride kalmalı

Senin o kimil kimil hallerini yerim ben hayir olsun insallah

Aminnnnn hayır olsun umudumsun sen benim bi güzel haberini alayım elife de diyorum kendim kadar sevincem...
çok fena hakediyorsun zamanı geldi artık

selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş

MASLLH ALLHIM SAGLIKLI SIHTLI DOGUM NASİP EDR İNŞ DARISI BANA PERSEMBE BNDE GİDYOM KESEYE İNŞ İYİ HAber almk nasip olsun ayyy ne sevndim varyakndim gitmiş gbi oldum varya allhımmm ne buyuksun herkese nasip et rabbim dualarımzdasınz canlarım bişey sorcam canm seninki ne kadrdı hem kese bkmya gidnce aynı anda klp atışı duyulabiliyorum benim üç haftalık şuan

Kan sonuclarimi bekliuorum kızlar. Sonuclara göre bwlli olacak ama iki tane kist var. Bilmiyorum başlar mı başlamaz mi..
Belki kistlerin icini boşaltma işlemi yapabilir iz dedi. Kan sonuclarina göre belli olacak hersey:18:

:118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
süpperrrrr ikizlerimiz geliyo demek maşallah kuzulara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…