bunu söylemek çok zor bana ama evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atışarını duyamadık dr um direk kürtaja alıcam dedi..tatlım hamileliğinle ilgili bi sorunmu var ben geçmişi okumadım biliyosun tatildeydim ama şimdi yazılanlara bakınca bi sorun var sanki
Allah seni ve bebeğini korusun canım
hapı kullanmadan önce 1 tane kullanınca 2 tane olmus ya canm bence hemen bırakCanim arkadaslarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu kistler icin doktorlar doğum kontrol hapı veriyorlar. Ama ben kullaniuorum bu hapı. Bu kistlerin gitmesi ivin neler yapmaliyim. Gecem ay bir taneydi bu ay oki olmuşlar. Acil cevap Teşekkürler
hapı kullanmadan önce 1 tane kullanınca 2 tane olmus ya canm bence hemen bırak
tabi şaka yapıyorum canm valla hiç basıma gelmedi bilmiyorum ama inş. cabucak geçer kistlerin..
canm keske yardımcı olabilsem ama valla bilmiyorumki:18:Canim ben zaten hic kullanmiyorum yasak bana. Bu kistler hapsiz nasil gider onun ivin yapabilecwgim Birşey var mı
canm keske yardımcı olabilsem ama valla bilmiyorumki:18:
bana kızmadın dimi yorumum için:44:
bunu söylemek çok zor bana ama evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atışarını duyamadık dr um direk kürtaja alıcam dedi..
bende biraz beklesek bi zararı olurmu dedim canm bi zararı olmaz ama beklemeninde yararı olmaz dedi..
ben beklemeyi tercih ettim canm çünkü ne ağrım ne lekelenmem nede kanamam var canm 4 gün oldu ögreneli ama hala agrım yok canım..
perşembe günü sabah son bi kez kontrole gideceğiz bakacak eger hala aynıysa öğlen kürtaj olacagım canm..
malesef bende durumlar böyle sen nasılsın
Canımmmmmmmmmm ikiz he çokkkkk sevindirdi gerçekten
Allah kalbine göre vermiş tatlım gerçekten çökmüştü olsunolsun
Canim ben zaten hic kullanmiyorum yasak bana. Bu kistler hapsiz nasil gider onun ivin yapabilecwgim Birşey var mı
inş. canm benm dua edin bebeğime bana...canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur da iptal olur işlem. doktorun kim?
Aman maşallahmaşallahsağol canım ALLAH razı olsun şaşkınım hala sesleri kulaklarımda
selam canlar doktordan yeni geldim hemn bilgi vereyim dert ortaklarıma can yoldaşlarıma çok şükür keseyide kalp atışlarınıda duyduk kızlar bebişler ikizmiş
kızlar crinone jel i bazıları günde 2 defa bazıları da 1 defa kullanıyorum demiş de jel kullanım sayısı neye göre değişiyor mesela ben günde 1 defa sabah kullanıyorum günde iki defa kullanmak daha mı iyi :44::44::44:
evet canım bitti çok şükür şimdi duşa gircem ama halim kalmamış yanii
nfy kalp atışlarını duyamadı bebeğinin doktor kürtaj demiş son kez bi daha perşembe bakılacak kalp atışı duyulmazsa kürtaj olcak
bunu söylemek çok zor bana ama evet canm bebeğim gelişmemiş kalp atışarını duyamadık dr um direk kürtaja alıcam dedi..
bende biraz beklesek bi zararı olurmu dedim canm bi zararı olmaz ama beklemeninde yararı olmaz dedi..
ben beklemeyi tercih ettim canm çünkü ne ağrım ne lekelenmem nede kanamam var canm 4 gün oldu ögreneli ama hala agrım yok canım..
perşembe günü sabah son bi kez kontrole gideceğiz bakacak eger hala aynıysa öğlen kürtaj olacagım canm..
malesef bende durumlar böyle sen nasılsın
Canim arkadaslarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz bu kistler icin doktorlar doğum kontrol hapı veriyorlar. Ama ben kullanamiyorum bu hapı. Bu kistlerin gitmesi icin neler yapmaliyim. Gecen ay bir taneydi bu ay iki olmuşlar. Acil cevap Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?