Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kan sonuclarimi bekliuorum kızlar. Sonuclara göre bwlli olacak ama iki tane kist var. Bilmiyorum başlar mı başlamaz mi..
Belki kistlerin icini boşaltma işlemi yapabilir iz dedi. Kan sonuclarina göre belli olacak hersey:18:

canım benim haber bekliyordum senden kist olsada başlayabiliyorlar opu sırasında kistlerin çaresine bakıyor bazı doktorlar belki öyle yapar..

selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş

Allahim ne guzel bir haber bu masallah darisi basima saglikla al kuzularini kucagina senin hcg degerin kac cikmisti merak ettim..

Canimsinn benim gercekteen hepimiz hakediyoruz guldenim cok mucadeleler veriyoruz acilar cekiyoruz Allahim yuzumuzu guldursun..

herkes anne olsun istersin sevinirsin ama bazılarına daha bi çok sevinirsin işte öyle bişiler sana olan hislerim

tatlım ben test günümden 15 gün sonra yani bugün gittim seninde 15 gün olucak dimeozaman duyarsın inşallah

Gülden ablacım biracık tatmktan zarar gelmz emin olama tabi senin karınada saygı duyuyoz sen hep iyi ol bizmle ol bugun guzel birgun oldu cok şukur

sağol canım ALLAH tez vakitte herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Gülden ablacım biracık tatmktan zarar gelmz emin olama tabi senin karınada saygı duyuyoz sen hep iyi ol bizmle ol bugun guzel birgun oldu cok şukur

hatır için çiğ tavuk yenirmiş ilk gördüğüm yerde bakcam tadına söz
çiğ tavuk yemekten iyidir..
evet canım güzel birgün güzel başladık haftaya öylede devam edecek Allahın izniyle

işlerim öylece duruyooo daha yatağımı toplamadım
hemen acil işe girişiyorum topik açık sık sık geliyorum yazıyorum:119::119::119::119:

ayyy çok güzel bi belirti bu yaaa demek ayakların buz kesti

Ayaklarin usumesi belirti mi ben hic duymamistim hic isitamiyorum ayaklarimi iki uc gundur ben

herkes anne olsun istersin sevinirsin ama bazılarına daha bi çok sevinirsin işte öyle bişiler sana olan hislerim

Can dostumsun sen benim inan ki ayni duygulari paylasiyoruz sana olsa kendim gibi sevinirim ayy seviyorum seni ben yaaa

tatlım ben test günümden 15 gün sonra yani bugün gittim seninde 15 gün olucak dimeozaman duyarsın inşallah

Amin canım benım ikinci testim 18 subt pazartsiydi 11 gun sonra gelin demiş doktor yani 28 inde 4 subat pazartesi transfer tarihim ondan sayrsak 3 hafta 4 gun oluyor yani 4üncü gun gitmiş oluyoz tabi farklıdr belki herkesin durumuna göre demiştr doktor rabbimn iznyle hayırlısı olsun canım cok sevndim valla iki yaramz masllh allh analı babalı buytsun saglıkla dogsnlar inş

sağol canım ALLAH tez vakitte herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Amin canım inş rabbimn izniyle herkes bu mutlulugu yasasın inş

hatır için çiğ tavuk yenirmiş ilk gördüğüm yerde bakcam tadına söz
çiğ tavuk yemekten iyidir..
evet canım güzel birgün güzel başladık haftaya öylede devam edecek Allahın izniyle

Ooyyyşşş yerim seni ben ablacımmm cok iysin hep gul inş seninde bizm kalbmzde yerin buyk yanmzda olmn bile yter inş her gunumz boyle mutlu huzrlu gecsin inş bi gun senin bebişnde haberini alcaz inş

Ayaklarin usumesi belirti mi ben hic duymamistim hic isitamiyorum ayaklarimi iki uc gundur ben

Can dostumsun sen benim inan ki ayni duygulari paylasiyoruz sana olsa kendim gibi sevinirim ayy seviyorum seni ben yaaa

evet canım aynen öle ayakların üşümesi iyi bişi çok kişiden duydum doğal gebelik yaşayanlarda da tüp bebeklerde de...
canım benimde aynı duygulara sahibiz karşılıklı bende seni çok seviyorum

Hiiimm o zaman usuyo diye ayaklarima gicik olmayi birakayim da seveyim biraz onlari

canım benim haber bekliyordum senden kist olsada başlayabiliyorlar opu sırasında kistlerin çaresine bakıyor bazı doktorlar belki öyle yapar..

Hem tedavim yapıldı hmde tup inş senınde oyle olur canım rabbimin izniyle gülden ablacm iy olck inş herkese nasip etsn rabbim hayırlısyla

ye tabii beni öyle tatlıyımdır ki tadımdan yenmediğimi söyleyenlerde oluyooo
sırayla canım bugün ikiz haberi aldık deryanında tedaviye başladığı haberini alırsak karlı bi günü geride bırakcaz..
sonraki günlerde de güzel haberlerimiz gelcek kızlardan ve senden

canıımmmm bugün işe başlamadınmı sen nerelerdesin bi ce e yapıp gideydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…