Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım hamileliğinle ilgili bi sorunmu var ben geçmişi okumadım biliyosun tatildeydim ama şimdi yazılanlara bakınca bi sorun var sanki

Allah seni ve bebeğini korusun canım
bunu söylemek çok zor bana ama evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atışarını duyamadık dr um direk kürtaja alıcam dedi..
bende biraz beklesek bi zararı olurmu dedim canm bi zararı olmaz ama beklemeninde yararı olmaz dedi..
ben beklemeyi tercih ettim canm çünkü ne ağrım ne lekelenmem nede kanamam var canm 4 gün oldu ögreneli ama hala agrım yok canım..
perşembe günü sabah son bi kez kontrole gideceğiz bakacak eger hala aynıysa öğlen kürtaj olacagım canm..
malesef bende durumlar böyle sen nasılsın

Canim arkadaslarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu kistler icin doktorlar doğum kontrol hapı veriyorlar. Ama ben kullanamiyorum bu hapı. Bu kistlerin gitmesi icin neler yapmaliyim. Gecen ay bir taneydi bu ay iki olmuşlar. Acil cevap Teşekkürler

Son düzenleme:
hapı kullanmadan önce 1 tane kullanınca 2 tane olmus ya canm bence hemen bırak
tabi şaka yapıyorum canm valla hiç basıma gelmedi bilmiyorum ama inş. cabucak geçer kistlerin..

hapı kullanmadan önce 1 tane kullanınca 2 tane olmus ya canm bence hemen bırak
tabi şaka yapıyorum canm valla hiç basıma gelmedi bilmiyorum ama inş. cabucak geçer kistlerin..

Canim ben zaten hic kullanmiyorum yasak bana. Bu kistler hapsiz nasil gider onun ivin yapabilecwgim Birşey var mı

canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur da iptal olur işlem. doktorun kim?

Canim ben zaten hic kullanmiyorum yasak bana. Bu kistler hapsiz nasil gider onun ivin yapabilecwgim Birşey var mı

deryacım ben de de tüp tedavilerinden sonra kist oluyor daha önceki doktorum kendiliğinden geçer demişti 1-2 adet dönemi bekledik geçti. şu an ben 3. tüpü yaptım negatifi aldık fena karnım ağrıyor acayip kanıyor kesin bu sefer de kistim olacak soğaan kürünü uygulamayı düşünüyorum. öptüm.

canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur da iptal olur işlem. doktorun kim?
inş. canm benm dua edin bebeğime bana...
dr um bursada canm ona gerçeken güveniyorum zaten ilk denememizde tuttu bu seferkinde biraz sert konustu ama onca kişi bekledi sen bu işin içindesin seninde bekleyip umutlanmanı istemem dedi canm ama napalım umut dünyası işte Rabbim ol dedimi neler olmazki

kızlar crinone jel i bazıları günde 2 defa bazıları da 1 defa kullanıyorum demiş de jel kullanım sayısı neye göre değişiyor mesela ben günde 1 defa sabah kullanıyorum günde iki defa kullanmak daha mı iyi :44::44::44:

canım tedavin hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bende tüpe başlamadan önce kistim 2 santimdi ozaman birinden duymuştum mısır püskülü var aktarlarda ondan alıp bir tutam bardağa koyuyorsun kaynar suyu ekliyorsun biraz demlendikten sonra iç ben faydasını gördüm kistim ozaman kaybolmuştu ama tüpe başlayınca tekrarladı tabi şu an 4 santimi geçiyor ama dene derim mısır püskülünü ben faydasını gördüm

Kizlar az once wcye gittim tuvalet kagidina pembe leke geldi moralim alt ust oldu. Hulusi hocayi aradim korkma adet degildir iki gun takip edelim 9.gun test yapalim dedi

selam canım ilaçlara doktor kara veriyor doktorun ne dediyse onu uygula canım ama aklına takılıyorsa doktoruna sor

duşa gir canım sefan olsun

nafiye için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun

tatlım inanki ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamıştım doktor bebeğimin kalp atışlarını duymadığını söyleyince başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü ama yapacak bişey yok Allahın takdiri böyleyse bizze sade sabredip katlanmak düşer

ama yinede herşey bitmiş deil belki bi sürpriz olur ve bebeğin hayata tutunur son ana kadar umudunu kaybetme Allah yar ve yardımcın olsun

tatlım tedavin bi dahaki aya kalmış sağlık olsun her şeyde bi hayır vardır bu ay hem dinlen hem doğal yoldan çalışmalara hız ver belki bi sürprüz olurda tedaviyle filan uğraşmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…