tesekkurler senın de sonuc nedır? ne zaman bellı oluyor.
sende kı sorun neydı pekı
Evet kizlar bu ayida pas gectik. Birdahaki aya dedi daktir. Iki adet kist var di.e2 de yuksek geldigi için bir dahaki aya kaldı.
kızlar ben geldin nasılsınız bakalım..
hak sever canmgeçmiş olsun..
deryacım hayırlısı olsun 1 ay gec olsunda güç olmasın inş..
arkadnas canm ikizler geliyomuş hee rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..
slm kızlar bizde tüpbebek için rapor hazırladık hastaneye verdik hastaneden haber bekliyorduk ama bugun test yaptım çift çizgi cıktı şimdi ben o raporu alayımmı geri yoksa almayayımmı çünkü hakkım gitsin istemiyorum düşük bişi olur 5 senedir bekliyorduk bebişi sizce neyapmalıyım acil cvp yazarsanız sevinirim tedirginim gecen haziran ayında kimyasal gebeligim oldugu için tedirginim :18:
merhaba arkadaslar hepınıze oncelıkle rabbım kolaylık versın. hangı merkezde kac tlye yaptırıyosunuz yardımcı olurmusunuz rıca etsemn ortalama dfıkır edınmek ıstıyorum
arkadnas tebrikler canım ikizler geliyomuş bende çok istemiştim ikiz ama malesef tek yumurta transfer edildi
herkese merhabaazcık bakınıp çıkıcam da size selam vermeden geçmeyeyim dedim
yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun kucağınıza sağlıkla alın inşallah .ohhohhh birde ikiz haberi okumuşum ki misssss en temizinden :) tek olsun çift olsun bizim olsun farketmez sağlıkla gelsinler :) tedavideki arkadaşlara da bol şanlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun inşallah no strees no panik,yes sakinlik yes bebek inşallaaaaaaah :))
Amin canım ..
ne güzel şeyler yazmışsın sen öle yerim seni..
beni merak ediyorsan topiğin 41.sayfasına bak canım..
sev tabisi
Allah kabul etsin canım dualarını hem gitmeden okundun hem kendin okuyorsun Rabbim mükafatını verecek elbet..
Evet kizlar bu ayida pas gectik. Birdahaki aya dedi daktir. Iki adet kist var di.e2 de yuksek geldigi için bir dahaki aya kaldı.
son bi balkonu temizleme işim kaldı onuda temizleyim bıcı bıcıya gideyim sonrada geleyim
hoş bulduk canm nasılsın iyimiisin..yine temizlik koşuşturmaca galibahoşgeldin canım..
saol canm benm nasıl döneceğim %90 belli olumsuz olacak ama umudumu yitirmicem..Bende persembe gidiyorum ne guzel duyguluduygu diye bir arkads vardı oda bnde kese için gidecz inş üçümüzde hayırlı haberlerle dönmk nasip olsun canım dualarımız hepimzle olsun duanızı hiç eksit etmeyin kızlar yer gök duayla dolsun rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inş
oo cok ıyıymıs cnm tesekkurler :) ama uzak tum unıversıte hastanelerı oylemı acabamerhaba...
ben son tüp denememi Ankara Başkent üniversitesinde yaptırdım..
2700 hastaneye 1000 tl de ilaçlara verdim...
saol canm Allah kabul etsin inş..Rabbim oyle buyukki canım biz ona sıgındık ona guvendik inş iyi haberler almk nasip olsun sabh aksam dua ediyorum hep duamdasınız duanızı eksik etmeyin rabbim herseyin hayırlısını versin inş
egunal, benim rapor bugün bitti, işe başladım. sağ olsun kociş güzel bir temiizlik yapmışgeldim, totoşu devirdim yattım, şimdi adam yemek yapıyor, ben de bekliyorum yemekten sonra gelirim yine
arkadnas, Allah minik bebişerini kucağına almayı nasip etsin. benim eşim de ultasonda göremedi henüz, yandan dinledi sadece kalp atışlarını, başka da hiç kimseyi götürmedim hastaneye. sadece fotosunu gösterdim bebişin
yokhe, annecik, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla, Allah bozmasınilk zamanlarda insan hamile olduğunu unutup hareket ediyor, ben bu yüzden çok çektim. dikkat et kendine, bebişini düşünmeden adım atma
egunal, benim rapor bugün bitti, işe başladım. sağ olsun kociş güzel bir temiizlik yapmışgeldim, totoşu devirdim yattım, şimdi adam yemek yapıyor, ben de bekliyorum yemekten sonra gelirim yine
arkadnas, Allah minik bebişerini kucağına almayı nasip etsin. benim eşim de ultasonda göremedi henüz, yandan dinledi sadece kalp atışlarını, başka da hiç kimseyi götürmedim hastaneye. sadece fotosunu gösterdim bebişin
yokhe, annecik, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla, Allah bozmasınilk zamanlarda insan hamile olduğunu unutup hareket ediyor, ben bu yüzden çok çektim. dikkat et kendine, bebişini düşünmeden adım atma
Git miss miss ol da gel
hoş bulduk canm nasılsın iyimiisin..yine temizlik koşuşturmaca galiba
saol canm benm nasıl döneceğim %90 belli olumsuz olacak ama umudumu yitirmicem..
umarım sizler iyi haberlerle dönersiniz
oo cok ıyıymıs cnm tesekkurler :) ama uzak tum unıversıte hastanelerı oylemı acaba
güldenim temizlikmi yapıyosun ne güzel yaaa güle güle kirlet evini bende yapmalıyım ama hiç halim yok valla eve geldim yemek yaptım mutfağı topladım şimdide makinadan çamaşırları çıkarıp serecem
hafta sonu yaparım artıkın bende temizliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?