Kizlar az once wcye gittim tuvalet kagidina pembe leke geldi moralim alt ust oldu. Hulusi hocayi aradim korkma adet degildir iki gun takip edelim 9.gun test yapalim dedi
aynen canm öyle yapmaya çalışıyorum ama gerçekten cok zormuştatlım inanki ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamıştım doktor bebeğimin kalp atışlarını duymadığını söyleyince başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü ama yapacak bişey yok Allahın takdiri böyleyse bizze sade sabredip katlanmak düşer
ama yinede herşey bitmiş deil belki bi sürpriz olur ve bebeğin hayata tutunur son ana kadar umudunu kaybetme Allah yar ve yardımcın olsun
Cnm yerleşme kanamasıdır o korkmaKizlar az once wcye gittim tuvalet kagidina pembe leke geldi moralim alt ust oldu. Hulusi hocayi aradim korkma adet degildir iki gun takip edelim 9.gun test yapalim dedi
Kızlar bugün penisilin olmaya gittim okmeydanı hastanesine iğnemi yapan hemşirdi neyse başladı anlatmaya 4.gebelikleriymiş sağlıklı bebeği yokmuş 5aylıkmışmış eşi hergüne claxen haftada 1 proluton yapıyormuş ayda 1de penisilin oda serklaj olmuş yani dikiş atılmış adam anlatıyo biz bişii demek ya ama aynı şeyleri yaşamımız kadınla adama dedim sanki beni anlattın sonra ümmü Sübyan duası yazdırmışlar bizde yazdırdık son adetimizin arasında 10 gün var şaşırdım ve yalnız değilmişim ben yaşadım sadece sanıyordum hep beni buluyo diyodum ama birebir yaşamışız aynı şeyleri
bide serklajına 5600 tl istemişler sonra başka bi yerde 1750 tl ye yaptırmışlar yıl dedik
ıniz 900 tl ye yaptırdık soyuyorlar resmen herkes kafasına göre para istiyo düştük ya nasılsa ödeyeceğiz
Kizlar az once wcye gittim tuvalet kagidina pembe leke geldi moralim alt ust oldu. Hulusi hocayi aradim korkma adet degildir iki gun takip edelim 9.gun test yapalim dedi
niye kötüye yoruyorsun ki hemen...yerleşme kanamsı ise ya bu.
ben inanıyorum kuzum bu sefer oldu bu iş
duşa gir canım sefan olsun
nafiye için çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun
tatlım inanki ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamıştım doktor bebeğimin kalp atışlarını duymadığını söyleyince başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü ama yapacak bişey yok Allahın takdiri böyleyse bizze sade sabredip katlanmak düşer
ama yinede herşey bitmiş deil belki bi sürpriz olur ve bebeğin hayata tutunur son ana kadar umudunu kaybetme Allah yar ve yardımcın olsun
tatlım tedavin bi dahaki aya kalmış sağlık olsun her şeyde bi hayır vardır bu ay hem dinlen hem doğal yoldan çalışmalara hız ver belki bi sürprüz olurda tedaviyle filan uğraşmazsın
Kuzum hoşgeldinhaklısın canım Allah insanlara insaf ve vicdan versin
tatlım bunua sevinmelisin bence çünkü çünkü bebekler damarlı bi bölgeye yerleşiyosa bu tarzda lekelenme oluyo korkma burda bi çok arkadaşımız yaşadı bunu
iyi akşamlar inşallah keyfin yerindedir. ben eğer 4. tedaviye başlarsam doktor sana uyguladığı tedavi yapacak kesin. bu seferkinde neupogen kullandım ama azar azargöbekten. öncesinde yapmadı. filigastrimi öncesinde rahmin içine mi verdi senin. tekrar yapacak olursam diye soruyorum. başıma gelecekleri bileyim. ben de troid var oyüzden vücut antikor da üretiyor doktor bakmadı onlara. daha sonra ayrıntılı anlatırmısın bana. öpüyorum.
tebrik ederim canım. gözünaydın. bence bir yerlere sadaka falan vermelisin...
aynen canm öyle yapmaya çalışıyorum ama gerçekten cok zormuş..sanada hatırlatıyorum yasadıklarını ama sen ne yapmıştın dr un ne dedi bide agrı lekelenmem filan varmıydı canm
ah güzelimaahhh... keşkeee ama ne yazık ki benim tüplerim yok. doğal yoldan olması imkansız..
Kuzum hoşgeldinNasıldı tatilin
Canim iyi olmaya calisiyorum. Rahime iki kere filgrastim yapildi iki gun arayla opu oldugum gun de gobekten yapmaya basladim..9 gun vurucam onu eger hamis olursam 9.haftaya kadar devam edecekmisiz..
tatlım hamilesin hemde ikizlerin geliyo bu süpper bi haber seni tebrik edip etmediğimi hatırlamıyorum ama ikizleri okuyunca çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma
Canim iyi olmaya calisiyorum. Rahime iki kere filgrastim yapildi iki gun arayla opu oldugum gun de gobekten yapmaya basladim..9 gun vurucam onu eger hamis olursam 9.haftaya kadar devam edecekmisiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?