ye tabii beni öyle tatlıyımdır ki tadımdan yenmediğimi söyleyenlerde oluyooo
sırayla canım bugün ikiz haberi aldık deryanında tedaviye başladığı haberini alırsak karlı bi günü geride bırakcaz..
sonraki günlerde de güzel haberlerimiz gelcek kızlardan ve senden
ayyy sen bi de gıcık mı oluyon azarlıyonmu yoksa ayacıklarını sev onları belkide belirti veriyo gebeliğin onlar sayesinde
çok sağol kuzum ALLAH herkese nasip etsin tez zamanda
Amin inş ablacımm cok tatlısınkalbinde guzel senin yuzun daha guzeldir allhım hep bizmle olsun rabbim hep iyi haberler almyı nasip etsin inş
Hemde ne gicik olmak ne yapsam isitamadim cok sinir biseydi sen belirti olabilir diyene kadar sevcem simdi onlari abdest alicam kalkip sicak sularla masajlar yapicamben fetih suremi okuyup gelicim birazdan opuyorum cicim. Birde bak teyzem bir dua verdi 786 kere okunmaliymis Bismillahirrahmanirrahim ve bihi ve sebebihi bunu oku dedi..
slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık hastaneye verdik hastaneden haber bekliyorduk ama bugun test yaptım çift çizgi cıktı şimdi ben o raporu alayımmı geri yoksa almayayımmı çünkü hakkım gitsin istemiyorum düşük bişi olur 5 senedir bekliyorduk bebişi sizce neyapmalıyım acil cvp yazarsanız sevinirim tedirginim gecen haziran ayında kimyasal gebeligim oldugu için tedirginim :18:
kızlar ben geldin nasılsınız bakalım..
hak sever canmgeçmiş olsun..
deryacım hayırlısı olsun 1 ay gec olsunda güç olmasın inş..
arkadnas canm ikizler geliyomuş hee rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..
iyi olmaya calışıyorum bende canm nasıl olsun sabırla perşembe gününü bekliyorum..amin canım biz iyiyiz sen nasılsın tatlım
merhaba arkadaslar hepınıze oncelıkle rabbım kolaylık versın. hangı merkezde kac tlye yaptırıyosunuz yardımcı olurmusunuz rıca etsemn ortalama dfıkır edınmek ıstıyorum
arkadnas tebrikler canım ikizler geliyomuş bende çok istemiştim ikiz ama malesef tek yumurta transfer edildi
merhaba hangi şehirdesin ben istanbuldayım fulyada özel klinik feminen dı alman hastanesinin laboratuvarını kullanıyor benim doktorum 3600 hastaneye verdim ilaçlarımda 1270 tuttu tabi bu iğne fiyatı hastaya göre değişir
selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş
ayy ayy canım gözün aydınn vallahii gözlerim dolduuuu( çok çok sevindimm hemde ikizzzzzzz benimm ikizlerimde tutunur inşallah annesineee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?