Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin inş ablacımm cok tatlısın kalbinde guzel senin yuzun daha guzeldir allhım hep bizmle olsun rabbim hep iyi haberler almyı nasip etsin inş

ayyy sen bi de gıcık mı oluyon azarlıyonmu yoksa ayacıklarını sev onları belkide belirti veriyo gebeliğin onlar sayesinde

Hemde ne gicik olmak ne yapsam isitamadim cok sinir biseydi sen belirti olabilir diyene kadar sevcem simdi onlari abdest alicam kalkip sicak sularla masajlar yapicam ben fetih suremi okuyup gelicim birazdan opuyorum cicim. Birde bak teyzem bir dua verdi 786 kere okunmaliymis Bismillahirrahmanirrahim ve bihi ve sebebihi bunu oku dedi..

çok sağol kuzum ALLAH herkese nasip etsin tez zamanda

Amin canım ..

Amin inş ablacımm cok tatlısın kalbinde guzel senin yuzun daha guzeldir allhım hep bizmle olsun rabbim hep iyi haberler almyı nasip etsin inş

ne güzel şeyler yazmışsın sen öle yerim seni..
beni merak ediyorsan topiğin 41.sayfasına bak canım..

sev tabisi
Allah kabul etsin canım dualarını hem gitmeden okundun hem kendin okuyorsun Rabbim mükafatını verecek elbet..

Evet kizlar bu ayida pas gectik. Birdahaki aya dedi daktir. Iki adet kist var di.e2 de yuksek geldigi için bir dahaki aya kaldı.

Ben seni görmeden sevdim ablacım kalp gözümüz acık olsun yeter DERYACIM SIKMA CANINI BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR allhıma dua et elbbet birgun mutlulk gelir inş mart ayında olck rabbimn izniyle duanızı eksık etmyin duamdasınz benm tel jarjı bitiyor tkcm sonra görüşürk öptüm sizleri allha emanetsnz

kızlar ben geldin nasılsınız bakalım..
hak sever canmgeçmiş olsun..
deryacım hayırlısı olsun 1 ay gec olsunda güç olmasın inş..
arkadnas canm ikizler geliyomuş hee rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..

slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık hastaneye verdik hastaneden haber bekliyorduk ama bugun test yaptım çift çizgi cıktı şimdi ben o raporu alayımmı geri yoksa almayayımmı çünkü hakkım gitsin istemiyorum düşük bişi olur 5 senedir bekliyorduk bebişi sizce neyapmalıyım acil cvp yazarsanız sevinirim tedirginim gecen haziran ayında kimyasal gebeligim oldugu için tedirginim :18:

merhaba arkadaslar hepınıze oncelıkle rabbım kolaylık versın. hangı merkezde kac tlye yaptırıyosunuz yardımcı olurmusunuz rıca etsemn ortalama dfıkır edınmek ıstıyorum

canım sen bilirsin ama o kadar uğraşmışsın rapor için bide doktora muayene ol istersen çift çizgi çıkmış TÜPÜ BEKLERKEN NE GÜZEL SÜPRİZ OLMUŞ ALLAH tamamına erdirsin

arkadnas tebrikler canım ikizler geliyomuş bende çok istemiştim ikiz ama malesef tek yumurta transfer edildi

merhaba arkadaslar hepınıze oncelıkle rabbım kolaylık versın. hangı merkezde kac tlye yaptırıyosunuz yardımcı olurmusunuz rıca etsemn ortalama dfıkır edınmek ıstıyorum

merhaba hangi şehirdesin ben istanbuldayım fulyada özel klinik feminen dı alman hastanesinin laboratuvarını kullanıyor benim doktorum 3600 hastaneye verdim ilaçlarımda 1270 tuttu tabi bu iğne fiyatı hastaya göre değişir

yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun kucağınıza sağlıkla alın inşallah .ohhohhh birde ikiz haberi okumuşum ki misssss en temizinden :) tek olsun çift olsun bizim olsun farketmez sağlıkla gelsinler :) tedavideki arkadaşlara da bol şanlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah no strees no panik,yes sakinlik yes bebek inşallaaaaaaah :))

tesekkurler senın de sonuc nedır? ne zaman bellı oluyor.
sende kı sorun neydı pekı

selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş

ayy ayy canım gözün aydınn vallahii gözlerim dolduuuu( çok çok sevindimm hemde ikizzzzzzz benimm ikizlerimde tutunur inşallah annesineee..

ayy ayy canım gözün aydınn vallahii gözlerim dolduuuu( çok çok sevindimm hemde ikizzzzzzz benimm ikizlerimde tutunur inşallah annesineee..

sağol fundacım amin ALLAHım dördüncüde yüzümü güldürdü herkesin gülsün inşallah seninde bebişlerin sımsıkı tutunur inşallah canım ne zaman test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…