Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet kizlar bu ayida pas gectik. Birdahaki aya dedi daktir. Iki adet kist var di.e2 de yuksek geldigi için bir dahaki aya kaldı.

hadi yaaa...
neyse canın sağolsun benim kıymetli canım arkadaşım...
Rabbim tek seferde bebeğine kavuştursun seni ve bebeğinin geleceği tedaviye yönlendirsin...

hoşgeldin canım..

selamm..
öncelikle bir doktora git ve kan ver gebeliğin kesinleşsin ona göre karar verirsin...
rapor 6 ay geçerli oluyor ayrıca raporu kullanmazsan hakkın gitmezki...
ya da bundan emin olmak için durumunu hastaneye sor almazsam hakkım yanarmı diye..
nasıl olsa kan vermek için gideceksin mutlaka sor eğer yanacaksa rapor hakkın tabiki raporunu al dursun..

merhaba arkadaslar hepınıze oncelıkle rabbım kolaylık versın. hangı merkezde kac tlye yaptırıyosunuz yardımcı olurmusunuz rıca etsemn ortalama dfıkır edınmek ıstıyorum

merhaba...
ben son tüp denememi Ankara Başkent üniversitesinde yaptırdım..
2700 hastaneye 1000 tl de ilaçlara verdim...

arkadnas tebrikler canım ikizler geliyomuş bende çok istemiştim ikiz ama malesef tek yumurta transfer edildi

selam canımcım...

herkese merhaba azcık bakınıp çıkıcam da size selam vermeden geçmeyeyim dedim

az mı bakınıp çıkcan aynı ben gibi az bakınıp kalan işlerime döncem

gelmiş gitmişsin karşılaşamadık güzellik

birde biz bugün yine maa aile gittik eşim ben ablam bide abimin hanımı annemde gelmek istedi martın 13 ü umreye gidicekler kısmetse babamla bende görim gitmeden dedi ama alttan bakıyorya doktor anne sizi almaz içeri dedim tamam dedi oda doktor herkesi aldı içeri ama birdahaki randevumuz 3 hafta sonraydı bende konuştum doktorla annemler gitmeden birgün önceye aldık randevuyu içinde kalmasın anamın

son bi balkonu temizleme işim kaldı onuda temizleyim bıcı bıcıya gideyim sonrada geleyim

Bende persembe gidiyorum ne guzel duyguluduygu diye bir arkads vardı oda bnde kese için gidecz inş üçümüzde hayırlı haberlerle dönmk nasip olsun canım dualarımız hepimzle olsun duanızı hiç eksit etmeyin kızlar yer gök duayla dolsun rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun inş

Amiin canim benim okudum geldim Allah kabul etsin..

Evet kizlar bu ayida pas gectik. Birdahaki aya dedi daktir. Iki adet kist var di.e2 de yuksek geldigi için bir dahaki aya kaldı.

Deryacim hic uzulme senin icin hayirli olan zaman da olsun sonu guzel olsun..

hoşgeldin canım..
hoş bulduk canm nasılsın iyimiisin..yine temizlik koşuşturmaca galiba
saol canm benm nasıl döneceğim %90 belli olumsuz olacak ama umudumu yitirmicem..
umarım sizler iyi haberlerle dönersiniz

egunal, benim rapor bugün bitti, işe başladım. sağ olsun kociş güzel bir temiizlik yapmış geldim, totoşu devirdim yattım, şimdi adam yemek yapıyor, ben de bekliyorum yemekten sonra gelirim yine

arkadnas, Allah minik bebişerini kucağına almayı nasip etsin. benim eşim de ultasonda göremedi henüz, yandan dinledi sadece kalp atışlarını, başka da hiç kimseyi götürmedim hastaneye. sadece fotosunu gösterdim bebişin

yokhe, annecik, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla, Allah bozmasın ilk zamanlarda insan hamile olduğunu unutup hareket ediyor, ben bu yüzden çok çektim. dikkat et kendine, bebişini düşünmeden adım atma

saol canm benm nasıl döneceğim %90 belli olumsuz olacak ama umudumu yitirmicem..
umarım sizler iyi haberlerle dönersiniz[/QUOTE]

Rabbim oyle buyukki canım biz ona sıgındık ona guvendik inş iyi haberler almk nasip olsun sabh aksam dua ediyorum hep duamdasınız duanızı eksik etmeyin rabbim herseyin hayırlısını versin inş

Rabbim oyle buyukki canım biz ona sıgındık ona guvendik inş iyi haberler almk nasip olsun sabh aksam dua ediyorum hep duamdasınız duanızı eksik etmeyin rabbim herseyin hayırlısını versin inş
saol canm Allah kabul etsin inş..

sağol canım üzerimi iyice örttüler ondan sonra aldı herkesi içeri ama eşimin o halini asla unutmam canım ya gözleri yerinden fırlicaktı kuzumun bide beni gelinlikle ilk gördüğünde kuaförde öyle olmuştu ALLAHım herkese nasip etsin buradaki arkadaşlarımıda ümmeti müslümanada ediyorumn herzaman

Sagol canımcım benim o guzel dileklerin için ben elimden geleni yapıyorum geriside rabbime kldı onu korusun kollasın bna gelne kadar ona emanet hapsırırken bile karınımı tutuyom allhımın izniyle üç ayı atlatsak gerisi hayırlısıyla gelir inş canımm rabbim herkesin yuzunu guldursun yuvamıza huzur mutlulk versin inş

Git miss miss ol da gel

ay bi türlü giremedim duşa azcık yer canım ne zaman alcakki diyorum bi giriyorum çıkamıyorum ama bitti
şimdi miss lencem gelcem..

hoş bulduk canm nasılsın iyimiisin..yine temizlik koşuşturmaca galiba

umarım sizler iyi haberlerle dönersiniz

aynen canım kalanları bugün öğleden sonra halletmeye kalkınca iş bu saate bitti

oo cok ıyıymıs cnm tesekkurler :) ama uzak tum unıversıte hastanelerı oylemı acaba

üniversite hastanelerinde aşağıyukarı böyle fiyatlar canımcım..

afferin enişteye alkışlarımı iletiyorum kendilerine
arkadaşıma iyi bakıyor e daha ne isteriz...
yemeği güzel yapıyomu yoksa mecburenmi yiyosun

tatlım hamileliğinle ilgili bi sorunmu var ben geçmişi okumadım biliyosun tatildeydim ama şimdi yazılanlara bakınca bi sorun var sanki

Allah seni ve bebeğini korusun canım

güldenim temizlikmi yapıyosun ne güzel yaaa güle güle kirlet evini bende yapmalıyım ama hiç halim yok valla eve geldim yemek yaptım mutfağı topladım şimdide makinadan çamaşırları çıkarıp serecem

hafta sonu yaparım artıkın bende temizliğimi

evet canım bitti çok şükür şimdi duşa gircem ama halim kalmamış yanii
nfy kalp atışlarını duyamadı bebeğinin doktor kürtaj demiş son kez bi daha perşembe bakılacak kalp atışı duyulmazsa kürtaj olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…